עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מחפש משחקן ישן ומפורסם ששכחתי את שמו אבל אני יודע שהמשחק הוא קווסט ושזה על איזה בחור קירח שחייזרים משתלטים על העולם או משהו כזה.. יש משהו במשחק שקוראים לו twins sun אבל אני לא זוכר את ההקשר... ועוד משהו שאני יודע בודאות זה שלמשחק יש גם משחק המשך משהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Bug2000,

אני תקוע במשימה בעיר הראשונה :'( :-\ ;D כאשר ה S אומר לפוצף אוניה ואני צריך לנסוע למקום שכתוב במפה 8 שם לקבל פצצה ומה אני עושה אחרי זה? (כמה עוד משימות יש לסיום העיר?)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום!!! בצפטר השני כשאני הולך לכיוון EAST למקום שקוראים לו בניסוח לעיברית מחנה הדרואידים אני נתקל בבעיה שהייתי רוצה לדעת אם היא איזה שהוא באג או שזה אמור להיות ככה הבעיה היא שכאשר אני נכנס למחנה הזה ומדבר אם כמה אנשים אז כולם אומרים לי לדבר אם המנהיג שם ששמו (תאמת שחכתי איך קוראים לו) אבל הוא כאילו הממונה שם זה אחד שיכול להפוך לחיות וכל הבולשיט הזה קיצר לאחר שכולם אומרים לי לדבר איתו ושהוא יעזור לי אני מתקרב אליו והוא תוקף אותי עכשיו אני מנסה לפגוע בו אבל הוא כאילו דמות שאי אפשר להרוג כל הזמן אני מוריד לו 0 מה אני עושה או יותר נכון מה אתם עשיתם? השם שלו הוא Archdruid Aawill תודה!

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by Tomerico,

מישהו יודע למה הדרישה העיקרית של אלף בd&d זה תבונה+כוח? זה לא אמור להיות עם כבר תבונה+זריזות מה התמונה הקלאסית אלף חותך למישהו את הראש עם חרב (בשביל זה צריך כח במ"ד) או אלף ממאה מטר צולף לגובלין מכוער בראש עם קשת יפה?(דוגמה lotr) זריזות מביאה בונוסים לירית קלעים וכח לחרבות זה קצת מוזר שהדרישה העיקרית השניה של אלף זה כח ולא זריזות!!!!!! מאוד מוזר!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by B0necrack3R,

---------------------------------------------------------------------------- קודם כל ,אדמינים - אל תבהלו! זהו תר חוקי לכל. הגרסה שעליה אני מעלה את נושא ניתנת ל15 יום באופן חוקי מחברת EPIC! --------------------------------------------------------------------------- אז ככה לכל מי שהתנסה עם הגרסה הזאת יש לי שאלה אליכם: הורדי את הגרסה הזאת ב-65 קבצים של 15MB ועכישו יש לי בעיה בלהתקין אותה.. זה לא משחק שבא בפורמט ISO או BIN אלא זה פשוט לקחו את תוכן הדסיק וקיבצו אותו לקבצי RAR! אני מקווה שעד כאן ברור. טוב אני לוקח את הקובץ הראשון נפתח WINRAR ושמה תיקה בשם UT2003 אני לוחץ עליה ועשה לה EXTRACT (מקווה שכולם מסכמים איתי) אך זה רושם לי מלא ERRORS! WRONG METHOD. ניסיתי גם לפתח את זה …

6. Started by pro,

משהו יודע מה עושים בשלב שני ב-PROJECT IGI 1

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני יודע שבטח כבר מליון פעמיים שאלו את זה שמתי לב לפני ששאלתי עברתי פה יותר מעשרים דפים אבל לא מצאתי את התשובה יש לי חלונות אקס פי כרטיס מסך 4500 וודו פנטיום 4 1600 זיכרון כ500 ומשהו ואני לא מצליח לראות כתוביות במשחק כניראה יש איפה פץ או משהו כזה והבן שלי שיגע לי תמוח אני מבקש אם מישהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל מי שינסה להסביר או לכוון

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by itayze,

האם אפשר לשמוע דעות על המשחק ? תודה מראש

9. Started by goma,

תבחרו את הטוב ביותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by naveh3,

היי חבר'ה, יש לי empire earth וגם יש לי שם בעיה כשאני נכנס למשחק ישר כל הכתוביות זאת אומרת התפריטים הכל מופיע בסימני שאלה (אין כתוביות באנגלית) ??? :'( :'( ??? ??? למה??? אולי צריך קובץ פיקס כמו ב-gta3 אבל אני לא יודע מאיפה להשיג אותו ואם הוא באמת קיים. אז אם מישהו יודע אז בבקשה. :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eddy,

יש לי gigabyte ati 8500 דריברים מעודכנים המשחק קורס כל 10 דקות זה בטוח קשור לכ. מסך מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  12. בשעה טובה הגעתי ל UNDEAD אבל את הדבר הכי פשוט כמו חטיבת עצים אני לא מצליח! משהו יכול בבקשה לעזור לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bug2000,

בזמן האחרון החילו לשעמם אותי כל המשחקים בהם שחקתי עד היום, אבל אף פעם לא ניסיתי לשחק במשחק מכות טוב .... לכן אני רוצה שם של משחק מכות ממש טוב עם גרפיקה כמו שצריך ... אני יודע ש TEKKEN 3 הוא משחק מכות טוב אך לא ראיתי שיש גירסה ל PC :-\ תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע במיקרה כמה לוקח מאפיה המלאה? :-\

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by Delux,

שאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי CANNOT CREATE 3D DEVICE למה? :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by maphisto,

טוב אז יצא עדכון לדמו אבל בכל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא עושה הסרה של הדמו לחלוטין ניסיתי גם קודם להתקין את העדכון ורק אז את המשחק כמובן ללא הצלחה ! אם למשהו יש הערות או שהצליח אז אני ישמח

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by Crash5,

שלום. יש לי בעיה עם הרזולוציה במשחק. בכל רזולוציה שאני בוחר ישנו פס שחור לכל אורך צד שמאל של המסך ובצד ימין של המסך חתוך וקטוע, כלומר חסרים פרטים. ברשותי GeForce2 GTS עם גירסאת דרייברים של 30.82. אודה לכם אם תעזרו לי בפתירת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  18. התקנתי את באטלפילד הגרסה המלא! ואת הפאצ-1.1V וכל הזמן שאני מנסה להתחבר לשרת כל שהוא אני לא מצליח להיכנס. האם הבעיה אצלךי או אצלהם? ואיך אפשר לתקן אותה? תודה! ???

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  19. כל מי ששיחק בדמו של UT2K3 שם לב שחסר שם חביב הקהל מUT,הרדימר. מסתבר שהרדימר נוכח גם בדמו,אבל לא באופן רשמי... כדאי ליצור לעצמכם את הרדימר במשחק עשו את הדבר הבא: 1] פיתחו את קובץ הUser.ini.(לא לשכוח ליצור גיבוי). 2] מיצאו את השורה =G בקובץ. 3] בערך של G רישמו את השורה הבאה: set xweapons.rocketlauncherPickup PickupMessage You got the Redeemer! | set xweapons.rocketlauncher FireModeClass Class'XWeapons.RedeemerFire' | set xweapons.rocketlauncherPickup StaticMesh StaticMesh'WeaponStaticMesh.RedeemerPickup' | set XWeapons.RedeemerFire AmmoClass Class'XWeapons.RocketAmmo' | set xweapons.rocketlauncher Mesh SkeletalMesh'Weapons.Redeemer_1st' | set xweapons.rocketlauncher Attachm…

20. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

אני רק רוצה לבדוק את הפופולאריות של המגזין Vgames בקרב משתמשי הפורום. תודה מראש, R.

21. Started by MINIME,

קניתי כרטיס מסך קיבלתי אותו יותר נכון אקבל אותו מחר עם המשחקים הבאים: HEAVY METAL F.A.K.K RUNE MOTOCROSS MANIA הם שווים משהו מתי הם יצאו

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by ZigZag,

והוספתי שהורדתי (אסור גם להגיד שאני מוריד ?), למה סתם לנעול...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dani,

מספיק להתוקח כל אחד אוהב משחק אחר UT.QUAKE.CS וכו אז מספיק עם כל הויכוחים המיותרים האלו כל אחד והמשחק שלו :saint: :-* ;D

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  24. שלום לכם, הקלאן שלי בקאונטר סטרייק מארגן גביע רציני בעל הקבוצות הטובות במדינה. אנחנו מחפשים עזרה בתחום של מישהו שיממן לנו פרסים. עכשיו אני מדבר על חנויות וכדומה או אפילו אנשיפ פרטיים ובתמורה אנחנו נפרסם אותכם/חנותכם או אתרכם בגביע/באתרנו/במירק בתמורה שתממנו לנו פרסים צנועים לחמשת השחקנים של הקבוצה המנצחת. אנחנו מחפשים דברים צנועים וכמובן שאיך שהו יהיו קשורים למחשבים אולי איזה רכיב קטן או משהו כזה. אנא צרו עימי קשר ב- neemancu@netvision.net.il או פשוט דברו איתי פה יהיה הכי טוב. תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by jj516,

הודעה רשמית של היצרנים, יוצא 22 לנובמבר!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.