עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sevenX,

טוב, אני ממש לא הבנתי מה אני צריך לעשות שם אני בקטע אחרי שהמלך מת והוא הביא לי תטליון הזה ואמר לי לתת אותו לג'פרי(או משו כזה) עכשיו יצאתי מחוץ לטירה הזאת ואין לי מושג לאן צריך ללכת יש 745043430 בתים ומערות ניכנסתי כבר למלא מערות ושום דבר מה צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  2. יש לי מחשב פנטיום 3, 670 256 ראם geforce 2 mx 200 17 FPS בקאונטר סטרייק בממוצע- מי יודע למה???????????? נ.ב. המחשב לא שלי זה עזרה לחבר. התייחסו אליו יפה...

3. כי אני זוכר שאני ובן דוד שלי הגענו לשלב האחרון בלי קודים ולא הצלחנו לעבור את השלב האחרון האם מישהו הצליח?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Crash5,

שלום. יש לי בעיה עם הרזולוציה במשחק. בכל רזולוציה שאני בוחר ישנו פס שחור לכל אורך צד שמאל של המסך ובצד ימין של המסך חתוך וקטוע, כלומר חסרים פרטים. ברשותי GeForce2 GTS עם גירסאת דרייברים של 30.82. אודה לכם אם תעזרו לי בפתירת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  5. מה דרישות המערכת של המשחק GTA SAN ANDREAS האם המשחק יעבוד במחשב כזה: AMD ATHLON 512 MB RAM RADEON 9600 2.8 GHZ האם יעבוד?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by N.S,

אוקיי יש לי בעיה ....כל פעם שאני נכנס לקאונטר ואחר כך יוצא אז המחשב נהיה איטי כמו אני לא יודע מה ... מישהו יכול לעזור לי ...בבקשה ???

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by benor,

השאלה בכותרת חבר שלי ביקש ממני לשאול אז אל תבהלו.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  8. החלטתי להתחיל לשחק ב-MMORPG כלשהו ובגלל היותי בצבא רוב השבוע, הבנתי שאין טעם לשלם תשלומים חודשיים והחלטתי ללכת על האופציה של Guild Wars המאפשר קנייה חד פעמית של המשחק ללא תשלום חודשי. לאחר בדיקה קצרה הבנתי שיש שלושה כותרים למשחק: Guild Wars, Factions ו-Nightfall וכן גרסת הרחבה אחת - Eye of the North. שאלתי היא, מה הוא הכותר שעדיף להתחיל בו? האם זה משנה בכלל? וכן, האם יש Trial כלשהו למשחק, איזושהיא התנסות קצרה למשחק לפני שאקנה אותו?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

skyRimGameJam DLC עתידיים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ns,

לדעתי קאונטר סטרייק

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  11. גיל 18+ ורמה 30 ומעלה חובה אני גיל 25 רמה 62

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by *NightMare,

כל מי שרוצה סרוור ענק שמצאתי לאחרונה... אז קוראים לו MuEurope www.mueurope.tk יש שם את הדארק לורד ואפשר להתחיל איתו מההתחלה (גם אם המג'יק גלדיאטור) יש הרבה דברים חדשים... חיות מחמד, סקילים... הוא לא מלא וממש מהר נכנסים! [glow=red,2,300]אחד השווים ששחקתי, ממולץ בחום![/glow]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lavi1172,

הורדתי COD :black ops , ההתקנה הלכה בסדר המשחק עולה ואני נכנס לstory mode עד פה הכל בסדר... עכשיו כשאני משחק בהגדרות אוטמאטיות - הכל נתקע... דבר שלא נראלי כל כך הגיוני כי יש לי מחשב דיי חזק יחסית (רשום לי במפרט הכל). אז שיניתי את ההגדרות לרמה בינונית בערך על פי הערכה (רזולוציה טבעית של המסך 1920*1200 וכל השאר על medium-low והורדתי לגמרי את האנטיאליזינג הזה ). עכשיו המסך מתחיל להבהב בצהוב כל הזמן ולא ניתן לשחק, אתחול המחשב, אתחול המשחק לא עוזרים... את המשחק הורדתי בביטורנט http://torrentz.com/49840f73f2b2a6cbd2cfc8723fe61fd03c01f3b1 רק ביקורות שזה לא זיוף או משו בסגנון עזרה בבקשה מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eyal00,

ניסיתי להפעיל על 1024X768 + AAX2 ללא AF והמשחק קרטע ניסיתי ללא AA וללא AF ועדיין קרטע הגעתי למצב ששמתי על 800X600 ללא פילטרים וקרטע המפרט AMD 3200 VENICE 2X512 X800GTO2@X850XT זהו בעיקר ניסיתי לחזור לסטוק ולא עזר שאר המשחקים עובדים טוב כמו AGE OF EMPIRES3 על MAX יש לציין שפעם פיר עבד לי טוב על 1024X768 כולל AAX2 למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

משהו?תאריך יציאה?או שעדיף לא לחכות לו?(אולי יהיה אכזבה) אין דיון ראשי?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by shlosi,

שלום לכולם, מצאתי המון קישורים להורדת סופפלקס המדהים, אבל כנראה שבגלל שיש לי ווינדוז 7 64 ביט, זה לא עובד. מישהו מכיר דרך להפעיל אותו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tania131,

היי החלטתי שאני קונה את המשחק או היום או ביום ראשון..אז רציתי לשאול אותכם ,מה דעתכם על המשחק..שווה קנייה ? כי לשחק ברשת אפשר רק עם מקורי וברשת זה הכי מגניב..אז למי שיש שיגיב איך המשחק.. תודה ;D

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. יש לי בעיה במשחק prototype וגם ב GTA IV בהגדרות המקשים מופיעים לי סימנים של ג'יבריש ועברית במקום אנגלית וגם בטיפים שנותנים ב GTA בשחור למעלה יש סימנים וכאלה במקום המקש שעליו אני אמור ללחוץ... בחיפוש יש לזה תשובה שהיא לשנות בהגדרות שפה- תכניות שאינן יוניקוד את אזור המערכת ל ארצות הברית, הבעיה שאם אני שם אנגלית אז המירק מופיע בג'יבריש במקום עברית וגם שאני שם על איזור המערכת USA אז שאני נכנס לפרוטוטייפ זה כותב לי שהכניסה למשחק מוגבלת לי בגלל הגיל שלי או משהו WTF... זה משהו עם parental control הבנתי... בקיצור איך אני עושה שלא יהיה לי את הג'יבריש במשחקים מבלי לפגוע במירק או מבלי שיתערב ה parental control (למרות שאני משתמש אדמיניסטרטורי והשירות הזה בכלל מכובה ועדיין איכשהו מג…

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by assaf990,

שאפשר להתקין אותו ברשת ביתית, ולשחק מחשב מול מחשב תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by David :o,

5V5 ODC 2# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by EcSm,

אתמול נפתח פעם ראשונה שרת Steam ישראלי . אני למשל יכול לשים לב להתחברות מהירה יותר ליוזר. גם אתם שמים לב למשהו? הנה הכתבה: http://www.vgames.co.il/article/3557.html

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. האם מתקיים השנה תערוכת E3 כרגיל? באתר של התערוכה מציינים שהכל כרגיל: http://www.e3expo.com/ לא אמרו שנה שעברה שלא יהיו יותר תערוכות E3? או שאני טועה לחלוטין? אני מקווה שתהיה תערוכה השנה, כי זה השבוע הכי כייפי ומעניין שיש בכל השנה. בימים של התערוכה אני דבוק למסך של המחשב ורק מחכה לראות ולקרוא את כל המידע שמשתחרר

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by GameGems,

כיצד נוצר אחד המשחקים האהובים ביותר של חברת Blizzard מאז ומעולם, שהפך לז'אנר שלם משלו? התשובות בפנים לכתבה

24. המשחק יוצא לקראת סוף חודש הבא. מישהו יודע מתי יצא הדמו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sir f,

Lord of Ultima הוא משחק אסטרטגיה בשיטת שיווק של BF heroes (ז"א משחק חינמי בדפדפן) יש עכשיו בטא סגורה שאפשר להירשם אליה עם חשבון של BF heroes. אני רק עכשיו אנסה אותו, אז אין לי חוות דעת. מה דעתכם? בצורה שטחית הוא נראה לא רע דווקא...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.