עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omerha,

יש לי את המשחק וכשאני משחק בו הכל זורם וטוב אבל אחרי 10 דק' בערך המחשק קורס ואני חוזר ל WINDOWS ? האם יש פה מישהוא אם אותה תקלה ? או שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by mdmdmd,

אני מתפלא שבפורום הזה אף אחד עוד לא העלה את הנושא! ביום חמישי הקרוב ה22 ליוני יוצא הדמו של המשחק PREY...אני אישית מחכה מאד! למשחק הזה ולפי הסרטונים הוא הולך להיות משחק מגניב לאללה עם אין חוסר במקוריות (לפי ראות עיניי) למי שלא יודע PREY זהו משחק FPS המפותח על המנוע המשודרג של DOOM 3 -תקנו אותי אם אני טועה פה בכל מקרה הגרפיקה אמורה להית יפהיפיה (אני לא יודע כמה מחדשת, אבל נראית בהחלט טוב! ) במשחק אנחנו משחקים דמות ממוצא אינדיאני עם יכולות רוחניות מיוחדות שמוסיפות הרבה מאד למקוריות-אפשר לשחק גם בתור הנשמה (או איך שתקראו לזה) הלוחמת של השחקן עם החץ וקשת שלו ולחסל את האויבים בקלות רבה יותר.. חייזרים (מה אם לא) תוקפים את כדור הארץ ומטרת השחקן (ניחשתם) להלחם על חייו ולהציל את הכ…

3. Started by amirx19,

ראיתי בסטיקי שהוא אמור לצאת בנובמבר.מצד שני אתמול ב20 לחודש היה אמור לצאת WORLD לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה? שני משחקים ביחד?בחצי שנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  4. מפתח חובב וחרוץ יצר שילוב מדליק בין משחק האינדי המדמם ליצירת המופת של וואלב, ואתם יכולים לחוות את התוצר שלו באופן חינמי לגמרי לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ושחקו-המשחק-החינמי-שמשלב-בין-half-life-2-ל-hotline-miam/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by The Grey Matter,

Preview מעניין של MaxPayne2 מוצג באתר Gamespot.. מומלץ לקרוא ולראות את התמונות החדשות. ניתן לראות בבירו בתמונות החדשות ששיפרו מעט את המנוע הגראפי, למרות שלפי התמונות (ובאמצעות עין חדה) ניתן להבחין שהמשחק עדיין סובל ממספר מהבעיות שהיו גם במשחק הראשון. אבל אולי הבשורה הכי גדולה היא ששינו לו את הפנים, ועכשיו הוא נראה סתם מעוצבן ולא במצב של עצירות תמידית.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Xvertigo,

שלום לכולם! יש למישהו ניסיון עם XP 64BIT ומשחקים? אני כרגע בודק את העניין ורציתי לדעת אם יש מישהו שם שמריץ XP 64 ... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by David_Beckham,

עוד פעם נדחה .. הוא היה אמור להגיע אלינו בספטמבר .. אבל כנראה שיגיע בסוף אוקטובר .. מה אתם חושבים על המשחק . ? משו חזק הולך להיות אה.. מעניין מה הדרישות שיהיו לו לא נראה לי גבהות במיוחד כמו לCRYSIS או משו בסגנון אני מקווה לטוב ..

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. צמד הכותרים הבולטים מצטרפים אל רשימה הולכת ומתארכת של משחקים אשר מנסים להגן על עצמם מפני הפצה פיראטית בעזרת הכלים של החברה האוסטרית רק לפני כמה שבועות שמענו את המייסדת של אחת מקבוצות הפיראטיות הבולטות בתחום המשחקים מביעה ייאוש כמעט מוחלט מטכנולוגיות הגנת הקבצים של חברת Denuvo, ותחזית מאוד קודרת לעתיד התחום של פריצה והפצה חינמית של כותרי PC – והנה מגיע לו דיווח שמחזק לכאורה את הטענות, כשעוד שני כותרים חדשים ובולטים מתגלים כמי שישתמשו בשיטותיה של חברת התוכנה האוסטרית העולה. Rise of the Tomb Raider, שהושק רשמית אתמול לצד ביקורות חיוביות מאוד מכל כיוון, וגם Far Cry Primal המסקרן שיושק בתחילת מרץ, אושרו שניהם כמי שיתבססו על הגנותיה של Denuvo – לכאורה בגירסה חדשה ומתק…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by KingYes,

הרבה זמן אני רואה הודעות של משחקים עם DLC או לא יודע מה.. מה זה תאכלס? בבקשה אני לא רוצה לינקים ל-WIKI וכדומה. אם אפשר להסביר לי בקצרה מה זה אני אשמח מאוד.

• 11 תגובות
    • 27.7k צפיות
  10. Started by shaul,

טוב הבעיה שלי היא כזאת, המקס פיין פשוט לא עובד לי על המחשב(מפרט בצד) אז חשבתי אולי הבעיה היא במחשב והורדתי את כל ההגדרות למשחק למינימום(בלי כל מיני מסננים) ובכן, אפילו על 640*480 זה לא עובד לי, מה דפוק אצלי במחשב?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  11. באנר שנחשף מוקדם מדי באתר IGN חושף עבורנו עוד כמה פרטים על Watch_Dogs 2 שיחשף היום בערב: המשחק אכן מתרחש בגירסה כלשהי של סן פנסיסקו כפי שדווח בעבר, הבחור הממושקף שתמונתו הודלפה בעבר הוא אכן דמות הגיבור החדשה שאותה נגלם - וההשקה תגיע כבר ב-15 בנובמבר השנה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by evman007,

קורס אחרי כמה דקות של משחק :-\ מישהו יכול בבקשה לעזור? :-\ לפני שבוע קניתי את המשחק ואני לא משחק

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Star Ruler 2 הוא משחק 4X די כיפי שהתחלתי לשחק לאחרונה. ה-OSD של MSI AB עובד אצלי ומראה ניצול CPU של כל הליבות (במקרה שלי עם 5960X הוא מראה 16). שמתי לב שבשלבים מאוחרים של המשחק, כשבמחשב לא רץ כלום, המעבד מגיע למעל 50% על כל ליבה (והוא מומהר ל-4.6GHZ). נראה שכשרוצים, אפשר לפתח משחקים שינצלו יותר מ-4 ליבות...

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by nadaviz,

מצריך QuickTime http://www.panogames.com/vr_hl2/

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לכם של חנויות רגילות שמוכרות את הקונסולות האלו ואני לא מדבר אל למי,פלונטר וכדו...

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  16. מישהו משחק באסטרטגיה המעולה הזו??

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by adis50,

שלום.... התקני תמשחק עם קארק והכל כשניסתי להכניס למשחק לא הצלחתי ואחר כמה פעמיים הוא עולה ונתן לי לשחק והכל טוב אבל פעם אחרת רציתי להכנס עוד פעם וזה שוב לא נתן זה אפילו לא פותח תהליך/יישום במנהל משימות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by kfirlion,

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by liran325,

אני התקנתי את המשחק והוא לא פותח תיקייה של ספורט אינטראקטיב במסמכים וזה יוצר מצב שאני לא יכול לשמור משחקים כי שאני נכנס עוד פעם למשחק הוא לא מזהה את השמירות ניסיתי למחוק ולהתקין עוד פעם וזה לא עווזר למישהו יש אולי רעיונות??? אה ואני משחק בלי הפאטצ'ים שמעדכנים את המשחק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. בבקשה אני לא רוצה שזה יהיה דיון מילחמה עוד פעם אז שה כל אחד יגיד רק את דעתו ואם יש דברים שהם לא בגדר עובדות אז תיכתבו את זה טוב אני יתחיל- XBOX360-אני חושב שבסך הכל ה360 נותן תרומה מלאה לכסף למי שאוהב מולטיפליר ברשת ה360 גם טוב למי שאוהב מישחקי מרוצים\יריות\מכות וכו אבל יש לו בעיה חמורה בRPG יפנים\מישחקים מקורים\וכו לי אישית מאוד מפריע שהוא לא קים ביפן מבחינת נתח שוק כי רוב המישחקים שאני אוהב הם יפנים אבל למי שאוהב מישחקים מארצות הברית ואירופה יש תמיכה טובה מבחינת חברות צד שלישי הLIVE ארקיד זה גם דבר נחמד אומנם אני מישתמש באמולטורים אבל למי שאין PC או לא מבין בתחום זה דבר נחמד שאפילו נינטנדו "גנבה" בכל מיקרה בארץ המכשיר יקר מידי לדעתי וחבל אבל למי שי…

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  21. היי, הנה הרשימה שלי למשחקים מומלצים, חלקם בעלי גרפיקה כבדה יחסית וחלקם הרבה פחות. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על משחקים נוספים ל PC פרט למשחקים הללו, כל ז'אנר יתקבל. ה DONE אגב אל תשימו לב אליו, הוא מסמל משחקים שסיימתי [או קרוב לזה, כבר לא זוכר!] -------- Spider-Man 3 *DONE* - S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl - *DONE* *DONE* - Need for Speed Carbon - *DONE* Ghost Recon Advanced Warfighter 2 X-Men Legends II: Rise of Apocalypse *DONE* - Age of Empires III - *DONE* *DONE* - Top Spin 2 - *DONE* *DONE* - Overlord - *DONE* Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Battlefield 2142 *DONE* - F.E.A.R - *DONE*

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by IME3,

Uploaded with ImageShack.us אתר המשחק http://www.disney.co.uk/tron/tron-evolution.jsp#/games/evolution תיאור באנגלית Transport into a high-tech and action-packed world of Tron in the prequel to the thrilling 2010 film. Explore vast cities and fight high-tech enemies as you try to save a world on the brink of totalitarian domination. Gamers explore Tron's cities using the free running phenomenon Parkour, navigate among unique rebel factions, and fight an epic battle against a dictator's seemingly unstoppable army. דרישות מערכת TRON: Evolution Minimum System Requirements: * Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 Processor * nVidia G…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Gery Gorenshtein,

היי, אני וחברים פתחנו שרת Rust בשם RustNoFear, אם מישהו מעוניין להתחבר ולשחק איתנו הוא מוזמן. בחיפוש שרתים Community לרשום RustNoFear למטה בחיפוש.

24. אז שיעמם לי כבר ממשחקים על המחשב אז החלטתי למכור את המשתמש שלי ב 155$ הסטים שלי : http://steamcommunity.com/id/zzemossהאופן בו המוצר יימסר: אם שיטת התשלום תבוצע בפייפאל, אני אתן את הפרטים אך לא אמחק את ה STEAM GUARD עד שאקבל את התשלום.רשימת המשחקים: שם המשחק: המכיר שהוא עלה: המחיר שאני לוקח: קישור לדף שלו בסטים: Call of Duty Black ops 3 60$ 40$ http://store.steampowered.com/app/311210/Call_of_Duty_Black_Ops_III/ Counter-Strike: Global Offensive 15$ 15$ http://store.steampowered.com/app/730/CounterStri…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://img443.imageshack.us/img443/619/thebigpicdj8.jpg (שמתי בקישור כי התמונה מכבידה מאד על העמוד) קבלו את זה כמה משחקים חח אם תשימו לב יש שם פעמיים ויסטה מקורי!! (השני זה הדיסק הרגיל מעל הPREMIUM) PSP וIPOD VIDEO וראיתם כמה משחקים חח? זה המון ויש עוד אבל הם לא נכנסו לתמונה חח אל תשכחו את הG5 יאללה תגובות

• 14 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.