עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alonkl,

לא הייתי בעניים בגל חומרה חלשב שנתיים. שמעתי על משחק חדש לDX10 בשם קרייסיס, מתי הוא יצא לחנויות? תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Mankind Divided, המשחק הרביעי בסדרת משחקי התפקידים המצליחה מגיע בעוד פחות מעשרה ימים. בואו לבדוק האם המחשב שלכם מוכן לקראתו לכתבה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  3. כרגע EA מקבלים מלא הודעות לגבי השירות שלא פעיל, הם מצייצים בחזרה "We Are Aware And Investigating" לא להיבהל לא פרצו לכם ולא כלום... כרגע יש תקלה קטנה ונאלץ להמתין עד שתסודר... עריכה: תוקנה הבעיה ניתן לחזור לשחק כרגיל!

4. http://software.g2games.com/gameaccelerator/

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by liav12,

כשאני מפעיל את המשחק הוא עושה מסך שחור כאילו הוא נכנס למשחק אבל באמצע פתאום הוא נותן לי הודעה: D3D Message בכותרת ומתחתיו invalide video mode אני מבין שזה כנראה בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by SiaTex,

שלום לכולם! ביום רביעי בתאריך 13.11.13 התקיימה תחרות אירופאית ב ESL. תחרות זו הינה התחרות הראשונה של ESL במשחק זה, לכן כך שמו release cup. המשחקים שוחקו במתכונת של 2 מפות והקבוצה הראשונה ל 25 נקודות מנצחת. בעוד שהמפות לא נגמרות ברגע שקבוצה מסוימת מגיעה ל 13 סיבובים. 122 קבוצות נרשמו, מתוכן 4 ישראליות. קבוצה אחת עברה ל- 32 הגדולות ותשחק את המשך התחרות(rush into movement), קבוצה אחרת הגיעה ל- 64 הגדולות (make your wings), ולצערנו יתר הקבוצות נפלו בשלב הראשון."נצחנו את המשחק שלנו, אך עקב בעיות ב ESL WIRE הפסדנו טכנית" אומר המנהל של NG,destiny. התגובות בפורום ESL היו בעד החוקים התחרותיים למרות שלפי דעתי יש יותר מידי מפות. ישנם 12 מפות חוקיות אך לא הרבה אנשים העירו בפורום ש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הרי כידוע ניתן לכבוש תמונות דרך print scrren.... אבל בשביל סרטים איך?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  8. יש לי GTA SA הפכתי אותו למשחק כבד. הבעיה היא שהוא לא מראה ישר את המבנים, ואז בדקתי וראיתי שזה רק מנצל 200 אלף מהזיכרון מהמחשב.... יש לי 2 G

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  9. ב-Ubisoft החליטו לחשוף את הרימייק המקיף הראשון שלהם למשחק מהעבר - Prince of Persia: Sands of Time האגדי, שזוכה להתנגדות ולכתף קרה כבר מהרגע הראשוןלכתבה

10. Started by Pythagoras,

שאלה של NOOB איך אני רואה על כמה FPS המחשב שלי מריץ משחקים ? לדוגמא אני ב CRYSIS ואין לי מושג איך לראות על כמה FPS זה רץ.. אשמח לעזרה תודה חבר'ה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Zokkar,

גמר טורניר פתיחת השנה של HWZone לאחר שבועיים עמוסים במשחקים, טורניר פתיחת השנה של HWZone מגיע לסיומו. היום בשעה 19:00 יחל שלב הגמר של הטורניר, בו יתמודדו ארבעת השחקנים הנותרים: בבית התחתון, eSrLemon שזכה בטורניר הסטארקרפט הקודם של HWZone ובמקום השלישי של המוקדמות לטורניר IeSF, הוא אחד משחקני הטראן הטובים ביותר בארץ. מולו יתמודד qTpBHmaster, שחקן שגילו הצעיר לא מונע ממנו להוות דמות חזקה בסצנת הסטארקרפט הישראלית; הוא מגיע בקביעות למקומות הראשונים בטורנירים בארץ, ואף זכה בטורניר IGA #14. צפו לסדרת TvT ברמה הגבוהה ביותר. בבית העליון, eSrSinok נחשב כבר זמן רב לאחד ממובילי גזע הזרג בארץ. הוא זכה במקום הראשון בטורניר ה-LAN שהתקיים לא מזמן במודיעין, במקום השני של המוקדמות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by swisaman,

סיימתי להתקין את המשחק לא מזמן ואת העידכונים(כל התשעה) והתקנתי מספר מודים,אך משום מה המשחק קורס אחרי בערך 2 דקות וזה ממש בתחילת המשחק(ליפני שנכנסים לhelgen אפילו ניסיתי למחוק את המודים ובכל זאת קורס...

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני רוצה לבדוק זאת אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. זה הרחבה או משהו?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by LIgor86,

שלום, אני מחפש משחק FLIGHT SIMULATOR ממש טוב אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by daniel89,

אני לבל 37... יהיה מעניין גם (חוץ מהלבל) אם תגידו כמה זמן (כתוב לכם איפה שכתובות כל המשימות..) אתם משחקים.... דניאל.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by yot,

מצורפת תמונה.. זה נראה כאילו אני צריך להרוג את המפלצת הזאת ע"י הפעלת המנוע סילון שמותקן מעליה - הבעיה היא שאני לא יודע איך הפעלתי איפושהו פה באזור טורבינת אוויר ענקית+איזה גנרטור - יש שמה באזור גם דלת של Fuel אבל היא נעולה. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. אני מתקין את הג'טיאיי בגרסאת דיוידי אני עושה התקנה מלאה, בסוף ההתקנה שזה מגיע לקובצי אודיו זה רושם לי ככה: מה עליי לעשות 1?!? אני נואש אני מת לשחק כבר במשחק תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  19. בזמן ש-Steam החלה במכירות המוזלות המקיפות שלה, חנות ה-Humble Store מקווה שלא תשכחו על קיומה באמצעות חלוקת המשחק המצליח Killing Floor ללא עלות לכתבה

20. תודה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by timac,

באמצע המשחק פתאום נמרחים לי צבעים על המסך לא בזמן מרוץ רק כשאני בתפריט צבעים נמרחים על המסך ואז אחרי דקה הם חוזרים ושאני ממשיך לשחק הוא עושה מסך כחול וריסט דרייברים הכי חדשים מה עושים

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by kill_b7,

אני יודע שהשאלה נשמעת קצת טיפשית אבל איך לאזעזל נפטרים משריון וכלי נשק שכבר לא רוצים? הם ממלאים לי את המקום בתיק ואני לא יכול לזז ואין לי מושג איך נפטרים מהם.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  24. 5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Kenny,

היי אנשים, יש לי כאן את המשחקים האלו. רציתי לדעת מה לדעתכם היה משחק יותר מעניין ? מבחינת גרפיקה והכל הם אותו דבר אני מניח, רק קו עלילה שונה. התחלתי לשחק קצת ב Lost and demand ושמתי לב שהרבה מסגנון המשחק הוא סביב האופנועים והקנופיה ופחות "לבד". מה לדעתכם היה משחק מוצלח יותר? ממה נהנתם יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.