עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dor18,

יש לי בעיה במשחק , ברוב השרתים שאני נכנס עליהם , הוא יוצא אחרי מספר שניות בארור של ה PUNKBUSTER עכשיו אני עדכנתי את ה PUNKBUSTER מאתר האינטרנט שלהם: http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php, וזה עדיין לא עוזר... יש לי מישהו מושג איך אני מסדר תבעיה הזאת ???

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  2. שלום לכולם =] המחשב החדש שלי לא פה , ולכן אני עובד עם המחשב הבא: P4 2.0Ghz 512RAM GeForce FX5200 אני יודע שהמחשב נחשב נורא חלש היום , אבל בכל זאת אני מחפש משחקים לא כ"כ כבדים (שיפעלו די טוב) ואפשר להעביר איתם ת'זמן (רצוי משחקים חדשים P:) ז'אנרים מועדפים: פעולה , משחקי תפקידים טובים למיניהם ועוד... תודה.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  3. יש לי רק 6-10 fps !!! איך אני אמור לשפר את זה ?? ולחבר שלי יש g force 200 ויש לו 30 fps !!! אהה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך intel express chipset 82915g

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by IlanF,

משום מה יש לי בעיות מוזרות בגרפיקה של המשחק.. בעיקר ליד מים. תראו בתמונה שהוספתי.. האזור הבהיר בצד ימין. זה מופיע בכל מקום שיש באזור מים. מה אפשר לעשות עם זה? וסתם מתוך התעניינות, אם אני משנה את כל הטקסטורות של המשחק לטקסטורות ברזולוציה גבוהה יותר, הגרפיקה תיהיה טובה יותר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by Gotze,

שלום ההיתי ב TS ופיתאום אני מקבל קיק מפדידה ואז באן שהוא רושם hod: You are banned temporarily.: "עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות" Try again in 04:24:29 ואז הוא מחזיר אותי מתנצל וגם אני ואז הוא עושה לי עוד באן בשם Götze" was banned for 4 hours 25 minutes from the server by "Fadida" (עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות) אין לי כוח לזה בבקשה מנהלים לטפל בזה Götze

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מישהו מכיר תוכנה כזאת שהיא פשוטה להבנה יציבה אמינה והעיקר עובדת? לינק יתקבל בברכה תודה.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

אני מחפש משחק שיהיה עם גרפיקה ודמויות שיראו כמו בfinal fantasy אבל שיהיה משהו יותר לכיוון של titan quest או diablo עם האפשרות לחפצים וכאלא משהו שאני יכול לשחק עם אחיינים שלי בלי שאמא שלהם תגיד שאני משחק איתם משחקים אלימים מידי (חבל לכם על הזמן מה שהיא עשתה לי עם ה doom 3) שיהיה בעיקר ממבט שלישי ועם חרבות וקסמים תודה

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by stone cold,

זה הביקורת מגימספוט על גירסת ה360- http://www.gamespot.com/xbox360/action/lostplanet/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews ופה יש תהכרזה על גירסת הPC- http://www.gamespot.com/news/6169039.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  9. אדם שהחליט לשלם 1,300 דולר על מנת לקבל הזדמנות לשחק במשחק האינדי המלהיב לפני כולם מספק דיווחים פחות ורודים מהצפוי לכתבה

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by ביל וסבסטיאן,

אני תקוע בו ולא מצאתי walkthrough

11. Started by GbeTech,

עכשיו שיחקתי בדמו. ממש אהבתי את הרעיון, פשוט אדיר. ואז חשבתי , איך אפשר ליישם את המשחק בזמן במולטי? ב Credits בסוף היה כתוב שהמשחק יתמוך עד 16 שחקנים בשרת (לא בטוח). ברגע שמישהו יעצור את הזמן כל ה 15 האחרים פשוט יעזבו את המקלדת וילכו לשתות משהו? מה אתם חושבים.

12. Started by ron1739,

שלום, יש לי בעיה, כשאני נכנס למולטי, כתוב לי שם "Your NAT Type: Strict" ובשביל לפתור את הבעיה הוא אומר לי לפתוח UPnP בראוטר, אז אני משנה את זה בראוטר ל-Enabled. וזה עדיין עושה לי אותה בעיה STRICT. למה? איך אני פותר את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by shiran69,

אני רוצה לקנות פלייסטיישן2 ואני לא חודעת מה כדי לקנות ואיפה משהוא הציע לי את הדגם 5004 או k מה אתה אומרים??? ומה לגבי הציפ אומרים שהוא הורס את הפלייסטיישן וגם תנו לי מחיר לגוסטיקים רוטטים ,זיכרון דיוידי בתודה..... שירן (בת)

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו אתמול והיום שיחקתי כול היום שזה בערך 10 שעות,בSTAT שלי כתוב ששיחקתי רק 9 דקות ואין לי מדליות,במישחק קיבלתי כ 10 מדליות אבל שום דבר לא מופיע והפרוגרס שלי זה רק 2 אחוז. :s05:

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  15. ז"א אני משחק עם עוד אנשים ברשת אבל איך זה בדיוק הולך? האמת היא שאף פעם לא ניסיתי. איך זה ועל איזה משחק רשת אתם ממליצים לי (איך America's Army?)

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by First Squad,

http://www.megagames.com/news/html/console/playstation4introuble.shtml

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%98%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-baldurs-gate-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a4%d7%95%d7%aa%d7%97/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

בגלל כל השאלות על דיאבלו בזמן האחרון התקנתי את המשחק שוב. לצערי (הרב מאוד) כל הדמויות שלי כבר פגו. איבדתי 7 חשבונות של MULES עם כל החפצים והRUNES הכי חזקים במשחק. :'( התחלתי מכשפה חדשה ואני צריך מישהו שיכול לעשות לי RUSH קטן או במקרה הכי גרוע רק לתת לי WPS. תודה. Lazyboy עריכה: הי!! זאת ההודעה ה500 שלי! מזל"ט לעצמי.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by אבי11,

אני מחפש את המדריך של המשחק Legand of Zelda the minish cap

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by penny1,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם EA פריסמו PATCH ל NBA LIVE 2007 ...כזה שמתקן באגים וכאלו ובנוסף מאחר ואני מעט מאוכזב מ NBA LIVE 2007 רציתי לדעת איפה אפשר להוריד עדכון של ROSTER ל NBA 2006 ובנוסף האם יש אפשרות לעדכן שמצב המשחק של עונה יהיה מסודר לפי סדר המשחקים של 2007 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by Lirux,

איך אפשר לעבור את הקטע שאתה סנייפר ועוד סנייפר איתך וצריך להגיע לנקודת החילוץ ויש פשוט איזה צבא שלם שיורה עליך מכל הכיוונים + כלבים! איך עוברים את זה אני כבר השתגעתי!

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

שלומות, בגלל בעיות של חוסר מקום(שמשגעות לי את השכל) בהארד דיסק אני מוכרח להסיר את C&C 3.. לצערי, זה קצת קשה.. אני מפעיל את הUninstaller המובנה של C&C 3 והכל "עובד" בסדר עד שאני לוחץ על הכפתור Remove, ואז הUninstaller פשוט... נתקע ולא מסיר כלום... Help? תודה מראש לעוזרים

23. אני גר בירושלים, אני קונה עכשיו אינטרנט 20-30mb ורציתי לדעת מי מהספקים והתשתיות נחשבים הכי טוב למשחקים כמו starcraft2 battlefield3 .ובכללי עם מי אנשים הכי מבסוטים תודה! חג שמח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכל חברי קהילת HWzone ולקהילת הגיימינג של HWzone בפרט. במידה ותמיד חלמתם ליצור או להיות גיבור על, סוני נותנת לכם את האפשרות לעשות זאת - בחינם. עצבו דמות של גיבור או של רשע וצאו להגן\לכבוש את העולם יחס עם חברים ברשת.המשחק הינו משחק עולם פתוח רב-משתתפים בו קיימות אפשרויות משחק רבות כאשר העיקריתהיא סדרה של משימות המסודרות בצורה כרונולוגית ומהוות עלילה מתמשכת. כסופר גיבור (או רשע),פתוח בעבורכם עולם שלם של אפשרויות בו תעזרו לאחרים, תשדרגו את יכולת השחקן שלכם על ידיעלייה בדרגות וכמובן תשתתפו בתחרויות מול הצד השני - תחרויות ה-PVP. הדיון הזה נפתח על מנת לשתף חוויות, לתת עצות ולעזור בכל הנוגע להמשחק המשחק זמין בחינם להורדה בשירות STEAM כאן: http://store.steampowered.com/ap…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.