עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. call of juarez מה אתם אומרים על המישחק ? איך הוא ביחס למישחקים אחרים שדומים לו מיבחינת עלילה,גרפיקה,סאונד,גיימפלי וכאלה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by IlanF,

הצלחתי להפעיל שוב את DARK MESSIAH, עכשיו אני רוצה לעשות קובץ CFG קטן שיכתוב לי כמה פקודות בקונסולה (שאני יזכור). אני יודע שאפשר להשתמש בפקודה ECHO בשביל להציג דברים, ואני מצליח להציג את מה שאני רוצה. אבל יש אפשרות לצבוע את הכתב? אני רואה שיש בקונסולה חלק כתוב בצבע אדום, אז אני יכול נגיד לעשות שיהיה רשום לי נגיד SOMETHING באדום (או צבע אחר)?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. THE TAXIDERMIST SHOP Talk to the lady. Pick the pen sitting on the counter. Grab the rabbit to acquire some string. Look in the box on the table and pick up a snake eye. Exit and go to Beavis and Butthead house, use the string on the chewed up gum and fish the quarter out of the grate אני תקוע פה כבר חודשים ואני לא מבין מה לעשות ואני מת להמשיך במשחק!! אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו מאד.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pazer005,

איזה כרטיס מסך יצליח להריץ את UT2007 כמו שצריך בהגדרות הכי גבוהות? עכשיו ברור שכרטיס של 7000 שקל יעשה את זה אבל השאלה היא איזה יעשה את זה בהכי פחות כסף?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אנ נכנס למשחק בפעם הראשונה ומשנה את הרזולוציה הדיפולטית ל-1680X1050 וכשאני עושה Apply זה לא שומר וחוזר בחזרה ואז גם חלק מהכפתורים לא מגיבים אלא אם כן אני יוצא והמשחק ונכנס בחזרה. אני עם ויסטה 64 ביט וכרטיס מסך 4870 עם הדרייבר האחרון והפאצ'ים החדשים ביותר (ומשחק מקורי). יש איזשהי דרך לגרום למשחק להיפתח ברזולוציה של המסך שלי (אני יודע שצריך לרשום משהו בהגדרות של הקיצור דרך). תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. אהלן חברים, רציתי לשתף אתכם בסרטון שהכנתי, אשמח לתגובות והצעות לשיפור/שימור. אם אהבתם אז תרשמו לערוץ ואוציא עוד סרטונים כאלו ואחרים בהמשך. תודה ואחלה יום שיהיה! https://www.youtube.com/watch?v=OH_aWSCs1GQ

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by HitmanX,

"קניתי" את המשחק מנהנט ל-PS2 כי אין כוח לחכות עד שיצא למחשב אז אז אני יודע שאיפושהו שם מתחבא לו אמולטור שיעבוד ! אם אתם יכולים גם תתנו קישור. תודה !

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  8. שלום הורדתי את המשחק CABAL שחבר שלי אמר לי שאפר סוף סוף לשחק בו ישראלים דרך הגירסא של USA עכשיו אך שאני נכנס יש לי לאגים ופינגים אפילו בהתחברות לוקח לו כמה שניות עד שהוא מקבל את זה שאני לוחץ לו להתחבר אבל לחבר שלי אין לו שום בעיה עם המשחק. אחרי זה ראיתי גירסה נוספת של המשחק (SEA) ונשאתי גם אותה בה זה קצת יותר נורמלי ואם אני מצליח להיכנס אז יש לי פינגים די גבוהים אבל מצליח לשחק ולא כמו בUSA. מה שכן יש לי את הבעיה הזאת רק עם CABAL משחקים אחרים כמו COD4 ברשת אין שום בעיה ורצים יפה מאוד.... יש סיבה לכך? בשרתים האלה יש לא מאט ישראלים שמשחקים ולהם זה רץ יפה..... מה אפשר לעשות בנידון? עריכה: נשאתי אפשרויות של כיבוי הkaspersky ולהתקין מחדש לא עזר

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by high-voltage,

שלום לכם... אני מפעיל BF2 אחרי ששמתי קראק והכל.. זה ניכנס למסך שחור אחרי 2 שניות חוזר לשולחן עבודה ולא קורא כלום ... עם זה קשור למפרט יש לי מפרט טוב למחשב לא יכול להיות שביגלל המחשב לא עובד יש לי מחשב טוב. מישו יכול לעזור לי ..?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  10. שלום ולילה טוב לכולם, אני פרמטתי את המחשב ואני מחפש משחקים בקטגוריות FPS,אקשן,פעולה (משחקים אקשן/פעולה בגוף שלישי או יחיד)... המפרט שלי בצד.. אני רוצה שמשחקים ירוצו מצויין על 60FPS בערך...(אני מעדיף שירוצו על 60FPS עם רזולוציה 1680*1050) ושהמשחקים לא יהיו מאוד ישנים.. הינה דוגמאות למשחקים שאני אוהב ואני רוצה שיהיו דומים לאלו: COD4,FarCry,Max Payne 2... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by אוהד זרקי,

הורדתי את התוכנה origin והתקנתי אותה וזה פותח לי את המסך שרושמים בו את השם משתמש ואת הסיסמא אבל זה מראה שהוא טוען מלא זמן ולא קורה כלום (מחשב חדש win10)

12. אין לי כל כך במה לשחק כרגע וגם, אני רוצה לראות איך המשחק יעבוד עים הכרטיס המסך החדש.!! תודה לכול מי שיכול לעזור לי בקשר לקוד.!!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by avielq5w,

מסתבר שאני די מכור למשחק אבל מה? הוא מקרטע אצלי במחשב ויש נפילת פריימים די גדולה מכל תזוזה... אמנם לא ציפיתי ליותר מדי מהמפרט שכתבתי למטה אבל אשמח לעזרה. המשחק עבד סביר עד עידכון שיצא לא מזמן וכנראה העלה את הדרישות של המשחק נראה לכם שיש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהחליף מעבד/כרטיס מסך שיכול לשפר את המצב? מצחיק שהמפרט הזה מריץ חלק CRYSIS 3 /Assassin's Creed IV: Black Flag / ועוד בסגנון עם גרפיקה יותר מכובדת בהרבה. בנתיים מה שניסיתי ללא הצלחה: להתקין על SSD, למחוק זבל/קבצים מיותרים/הגדרות גרפיות עד למטה/תוכנת בוסטר של RAZER amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה...

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  14. משהו מאד מוזר קורה פה סיימתי 2 משימות ב-ACT1 (בשניה בסוף עולים על מסוק) ובאופן מאד מוזר לא מופיע לי ACR2 ואין לי עוד אף משימה מה זה הדבר הזה?!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by Interl-Conore,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100500 בנראה ש PS3 עדין שולט "אם כל הרבה אנשים הזמינו את הקונסולה ביום אחד, מה יקרה בשבוע הראשון? שבועיים ראשונים"?

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by liav12,

עריכה: מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג משחקים לסוני במחיר מוזל? מצטער על ההודעה מקודם שלא היתה במקום

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כי יש לי 100% EVIL! :s05:

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Spider76,

:s05: כמעט כל משחק שהרצתי עבד ללא בעיה. מותקנת אצלי גם מערכת הפעלה של ויסטה אולטימייט 64 ביט. משום מה אני מגדיר את התצוגה של המשחק. כאשר אני יוצא ישנה שגיאה ואז בחזרה למשחק כאילו לא שיניתי כלום. החומרה מופיעה במפרט שלי והדרייברים הם האחרונים שיצאו רישמים ע"י NVIDIA. מישהו יכול לעזור ?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by cLassico,

היה לי משעמם אז החלטתי לערוך משהו קטן של קוד 8 אז מקווה שתאהבו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Zerohouer,

מי שרוצה לשחק קצת cod4 ויש לו או מכיר סרבר ישראלי שיביא או אם אין סרברים ישראלים אז שיביא סרבר אחר ונשחק בייחד

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by רן.ט,

מישהו יודע מתי prince of persia: the two thrones יוצא?

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by TheDiesel,

שלום נכנסתי לאתר הבא https://hwzone.co.il/main-games/חדש-שחקו-ב-counter-strike-global-offensive-חינם/ והחלטתי לרכוש את המשחק Counter Strike: Global Offensive עכשיו לאחר ביצןע ההעסקה מופיעה לי ההודעות הבאות: מה זה אומר ההודעות האלה ואיך אני מקבל ומתקין את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RGod,

חיפשתי ולא מוצא למשחק PATCH עידכון ,יש לי את הגירסה 1.0 ,מישהו מכיר איזה אתר ? אא כן לא הרבה מכירים את המשחק ,אז כן זה אחד המשחקים הכי מוצלחים שיש לדעתי ,משלב הרבה דברים ,הייתה פה ביקורת באתר לזכרוני על SPACE RANGERS 2 ,קיצר תעזרו

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ok i got radeon 9800 pro and my pc speed is 1.2 ghz (i think intel)!!1. so if i put evreything on high will it work fast or slow cuse i got only 1.2 ghz? oh i meen the game prince of persia:sends off time!(like this?)1

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by DS,

סיימתי ת'משחק בפעם החמישית או השישית ואני צריך איזשהו צ'יט: יש את הצ'יט הזה שCJ יכול לירות מהמכונית כמו החברי כנופיה שלו. חיפשתי ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.