עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by jeyjey,

שלום אני צריך שתביאו לי אתרים שמוכרים משחקים בארה"ב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by liav12,

תמליצו לי על איזה משחק אופנועים יפה..

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. היתי רוצה לדעת אם יש פאטץ' שיוריד מהגרפיקה במשחק Hitman Blood Money שיחקתי בדמו אבל הוא לא עובד על המחשב שלי הכי טוב, אבל המשחק עצמו יפה ונראה כיף. יביאו לי את המשחק אם אני ירצה, אבל יש סיכוי שקיים פאטץ' כזה למשחק הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by N82,

יש קודים למשחק Age of Mythology ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by -=Demon=-,

כולם רוצים אותו אבל אני לא יודע אם זה שווה: *זה הרבה מאוד זמן להוריד מהאינטרנט *זה תופס הרבה מקום

6. Started by yakir4u,

יש לאחי הקטן את המשחק בלי פרימיום ואני רוצה לקנות לו את ההרחבות אבל המקום היחיד שאני מוצא בו מכירה זה אמזון והם רוצים פי שש(30$) מהמחיר שהוא קנה את המשחק מישו מכיר איזה מקום אמין וזול לקנות ממנו את ההרחבות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yossi555555,

שלום אני מתלבט מאד בין שני המשחקים האלו מאד אוהב לשחק במולטיפלייר שיחקתי בסוף שבוע חינם דרך STEAM משחק בגרסת החינם של באטלפילד ברשת האמת אני הכי אוהב את המצב של כיבוש הדגלים יש את זה בCOD3? מי מהם משחק יותר מהיר? פחות אוהב מסוקים מכוניות וכו' מעדיף לחימה על הקרקע. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Borat,

שלום התקנתי את המשחק Batman Arkham Asylum אבל כשה אני מנסה להפעיל את המשחק יש הודעת שגיאה 9000 תודה מראש לפותרי התעלומה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לאחרונה שוחרר משחק האסטרטגיה בתורות החדש. הנה ביקורת עליו - http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/10/wot-i-think-warlock-master-of-the-arcane/ מדובר למעשה בגרסת פנטזיה ל - CIVILIZATION V בערך עם דגש על קרבות, נשמע מעניין מאד (בניגוד ל - ELEMENTAL:WAR OF MAGIC הכושל) אשמח לשמוע רשמים ממי ששיחק בו כבר.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי, התקנתי מחדש את RTW. עכשיו, ראיתי שמאז שאני שיחקתי(long long time ago..) יצאו מספר פאטצ'ים למשחק, אז החלטתי - למה לא להתקין אותם? ראיתי שהפאץ' שאני צריך זה 1.5(אין לי את פלישת הברברים) אבל בשביל להתקין אותו, עליי קודם להתקין את פאץ' 1.3 . הורדתי את שני הפאצ'ים מן האתר הרשמי של המשחק, ההורדה עברה בהצלחה, עשיתי extract להתקנה, אך כאשר אני לוחץ על ההתקנה של הפאץ'(ששוקל אגב יותר מ100 מגה בייט! לפאץ'! הגזימו לא?) אני מקבל את ההודעה הזו: ניסיתי כמובן לעשות את מה שההודעה אומרת: סגרתי תוכניות פועלות, רוקנתי את התיקיית Temporary שלי(מקבצים זמניים ועוגיות גם יחד) ובדקתי שאני מחובר(וכן, הייתי מחובר). מיותר לציין, שזה לא בדיוק עבד... הורד…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  11. CALL OF DUTY 2 CALL OF DUTY 3 Commandos: Strike Force Company of Heroes Medal of Honor: Airborne Brothers in Arms כל מי שמכיר משחקים נוספים על מלחמת העולם 2 שיוסיף (עדיף משחקי גוף ראשון או שלישי)

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by cb,

התקנתי את המשחק המלא לפני כשעה,25 FPS קבוע בזמן GAMEPLAY, 75 קבוע בזמן סרטוני מעבר. מפרט בצד. האם ישנה בעיה אצלי? ********************* ד"א יש לי דריוור של NVIDIA גרסא 84.21,אני לא רוצה לעדכן דריוורים מכיוון שיש בעיה עם סדרה 9,הם לא מראים סרטוני סטרים טוב באינטרנט. + הDX התעדכן לי בזמן ההתקנה של המשחק-אז כנראה שזה לא בעית DX. עריכה:חח שחכתי לציין שהכל אצלי על HIGH ויש משהו אחד על MAXIMUM ושמתי אנטי אנלייס על 4x + 1280x1024.זתורמת שרשום לי בהגדרות Custom.(הגדרות שאני הכנתי).motionbluer=on.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  13. שלום באיזה אתרים מומלץ לקנות משחקים ? שיהיו מחירים טובים וגם משלוח לא יקר כמובן שאני מתכוון לאתרים מחו"ל כי בארץ המחירים על משחקים פשוט לא הגיוניים תודה !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by artyom,

אני בטוח שיש אנשים שראו את זה... אבל אני ראיתי ונגנבתי.... http://video.google.com/videoplay?docid=-3502375929069803475

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by bigshock147,

תאריך הטורניר והשעות: יום שבת 26/04/2014 מתחילים ב8 וחצי מסיימים ב10 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לב…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by miky,

חברה תצביעו מה עוד אני יכול להגיד?

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by eldar4455,

השחקן של הוא Dwarf..ורציתי לשאול אם אני בחרתי להיות rough אני יוכל להחזיק עוד סוגי נשקים חוץ מDaggers? סתם דוגמא שני גרזנים או משהו כזה..

18. Started by TheReaper,

בהחלט יש היום התחלתי לשחק את המשחק החדש imperium romanum מהרגע שהתחלתי את הטוטוריאל שמתי לב למשהו מאוד מאוד מיוחד מהרגע שאתה לוחץ על הכפתור אתה כבר רואה את השלב כולו ואז המשחק עוצר ל5 שניות והמשחק מתחיל -- העניין הוא שאני עם מחשב דיי פחות מהממוצע וממש לא אמור לעמוד בצורה כזאת עם המשחק הזה (שנראה מדהים ד"א) אז בדקתי את ההגדרות... כולם היו על ULTRA/HIGH,נדהמתי... המשחק עובד לי קבוע לגמרי על 40FPS ואני מאוד מאוד מרוצה מומלץ במיוחד לאוהבי ז'אנר פיתוח הערים(סטייל קיסר)

19. Started by וסרמן,

מישהו יכול לשים לי את המישחק או לפחות להגיד לי איפה להוריד אותו אבל המלא כן תודה אחים שלי

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  20. שיחקתי בסדרות: VIRTUA TENNIS ו - TOP SPIN למחשב ואני מחפש עוד משחקי טניס טובים. יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by natan805,

התחלתי לא מיזמו לשחק במשחק הזה אני רק בשלב השני .אבל יש דבר שאני לא מבין במשחק הזה שיש כוונת על אחד הרכבים שאתה מתחרה איתם ואז יש לך למעלה משהו כזה שאם אתה לוחץ על ctrl הוא מתרוקן .אין לי מוסג מזה עושה ומה זה משפיע משהו יכל להסביר לי ? אני יודה לו

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  22. שלום, יש לי את המשחק .....Six Vegas ורציתי לדעת אם הוא תומך ב Core 2 Duo? כי ממה שראיתי הוא מנצל רק ליבה אחת... ובגלל שיש לי E6300 אז הוא מציין גם שזה מתחת למינימום... רציתי לשאול גם איך מבטלים את הBLUR המעצבן הזה שיש שמה, כי אני לא הצלחתי... ויש לי עוד שאלה, איזה משחקים היום יכולים לנצל את שתיי הליבות של ה E6300? ועל איזה הייתם ממליצים? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by Rise<3,

עריכה חדשה של mw2 לא ממש הלך לי טוב עם האיכות אבל הייתי חייב להעלות עריכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by or,

מה אמרו לא בסדר בשאלה שלי על TONY HAWK שנעלתם את זה (אני רוצה לדעת כדי לא להגיד את זה)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by benor,

זה לא קשור לוורז!!! כל פעם שאני מנסה לעלות משחק שמור אז המחשב נתקע למה זה?? יש פיקס מיוחד שצריכים להוריד??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.