עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by itai_1813,

הבטא של המשחק הישראלי יצא, כל מה שצריך לעשות זה להרשם ל-FilePlant (אלא אם כן אתם כבר רשומים) להרשם לבטא כדי לקבל קוד משתמש ולחכות בתורכם להוריד את הבטא! לדף הבית של Rising Eagle באתר FilePlant לחצו כאן: http://www.fileplanet.com/promotions/risingeagle/

• 68 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by Zaks Sharon,

היי, לבעלי קופון ה"ל 2 שלא יודעים, אפשר כבר עכשיו לשחק ב-CS:S. אני צריך חוות דעת של מי ששיחק בו - איך המשחק? הוא טוב (ולא לדבר רק על הגרפיקה אלא גם על המשחק כי אני לא שיחקתי בישן...)? תודה.

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום כולם אני זוכר לפני שנה ככה היו קניות קבוצתיות השאלה אם זה יהיה גם השנה ? ואם כן אז מתי ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by KingYes,

עכשיו Rockstar פרסמה שתאריך ליצאה למחשב יתפרסם בקרוב מאוד.. משהוא כבר שיחק בזה ב-PS3? איך המשחק? מאתגר? כייפי? אגב, על הדרך.. הם גם הודיעו שטריילר ראשוני למקס פיין 3 יתפרסם עוד יומיים.. מה אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by elad the master,

הורדתי את המשחק דרך האתר הבא: http://web1.39186.vs.webtropia.com/main/index.php?site=files# ואז כשאני מנסה לפתוח את שני החלקים ביחד עם הוינראר( part 1 ו- part2) זה נותן לי ההודעה הזאת מהוינראר.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Sadist_Within,

שלום לכל חברי הפורום! אני נורא שמח לרשום כאן היום, במיוחד שזאת ההודעה הראשונה שלי כאן! :hi: :yelclap: חברה תקשיבו, יש לי רעיון שאותו אני מפתח עם קבוצה קטנה ונבחרת של אנשים במהלך השנתיים האחרונות ואני צריך את הדיעות שלכם בנידון ואם תרצו לתת יד בפרויקט, אז מה יכול להיות טוב יותר? הרעיון בקצרה הנו פשוט מאוד; ליצור משחק מרובה משתמשים - כזה שיוכלו לשחק בו אלפי שחקנים בו זמנית, ביקום עצום והטריק הוא שיהיה בו אין סוף אפשרויות. ועכשיו נרחיב קצת. במהלך השנתיים האחרונות עמלנו אני וחבריי בפיתוח הרעיון: איך אפשר ליצור מחשק עם אין סוף אפשרויות? וגילינו שאפשר ויש לנו את התאוריה רשומה, אבל הבעיה היא היישום של זה. כי מה שאני מתכוון זה הגדרת מציאות למחשב, וזה אמור להיות מוגדר מכל …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SharonSx,

אח הקטן שלי קיבל הגה למחשב אני רוצה לנצל את ההגה ורציתי לדעת על איזה משחק הייתם ממליצים לי?

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by valleyzz,

אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי ב- diablo החלטתי שאני רוצה לחזור לשחק והכל נראה ממש שונה לעומת diablo 2 lord of destruction ( אני מבין שאני פה הבעיה ולא המשחק.. ) השאלות שלי הן: האם מחייב לקנות את חבילת הבסיס ( diablo 3 ) כדי לשחק בהרחבה ( diablo 3 ros ) ומאיפה הכי משתלם לקנות כמובן ? האם קיימת קהילה של שחקנים ישראלים שמשחקים במשחק ( שאפשר להצטרף אליה. אולי פה בפורום אפילו ) ? איזה מדריך הייתם ממליצים לבניית שחקן ( חלוקת skill וכו' ), כל שחקן. ( אני מאמין שהשחקן הראשון שלי יהיה Monk זה המקביל של Paladin לא ) ? אם אפשר אולי תספרו קצת על המשחק מנקודת המבט שלכם.. לדוגמא על המשחקיות, חוויות, תיפקוד ה-battlenet ( קריסות, טעינת משחק וכו ) וכדומה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by The-Fox,

אז ככה, קיבלתי לפני כמה בימים (בשעה טובה ;D ) את Unreal Tournament 2003 המלא.. עכשיו ראיתי שיש שם בשלב של החלל זה עם הכוכב שבתאי הזה ברקע, רובה בשם Ion Painter. וקראתי שאתה מכוון על שחקן ואז זה אמור להשמיד אותו ע"י קרן לייזר עצבנית ש ללווין שמתבייט עליו... חוץ מהקטע של לכוון כל מה שמעבר לזה לא קרה, כלומר לא הצלחתי לגרום לזה לפעול, ואני מת לראות את זה בפעולה !!! אז אם מישהו הצליח להפעיל את הנשק הזה, ויוכל בטובו להסביר איך עושים זאת אני ישמח מאד :AR15: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by the red dragon,

שלום יש לי סימס שתיים פתוחים לעסקים מקורי שקניתי ברוסיה! הבעיה שאני לא יודע לקרוא ברוסית וכול המשחק ברוסית יש דרך לשנות לאנגלית ?? תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. #RM8S Paranormal - STEAM_0:1:10085792 Oleganoff - STEAM_0:0:13965957 Shurik - STEAM_0:0:23829057 sashajke - STEAM_0:1:25440270 mxl - STEAM_0:0:8162389 Shurik מאשר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Tomerico,

הורדתי Tactical Ops היום וניסיתי להתקין ו.. הצלחתי התקנתי במקום הנכון ושניסיתי להפעיל את זה, זה הראה לי את ההודעה הבאה: הצעות התקבלו בברכה תומר אורן.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת מה אני אמור לעזעזל לעשות בשלב השלישי (אחרי שהיצור שלי נשאב למערבולת) תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by VanHalen,

שלום לכולם!! יש לי בעיה קטנה בלבוש. הצטרפתי לגילדת Imperial Legion עם הזמן החלפתי את ה"מדים" המעפנים שלהם. והמשכתי להתקדם אבל עכשיו הם לא מוכנים לדבר איתי בלי מדים. אין לי את המדים האלה וגם אם אני קונה מדים כאלה ולובש אותם זה לא עוזר (או שפיספסתי משהו....) מה אתם עשיתם במצד הזה, הרי אני בטוח שאף אחד לא ממש הולך עם הזבל הזה..... תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. אני נכנס למשחק הכל פועל כמו שצריך אני מתחיל ליסוע ופיתאום ניתקע התמונה ואי אפשר לעשות כלום וחייב להדליק את המחשב מחדש וזה איך שאני מתחיל לשחק לא איזה כמה שעות תם שתבינו שהבעייה היא לא המחשב אז ככה יש לי מעבד E8500 זכרון ראם 2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB DDR3 הבעייה היחידה ניראה לי זה או בגלל שהמסך שלי ישן ואולי צריך לשנות משהו ברזולוציה של המשחק או שהגרסה של המשחק לא טובה וזה לא ניראה לי כי הורדתי את הגרסה של razor 1911 אם זה בגלל הרזולוציה מישהו יכול להגיד לי באיזה רזולציה להשתמה יש לי מסך 17 של מאג ישן ושמן יענו לא LCD תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ZorD,

כתבתי את זה כבר במקום אחר (אחד הפורומים של CS..) ולא היה לי כוח לתרגם לעיברית, סילחו לי *החולי CS האלה לא עזרו לי במיוחד, לכן אנסה את מזלי כאן Hello to all! I have an annoying problem with the view system in game time i'll describe it: i'm opening a server, no matter what map, i'm playing with people or bots and when i'm dead (it happens alot) i can watch every body else playing (that are not dead yet..) right? well.. not right.. when i'm trying to watch my team players i'm able to, but when i'm trying to watch the other team players i'm not able to. how can i fix that? maybe i messed up something in the console? or in the settings of the game\server? please h…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. אנימ מחפש משחק רשת טוב שלא נמאס לשחק אבל משחק פעולה לא תפקידים או משהו משהו סיגנון קונטרסטרייק שיחקתי את זה פעם ועכשיו אני רוצה משהו דומה אבל יותר טוב תודה על העזרה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. המשחקים הם: Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Lost Coast Portal: The First Slice Peggle Extreme יש צורך בחשבון STEAM (ללא תשלום) http://www.steampowered.com/nvidia/

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Blip & blop רציתי לידע את כולכם על משחק מאוד מאוד מגניב שאני מכיר אותו רק מלפני שבוע מחבר וכמו חבר טוב אז אני מידע אתכם לכול אלה שלא מכירים את המשחק ! המשחק הוא משחק פשוט של פעולה בלי הרבה שטויות ודוגל במוטו של לפוצץ כל מה שזז ופה בא גם היחוד והיופי של המשחק כי מה שזז או יותר נכון זזים(והרבה) הם כל גיבורי תוכניות הילדות שלנו מהדרדסים לדובני הכפט לי וקלה בזרבובים ועוד ועוד מה שעוד יותר יפה במשחק שהוא תוכנת לפי כל הדמויות למשל זללני (הטבח מהדרדסים) זורק עליך עוגות וקונדסון למשל מביא לך מתנות מתפו33ות ! בין הנשקים שעומדים לראשותך יש LaserGun ,MachineGun, m16 , ShotGun ו ואפי…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torchlight-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Vidati,

פרסמו פה: איך עובד והאם המשחק לא איבד את הזוהר שלו.

• 54 תגובות
    • 6.8k צפיות
  22. Started by Reze,

ערב טוב לכולם..!!! קניתי היום את המשחק GUILD WARS וניסתי להתקין ללא הצלחה התקשרתי למוקד של הד ארצי וגם הם לא הצליחו לעזור לי ניסתי במחשב אחר בבית וגם בו זה לא עבד ניסיתי עם הדיסקים של חבר שלי בשני המחשבים וגם זה לא עבד למישהו יש פיתרון ני חושב שזה בעיה עם האינטרנט מה שקורה במחשבים זה כשהוא מבקש את הדיסק השני אני מכניס את הדיסק וההתקנה לא מגיבה יותר בבקשה תעזרו לי :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. האם כל המשחקים שעומדים לצאת יהיו דרישות גבוהות כמו Ghost Recon AW??

• 86 תגובות
    • 7.3k צפיות
  24. שלום, אז ככה יש לי HD מחורבן של 40GB ואני מנסה לחסוך במקום, עכשיו ראיתי שהשמירה של הסיסמ 2 לוקח מעל 400MB ואני לא רוצה למחוק את זה לאחותי אז אני שואל האם אפשר להעביר אותו לכונן המשני שלי במקום זה של הWIN? האם זה יגרום בעיות? :s05:

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  25. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7283 ועוד דבר יש מכשיר להרצת גיבוים ל360 ((על תדברו על המישחקים עצמם כי המכשיר צריך להיות חוקי בארץ אבל הורדת מישחקים לא) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7281 זה עדין לא 100% מושלם ומצריך ידע טכני אבל זה אפשרי

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.