עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SupeRnovA,

שלום כאשר אני מתחיל לשחק את המשחק הוא לא מראה לי בכלל את הטקסטורה, הוא מראה לי את השלב רק בשני צבעים ( תכלת ואפור משהו כזה ) ויש לי כ. מסך Pine XFX 5500 128 מישהו אולי יודע מה זה ואיך לתקן את זה אם אפשר? *תודה.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by MDK,

שלום! רציתי לדעת אם רק אצלי (ראה מפרט) המשחק עובד גרוע - מקרטע מחוץ לבניינים ועובד לאט (בלי AA\AF) ועובד לא חלק בתוך בניינים - לפעמים יש קפיצות - והכל ברזולוציה של 1024X768 @ high details.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  3. וזה לא בגלל המחשב ולא בגלל הרזולוציה. תודה לעוזרים

4. המחשב בוודאות לא מתחממם . המשחק פשוט נתקע בלופ של סאונד , שומעים ברקע איזה שלשה צלילים של ארור וזהו נתקע . עידכנתי דריוורים עדכנים הכרטיס קול הוא ON BOARD של REALTECK הלוח MSI NEO 4-F אודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by X_Dror,

אני לא יודע איך קראו למשחק. אני אנסה לתת תיאור כמה שיותר מדויק כי בכל זאת, הייתי ילד קטן אז וזה היה לפני הרבה זמן: זה מתחיל כשאתה אינדיאני ואתה שט בסירה בנהר, וכשאתה עוצר בצידי הנהר אז אתה עוצר בין שבטים אינדיאנים ואתה הורג כל מני אנשים. ויש קטע שאתה נלחם במישהו והוא זורק עליך רימונים(חחחחח איזה תיאורים דפוקים..), ויש עוד קטעים שנמצאים במערה ואז בשביל להמשיך למין אזור מושלג צריך להכניס סיסמה (הגנה של תחילת שנות ה- 90 :) ואותו דבר גם במערה שמובילה לחדר עם אוצר... אני מחפש את המשחק הזה כבר הרבה מאוד זמן וחשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא אותו. תודה!

6. Started by MishaK,

למי שעוד לא יודע, ה-Multiplayer Beta של IGI 2 הולך לצאת ב-10 לחודש והדמו ל-Single Player ב-16 לחודש. לעוד מידע.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by H.I.V,

אני ואח שלי רוצים לשחק בדיאבלו הראשון ברשת הביתית אבל אני לא מוצא דרך לעשות את זה אין BATTLE NET מודם זה רק ישן של 56K ושאר האפשרויות כמו DIRECT LAN פשוט לא פועל אז האם יש דרך אחרת לשחק במשחק? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by DivineS,

*אשכול מעודכן* הבתים המעודכנים: לחצו כאן בשביל החוקים המלאים לכו לאשכול הרשמי. בשביל למנוע שאלות מפגרות: השלב הראשון מתחיל מחר (יום שלישי, 9.3.2013) בשעה חמש בצהריים ונגמר ביום שלישי הבא (9.10.2013) בשעה ארבע בצהריים, זאת אומרת שלכל קבוצה יש שבוע שלם לשחק נגד שאר הקבוצות הנמצאות באותו בית איתן. חוקים: במהלך הבתים הקבוצות ישחקו BO1 מפה אחת, הקבוצה הראשונה שמגיעה ל-13 מנצחת במקרה של 12-12 (תקו) כל קבוצה תקבל נקודה אחת, הגמר ישוחק בשיטה של BO3 שתי מפות ובמקרה שיוצא תקו בשתיהן עוברים למפה שלישית שתקבע מי המנצחת. Anti-Cheat: מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן. על הקפטנים של הקבוצ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חברים , אני על סף יאוש. אני במשימה לפני אחרונה (קינסשאה - חלק 2) ומשום מה כל פעם שאני רוצה לטעון מחדש SAVE שלי (כלומר לעשות LOAD) , המשחק עף. ניסיתי להתקין שוב וזה לא עזר , חיפשתי בפורומים ולא ממש מצאתי תשובות. מישהו מכיר את הנושא?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  10. http://www.demons.org.il/download-trailer.php?dlid=1

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום,לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט ופה זה נראה הכי מתאים. האם מותר מבחינה חוקית לקנות מוצר אנדרואיד (טאבלט,סמארטפון,דונגל) להתקין עליו משחקים ישנים קלאסיים ולמכור את זה בתר מוצר אחר? אני אסביר אני אצטרך לקנות רישיון כדי למכור מוצר עם משחקים כאלה? (אפילו שהם ישנים קלאסיים)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shabo,

התקנתי את הדמו וכאשר אני מריץ... המחשב חושב כמה שניות ואז הוא רושם לי את ההודעת שגיאה הזאת של ווינדוס (ההודעה שרשום בה האם לשלוח או לא למיקרוסופט את הבאג..) מישהו יודע מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by navk2,

http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode2ob/review.html?tag=tabs;reviews אם יש לכם קישור לכתבה עצמה אני בטוח שהרבה פה יישמחו..

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by shiran,

שלום אני מחפשת משחק חדש וטוב אים אתה יכולים להמליץ לי ואיפה אפשר להשיג אותו (עדיף לא לקנות ;D) ואני גם מחפשת את המשחק של דרגון בול זי אז אם משהוא יודע אז בבקשה תגידו לי !!!!!!!!!!! :-* שירן (אני בת)

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by x-dude,

אחרי סרטון הראשון פשוט אין לי סאונד,קראתי ב readme וזה אומר אם יש לי codec מסוים של mp3 למחוק מה registry ובלגנים ועדיין אין סאונד,מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by OC,

תגידו אלף ליף 2 יעבוד לי חלק יש לי ATI RADEON 9800 PRO ומעבד 2.6 ולוח גרוע של אינטל ו512 זיכרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by t d,

שלום רכשתי עכשיו עותק של unreal tournament 2004 ורציתי לדעת אם יש אילו שהם servers ישראלים שאני יוכל לשחק בהם? כי בהרבה זה איטי מדי... איך אני מתחבר לישראלים אם יש...?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אפשר לשנות בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 את הזווית ראיה כשאני בוחר צבע לאוטו או מוסיף כל מיני אביזרים?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  19. ....................והמנצחת היא Xbox360 באסה, חשבתי שה PS3 תקח משחקים בפיתוח עבור כל קונסולה משחקים בלעדיים לפי קונסולה ברישמה של ה 360 יש כמות לא קטנה של משחקי PC שנחשבים בלעדיים אליה כי לא יהיו אותם בקונסולה אחרת, מצד שני משחקים כמו Ninja Gaiden 2, שמי שישחק בראשון מבין למה מתכוונים פה ל PS3 יש בלעדיים כמו Devil May Cry 4 Metal Gear Solid 4 וגם לא המשכיים שאמורים להיות מעניינים כמו Heavenly Sword ואחרים אבל במצב הנוכחי אני רואה יתרון ל 360 עם הבלעדיים שלו כמו Halo 3 ונינג'ה גיידן 2 שכבר הזכרתי וכמובן Gears of war, שיוצא בשבוע השקת ה PS3 ואם הוא יענה על הציפיות הגבוהות מאוד ממנו אז בצירוף לשאר הבלעדיים, ה 360 נותן מלחמה חזקה לסוני

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by Jeka90,

למה כל פעם שאני רוצה לעשות חילוף באמצע משחק אנ לא יכול ומופיע לי הדבר שלמטה? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by taimor,

טוב אני מת לשחק במשחק SSX ON TOUR ואין לי PS2 =\ וחבל. בכל מיקרה שמעתי שיש אימולטורים לPS2, יש למישהו מושג על אימולטור טוב? + מדריך =] וזה לא מעניין אותי אם זה יהיה אפילו על גרפיקה של 2 FPS רק שיעבוד. תודה רבה מראש לעזורים =]

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

ערב טוב לכולם, וחג כשר לכולם הורדתי מהאתר את המוד של המכוניות שהופך אותם למכוניות שקיימות באמת, כדוגמת האאודי TT וכדומה. יש לי בעיה שאני צריך למחוק מספר קבצים שככל הנראה נוצרים בעת התקנת המוד בגרסה 1.0, אבל מכיוון שאין לי אותה, והאפגרייד מ 1.0 ל 1.1 לא יועיל לי, הורדתי את הגרסה המלאה של המוד , גרסה מספר 1.1. עכשיו בהורדות ההתקנה אמורים למחוק 2 קבצים מתיקיית MODELS, לא נראה לי שקיים צורך לציין את שמם. הקבצים האלה נוצרו בעת התקנת המוד מספר 1.0, משום מה אני לא מצליח למצוא אותם בכלל, בקיצור.......... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ? איך אני מסדר את המוד שיעבוד?... התקנתי את המשחק, ואת המוד, אבל אני לא מוצא את הקבצים שעליי למחוק, לא דרך התבוננות בתיקיות ולא דרך חיפו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by swisaman,

צריך המלצות למשחקי COOP טובים,עד 4 או אפילו 6 אנשים אם אפשר. לכולם יש מחשבים טובים יחסית,גראפיקה לא כל כך משנה אלא יותר שיתוף הפעולה בין כולם וההנאה ביחד. תודה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  24. https://www.vg247.com/2016/06/01/gog-connect-lets-you-add-drm-free-versions-of-steam-games-to-your-gog-library/ רק צריך לקשר בין החשבון GOG לחשבון Steam ו- GOG תייבא את המשחקים. יש רשימה מוגבלת של משחקים שאפשר לייבא (בהתאם להסכמים בין CDPR למפיצות) אבל זה גורם לי להעריך אותם אפילו יותר. רק לשים לב לזה:

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by haimon_v,

מישהו יכול קצת להסביר על המשחק? האם זה רק מולטי או שיש אופציה ליחיד? בכלל, איך המשחק נחשב ומה רמת הגרפיקה שלו? אין עליכם....

• 6 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.