משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
חברים, קרה לכם שמדי פעם תוך כדי שאתם משחקים במשחק, יש פעילות כבדה שנמשכת כ 5 שניות בהארדיסק, המשחק קופא, קורס לחלונות ומקפיץ את הודעה שאומרת שהקובץ WolfSP.EXE ביצע פעולה לא חוקית וכמובן, שהמשחק נסגר וצריך להפעילו מחדש. עד עכשיו, זה קרה לי פעמיים. אבל הצלחתי לסיים את המשחק והכל דוב, רק רציתי לדעת...
-
http://www.demons.org.il/download-trailer.php?dlid=1
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איפה מורידים דברים כמו DOOM2 , DUNE2 , KIRANDYA, KING QUEST6 וכו' וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת שהיא פשוטה להבנה יציבה אמינה והעיקר עובדת? לינק יתקבל בברכה תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אמרו לא בסדר בשאלה שלי על TONY HAWK שנעלתם את זה (אני רוצה לדעת כדי לא להגיד את זה)
-
חבר'ס יש עוד כמה משחקים שיצאו בימים האחרונים 03/25/2002 Heroes of Might and Magic IV <---- הא!!!!! 03/24/2002 Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast 03/19/2002 Worms Blast <-- מאכזב לפי השמועות 03/18/2002 F.D.N.Y. FireFighter American Hero <---- בעקבות התאומים 03/12/2002 Virtua Tennis אבל אין שום דבר שמשתווה לזה 03/30/2002 Tony Hawk Pro Skater 3 PC ואולי כמה ימים לפני אפילו מי יודע?
-
כנראה בגלל שיש לי וודו3 כל הדמויות והמבנים בצבע אפור... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק - Midtown Madness 2 (למרות שזה משחק ישן, אבל הוא נחמד) מאז שהתקנתי גרסה חדשה לכרטיס מסך ( - G-Force 2) אז במקום הגלגלים אני רואה עיגולים ריקים כאלו , ועוד בעיות גרפיות דומות... מישהו יודע מה זה יכול להיות? צודה מראש לממי שיעזור - כי פתאום נהיה לי חשק לחזור לשחק במשחק הזה :bigok:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני מצליח לשמור בגי טי אי אבל כל פעם כש ראני בא להפעיל את השמירה זה ואמר שיש טעות הודעה טיפוסית של ווינדוס איכספי ויש לי את פיקס והכול . תעזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי את המשחק:gta3 ו.....הכל טוב ויפה אבל... יש לי כרטיס מסך:MSI G-4 MX460 ואני משתמש בדרייבר 28.32 הרשמי ואני לא יודע למה אני לא רואה את הכתוב במשחק כלומר אני רואה מסך מקושקש ושומע קולות ... והתקנתי מאותום דיסקים אצל אחי במחשב ויש לו שם כרטיס מסך:RIVR TNT 2 32 MB ואצלו זה עובד ... אז הבעייה אצלי במחשב ...אבל אני לא יודע מה! תעזרו לי??? עריכה: אני אודה לך עם תקפיד על כותרות ענייניות מעתה ואילך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה INI בדיוק ובאיזה שורה? אני רגיל לשחק על Invert לגבי המשחק עצמו זה משחק אדיר בדיוק כמו שציפיתי, לפחות עובד לי חלק על המחשב תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק פועל לכם מהר? הוא תופס לי ממש ממש מלא זיכרון מעל כמה שיש לי במחשב וה CPU USAGE ב90%+ אז המשחק נתקע כל הזמן! אי אפשר לשחק בו אצלכם זה גם ככה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כאמור את שני הדיסקים של המשחק (דיסק התקנה ודיסק המשחק) כשאני נכנס למשחק (ההתקנה הסתיימה בהצלחה) הוא מראה את מסך הפתיחה והסרט ואז מבקש ממני להכניס את דיסק מס' 2 (שהוא בעצם דיסק המשחק) לתוך הכונן, כאשר דיסק מס' 2 כונן, והוא לא מעלה את המשחק! יש לי כבר את כל הפצ'ים האפשריים שקיימים למשחק וזה לא עוזר (יש לי XP) זה מוזר למה כבר שיחקתי במשחק הזה בדיסקים האלה והכל עבד מצוין (חוץ מבעיה של שמירת המשחק שכבר נפתרה ביינתים אחרי שהורדתי את הפאץ' לבעיה הזאת) משהו יכול לעזור בבקשה ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא קשור לוורז!!! כל פעם שאני מנסה לעלות משחק שמור אז המחשב נתקע למה זה?? יש פיקס מיוחד שצריכים להוריד??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עושה את כל המשימות וזה לא עובר לי עיר??? איך עוברים עיר???
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם מותר להשתמש בצ'יטים בGTA? אני אומר שכן... כל הרעיון מאחורי המשחק הוא נטול מוסר, ואני חושב שאם הדמות היתה משחקת את המשחק לבד, היא היתה מרמה... ומאחר ואנחנו משחקים את הדמות...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 8) עד לפני כשבועיים בערך הייתה לי בעיית FPS כאשר שיחקתי Half-Life (בעיקר TFC, HL Mod), כאשר ה-FPS היו צונחים ממקסימום של 30-40 FPS עד לאפילו 5FPS! דבר זה הקשה עליי לשחק בעיקר משום שבעיה זו חלה לא על המחשב הרגיל בו אני משחק Half-Life ושאני מקבל בו עד לכ-100FPS (בלי קפיצות FPS). התייעצתי עם כמה אנשים שמבינים דבר או שניים בחומרה והם יעצו לי בהתאם למצב המערכת שלי דאז: Windows 98 SE, AMD K6 500mhz, Voodoo4 וכ-128mb SDRAM ובהתאם למצב הכספי שלי, 1500 ש"ח כדי לשדרג את המחשב שלי במטרה היחידה להעלות את ה-FPS במשחק הספציפי Half-Life לרמה הנורמלית, לקנות כרטיס מסך חדש (Radeaon 8500 128mb) וזיכרון נוסף (עוד 256mb SDRAM). שני הרכיבים הגיעו לאחר כשבועיים בערך והותקנו ע"י טכנאים, …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל כי חצי ממליץ ! אין מה להגיד זה המשחק הכי יפה ששחקתי בחיים שלי ! א. הגרפיקה שלו מדהימה ( לדעתי ) ב. הסיפור יותר יפה מהגרפיקה פעמיים והסוף פיי ארבע ! בכל אופן עניין אותי עם בכלל שמעתם על משחק שכזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק על הרמה הבינונית (עם קודים כי נמאס לי מהמשחק באמצע שלו). לא אמרו לי שום דבר על לסיים על Hard כמו שאמרו שאמורים להגיד לי את זה. איפה אמורים להגיד את זה? כי דילגתי על ה-Credits... אם אני מסיים את המשחק אז איפה הסרטון של Starcraft II אמור להופיע כדי שאני אוכל לראות אותו שוב פעם אם אני רוצה? יש איזה Trainer שמאפשר לראות את הסרט כי אין לי כח לסיים את כל המשחק על Hard, גם עם קודים, כל פעם צריך לחכות שזה יטען את השלב הבא וזה יקח קצת זמן... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... יש לי Voodoo 3 3000 ואני עובד עם Win98... כשאני נכנס למשחק WC3 יש לי בעיות בטקסטורות כאשר הצבעים מתערבלים והגופים מופיעים ללא צבע ובצורה ריבועית משהו.. אם מישהו יודע על דרך לפיתרון או דריבר/פאטש מתאים אנא עיזרו לי בתודה מראש, עידן.
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני חושב שגנבו לי את הCD KEY של HALF LIFE . ניסיתי להיכנס לכמה שרתים של HL ועוד כמה מודים של HL ובכולם כתוב שהCD KEY שלי הוא בשימוש, אפילו בשרתים אירופיים,לא נתתי לאף אחד אותו, מה לעשות? איך יכול להיות שבכל השרתים שניסיתי הוא בשימוש? ד"א אני משתמש בתוכנה The All-Seeing Eyeכדי למצוא שרתים למשחקי רשת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-