משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
זה נראה כאילו אין קשר בין הגדרות לFPS של המשחק הכל בHIGH 1024-768 זה רץ ב 15 FPS הכל ב LOW 800-600 זה רץ ב 18 FPS :s05: איך זה יכול להיות, ומה ההגדרות שהכי מכבידות על המחשב? (מפרט בצד)
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ב Orange Box יש לי שלוש התקנות כל אחת בפני עצמה: *Half - Life2 *Half - Life2 Episode One *Half - Life2 Episode Tow רציתי לדעת באיזו דרך הכי כדאי לעבור על הסדרה? תמיד הייתי בטוח ש hl2 זה אפיסוד 1, עכשיו אני רואה שזה משחק בפני עצמו. מה הולך שם בעצם? האם ה אפיסוד 2 כולל הכל ביחד ? אני מודע לזה שהראשון זה המשחק והשניים האחרים זה חבילות הרחבה אבל מה זה אומר בעצם? זה משחק בפני עצמו או פשוט שלבים נוספים למשחק? תודה והמשך יום נעים. נ.ב למי שתוהה למה אני משחק בזה התשובה היא שאני עם פנטיום 4 (478) וכרטיס מסך agp geforce 6200 אני מאמין שזה מסביר ת'מצב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, המטרה של אשכול זה הוא אישי בלבד. אני צריך כמה המלצות שלכם (שכן לא הייתי בענייני הגיימינג די הרבה זמן..) לכמה משחקים מסוגים שונים: יריות מגוף ראשון (משהו שקיים ולא עתידי) מירוצי מכוניות (הNFS החדש?? איך הוא נקרא?) יריות סגנון מקס פיין 3 RPG טוב סגנון C&C משחק בסגנון הירוס (ד"א, מה האחרון שיצא?) משחק בסגנון דיאבלו 3 - ועוד המלצה/שתיים שלכם מאיזה סגנון שאתם אוהבים אישית ודי חדש.. נ.ב מתי יוצא הGTA החדש - והאם יוצא לPC? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה את ההגה של לוגיטק g25 ורוצה לקבל. מלצות על משחקי נהיגה איך ההגה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה השלב שבו תופסים אותי וכולאים אותי בתוך תא עם שדה לייזר אדום. הבחור שם משחק איתי ונותן לי לצאת ואני מתחיל את המשחק בלי שום נשק... הבעיה אחרי שאני נכנס לבניין השני, אני הורג שם את כולם ואין לי מושג מה לעשות אח"כ. בחוץ יש את האיזור המוגבה שאין לי אפשרות להגיע אליו (שמשם היה "המסטר" ירה עלי), ודלת ענקית שאני לא יכול לפתוח.. מישהו שיחק במשחק ויכול לעזור לי אולי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזושהיא תוכנה שמתקינה מפות נוספות למשחק? יש לי מפה שהורדתי ואני רוצה להתקין אותה אבל לא יודע איך מצאתי תוכנה שנקראת 21CW Map Installer אבל היא מחפשת מפות מהאינטרנט ולי יש מפה במחשב.. קיצר אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! הורדתי דרך האימיול את המשחק NBA 2005 וירדו לי 2 קבצי BIN ו- 2 קבצי CUE. קראתי שאפשר בעזרת התוכנה ULTRAISO לפתוח את קבצי האימג' במקום לפתוח בעזרת הדיימון טולס או לצרוב וכך להתקין את המשחק על המחשב. אבל זה כבר משחק שני שאני לא מצליחה להתקין על המחשב... התוכנה עובדת, המשחק קיים ב- 2 חלקים וכשאני מתקינה ומגיעה לחצי ההתקנה כתוב "נא להכניס דיסק 2" ואני לא מצליחה להמשיך להתקין את המשחק על המחשב שלי. המשחק עובד רק כשפותחים את האימג' עם הדיימון טולס. למה לא מצליח לי להתקין..? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הכתבה.. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=3710 אני מאמין שזה נכון...וכנירא שיהיה עוד מיתחרה רציני ל PS3
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
החיילים בצוות לא עושים מה שאומרים להם. אני פוקד עליהם ב-MOVE לנקודה מסוימת והם הולכים להתאבד מול מכונת יריה ואחד מהם עושה טובה ועומד במסתור ועוד אומר שהגיע עד שבא לי לירות בו בעצמי ברצינות, זה המשחק הראשון ששמתי על המחשב החדש והוא מרשים גרפית אבל מבחינת "אינטליגנציה מלאכותית" הוא לא שונה בכלום ממשחקי 3D של סוף שנות ה-90. יש למישהו המלצה על משחק דומה עם אינטליגנציה מלאכותית משופרת, גם על חשבון המילה האחרונה בגרפיקה? נ.ב: אחרי משחק נוסף, אחד החיילים "נתקע" בתוך ערימת אבנים ולא מסוגל לצאת בשום דרך
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מבצע ניסוי על מנת למצוא את הקונפיגורצייה הטובה ביותר על מנת לקצר את זמני הטעינה המאוסים שפוגעים בחווית המישחק. ניבדקים דיסקים של חברות שונות במערכי raid מגוונים. אודה לכם אם תוכלו לציין כאן את שמות המישחקים הכבדים ביותר שייצאו בשנתיים האחרונות שזמני הטעינה שלהם ,הם ארוכים במיוחד. (אני רק מבקש כמובן , לא לציין כאן משחקים שידוע שיש בהם באגים שגורמים לזמני טעינה חריגים.)
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן כל מי שרוצה להזמין מראש את Battlefield 4 במחיר נמוך Zavvi שיחקו אותה ומציעים מחיר יותר נמוך ממה שכל חנות אחרת תציע בעלות של בערך: 201 ש"ח כולל משלוח. כבר קרוב לחודש אני מחפש מקום זול ואמין להזמין ממנו בלי פרוקסים ובלי שטויות אז אם זה מה שגם אתם חיפשתם הנה זה פה אני מקווה שעזרתי(ואם בא לכם לעשות לי טובה ולשים את הקוד הזה: ZV11725946 בזמן שאתם נרשמים זה גם יהיה נחמד) תהנו http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-4-free-premium-expansion-dlc-when-you-pre-order-now/10790705.html
-
- 31 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
במסך פתיחה של המשחק (איפה שבוחרים אם לשחק ברקיון או בגן באונד וכדומה) אחרי שאני לוחץ על רקיון, כותב את השם משתמש וסיסמא ומנסה להיכנס זה כותב לי "rakion.bin הפסיק לפעול" מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, מצאתי את הפורום הזה היום וראיתי שיש פה כמה פעילים אז חשבתי למה שלא תהנו גם http://www.youtube.com/watch?v=HZqZPzM77hs&feature=c4-overview&list=UUtCfKHeObAvUaXUMfdTIo_w מקווה שנהנתם לייק וסאב יעזרו!
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה זמינה ברשת - והעלות היא כמו תמיד כזו שפשוט לא תוכלו לסרב לה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהוא שווה אבל אם הייתם יכולים תנו לו ציון מ-1 עד 10 ואיזה זאנ'ר זה מלחמה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-Steam, ב-Humble Store וגם בחנות ה-GOG נטולת הגנות הקבצים מחכים לכם מחירי משחקים שקשה לסרב להם - ממש עכשיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי גוטיק 3, ולא יודע למה הוא עושה לי תקיעות קטנות, מן קרטועים כאלה. אני מוריד את ההגדרות ל-LOW, וזה לא עוזר ( ולא האמנתי שזה יעזור ). הגרפיקה ב-LOW ממש ממש עלובה וזה עדין מקרטע, וגם על הגדרות גבוהות לא הכי התרשמתי. יש לי 7800GT, כך שאני בטוח שזה לא קשור בכרטיס מסך ( שוב, הגרפיקה לא מרשימה בכלל, ומשחקים הרבה יותר טאובים כמו FEAR ו-OBLIVION עבדו לי חלק על הגדרות גבוהות ), יש לי 1GB זכרון פנימי, ואם אני לא טועה מומלץ 1.5GB, אולם זה מוזר שזה יהיה הבעיה, כי שוב, גם על LOW זה לא עובד חלק, ומשמע איזה משחק זה ( לא יותר מ-FEAR ). אתם יודעים מה הבעיה? זה קשור במשחק אולי? שמעתם על פאץ' שיתקן את זה או משהו? תודה רבה, יובל
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחקים יתמכו במעבדים AMD A64 ?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אם זה עוזר יש לציין כי הייתה לי את הבעיה של הOpenGL אז עשיתי דרך RivaTuner שיכריח שימוש בגרסה 1.5 בחרתי את ההגדרות שאני רוצה והכל טוב ויפה וכשאני עושה New Game ובוחר דרגת קושי Normal יש קוביה כזו וכתוב Loading הכיתוב מהבהב.. אז ככה שהמשחק לא קופא או משהו כזה. ולצורך העניין ניסיתי גם הכרח ל OpenGL 1.3 והתוצר זהה. תודה מראש לעוזרים:]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך קוראים למשחק הזה? http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=211695 אבל המלא.. משחק ישן.. משחק אמיתי לא פלאש מסריח..
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מוכר ב-100 ש"ח, משחק מקורי.... מי שמעוניין שידבר איתי באייסיקיו 279188637 או מסנג'ר kfirlion15@walla.com
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בקיצור, אני בשלב בו צריך להרוס את המצודה של Fanja בצפון כדי להכניע אותו. הבעיה שיש לי הגבלה של 20 אנשים וגם אחרי שהפכתי את כולם לDragon Warriors אני לא מצליח להביס אותו. איך שאני נכנס לשטח שלו באה חמולה ענקית של חיילים (נראה לי משהו פי שניים מהחיילים שיש לי) ומחסלים לי את כולם. חרשתי כבר את כל המפה בנסיון למצוא דרך אחרת (מצאתי שביל צר בצד שמאל שהולך לאותו מקום אבל שוב, אותה תוצאה). אם מישהו שיחק בזה ועבר את השלב הזה, אנא, תנו לי טיפים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שיש הרבה אנשים בפורום שמשחקים CS, ורציתי לדעת את השמות שלהם במשחק(אולי אני מכיר) :bigglasses: אז יאללה, תתחילו לרשום! אני: [glow=blue, 4, 400][s300]Pentos[/glow] :AR15:
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חברי הגיימרים! אתם מוזמנים לעשות לייק בפייסבוק או לעקוב בטוויטר אחר הארגון PwGaming הארגון עם השחקנים הכי מקצועים והכי טובים בישראל! תקבלו עדכונים לסטרימים כתבות והגרלות עם פרסים! תתמכו בנו להפוך את ישראל לחלק מקהילת הגיימינג העולמי! תודה מראש על התמיכה http://www.facebook.com/TeamPwR?ref=hl https://twitter.com/PwG_OfficialL
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תקוע בקטע של הכבל בביקתה אני יודע שלוקחים אותו עם החמאה איכשהו, אבל לא מצליח!!
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-