משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם 56K ותמיד היה לי בסביבות ה-200 פינג עם ווינדוס 98 ועכשיו שהתקנתי XP הפינג קופץ כל הזמן לאיזה 600 או יותר... אפשר לסדר את זה? צריך אולי להוריד איזה דריבר?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://seanism.com/dlarea/pafiledb.php?action=watch&id=103 :lol: די מזכיר לי את עצמי רק שאני ב TO ובעברית...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טחרי שעשיתי פורמט התקנתי BF1942 והבעיה היא כשהוא עושה LOAD הוא ניתקע לי על הרבע הראשון ולא זז, אבל המחשב עצמו לא ניתקע וגם המישחק לא, הוא פשוט לא עולה, ולפני זה הוא עבד מצויין. (יש לי את הדרייברים הכי חדשים וגם DX9.0)
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם רק אצלי (ראה מפרט) המשחק עובד גרוע - מקרטע מחוץ לבניינים ועובד לאט (בלי AA\AF) ועובד לא חלק בתוך בניינים - לפעמים יש קפיצות - והכל ברזולוציה של 1024X768 @ high details.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון נמאס לי מכל המשחקים ואני מת למשחק "QUEST" לרשת. משחק שבו אני וחברים שלי נפתח דמות ויש עלילה... (מצרך מאוד נדיר בימינו :-\ ). יש הצעות? תודה רבה, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב ראשון ב-Enter The Matrix... איזה מאבטח זרק גז מדמיע וצריך לעבור איזה קיר ואני לא מצליח - העלתי תמונה אז מי שיוכל לעזור גדול. תודה, מתן.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך את הקוד וניראה לי שהגיע הזמן ליקנות את המחשק!!! אז עם מישהןא יודע בטוח שיש באיזו חנות בחיפה אז שיגיד לי. אני חיפשתי בכמה חנויות גדולות ולא מצאתי!!
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ואני יכול לפתוח שרת טוב אם אתם רוצים...
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם צריך CD KEY מקורי בישביל המישחק Midnight Club 2 ???
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום ניסיתי לעשות את המשימה הזאת (לצותת לשיחה של גרינקו ומס במעחית השקופה) וכל פעם לקראת סוף השיחה אני מאבד קליטה כאשר גרינקו אומר למס "TALK TO THAT..." ניסיתי לצותת מכל זווית אפשרית אבל לא הולך לי.... :'( עזרה! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תודה לעוזרים. http://www.angelfire.com/hero/lol0/lod.jpg
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כשאני מפעיל Rise of Nations זה כותב לי Exception! Gathering Exception Data... מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כולם רוצים אותו אבל אני לא יודע אם זה שווה: *זה הרבה מאוד זמן להוריד מהאינטרנט *זה תופס הרבה מקום
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שחקתי אהבתי חייב להשיג איך?????????????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וודו 4 ואני רוצה לדעת אם המשחק יעבוד אצלי..... אני לא מתכוון אם הוא יעבוד לאט או יפה אלא אני מתכוון אם הוא יעלה בכלל...... ??? תדה מראש
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
וזה לא בגלל המחשב ולא בגלל הרזולוציה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מישהו יכול לשים לי את המישחק או לפחות להגיד לי איפה להוריד אותו אבל המלא כן תודה אחים שלי
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אין לי מושג מה מצפים ממני שם !! הבן ז*** הזה כל הזמן אומר לי: That's maybe your way, but not the Army way אנא עזרו לי. HF
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תגידו אלף ליף 2 יעבוד לי חלק יש לי ATI RADEON 9800 PRO ומעבד 2.6 ולוח גרוע של אינטל ו512 זיכרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל PC בלבד שירוצו על P3 800 עם R9100 לא לינקים לא הורדות אלא רק המלצות שלא יהפוך לת'רד ווארז! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שאני משחק במישחק אחרי כמה זמן הוא רושם שאין לי מספיק זיכרון למרות שיש לי 512 מגה ואני סוגר את כל היישומים הפתוחים למישהו יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שונא את הערבים האלו!!! ,טוב לפחות יש כמה חכמים בסדום,עשו משחק מחשב...(אבל עדיין מפגרים) http://www.spiegel.de/netzwelt/netzkultur/0,1518,grossbild-295179-267090,00.html
-
-
היי! טוב נראה לי שנשרפה לי העינית עכשיו יש לכם מושג איפה יש חנויות מעבדות בארץ שמתקנות פליסטיישן בלי לשלוח אותו לסוני? אני לא רוצה לשלוח אותו לשם כי הם לוקחים משהו כמו 1000 אלף שקל ואולי יותר על דבר כזה וגם כנראה יורידו לי תציפ תודה 8)
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי שהוא יודע מתי המשחק יוצא..? חבר שלי אמר לי שמחר אבל זה לא נשמע הגיוני.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-