עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Roy.T,

בחיפוש אחרי האיש זאב הזה, במקום שנקרא LOWER RUIN במבנה ביער, אחרי שהורגים את האישה רוח הזאת יש מדרגות עולים ויש מזבח כזה ובאמצע יש ארון קבורה שבתוכו יש שיריון כסוף מגניב כזה. הרגתי את כולם ואני לא מצליח לצאת משם כי הדלת נעולה. אני גם לא מוצא את המפתח. מי זוכר את החלק הזה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

קיים משחק ג'יפים ישן שהשם שלו הוא 4X4 EVO 2. יש אתר שיש בו המון ג'יפים להורדה ומסלולים. מישהו מכיר?(גיגלתי, אבל לא מצאתי) אריאל

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by yarin1515,

אממ אז ככה ... התקנתי את ביושוק 1 הכל טוב ויפה אני נכינס למשחק בהתחלה יש סאונד.. שומעים את הבנאדם מדבר במטוס אבל אחרי שהלוגו הזה של ביושוק מופיע אם המים שיורדים עליו מאז אין לי סאונד ביכלל במשחק ... כשניסיתי להתקין את הפאץ שלו זה היה נתקע לי בטעינת השלב ... ששמתי קראק זה לא היה ניכנס למשחק ביכלל היה מראה את הלוגו בהתחלה במלבן הזה וזהו לא ניכנס . לא מגיב ... יש לי WIN 7 אז ניסיתי לעששות מצב תאימול ל XP וזה היה ניכנס למשחק עושה מסך שחור ולא מגיב... אתם יכולים לעזור לי בבקשה ?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  4. הדגש לשחקן יחיד ולא מפות למולטי

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by navk2,

מישהו יודע איפה אפשר לאחסן חפצים ? יש מלא דברים שאני מוצא שאני בטוח שמתישהו אני אצטרך אותם אבל המגבלת משקל כל כך נמוכה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Oryam,

שלום לכולם וזה זה כבר המשחק השני שהתקנתי וגם בו יש את אותה בעיה גם במשחק The sabeuor וגם ב X-men Wolverine orginis יש לי בעייה בגרפיקה הכל עובד אבל תוך כדי משחק כאשר אני זז עם הדמות יש קווים כאלה לרוחב המסך , זה כזה גל כזה שעובר ברוחב המסך שאני זז לכל כיוון אפשרי וזה מציק ברמות שאי אפשר לתאר והורס כל הנאה אפשרית מהמשחק. המפרט של המחשב שלי: 4 GB RAM HD5770 AMD phenom II 4x 965 500 GB RAM מקווה שיש איזה שהוא פתרון אנשים =) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  7. שלום לכולכם, אתם מוזמנים להיכנס לשרת של הקלאן Real people, פתוח לכולכם. כל שאלה ובקשה אפשר להגיב פה, אני ישתדל לענות ולעזור במה שאוכל. פרטים: Real People clan Public server Israel IP Address: 212.150.254.11 Port: 19567 mohawk: 212.150.254.3:9153

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אנחנו שניים מעל גיל 20 מחפשים בין 2-4 חבר'ה לsquad בbattelfield BC 2 רצוי אחרי צבא (אין לנו בעיה עם ילדים אבל....) עם חיבור לסקייפ ע"מ שיהיה קשר בערוץ פתוח.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  9. השאלה בכותרת - נועד לפתור ויכוח שלי עם בן דוד.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  10. תודה וסליחה אם זה לא המקום הנכון.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אינו עולה זה בגלל שאולי אינו מותאם ? פרט לכך, איך אני נכנס למגוון הווריאציות של המשחק הוא נותן לי גרסת דמו בתוך איזה טירה מעפנה ומשעממת. אציין כי המשחק המקורי אצלי. איך משחקים משחק רשת? מה אני אמור להגדיר? תודה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by Borat,

שלום התקנתי את המשחק Batman Arkham Asylum אבל כשה אני מנסה להפעיל את המשחק יש הודעת שגיאה 9000 תודה מראש לפותרי התעלומה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Or94,

היום יש לי יום הולדת וקיבלתי מתנה מea לקנות משהו בחנות הוירטואלית שלהם ב10 יורו. זה הלינק למה שאני יכול לקנות:http://eastore.ea.com/store/eaemea/cat/offers/categoryID.14365500 האם כדאי לי להזמין battlefield 1943 שאפילו לא יצא ויש לו הזמנה מוקדמת? ואם לא איזה משחק כדאי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ~BaRaK~,

ביטא פתוחה למשחק למי שרוצה לנסות: http://world.needforspeed.com/home יצא לי לשחק קצת וההיתרשמות בינתיים טובה.השליטה במכונית די קלה ולא ממש מאתגרת,הגראפיקה לא בשמיים וגם אין הרבה אופציות להוסיף (חוץ מסקלה של מינ' ומקס'). יש שלושה מצבים: מולטי,פרטי ושחקן יחיד. הסרברים מפוזרים על המפה וצריך להיות על האיקון של המירוץ ולהיצטרף. כמסיימים מירוץ אפשר לראות כמה כסף הרווחתם וrep points. אחרי זה בוחרים בבונוס אחד מתוך 6. יש גם נקודות שנקראות boost points. איתם אתם יכולים לשפר את הניטרו,לשפר את המכ''ם שקולט את השוטרים,להעלות את אחוזי הזכייה שלכם בכסף ועוד. זהו בינתיים. לא יצא לי לשחק הרבה כי משום מה המשחק לא מתחבר לי לשרת עכשיו אבל זה יכול להיות משחק די טוב להעביר איתו את הזמן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by klips,

אני מעוניין לרכוש BC2 האם הגירסא הזאת Prima Official Strategy Guide תתן לי להכנס לסרברים של הגירסא הראשונה? תודה על כל עזרה שתתקבל...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EyEOnE,

איזה משחק יותר טוב משניהם? אשמח גם לשמוע ביקורות קצרצרות מאנשים ששיחקו כדי לעזור לי במה לבחור. כמובן שהולך לקנות מקורי אז שהמשחק יהיה שווה את כסף.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by KF,

שלום, קיבלתי במתנה עם הכ.מסך שלי רישיון חוקי של call of duty mw2 ללא תקליטור. מכיוון שיש לי כבר עותק מקורי של המשחק הנ"ל חשבתי לנסות ולמכור את הרישיון החדש שקיבלתי. האם אפשרי למכור אותו כך ללא תקליטור,אם כן בכמה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by xjj,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה מראה לי את זה:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alon p,

היי, אני מחפש סימולטור ששיחקתי בו כשהייתי קטן יותר. זה היה סימולטור של מלחמת העולם השניה, עם כמות מכובת של מטוסים (מכול הסוגים) היו שם גם טנקים, אונית מלחמה גיפים וכול מני כאלה. אני זכור שהיו בו 3 צבאות שנלחמו וזה היה משחק כאילו אתה חלק ממלחמה גדולה מאוד ע המון בסיסים שמחולקים על כמה יבשות והיה אפשרות להתחיל מבסיס על נושאת מטוסים, את זה אני זוכר הכי טוב המשחק היה גם מולטיפלייר המוני והיית יכול לשחק כחלק ממערכה גדולה ולארגן משימות וכול מני כאלה. אני חושב אבל לא בטוח בטוח שאחד מהמילים של השם היו ACE, וראיתי שיש סימולטור בשם ACE COMPAT אבל זה לא מה שאני מחפש.. ואני גם חושב שזה היה 2, כאילו משחק המשך. הפרטים קצת מבולבלים, אבל אני ישמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי. תוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

למישהו יש ניסיון עם החלפה של דיסק שרוט? יש לי דיסק שרוט של BF2 (השתמשתי בו הרבה) והכונן לא יכול לטעון את הדיסק מרוב שהוא שרוט, מה אני יכול לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by simonsix,

http://www.destructoid.com/need-for-speed-world-hits-1-million-users-becomes-free-183506.phtml שחקו עכשיו!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ggg123,

אני צריך המלצות למשחקים טובים שניתן לשחק שני אנשים, עדיפות למשחק יחד ולא אחד נגד השני. כמו כן רצוי משחקים חדשים ולא ישנים מידי. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by cb,

מה לגבי SUPER PATCH 0.31 ..מישו כאן מעודכן?הוא על המחשב שלי אבל אחרי ההתקנה לא נותן לעשות ATTACH...יש על זה דיונים ברשת אבל לא מצאתי תשובות נורמאליות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ychig,

יש לי WIN7, HD6800 התקנתי AC2 , איך אני יודע שהוא רץ בDX10 ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by עידןאופיר,

הגעתי לרמה 50 ושאני צריך לעלות לרמה 1 זה לא עולה לי אמרו לי שאני צריך לעשות פריסטיג ואני לא יודע איך עושים מי יכול להגיד לי איך ואם אני לא רוצה לעלות ואני רוצה שזה יישאר לי רמה 50 האם זה אפשרי? ומה זה שווה אם כל פעם שאני מגיע לרמה 50 זה צריך לרדת לי לרמה 1 יש דרך אחרת שאפשר לעשות שזה לא יקרה כי אני רוצה להמשיך מרמה 50

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.