משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול (או כמעט הכל) יעזור לכם להחליט מה לקנות או לפחות לאיזה כיוון לפזול. http://videogames.yahoo.com/ongoingfeature?eid=463075&page=0 תהנו.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הכפתורים מתאפסי םכל הזמן וכל פעם מחדש אנ יצריך להגדיר אותם מחדש .. מה עושים כדי שהם יישמרו ?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק SHELLSHOCK 67 וכשאני מנסה להכנס למשחק הוא רושם : DIRECT3D : ERROR ERROR 8876017C האם אני צריך לחכות לפאטצ רשמי או שזאת בעיה בכרטיס מסך או הדרייברים (כמו תמיד) יש לי RADEON8500...
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו ועובד לי חלק,אם אני קונה את המשחק המקורי הוא גם יעבוד חלק?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אחים שלי... שמעו יש לי VOODOO 4 4500 כשאני מעלה את המשחק דרך הbenchmark אני רואה את תחילת הסרטון ממש 5 שניות והוא נתקע...... וזה כל כך מבאס... מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל..... ניסיתי את כל הרזולוציות......
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעייה של נקודות ירוקות בעת פתיחת המשחק דרך הבאטללוג כבר חצי שנה ואין לי מושג איך מטפלים/מתקנים את זה. העלתי סרטון המראה את כל המפרט שלי ומפרט הכרטיס מסך ואת הבעייה עצמה תוך כדי משחק. בתודה אלמוג.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה רצינית המשחק שאני לא יכול להתחבר לאנשים במולטיפלייר אלא רק ליצור משחק!! אחים שלי עזרה דחוף מה אני עושה כדי להתחבר לאנשים??? יש לי את הפאטש החדש 1.02 או 1.2 לא זוכר, בכל זאת יש לי את האחרון שיצא... אני מצליח ליצור משחקים ואנשים מתחברים אלי אבל אני לא מצליח להתחבר לאנשים אחרים ב internet.. בבקשה עזרה דחוף תודה !
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לסרברים שיש במשחק וזה לא נותן לי כי הוא אומר שהם משחקים בפרוטוקול 7 והפרוטוקול שלי נמוך יותר...הורדתי עידכונים של הפרוטוקול הזה אבל אני לא יודע מה לעשו איתם ואיך לסדר את זה מי שיוד מה לעשות אני ישמח לקבל עזרה תודה אחים שלי מראש..
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום פורום hwzone היקרים, אני לא בטוח שאני במקום הנכון בשביל השאלה הזו אבל אני אשאל בכל זאת ואם אני לא בפורום הנכון אני אשמח אם תתקנו אותי, השבוע קניתי את המשחק הנ"ל ולמרות שהתקנתי אותי פעמיים רבות ועשיתי תיקון התקנה כמה פעמים אני לא מצליח להפעיל את המשחק ,בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, המשחק נדלק עם מסך שחור ורושם הודעה של aciv has stopped working, Windows is looking for a solution ואז המשחק נסגר וזה לא אומר לי כלום. יש לי וינדוס 8 ומחשב שחזק מספיק בשביל להריץ את המשחק ככה שלא מובן לי מה יכול לגרום לבעיה זו. אשמח לתשובה , תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה שנבדקה בימתיים בשני משחקים. האחד הוא וגאס 2 והשני הוא AC. הבעייה היא שהFPS שלי לא עולה מעל 20 בוגאס (המשחק חלק מרגיש הרבה מעלה 20) ובAC קרוב לזה. עכשיו החכמים יגידו לי "תוריד הגדרות ותראה איך הFPS יעלה פלאים" אז זהו שזה לא קרה. שיחקתי על הגדרות בינוניות בוגאס, חשבתי שזה המקסימום של הכרטיס שלי. ואז רציתי לנסות את ההגדרות הכי גבוהות. וראיתי שהFPS לא ירד בכלל! הוא אפילו עלה ב1-2 FPS. מה יכול לגרום לזה? (בAC אותו סיפור) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה ארופאים אמרו לי שזה MACRO אבל זה ארופאים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם אמרו לי את זה אז אני לא סומך על זה, לפי דעתי הוא קיבל באן על ציטים. http://www.esl.eu/de/codbo2/player/6115779/c http://www.esl.eu/eu/codbo2/cups/sd/3on3/summerspecial2013_cup1/match/28788635/ GG BB
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תסכלו על המפרט שלי (בפרופיל) וגם אין לי מושג איך משתמשים בהם אז אם תוכלו להסביר לי זה יהיה מצוין. תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום תוכלו לתת לי המלצות למשחקי עולם פתוח כמו gta ,mafia או משחקי מלחמה כמו cod יש לי את intel core i5 כרטיס מסך nividia GeForce GTX680 2GB זיכרון 6 gb ram תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי פלייסטיישן 2 + צ'יפ משיח 2. עכשיו, אמרו לי שבשביל לצרוב משחקי פלייסטיישן 2 צריך דיסק DVD וצורב DVD, זה נכון? או שאני יכול להוריד משחק של פלייסטיישן 2 ולצרוב על דיסק רגיל של 700 מגה ולהשתמש בצורב רגיל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לא יודע אם הייתי צריך לכתוב את זה בדיון הראשי של המשחק אבל הוא כבר ישן מאוד אז אני אפתח דיון חדש. טורניר למשחק אמפייר ולמשום הראשון יש גם פרס שווה. עוד פרטים אצלי באתר. תהנו...
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
למי ששכח מהסידרה המעולה הזאת כנראה הושפע ובצדק מעודף הדחיות שלו . PUBLISHER:Ubisoft DEVELOPER:Gearbox Software GENRE(S):Historic First-Person Shooter PLAYERS: 32 ESRB RATING: M (Mature) RELEASE DATE:October 7, 2008 בינתיים גירסת הקונסולות שוחררה שלשום עם ציונים מעורבים ובממוצע של 77: http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/brothersinarmshellshighway דרישות המערכת גם כן פורסמו כבר: Supported OS: Windows® XP SP3/Windows Vista® SP1 (only) Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925) RAM: 1 GB (2 GB Recommended) Video Card: 128 MB DirectX® 9.0câcompliant, Shader 3.0âenabled (see supported list*) Sound Card: DirectX® 9.0â or 10.0âcomp…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי אנשים , אני יודע שכבר הרבה התלוננו לגבי זה , ביצעתי חיפוש , מצאתי ת'רד של יותר מ 100 עמודים , ולא היה לי כוח לחפש שעות שם =\ בכל מקרה , הבעיה היא כזאת : התקנתי Vista לאחרונה , ומאז המשחק בקושי זז (רצוי לציין שגם עם XP הוא לא עבד מיודע מה) הורדתי את ההגדרות את המשחק שהכל על Medium 600\800 view distance 80% בקיצור , הגדרות דיי נמוכות . המחשב שלי הוא : AMD 64bit 3500 1024 DDR ATi X850 XT Pe MSI K8Neo Platinium Edition בקיצור , מחשב סביר + , להרצת המשחק הזה. רצוי לציין שגם בויסטה , אני הורדתי את ה Aero , ועכשיו הוא נראה כמו windows 98 יותר גרוע מ XP . בלי שום eye candy בלי כלום! אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני מריץ את המשחק. המחשב פורמט לפני שבוע+ , ביצעתי בדיקת וירוס…
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום...כבר הרבה זמן שאני מחפש משחק שיתן לי תעסוקה...... כל משחק אסטרטגיה יהיה טוב(וגם טקטיקה...) עדיפות למשחקים ריאליסטים....או WWII איתן
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בירצוני לירכוש את המשחק דיאבלו 3 מהאטר של BLIZZARD הבעיה שאני לא מבין מה קורה אחרי הרכישה,כלומר העם אני מוריד את המשחק דרך האינטרנט מאיפו אני מקבל את הרישיון,העם בעתיד אוכל להתקין אותו שוב וכו... אשמח לקבל עזרה ממישהוא שניסה בעבר ויכול לתת לי הדרכה בתודה מראש לכולם והמשך יום טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גיוסטיק םשוט של מיקוסופט. חברתי אותו USB הוא זוהה ובבקרי משחק המשחב מזהה את הגיוסטיק כמו שצריך. שאני נכנס לBF2, המשחק לא מזהה אוטמתי את הגוסטיק. כלומר אם אני מנסה לשחק עם הגויסטיק(מסוק/מטוס/חייל) המשחק לא מזהה כלל את הגויסטיק. אבל מצד שני המשחק כן מזהה את הגויסטיק כי אני כן יכל להגדיר ידני את הגויסטיק במשחק... אבל זה ממש בעיה להגיר את הגויסטיק ידני כמו שצריך במחשב.... (הוא מזהה את הלחצנים לא את התנועה)
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק מאפיה 2 הוא עולה לי בצורה מוזרה שאני רואה מין עירבוב של צבהים כזה אדום כתום ואני רואה את שולחן העבודה ברקע השאלה היא אם זה מה שקורה שהדרישות אולי לא תואמות את המחשב או שהמשחק לא טוב?? גם קורה שהמשחק כאילו נכנס..עולה מסך שחור ואז הוא חוזר חזרה לשולחן עבודה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול מסך סמסונג 226BW והתקנתי את הכל(אני חושב) לפי ההוראות נסיתי להפעיל את GTA San Andreas ולא הצלחתי,חיברתי את המסך הישן 17'אינצ והמשחק פעל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי זה במהלך התקנת המשחק, יש לי את שני הדיסקים, וכשזה מגיע ל 100 אחוז במהלך ההתקנה זה פותח את ההודעה הזאת: http://img502.imageshack.us/img502/6343/247cl.jpg אני מכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ על "OK" זה פותח לי עוד פעם את ההודעה שאני צריך להכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה, מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי את SWAT 4 ובשמחה התקנתי אותו סיימתי כמה משימות ואז יצאתי מהמשחק, וכשיצאתי הוינדואוס (XP Home Edition) מראה מסך כחול עם טקסט שאני לא מספיק לקרוא וישר מאתחל ת'מחשב את הקריירה הוא לא שומר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג למה זה קורה המפרט שלי: Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 512MB DDR400 Asus Ti4600 HEC 300W
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-