משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
לאוהבי ה RPG אחלה משחק שמתחרה טוב טוב עם דנג'ן סיג' 2... מבית מיקרוסופט וליון הד סטודיוס... התחלתי לשחק אתמול והמשחק באמת נהדר (אחרי שמסיימים את כל הטוטוריאל שאתה עוד צעיר ולומד איך להילחם) המשחק באמת מאד מושקע ואולי אנשים מכירים אותו טוב עוד מה xbox. מומלץ. http://www.gamespot.com/pc/rpg/fablethelostchapters/index.html?q=fable
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
טוב הסיפר הוא: כשיצא המשחק (לפני שנה נדמה לי) היה לי כרטיס מסך מעפן... והגעתי לשלב של הגהנום ולא ראיתי שיש לידך נשקים אז המשכתי קצת והרגו אותי וחשבתי שזה הסוף של המשחק. לפני חודשיים קניתי כרטיס מסף 6600GT אז רציתי לדעת איך דום 3 פועל עליו. הורדתי את המשחק והמשחק פועל סבבה והגרפיקה הרבה יותר יפה! בקיצר החלטתי לסיים את המשחק שוב והגעתי לשלב של הגהנום שניראה לי שהוא האחרון. ועכשיו שמתי לב שיש נשקים מאחורי (ממש בתחילת השלב) ולקחתי אותם. עכשיו מה שבאמת חשוב: הלכתי והרגתי הלכתי והרגתי והגעתי למפלצת כזאת ענקית! שדומה לדינוזאור ובאויר עפים כאלה מפלצות שרק מאירות עם פנסים כאלה (הם לא מורידות כוח!) בקיצר אני מחורר ומחורר והמפלצת לא מתה! אין לי נשקים...רק מסור ומכות עם הידיים (שממש …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול הבאתי את המשחק HL2 מקורי אם שם צשתמש וסיסמה מקורים לסתים ושאני מנסה להיכנס למשחק אז הוא אומר לי ההגדרות של המחשב שלי לא טובות ועד לא מזמן הייתי משחק בHL2 ובסורס הפרוצים וזה היה עובד לי סבבה ועכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק אפילו אתה יודעים למה?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
סתכלו מה קורה לי שאני מנסה להיכנס למשחק : מה לעשות הוא אומר להתקין דירקסט והתקנתי ומחקתי תמשחק והתקנתי שוב ולא עובד ואחרי שאני יוצא מזה זה עושה לי אל תשלח בבקשה כל מי שמבין אני ישמח עם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב בוודאות לא מתחממם . המשחק פשוט נתקע בלופ של סאונד , שומעים ברקע איזה שלשה צלילים של ארור וזהו נתקע . עידכנתי דריוורים עדכנים הכרטיס קול הוא ON BOARD של REALTECK הלוח MSI NEO 4-F אודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, אני מנסה להפעיל את המשחק, אז מופיע מסך שחור ומשתנה הרזולוציה כמה פעמים, ואז הוא פשוט יוצא בחזרה ל-Windows. מה שמוזר זה שיש לי את ה- Demo והוא עובד מצוין. ניסיתי כבר למחוק ולהתקין מחדש, עם ובלי ה-Patch אבל שום דבר לא עבד. תודה!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ואני חייב להגיד שזה מישחק מדהים ואני מצפה להמשך שלו! פשוט אין מילים!
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ככל שאני מתקדם אני שומר ושומר ואז אני יוצא מהמשחק וכשאני חוזר לשחק אני מתחיל מהעיר האחרונה שאליה הגעתי ולא מהמקום שבו שמרתי לאחרונה זה אמור להיות ככה?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
תישמעו אתמול והיום שיחקתי כול היום שזה בערך 10 שעות,בSTAT שלי כתוב ששיחקתי רק 9 דקות ואין לי מדליות,במישחק קיבלתי כ 10 מדליות אבל שום דבר לא מופיע והפרוגרס שלי זה רק 2 אחוז. :s05:
-
-
אני לא מצליח לגלות את התשובה לזה.. מישהו יודע? יהיה נחמד לשחק עם קבוצה קטנה כמו בדיאבלו.
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
עדכנתי את המשחק , הטמפ' לא חריגות עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם השמועות נגונות ומיקרוסופט עומדת להוציא קונסולה ניידת שתתחרה ב-PSP???
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
K-Lite Codec Pack 2.70 84.21_forceware_winxp2k_english_whql התקנתי את שניהם באותו זמן ומאז ה-FPS במשחקים ירד לפני זה לא היתה שום בעיה אה ובהתקנה של הדריבר עלתה לי ההודעה הזאת
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=2969
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gforce 6200 256 mb 512 ram ddr 2 intel 3000 mhz ואני רוצה להתקין את המשחק הזה Ubersoldier שהדרישות המומלצות שלו ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם ודבר ראשון אני מודה לכם על העזרה. יש לי משחק סימולציה ישן שנקרא "כוכב כחול", במקור המשחק היה מיועד לווינדוס 95 ו98, אך גם על מילניום הוא עלה. כשניסיתי להתקין את המשחק על אקס פי, המשחק עשה לי בעיות כשהעלתי אותו וחלק מהמסכים נעלמו. חבר אמר לי שיש אפשרות לעשות התאמת משחק לסביבת העבודה של אקס פי, או משהו כזה. אם זה אפשרי ואם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות את זה אני אודה לכם מאד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש MOTOGP3 משחק ענקקקקקקקק!!! השליטה קשה, המשחק דיי מאתגר וכיף לשחק בו!! יש המון דברים לפתוח... המרוץ מלווה במוזיקת DRUM & BEAT מהירה וזה רק מוסיף לאווירה עם המערכת שלי העלתי את המשחק בלי בעיות. כמה תמונות http://peo76.supereva.it/immagini/foto%20peo/MotoGp3.jpg http://www.deafgamers.com/motogp3pic3.jpg תהנו
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות של משחק כל היחדות שלי פשוט... נהרגות בלי שום סיבה פשוט מתים ויש גים אובר מה לעשות ???
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש דבר כזה דום 3 לסוני 2? או משחק בסגנון שלו? (שאפשרי לקנות בארץ ולא מאיזה אתר מחו"ל) ואיך המשחק עצמו טוב או לא שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי עם המפרט שבחתימה שלי ועם ההגדרות הנ"ל הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על התוצאה בFPS יחסית למחשב הישן שלי נ.ב מדובר בPATCH 1.03 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
היי יש לי את המשחק- rainbow 6: lockdown ואני לא יודע למה אבל אני שומע הכול בסדר חוץ מאת עצמי, אני לא שומע את הנשקים שלי כאשר אני יורה בהם או זורק רימון וכאלה. רק אחרי כמה זמן ששיחקתי ( חשבתי שאולי הבעיה היא בשלב או משהו כזה ) אז שמתי לב ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש את הקול של הנשקים שלי, אין לי מושג למה זה ככה ואולי אני חושב שהמשחק חושב שיש ל רמקולים 5.1 או משהוא כזה אבל בכלל יש לי 2.1. גם בדקתי את ה-setting של ה-audio של המשחק ולא נראה לי שיש שם בעיה. ושוב אני חוזר שחוץ מאת עצמי אני שומע הכול מצוין. מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-