משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מה עושים אחרי שמצילים את Dekerd Cain מ Tristan ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
סוף סוף הוא יצא,מקודם יותר ממה שאמרו http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=79871
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי פאב להורדה של NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2!!! פאבים מהירים וטובים להורדה של הניד פור ספיד החדש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה שנים, כשיהיה לי 486 אבא שלי קנה לי איזה משחק מחשב שמאוד אהבתי. זה היה מין סגנון ארקייד תלת מימדי (עד כמה שזכור לי) עם איזה חללית ובסוף כל שלב נלחמים באיזה בוס. הבעיה היחידה שאני גם לא זוכר איך קוראים למשחק ומי הוציא אותו, עד כמה שאני מצליח לזכור היה לו NOVA בשם. עזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת משחק חדש וטוב אים אתה יכולים להמליץ לי ואיפה אפשר להשיג אותו (עדיף לא לקנות ;D) ואני גם מחפשת את המשחק של דרגון בול זי אז אם משהוא יודע אז בבקשה תגידו לי !!!!!!!!!!! :-* שירן (אני בת)
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תגידו אחים שלי במשחק הזה איך שאני נכנס למשחק הזה יש לי מסך שחור ולא עולה המשחק ב Pro Evolution Soccer 3 היה את אותו דבר אבל אמרו למחוק איזה קובץ וזה מסדר את זה.... אולי תוכלו להגיד לי (מי שיודע) מה לעשות אולי צריך למחוק גם פה איזה קובץ....? אם כן אז מה? תודה מראש השאלה מדוברת על Pro Evolution Soccer 4 למי שלא הבין....
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש אתר להוריד את האמולטור של ה"מגה סון" האגדי ואיתו את כל רשימת המשחקים. היה לי בעבר את האמולטור רק שאז הבאתי מחבר,ועכשיו סתם יש לי חשק לשחק קצת "stree fighter" וכו.... אז בקיצור ,מי שמכיר קישור כזה או אחר להורדה שביקשתי זה יהיה מצוין! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני יוכל להוריד מהסטים את ה SOURCE בחינם ?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עכשיו שיצא המשחק המעולה PES4 ויצא עם האופציה של משחק רשת (Online) אפשר להתחיל לעשות גם בו טורנירים וכמו שאתה בטח יודעים הוא פי 1000 על פיפא המסריח ומגעיל של החברה המגעילה עוד יותר EA .... אז מי רוצה לעשות טורניר או סתם משחקי ידידות לכייף? תשאירו פרטים כמו ICQ ושם ונרגן משהו....
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במשחק ונאלצתי להסירו ולהתקינו מחדש... ואז שבאתי לשחק אז הכביש והשמיים היו מפוקסלים כאלה.... אני זוכר שלכמה היו את הבעיה הזאת... מה עושים?? אני עובד עם הדריברים הכי חדשים (66.93) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הגעתי לשמירה שניה שזה בעצם איפה שהעורבים מתחברים ללוחם אחד... אם אני לא טועה אז אמור להיות לי כל פעם שאני מת אפשרות לחזור בזמן או שזה היה רק במשחק הראשון?! בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל את זה. זה אמור להיות האות R וזה לא פועל ניסיתי לשנות אות וזה עדיין לא פועל! יכול להיות שבשלב מוקדם זה של המשחק זה לא אמור לפעול!? אם זה כן אז איך אני מפעיל את זה? תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלייסטיישן2 ואני לא חודעת מה כדי לקנות ואיפה משהוא הציע לי את הדגם 5004 או k מה אתה אומרים??? ומה לגבי הציפ אומרים שהוא הורס את הפלייסטיישן וגם תנו לי מחיר לגוסטיקים רוטטים ,זיכרון דיוידי בתודה..... שירן (בת)
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק מדיסק דיוידי אני מקבל ב69% הודעה שיש בעיה להעתיק את קובץ "!?smig.txt" מה אני צריך לעשות אני מחכה למשחק הזה כבר חודש... תודה מראש לכל עוזר!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי על המשחק PROJECT ENTROPIA? לפי מה שהבנתי זה משחק רשת המוני שמתצע בו סחר בחפצים ונדלן בכסף אמיתי, יש היום 180 אלף שחקנים והעולם הזה קיים מאז 1995 (!!). השבוע נקנה שם אי ב 25K דולר ( ), שהם רבע מליון דולר במשחק. אני מוריד עכשיו את המשחק מהאתר שלהם (שעתיים על 90KB/S). אני לא מבין מה בדיוק המטרה במשחק, והאם אפשר לשחק בלי כסף בעולם הזה. אם מישהו מכיר את המשחק אז בבקשה שיסביר קצת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני כבר שבןע מנסה לעבור את הקטע הזה אני משתגע אני בקטע אחרי שהיצור מפחיד והחזק הזה מעיף את מלך העורבים כזה לקיר. ואז הוא רודף אחרי,אז הצלחתי להתחמק ממנו. ולפני זה הנסיך הפרסי אמר שהוא צריך לחזור בזמן לעבר בשביל ''ACTIVITE THE TOWER'' אז עכשיו הגעתי לפה ואני לא מבין מה עושים בבקשה ממכם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש קראק למשחק: soldier of fortune Gold edition אם אפשר אז גם סי די קי אבל אני צריך יותר את הקראק תודה לכולכם StorM FighteR :-* :-* :-* :bash:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק Halo, בקרוב אני הולך לקנות אותו, אז הורדתי את הדמו. זה מה שאני מקבל, וגם במחשב של אח שלי: " A problem occured initializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled, may run DXDIAG " מערכת: 6800GT Forceware 71.24 DX9.0C
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן התנקתי את המחשק והכל והתפריט היה בסדר וזה אבל במשחק משום מה יש לי שני מסכים קטנים ניסיתי לשנות את הרזולוציה אלב עדיין זה לא טוב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בעעע משעמם לי אין לי מה לשחק... יש לכם אולי המלצה לאיזה משחק טוב וכיף? אני גמרתי מלא משחקים אני הכי אוהב פעולה ואחרי זה אסטרטגיה אבל אפשר עוד סוגים של משחקים כמו ספורט ומירוצים. אז יש לכם המלצה בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על משחקים חדשים... תנו משחקים שאתם משחקים/שמעתם עליהם/חושבים שהם יהיו טובים. הקטגוריה לא משנה-פשוט תכתבו אותה ליד ותספרו טיפה על המשחק.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק (לא מיין מניו אלה כבר המשחק עצמו) ברגע שאני זז עם המסך (לכול כיוון לא משנה לאן) התמונות נראות כאילו עולות אחת על השניה זאת אומרת שאין חידוש פיקסלים לפי איך שזה נראה הנה תמונה אם אתם רואים את התמונה אז בצד ימין למטה אפשר לראות מן ערבוב מוזר של כול מיני דברים שונים ומשונים למישהו יש מושג מה לעשות? אני לא יודע אם זה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך או אולי חוסר התאמה של חומרה אין לי מושג הכרטיס מסך שלי זה gefore fx 5200 זכרון 256 ראם ומעבד 1.6 גיגה הרטז
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום...כבר הרבה זמן שאני מחפש משחק שיתן לי תעסוקה...... כל משחק אסטרטגיה יהיה טוב(וגם טקטיקה...) עדיפות למשחקים ריאליסטים....או WWII איתן
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אנדרגראונד 2 כבר עבר..מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מכוניות יצא בקרוב?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המישחק הזה לפי דעתי שווה לקנות משחק באמת באמת תותח
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן התקנתי את freedom fighters וסתם עכשיו אחרי שבקושי עברתי בו שלב אחד רציתי לשחק בו כי בקושי עברתי איזה 2 שלבים לפני שעשיתי למחשב פירמוט.. אוקי אז הבעיה היא שההתקנה של המשחק הולכת חלק, אבל כשאני מפעיל את המשחק זה עולה עד למסך של הפרסום של אנוידייה ואז יוצא מהמשחק בלי שום סיבה, יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ואין לי מושג למה זה לא עובד, כי זה עבד בהתחלה ומאז שהתקנתי בו service pack כנראה שהוא לא עובד. מיד אחרי שהוא יוצא מהמשחק מופיע לי קובץ Log ובו רשום Exception intercepted
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-