משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
זה משחק מירוצים \ שטח כזה , כל המסלולים הם מסלולים פתוחים , אפשר לבחור כל מיני ג'יפים , באגים , טרקטורון , ואני זוכר שגם היה אפשר לבחור אווירון קל וגם מן טרקטור כזה. עכשיו היו שם כל מיני סוגי משחק כמו , לעבור בכל מיני GATE WAY , "הדגל" - זאת אומרת שיש דגל אחד ולמי שיש את הדגל צריך לברוח איתו עד שמישהו מיתנגש בו ואז הדגל אצלו וכו'.. , סתם מירוץ רגיל.. ועוד. שחכתי איך קוראים לו , אז אם מישהו מכיר או יודע על מה אני מדבר וזוכר את שמו , שיגיד בבקשה. תודה.
-
I have a small problem in Freelancer, I want to buy the Titan but the Corsairs hate me, i wanted to know where could i bribe them so i could land on Crete and buy the Titan to replace my Eagle.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך לעבור את משימה 4 לאחר שאני מואשם בבגידה? כל הזמן מפוצצים אותי האם יש איזושהיא דרך לברוח מהחלליות ולהציל את המדען הזקן בדרך לבריטוניה.אני עם החללית DEFENDER ???
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בגרפיקה של ספלינטר סל, יש בגים כאלה. למשל במקום לראות קופסא הם הפרטים המלאים שלה אני רואה כל מיני פסים שחורים עליה ... מישהו יודע מה הבעיה ?! יש לי Msi GF 4 ti-4400 ו
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לבנות לי בבקשה חבורה של 6 דמויות? אני צריך את השילוב הטוב ביותר של גזעים (או תת גזעים), מינים ומקצועות. (מדובר במשחק Icewind Dale 2).מי שיכול לעזור לי גם לבחור לכל דמות התמחות בכלי נשק שונה זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Look i installed the game and when i join the game i dont have sinbgelplayer and multiplayer if u know what the problem help me to fix it guys its full version not demo
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני אישית ממש חיכיתי למשחק הזה ושהודיעו לפני כחודשיים על דחייתו ממש נהיה לי חום! בקיצור חרי שאת כל היום הזה ביליתי במשחק יש לי דבר אחד להגיד: המשחק מדהים! הקודם היה טוב אבל בזה פשוט שיפרו הכל,כל המשחקיות שופרה,כמובן כל הסגלים מעודכנים,פשוט משחק הניהול הספורטיבי הטוב ביותר מעולם. אני לא יודע אם אתם מכורים למשחק הזה כמוני אבל אני יכול לשבת מ2 עד2 בלי להרגיש אפילו... מה דעתכם על המשחק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק Mohaa זה כל פעם מראה לי את המסך של ה Uninstall כאילו הוא מותקן אז אני הולך להוסף\הסר תוכנות מוריד את המשחק ובכל זאת זה נשאר שם עכשיו אני לא יכול להתקין מחדש את המשחק בגלל הבעיה הזו. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לצרוב כמה משחקי של פלייסטיישן 2 , אבל אין לי ציפ'......מה שכן יש לי גישה לצורב די וי די, אז אולי מישהו יודע אם זה עוזר לי במשהו ואיך אני עושה את זה... 8) בבקשה אני ממש צריך עזרה 156947054
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב השני עם הפקינק ליזרים בחצר. אני אמור איך שהוא לנטרל את החרא הזה. איך?????
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
משחק מאוד כיפי וממכר חבר שלי בנה אותו (:) המשחק [פורסם בנענע תוכנות: http://software.nana.co.il/prog.asp?id=3749&cat=120 ובאתר הרישמי של worms: http://wormsarmageddon.team17.com/main.html?page=good&area=brea שווה להוריד, לדעתי....
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
איך קוראים לתוספות? איזו תוספת הכי טובה? מה יש בכל תוספת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני חדש בפורום המשחקים וחשבתי שאולי תעזרו לי למצוא אתר שאיפשר להוריד ממנו פיפא 2003 (לא דמו) אני מבקש ממכם כי שמעתי שאתם אחלה ילדים בבקשה תעזרו לי עם יש לכם תירשמו את הכתובת שאני יוכל ללחוץ עליו תודה מראש ואל תאכזבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכרטיס מסך SIS 315. לא יודע אם זה קשור אבל אחרי התקנה לכאורה מוצלחת של המשחק, הוא רושם לי חלון שך CRITICAL ERROR עם מידע לא מוכר (אני לא מצליח להעביר את הprint screen לאתר הזה) ולא מופעל המשחק. חבר אחר ניסה ולו יש ג'י פורס 2 והוא קיבל את אותו חלון. חבר שלישי ניסה, הצליח וסיים את המשחק. כולנו השתמשנו באותם דיסקים. מה החלון הזה אומר?!?!? : General protection fault! History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היה לי אתר ממש טוב gamespot בטח כולם מכירים אבל הוא עכשיו אך ורק בתשלום מישהו יכלל תת לי אתרים ?! please ? תודה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז ככה, הייתי אצל חבר, הוא הראה לי את המוד שלו במקס פיין, מוד קונג פו, ממש נדלקתי על זה.. אז הוא הביא לי את הדיסק, התקנתי, הכל טוב ויפה. אני בא להפעיל את המשחק, פועל, יחד עם המוד, קונגפו גרסה 3.00, אני הולך לטעון משימה, הכל טוב ויפה. ואמצע הטעינה פשוט נסגר כאילו לא היה. יש למישהו המלצה?! מדובר ב WINXP TI4600 AXP 1600+ EPOX 8K3A+ דרייברים 40.72. וכמובן SP1 מותקן. עריכה- שאלה באותו נושא, מהיכן ניתן להשיג את המוד שנקרא truematrix? לא מצאתי בשום מקום. רביד, מהפורומים, השתמש במוד הזה בתמונות של המשחק אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מאיפה ניתן להוריד אותו. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... ומאז אני לא יכול לשחק יותר
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני הגעתי במשחק לשלב Chase Morphius אני עובר את השלב הוא מגיע לי לקטע מהסרט ואז מעלה את השלב וזורק אותי לווינדווס אם לעוד מישהו זה קרה או שיש מישהו שהגיע לשם ויכול לשלוח לי את הסייב שלו שיגיב בבקשה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות ב-3 מסכי מחשב שונים 3 תצוגות שונות בזמן אמת? כלומר מסך מרכזי תצוגה חזיתית, ימני והשמאלי מבטים צדיים, יש סיכוי בסימולטור של מיקרוסופט 2002 ? ואם לא אז יש משהו(אפילו פשוט) שזה כן אפשרי? יש לי XP PRO מישהו הצליח?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
באתר גיימר אפשר לעשות מנוי לעיתון ב240 שקל ולקבל את המשחק בחינם כולל משלוח! אין קאטץ' זה כדי לקדם משחקים בארץ!
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-