עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KF,

מישהו אולי זוכר את המשחק היפה הזה ? אני מדבר על המשחק ה-6.... אם מישהו שיחק בו פעם... אני אשמח לדבר איתו על זה.. כי פשוט אז אכלתי את עצמי איך לעלות לקומה השנייה במשחק... ולא הצלחתי והייתי תקוע... מישהו שיחק פעם ?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by simonsix,

המשחק שמפותח על ידי GRIN שהיא חברת פיתוח מעולה למשחקים תנסה לבצע משימה כמעט בלתי אפשרית לפתח משחק פעולה מגוף שלישי שמבוסס על סרט קולנוע. (שובר הקופות WANTED) זה בדרך כלל לא מצליח אבל הטריילר נראה אחלה תאריך היציאה המשוער-תחילת 2009 http://www.gametrailers.com/player/43410.html

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by Psyco_Dad,

לאחרונה עדכנתי את הDRIVERS של הכרטיס מסך ל 3.10 ?(ATI R9600P ) וגם עדכנתי את המשחק לגירסה 1.30 ומאז כל פעם שאני משתמש ב NITROUS OXIDE (או איך שלא קוראים לזה... ) המסך שלי נעשה שחור ורואים רק פנסים בנוסף כאשר מהירות הנסיעה מתגברת המסך נעשה חשוך יותר ויותר ... בקיצור משהו דפוק באפקט המריחה או BLUR יותר נכון...... מה לעשות???????????

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by compman112,

האם הAUTORUN של ההתקנה של DOOM 3 נראה ככה?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by LazyBoy,

מוזר שאף אחד לא דיבר על המשחק עד עכשיו שיחקתי כחצי שעה ואני יכול לספר שההומר המטורף נשאר והמנוע הגרפי התת מימדי שהדאיג אותי דווקא עובד יופי והמשחק נראה לא רע בכלל. אמנם יש בעיות של תאימות בין הדיבוב לבין תנועות השפתיים, אבל אני בכלל לא בטוח שהמפתחים ניסו להתאים אותם. מבחינת רמת הקושי עד עכשיו זה לא קשה, אבל גם לא הגעתי ממש רחוק.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by guy_intel,

מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by comablack,

לא יאמן שיחקתי בו היום וכל כך התאכזבתי לא שהמשחק לא טוב אבל הוא פשוט הפך למשחק קונסוליה מס**ח מה שקרה לגוטיק קרה ל אלדר סקרולס הקונסוליות הרסו את ה פי.סי גועל נפש בא לי להקיא

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by constantine,

מה ההבדל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  9. שלום אני די חדש ואני מחפש מישהו שישחק איתי בBATTELFIELD 3 אני מחפשים חברים שישחקו איתי למה חברים שלי לא קונים את המשחק אז אין לי עם מי לשחק אז זה משעמם אני מחפש ילדים בערך ברמה שלי כלומר בצורת המשחק כאילו די חדשים במשחק אני רמה 9 אני יודע בסיס וזההשם שלי דני SKYPE : daniisrael1 TS3: daniisrael1 נ.ב וגם לא מיזמן התחלתי לשחק בשרת של האתר הזה שרת מצויין

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  10. ומה לגבי flight simulator x? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ychig,

יש לי WIN7, HD6800 התקנתי AC2 , איך אני יודע שהוא רץ בDX10 ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by StorM FighteR,

מחפש קראק למשחק: soldier of fortune Gold edition אם אפשר אז גם סי די קי אבל אני צריך יותר את הקראק תודה לכולכם StorM FighteR :-* :-* :-* :bash:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Moooshe,

http://www.gamespot.com/pc/strategy/blackwhite2/index.html אני אישית די מאוכזב מהכיוון שהם הולכים אליו - עושה רושם שזה הולך להיות עוד משחק אסטרטגיה. אבל נאמרו מספיק דברים טובים על פיטר מולינו, והוא הודה ברוב הטעויות שלו מהמשחק הקודם והבטיח שהוא באמת מקשיב לכל התגובות שהוא קיבל עליו, כך שאני בטוח שהמשחק יהיה טוב. עכשיו רק צריך לחכות שיהיה Release Date, כדי שאני אוכל להודיע לבוס שלי על חופש שאני רוצה לקחת ;D

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by liorgadidi,

[glow=gray,2,300]שלום.![/glow] אני רוצה לקנות משחק טוב. עכשיו לא משנה איזה קטגוריה הוא יהיה(ספורט,אסטרטגיה,לא יודע מה עוד) רק שהוא לא יהיה בסגנות כמו דיאבלו או המעניש(the punisher)-אני לא אוהב את סגנון המשחקים האלה... שמישהו הולך מאחוריך ויורה בך או דברים כאלה. תנו לי גם כמה המשחק עולה בחנויות שלא יהיה מוגזם-תתנו הצעות לא לפי המחיר זה לא מה שמשנה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  15. במקביל להכרזה על אבן דרך מרשימה של פופולריות, Bethesda משחררת את חבילת הטקסטורות המשופרות הענקית עבור כותר התפקידים הפוסט-אפוקליפטי שלה לכתבה

16. Started by YARONGT,

מה מצב חברה !!! טוב תקשיבו היום הלכתי לקנות את המשחק Far Cry הראשון (משחק פשוט יפה) התקנתי אותו והכל טוב ויפה. אבל שאני עושה קמפיין ואיך שהוא נכנס לי למצב שאני כבר יכל לשחק לא רואים את הרצפה לא מים לא טקסטורות לא כלום בקיצור תהיתי אם מישהו יודע מה זה. אני בטוח שזה קרה למישהו (לא מאחל לאף אחד) כמו תמיד תגובות בבקשה (:

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  17. יודע שהמשחק קצת ישן...מלפני שנתיים /שלוש..אבל בכל זאת : אני לדעתי באחד המסכים האחרונים > שניקרא CHACKPOINT פיצצתי ספינה פיתאום מגיע מסוק יש לי משגר טילים > פוגע בו פעם או פעמיים והוא מסרב להתפוצץ מה אני מפספס כאן ? למה כזה קשה להוריד את המסוק הזה ? THX

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by david2k,

Screen Space AmbientOcclusion מזה עושה ? על מה כדאי לשים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, אשמח אם תעזרו לי. אני ואחי לא מצליחים לשחק יחד באותו השרת, כל פעם שאחד מאיתנו מתחבר לשרת שהשני משחק בו, זה מיד מתנתק לשנינו. (אין הודעה מיוחדת בבאטללוג רק דברים בסגנון 'Somthing has stopped working' וכד'). אני כמעט בטוח שזה קשור לעובדה שאנחנו על אותה רשת. (Hotbox של הוט, מחוברים בעזרת WIFI). בכ''מ, יש דרך לפתור את זה? תודה מראש

20. שלום, יש GTS88 320 ואני משתמש ברזול 1280X1024 ואין לי אפילו אפשרות לעבור את ה4 בתפריט המקס' הוא 4X

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  21. למה אין לי כוח לגמור אותו שוב ואז לשחק בהרחבה.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by pavelr,

אני ממש מתבייש להגיד את זה, אבל נתקעתי במשימה הראשונה במשחק (ועוד בהתחלה, על החוף :-X). הבנתי שצריך ללכת למעבר הצר שמשמאל לפנס ולעבור דרכו, אבל אני פשוט לא מצליח. עברתי על כל כפתורי השליטה כבר שלוש פעמים בערך ושום שילוב לא עוזר.בנוסף, מה שמוזר, שסם (פישר) לא מגיע אפילו למעבר עצמו, אלא נתקע קצת לפני, אבל לפי דעתי זה סתם באג תכנותי שאין לשים לב אליו יותר מדי.

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש ואני רוצה משחק שיראה לי למה המחשב מסוגל... כרטיס מסך 1950p איזה שמחק אתם ממליצים לי לשחק שינצל את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס מסך HD 4870 מעבד E4500 2.20GHZ 4 ג'יגה זיכרון ווינדוס XP התקנתי תמשחק Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW אני משחק ברזולוציה הכי גבוהה 1920X1080 וגרפיקה גבוהה הכל רץ סבבה ורואים סבבה רק במשחק פתאום יש קצת ריבועים ירוקים כאלה מפריע מציק על הפנים ממה הבעיה? איך פותרים אותה? תראו תמונה http://img198.imageshack.us/img198/4207/95394797.jpg

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ZorD,

שלום. התחלתי בחיפוש אחר מפות חדשות למשחק CS 1.5, מכיוון שכבר נמאסו עלי המפות הרגילות.. לצערי כל מה שמצאתי היה המפות הרגילות שכבר יש לי אותם.. האם מישהו יכול יכול בבקשה להפנות אותי למקום בו יש מפות חדשות וטובות ל-CS? אם אפשר אפילו קובץ מקובץ בו יש את מיטב המפות החדשות. *זה יהיה נחמד מאד אם הבוטים (Pod Bot 2.6) גם יוכלו לעבוד על המפות האלו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.