משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, מה המצב, יש לי קאנטר סטרייק גרסה 1.5 ונגיד שהתקנתי אותו לאנשהו ואחרי זה אני לוחץ על קובץ ההפעלה שהוא שם על שולחן העבודה אבל הוא לא מוצא לי את המשחק ??? ??? :'( :'( אולי זה רק עדכון למשחק המלא? ??? הוא מחפש קובץ HL.EXE והוא לא מוצא מישהו יודע מה הבעיה?? וגם את הפתרון שלה. אם אתם באמת יודעים אז בבקשה תעזרו לי. ומנהלים אל תנעלו ותגידו את משפט המתח שלכם: "תקנה את המשחק וזה יסתדר" :saint: :saint: מקווה לטוב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק, וכשאני נכנס ל-single player ואז ל-story נפתחת אפשריות לבחירת חללית, לדיבור עם אנשים וכו', אבל איך מתחילים לע----ל את המשחק?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המשחק AMERICAN'S ARMY פשוט זז בקטעים למרות שהמחשב שלי עונה על דרישות המינימום. חוץ מזה משחקים עם גראפיקה יותר טובה כמו אנריל 2003 זזים טוב בבקשה תעזרו לי ותגידו מה אפשר לעשות כדי זהמשחק יזוז טוב?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
יש לי GTA 3 לא רואים טוב ולא רואים כתוביות עשיתי חיפוש מצאתי תשובות אבל לא הבנתי. אם אתם יכולים לתת לי לינק של קובץ שאני צריך להוריד (זה מה שהבנתי אבל לא מצאתי את הקובץ) אז בבקשה ממכם. תודה מראש "SHUTGUN".
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מי יודע איך קוראים למשימה שאני טס שם אם מטוס אל שלט או משהו אני לא ממש הבנתי אבל שי משימה כזאת נכון? ???
-
נתקעתי בשלב שאתה צריך להרוס בו את הגנרטור של המגן של איזה ספינה (איפה שהוא מוצא את JAN בחזרה) יש שם איזה אחד מגודל עם שריון ומגן שאני בקושי מזיז לו הצלחתי לפגוע לו במגן ולבטל לו אותו לכמה שניות אבל הוא תמיד מתחדש יש איזה דרך להשמיד אותו ביותר בקלות חוץ מאשר לגמור עליו את כל התחמושת ולא לעשות הרבה נזק?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מתי זה יוצא ????????? יש דמו של זה או רק 3000 איש נבחרו לשחק בו ?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה בהגנה במשחק הזה הקבוצה היריבה קולעת נגדי סלים פשוטים כי אני לא מצליח לשמור טוב כאן אני צריך את עזרתכם איך אתם שומרים? והאם יש דרך כדי שההגנה לא תהייה פרוצה כל כך?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מצטער שטעיתי בניסוח שלי קודם ובכוונה זה באמת נוגד את התקנון אבל אני מבקש קצת עזרה במירק : אני רוצה לדעת איך אני מוריד משם דברים ולדבר עם אנשים ולהתחבר לערוצים אשמח אם תעזרו לי ...
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אדון יקר, אתה שטוען כי VOODOO הוא לא כרטיס תלת מימד מאחר והחברה פשטה רגל, אתה טועה בגדול.... ישנם מלא דרייברים תואמי XP וDIRECT X, לכל המעוניין : www.geocities.com/bansheedrivers www.voodoofiles.com תעדכנו ותהנו! אני מריץ עליו פיפא 2003, ואין חדיש מזה... אז תנסו... בכלל לכל האוברקלוקרים זה יכול להועיל..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שהשלב שבו אני צריך לפרוץ את חומרת טרויה, אני מגיע לאיזה שלב, שבו אני צריך להציל את איאקס עכשיו בשלב הזה יש לי בעיה, משום מה כל הצבא הגדול והמפואר שלי לא יכול להתקיף את הצבא השני, ואני יותר מול המחשב המזורגג ומנסה להבין מה לעזאזל אני צריך לעשות שם... מישהו יודע מה אני אמור לעשות שמה?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קבלו מה אח שלי מצא (DJO) http://www.emdr.co.il/tomerico/Video/CS.RAR יש שם שני קבצים של קפיצות מגניבות שאפשר לעשות באזטק ובאינפירנו!! זה אדיר!
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
bloodrayne שמו, הורדתי את הדמו שלו אתמול ומאז שיחקתי בו כ 10 פעמים הוא פשוט כיף אתם משחקים ערפדה סקסית במיוחד ואתם נלחמים נגד הנצים, גרפיקה מדהימה קומבואים אדירים מומלץ לכולם! האתר הרשמי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע למה אני לא יכול להשתמש בדמות שלי בסינגל פלייר בבטל.נט? פעם היה אפשר... לא? מידע בבקשה... תודה מראש, תומר אורן.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (הגיע הזמן...), את ה-dx והכל... ועדיין, גם כשאני מנסה להפעיל את המשחק על הרזולוציה הכי נמוכה והגדרות התצוגה הכי נמוכות, הוידאו קופץ ואיטי פחד (הסאונד בסדר, והוא מסתיים הרבה הרבה לפני הוידאו), והמשחק עצמו איטי וקופצני... למי מכם שמתכוון להגיד לי ש-mx440 זה כרטיס גרוע ושאני חייב להחליף, אלא אם למשחק הספציפי הזה יש בעיה עם כרטיסים כאלה, אני מודה לו מראש על תשובתו.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה, אני משחק כרגע את המשחק SPLINTER CELL ובשלב השני למי שמכיר את המשחק צריך לעשות Laser mic על המעלית מזכוכית, אני מגיע לקטע הזה ואני מקליט אותם מדברים אבל לפני שהם מגיעים למעלה המשחק מפסיק ואומרים לי MISSION FAILD מישהו יכול לעזור - מה לא עשיתי טוב?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC (בניגוד לשנים עברו - אז יצא רק לקונסולות). מי שלא מכיר - חייב לנסות. את גרסת הדמו ניתן להוריד מהלינק הבא - www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/soccered/pes3/demo/pes3demo1.zip/_clear__page,filepath/_output.html הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, שיניתי הגדרות אך ל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול קניתי את המשחק ושיחקתי אותו. הכל היה טוב ויפה עד היום בבוקר נכנסתי למשחק ולתדהמתי הוא עבד לאט! כאילו פתאום משהו קרה למחשב! אין לי שום וירוס במחשב, אין לי שום תוכנת ריגול, יש לי דרייברים מעודכנים ודרישות מערכת מעל לממולצות! אז מה לעזעזל יכולה להיות הבעייה?! ואני מזכיר אתמול זה עבד לי מצויין! תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
משחק חזזזזק לא משתווה לראשון מבחינת משחקיות אבל בהחלט המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה קיום
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו שמע על HITMAN 3 שעומד לצאת??? איפה אני יכול לראות כתבה על זה ותמונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את המכונית ששמה CODDY מישהו יודע איפה אני מוצא אותה. אני צריך אותה(זאת היחידה שחסרה לי כדי לקבל 9000$ ממרוצי המכונית)
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק? אני צריך לינק לאחת מהגרסאות, אם מישהו מכיר. תודה piro
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אישית לא אהבתי את Ut2k3, בספק אם אוהב את 2k4... אבל לדעתי הסרטונים האלה שווים צפיה. http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=ut2004demoimaginamovie http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=ut2004demoimaginagameplaymovie http://www.ut2003hq.com/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=3416 צפיה מהנה.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-