משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בקרוב מאוד יהיה לי את המשחק הזה ;D. אני חייב לדעת איך זה יפעל על המפרט הבא: INTEL P933 256 SDRAM לוח אם של ASUS לא יודע את השם המדויק אבל בפירוש זה לא SIS זה VIA. הכרטיס מסך בעל שם ארוך תסתכלו במפרט.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לוחץ להפעיל את המישחק הוא רושם לי wrong disc inserted please insert the cd/dvd מה אני צריך לעשות אני לא מבין מה הוא רוצה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי שלט ושמתי לב שרוב המשחקים החדשים למחשב לא מאפשרים שימוש בשלט. חלק מהמשחקים הם: Gears of War, Crysis, Start The Witcher יש איזה פאט'ץ שיאפשר שימוש בשלט למשחקים אלה?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שיחקתי עכשיו בדמו של בלאיזינג אנגלס וזה משחק פצצה :yelclap: אני מחפש משחקים בסגנון מלחמת העולם השנייה אבל אם גרפיקה טובה אפשר גם עתידני אם יש
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני רוצה משחקים אבל אני קצת לא מעודכן.... לכן אם תוכלו לרשום לי את המשחקים החזקים ביותר היום לדעתכם ... והחזקים ביותר למשחקי רשת אני אודה לכם מאוד.....
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
זה כבר מלפני יומים הוא אומר עוד כמה דקות פתאום הוא החליט להראות לי את ההודעה הזו שלפני זה הוא שיחק רגיל והכל היה טוב .. וזהו כלום לא עוזר.... http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%ec%ec%e0%20%f9%ed.JPG למה זה עושה לי את זה אין כל סיבה ... אני רוצה לשחק ... אני שילמתי כסף כמו כל בן אדם אחר... הוא אומר כמה דקות הדקות האלה יומים
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש אופציה לשנות משהו בהגדרות כדי שזה יתפוס ? יש לי גם כרטיס מסך מובנה שאני לא יודע עם הוא יריץ אותו ..המעבד הוא Intel I2500K (כן כן ..זה מוזר שיש מעבד כזה חזק וכרטיס כזה מעפן..) והכרטיס המובנה שאני יכול להשתמש בו הוא Intel Grapich HD 3000
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי פה שככול שאתה עולה רמות ב-BG אתה מקבל חפצים: http://www.wow-europe.com/en/pvp/rewards-armor.html אני כבר רמה שניה [Corporal], איפה אני מקבל אותם?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision שוחרר להורדה ואתם מוזמנים להתנסות לפני שהחדש ישוחרר. כמה תמונות להמחשה: תודה ללייזי בוי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במסגרת תערוכת E3 שתתקיים בלוס אנג\'לס במהלך חודש יוני הקרוב, נקבל סוף כל סוף טעימה ראשונה מהפרק החדש בסדרת משחקי הפעולה האגדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-doom/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להרחיב את גודל הפארק, הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! הורדתי Tekken 4, והוא שוקל כ-3.28GB הוא בא עם 2 קבצים: TEKKEN4.mdf TEKKEN4.mds עם מה לפתוח אותם? פתחתי אותם עם Daemon Tools ויש לי כמה קבצים שם: SYSTEM Speed Dial SCES_508.78 DATA2.BIN DATA.BIN IOPRP243.IMG באיזה אימולטור להשתמש בכדי שזה יעבוד? בתודה - ניסן!
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כמו שרשום, מחפש חבר'ה לשחק איתם. רצוי שיהיה אפשר לדבר במיקרופון. לא משהו רציני מדי, יותר בשביל הכיף והצחוקים. D: תוסיפו בסטים מי שמעוניין dimdima.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
vpu recover קופץ לי מוציא אותי לדסקטופ מה יכולה להיות הבעיה הכרטיס הוא חדש בלי אוברקלוק ....radeon 9800 זה מזיק לכרטיס הדבר הזה שקופץ? 5.6 הדריבר....
-
יש לי WIN XP וכרטיס מסך SIS 315. לא יודע אם זה קשור אבל אחרי התקנה לכאורה מוצלחת של המשחק, הוא רושם לי חלון שך CRITICAL ERROR עם מידע לא מוכר (אני לא מצליח להעביר את הprint screen לאתר הזה) ולא מופעל המשחק. חבר אחר ניסה ולו יש ג'י פורס 2 והוא קיבל את אותו חלון. חבר שלישי ניסה, הצליח וסיים את המשחק. כולנו השתמשנו באותם דיסקים. מה החלון הזה אומר?!?!? : General protection fault! History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6177198.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;2#
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
חחחח תמיד רציתי לכתוב 4k טוב אנשים מה קורה אחרי באן של שבוע (שלדעתי לא בצדק אבל חפיפ) אז חזרתי עם בעיה חדשה באנריל 2004 הקטע הוא כזה במשחק הרגיל פשוט יש לי לאד (lagg) עזבני שכול כמה שניות המשחק פשוט נתקע ואין לי מושג מה לעשות עם זה המפרט שלי ממש בסדר למשחק ולא אמורות להיום שום בעיות עזרה בבקשה בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות סטארקרפט (מספיק לי רק סי די קי מקורי ) באיזור ה 50 שקל אני מנסה לחפש ולא מוצא חוץ מהאתר פסיגיימס שהוא מוכר תמשחק ב 100 של וזה מוגזם למשחק ישן !! אם מישהו איפה אפשר למצוא תמשחק המקורי או סי די קיו מקורי אז שיצור איתי קשר (אני לא יודע אם אפשר לדבר על זה באתר)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול יצאה (באופן לא רשמי כמובן) הגרסה החדשה של משחק הכדורגל הכי פופולרי בעולם. השינויים להלן: Re-invented gameplay gives you more precision and control with the new open passing system. Total customization. All-new tackling and referee model -the timing and angle of your tackles determines success or a potential card from the referee. Over 75 licensed national teams and 16 licensed leagues including the English Premier League, German Bundesliga, Spanish Premier League, the French LNF, and Major League Soccer (MLS). FIFPro License,including all the names and likenesses of FIFPro's member player associations. The ONLY game that gives you the chance to qualify…
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בהגדרות בקושי של המשחק ישנם כמה אלמנטים שמשפיעים על הקושי : 1) TRACTION CONTROL - off\medium\full - על מה זה משפיע ? 2) PARC FERME - on\off מה זה? 3) כשאני מתחיל את המרוץ בקריירה עם צמיגים רכים (וקבעתי מראש שאני מחליף לצמיגים קשים בעצירה ראשונה בסיבוב 6) ולאחר כ 4 סיבובים הצמיגים נשחקים והאחיזה על המסלול יורדת ומורגשת באופן ניכר ככה שאיני מצליח להשתלת על המכונית , השאלה מדוע הם נשחקים כל כך מהר שאפילו עוד לא הגעתי לאזור ה סיבוב ה 5/6 ? - האם זה כתוצאה מהנהיגה האגרסיבית ? בלימות מאוחרות ? או האצה אגרסיבית שלפעמים גורמת לפירפורים של הצמיגים ? *אני חייב ליעל את הנהיגה שלי על מנת להצליח במרוץ או אפשר להגדיר בהגדרות שהצמיגים ישחקו פחות ממצב הנוכחי? נ.ב: מי שלא משחק ושיחק חיי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , יש לאח שלי FX5200 , והמשחק מזהה את הכרטיס שלו כDirectX 8.0 , ומה שזה מונע , הוא לא מפעיל PS2 , וזה הבדל ענקי בין הרדאון שלי שהוא מזהה את DX9 ובין הFX , אז באתי לשאול אותכם , מה אפשר לעשות כדי שהוא יזהה DX9(כי זה ברור שיש תמיכה מלאה בDX9..)
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום קניתי BF 4 לפני כמה ימים אז החלטתי לבוא קצת להיות ב TS לשחק אם יש תחרותי עדיף אבל יש פה אנשים שמשחקים יש קהילה ? אם כן תרשמו פה את השמות שלכם ב ORIGIN נשחק קצת אי אפשר כל היום לבד ...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ממש מעצבן!, ויותר מעצבן שאין סיבה מוצדקת ללמה אני זוכר שניסיתי להזמין Warhead מהאתר הרשמי אבל אחרי שאני מכניס את כל הפרטים - Us sales only. עכשיו אותו סיפור עם פאר-קריי 2. מה קרה להם?..
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
Kyphosis-Kazzak, הגילדה הישראלית מגייסת! לקראת ההרחבה החדשה Warlords Of Draenor התקבלה החלטה בקרב הקהילה הישראלית לאחד מספר גילדות קטנות ושחקנים בודדים לקהילה ישראלית אחת גדולה ומגובשת. קצת על הגילדה: 1.הגילדה הינה גילדה ישראלית עם דגש חברתי בנוסף להיותה גילדת ריידים מובילה ובעלת הישגים. 2.מטרת הגילדה: כל ישראלי באשר הוא מוזמן להצטרף לגילדה ולהנות מחווית משחק ישראלית ומהנה, מטרת הגילדה היא לאגד את הישראלים ביחד בכדי שאלו יוכלו להקים קבוצות Raiding, קבוצות PvP, לעשות Questing וAchievements ביחד, וכן להריץ גם תוכן אחר בכיף ובאווירה טובה, הרבה שחקנים טובים (חלקם גם מאוד מוכשרים) כבר הצטרפו אלינו ואלו מחפשים אחרים כמוכם בכדי לקחת את המשחק שלהם קדימה, או סתם להעביר את חווי…
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-