עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MiniMizer,

אתמול יצאה (באופן לא רשמי כמובן) הגרסה החדשה של משחק הכדורגל הכי פופולרי בעולם. השינויים להלן: Re-invented gameplay gives you more precision and control with the new open passing system. Total customization. All-new tackling and referee model -the timing and angle of your tackles determines success or a potential card from the referee. Over 75 licensed national teams and 16 licensed leagues including the English Premier League, German Bundesliga, Spanish Premier League, the French LNF, and Major League Soccer (MLS). FIFPro License,including all the names and likenesses of FIFPro's member player associations. The ONLY game that gives you the chance to qualify…

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by BlackTalon,

אני צריך קודים לסימס... מי שיודע שיכתוב אותם כאן בבקשה... תודה

3. Started by Haflo,

הרצתי אתמול פעם ראשונה את המשחק OFP.....סוף הדרך! יש לי אותו בגירסת Warez ( :-/ ) רציתי לדעת מה אמור להיות הגודל של המשחק? (in MB) איך אני יודע איזו גירסה יש לי? EU or US? יש לכם עוד משהו לחדש לי על המשחק הענק הזה.....?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. כולם כבר יצאו ...... ובדקתי את כולם... לדעתי MOH !!!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Shmoolik,

טוב אני משחק ב UT וזה אחלה משחק אבל רציתי גם לראות את המתחרה שלו Q3A. התקנתי , אבל שאני לוחץ בשביל להעלות את המשחק או עושה לי כזה חלון כחול שרץ מהר ואני בקושי יכול להספיק לראות מה כתוב שם. ואז המשחק כאילו ממשיך לעלות ואז יוצא עוד לפני שאני רואה משהו... :\ help?!?!?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ClawMarks,

שלום לכולם! יש לי בעיה קלה עם השניים הנ"ל: המשחק עובד ללא בעיה, אולם אינני מצליח להתחבר לאף שרת (בשום צורה שהיא, כלומר המשחק מתעלם מקיומם של כל שרתים שהם, כולל השרת המרכזי של המשחק. המשחק פשוט מנסה לחפש את השרת שוב ושוב ושוב, אך שום מידע אינו נשלח או מתקבל). אותה הבעיה מתרחשת גם בתוכנת Gamespy Arcade, היא עובדת ללא בעיה, אולם לא מזהה שום שרת בשום משחק. הבעיה נעוצה היכן שהוא ב-Win2K, שכן אני מצליח להתחבר עם מחשב אחר עליו מותקנת Win ME, ובשימוש אותו חיבור אינטרנט. אינני רוצה לשדרג ל-XP בזמן זה, ואינני רוצה להשתמש במערכת שאינה 2K. אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב. כל התקני המערכת מעודכנים, ועד כה הבעיה הופיעה רק בשתי התוכנות הנ"ל (Half-Life/CS, Gamespy Arcde). משחקים אחרים פועלים…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לא הוספתי תשובה בשביל הצ'יטרים, כי הם לא אמורים בכלל להיכנס בגלל הכותרת.שאלה קשה אני יודע, אני בעצמי עוד לא ממש החלטתי מי מהם יותר מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Condor,

כשהמשחק מתחיל ניפתח לי חלון חיבור לרשת. ושאני חוזר למשחק העכבר לא מגיב. מה הפתרון ? ???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by exupgh12,

באם באמת אתם רוצים לדעת עד לאן האיתיפדה מגיעה מצ"ב כתבה מתוך ה - INQUIRER Become a Palestinan stone-thrower In the Middle East's first 3-D game By Paul Hales, 21/02/2002 23:20:40 BST YOU'LL NEVER FIND a nice Arab in the movies. Likewise, on your PC or console, you'll most likely take on the role of some heroic marine, busting bad-ass Iraqis or annihilating Afghans. So you'll suffer the shock of role-reversal if you pick up a game called Underash from your local PC World. Published by Syrian publishing house Dar al-Fikr, Underash seeks to "counterbalance the poisonous ideas conveyed by American video games," project director Hussan Salem told the French newswire AFP. I…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by m_k,

??? ??? ??? אני רוצה לדעת עם זה אותו משחק ( לפי שמועה מחברים )! :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by or,

יש מישהוא שיודע מאייפה להוריד את המשחק המלא או את הדמו (לא של 2)??????????????

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Spawn123,

:AR15: התקנתי מחדש את המשחק טירת הנאצים החדש , ואת השמירה שלי שמרתי בתיקייה נפרדת... כשהחזרתי את השמירה למשחק אחרי שהתקנתי את המחשק מחדש אז זה לא הופיע לי ב- LOAD מישהו יודע איך לצרף את השמירה בחזרה??? תודה מראש לי שיעזור בגלל שהגעתי לשלבים מתקדמים מאוד .... ואין לי כוח להתחיל הכל מהתחלה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by made in zauglom,

אני היתקנתי את המשחק פעם רשאונה כהגעתי לשנת 70 אח שלי חיבל בקובץ כל שהוא אז אחרי מכות "נמרצות " שנתתי לו אני ניגש להתקין עוד הפעם את המשחק ומה קורה לי הוא מבקש ממני סיריאל נמבר אולי כל החברים שלי ששיחקו במשחק אמרו לי שאף פעם לא קרה להם אז אולי מישהו קרה לו ואולי יודע את הסיראל המעצבן ?!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אולי למישהו יש צ'יטים או טריינר לרנגייד?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by M_G_N_U_M,

מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה של היחידות וההרכבים במשחק כי בעוד 3 ימים אני מקבל את המשחק הזה אולי gta3 red fection ו alien vs predetor 2 ואני רוצה לדעת על השיטה החדשה של היחידות קראתי שהיא אם אתה מגיע לרמה מסויימת ורוצה לבנות בניין מסויים אז אתה צריך לבחור ביצור כלשהוא? אני ממש לא מתמצא בזה ואם יש למישהו קובץ שמתאר את היחידות במשחק והארמונות אני ממש אהיה שמח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by godisme171,

התקנתי את המשחק REQUIEM ועכשיו אני מעלה אות הוא אומר לי שהוא צריך DIRECT X 6.0 ויש לי 8.0 והוא לא מוכן להעלות אותו מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by huber,

שיחקתי במשחק הזה שעות רבות (ומהנות) עד היום. היום כשניסיתי לעלות את ה SAVE שלי ולהמשיך לשחק, הוא זורק אותי החוצה עם איזושהי הודעת שגיאה עלומה! אז התקנתי מחדש את המשחק - ונאדא, גורנשיט, כלום! עדיין אותו קקה! אז ניסיתי לחפש צ'יט שיקפיץ אותי לשלב בו הייתי (כי בכל זאת, הגעתי לשם לבד ולא ממש מתחשק לי לחזור לשם מאפס) ומצאתי את הצ'יט הבא. אז מה הבעיה אתם שואלים? הוא לא עבד! אז פה אתם, כן אתם, נכנסים לתמונה : יש למישהו SAVE'ים שמורים של המשחק או צ'יט אחר? אני נמצא כרגע בשלב שאחרי הקרב עם הבחור שנראה כמוני (ההוא שמשוויץ שיש לו אוגמנטטים כמו שלי רק עם FIRMWARE טוב יותר) ניצחתי אותו והשתמשתי בצוללת לצאת מהבסיס ולפגוש את ההוא על הגג (ההוא שאומר לך שעומדים לשגר טיל בכדי להשמי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

צרבתי את 2 הדיסקים ומשום מה בדיסק השני, במהלך ההתקנה בסוף ממש 99% נותן לי שגיאה: An error occurred during the move data process: -117 Component: CummomFiles File Group: File: יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינקים לאתר וורז. בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ותוכנות זה טוב תודה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי מחשב פנטיום 3, 670 256 ראם geforce 2 mx 200 17 FPS בקאונטר סטרייק בממוצע- מי יודע למה???????????? נ.ב. המחשב לא שלי זה עזרה לחבר. התייחסו אליו יפה...

21. אולי יש תוכנות או משהו שאני צריך להוריד או זיכרון או משהו אחר? יש לי מחשב פנטיום 3 733 מגהרצ' 64 זיכרון פנימי כרטיס מסך וודו 3000 האם אני צריך לקנות או להוסיף משהו חדש?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benor,

האם יש דרך להפעיל את הירוס 3 בווינדוס XP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הרגתי את כל מי שמצאתי ושחררתי את השומרים המהופנטים בקומה הכי תחתונה. מה עוד צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by JAMOOS GADOL,

רציתי לדעת איך אפשר לתקן מכונית בGTA3 אני יודע שאפשר לתקן במוסך הזה ושזה עולה 1000$ אבל הבעיה זה שמאוד קשה למצוא את זה במהלך משימה (במיוחד כשיש משימה על זמן) האם יש איזה שיטה למצוא מוסכים שמתקנים את האוטו? או אפילו יותר טוב אם משהו מכיר צ'יטים או טריינר שיכול לתקן את המכונית??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. האף טי פי מהיר מאוד ובעל קיבות גדולה מאוד של כמה ג'יגה אני מוכן שתעלו לשם משחקים, תוכנות, שירים לפי התיקיות שם ובסדר. אני מבקש להעלות רק קבצים מלאים. ניתן להעלות רק בתוכנת אף טי פי כמו windos cammander, flashfxp וכו'... אלו הפרטים <צונזר, אתה בכוח מתעלם מההודעות בראש הפורום?> שמח לעזור! צפיחית בדבש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.