משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ראיתי פוסט בנושא שלא זכה לתגובה לפני חודש אז אני ירשה לעצמי להצטרף בבעיה דומה אך לא לגמרי. אני משתמש ב כרטיס מסך 6200 128BIT, כאשר אני משתמש בו ללא כל שינויים (stock) המשחק פועל מצוין (כמובן בהתאם לרמת הכרטיס) אבל כאשר אני פותח אותו לש 8 צינורות (אם או בלי OCלא משנה) הוא עובר לעבוד ברנדור של DX7, עכשיו אני רוצה לציין שאין לי בעיה באף משחק אחר כאשר אני על 8 צינורות ולמרות שמחשב שלי מאפן (P4 1.6 512 RDRAM) הוא מקבל בסביבות ה 2500 ב 3dmark2005 , כך שאני לא רואה שיש בעיה ב פתיחת צינורות או ב OC. למישהו יש רעיון למה COD2 עובר ל DX7 ב 8 צינורות ואילו ב 4 צינורות הוא מזהה DX9?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מאיפו אני יכול להוריד Point of Existence2 ל BF2? זה חנמי אז על תיתנו לי :silly:BAN
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו זוכר את המכונה המופלאה של טים, משחק ממכר מאוד שיצא ממש מזמן (כשאני היתי בכיתה ב-ד שיחקנו בו). אני אני חושב (לא בטוח) שזה ההמשך שלו: http://www.gamespot.com/pc/puzzle/crazymachinesthewackycontraptionsgame/review.html אבל אני לא זוכר אם זאת אותה החברה או שזה חיקוי... מישהו יודע על מה אני מדבר :s05:
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהכותרת אני בוחן את הבטא של Age Of Mythologist עדיין לא התקנתי, כשאני ייתקין וישחק קצת אני ידווח קצת פרטים, אבל כמובן לא הכל כי בתור בטא טסטר אני צריך לשמור על סודיות מסויימת ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר שואל את האדמין יותר מ5 פעמים איך שינוי ניק אחרי 15 סיבובים של משחק תקין לגמרי ולאחר שנבחרו השחקנים מפריע למהלך המשחק וככה הוא מגיב לי: וגם נועל לי את הנושא בלי להגיב לשום טענה זה כבר טרולינג לכל דבר מה שהם עושים ואני לא צוחק מנהלי האתר אתם מתכוונים לטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מתיי הוא יוצא ? ואם הוא יצא אז איך אני יכול להוריד אותו .
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש סרבר מעניין (האתר של eternal sin לא עולה משום מה) לליין אייג' 2 ואני ממש לא יודע במה לבחור (מתוך gamesites200) או איך שלא קוראים לאתר הזה... בכל מקרה הכי חשוב שהסרבר יתוחזק טוב ושיהיה כמה שפחות לאג... הקהילה פחות חשובה אבל עם אפשר את הטוב משני העולמות אז גם טוב.
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא: Q6600 ABIT P35-E 2GB GSKILL BFG 8800GT OC2 אני משחק בקרייסיס עםההגדרות הבאות: הכל על H 8AA 1280X1024 וזה רץ לי חלק עם למעלה מ30 FPS. אני רוצה להעלות את ההגדרות [או לפחות חלק מהם] לVH אבל זה לא נותן לי ללחוץ על האפשרות הזו! למה? ואין משנים את זה? תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אחד ממשחקי הרשת הפחות מוכרים בישראל .. אבל גם הרבה יותר טוב מהשאר.. גרפיקה מדהימה, ריאליסטיות,מפות ענקיות ומלא אנדרנלין בדם אנחנו קהילה של 60 שחקנים שרק הולכים וגודלים.. כי המשחק בשלבי הפצה וכל יום מצטרפים עוד ועוד אנשים. אנחנו היחידים שמייצגים את ישראל בחו"ל וזה לא מספיק.. אנחנו צריכים עוד שחקנים איכותיים שיוכלו להשתלב מהר,להתחיל לשחק בחו"ל ואפילו לפתוח קלאנים ישראלים כדי שנוכל לפתוח ליגה ישראלית. הרבה מתוך הקהילה עברו אלינו מכל מיני משחקי רשת אחרים ולא הצטערו בקרוב יעלה האתר שלנו ויהיו יותר פרטים. אנחנו מנסים לגייס כמה שיותר אנשים כדי לבנות ליגה ומהליגה לבנות נבחרת שתשחק בתחרויות בחו"ל. יש לנו שני שרתים ישראלים שהם השרתים הכי חזקים כיום בFCMP וגם שרת Teamspeak אז לכל …
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יצא -battlefield 3 או שיצא משהו אחר???????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
*לינק צונזר, פרסום קהילה מתחרה יפה מאוד אופיר שאתה פורץ לילדים לסטים וגונב להם.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
עם האדם הקדמון שעף עם סוכה שהוא מעיף ע"י פדאלים...? הוא היה אמור להגיע ולקחת אנשים כמו נהג מונית וזה היה משחק ממש חמוד... חשבתי אולי להשיג כזה לסלולרי...
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
מוזיקה וסרטים הם רוצים כסף ועל משחקים רשום חינם שווה הורדה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קבלתי היום נוסטלגיה ורציתי לשחק באיזה משחק ישן וטוב ואז נזכרתי ב-FALLOUT! מצאתי את הדיסק הכנסתי אותו לסידירום ורציתי להתקין את המשחק. אבל מה הוא רושם לי שגירסת הווינדוס שלי לא מתאימה נסיתי לחפש PATCH או משהו כזה אבל לא מצאתי..... :s05: מישהו יודע אם קיים כזה PATCH או שחבל לי על הזמן?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
למי שלא מכיר הוא משדר משחקים עם פרשנויות למשחקים של SC II מקצוען בתחומו. עם מאות מיליוני צפיות. של השחקים הטובים ביותר. כמובן שבאנגלית. פשוט להיכנס לYOUTUBE ולעשות HUSKY STARCRAFT משדר בכל האיכויות כולל 480-1080!!! תהנו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לוחץ על סולו ואז על משחק חדש ואח"כ בוחר רמת קושי ואז הוא חוזר לי שוב לבחירה של משחק חדש או משימה..מה עושים? וכשאני עושה לו אונליין הוא נופל ואומר שמהו גרם לו להיסגר..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מאד אודה למי שינחה אותי לאתרים להורדות למשחקים לילדים קטנים בגילאי 3 4 בעברית . תודה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חבר'ה ה- Check-IN התחיל של טורניר מספר 19! לכו לעשות CHECK-IN! http://www.z33k.com/z/hd5
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה,התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 10 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לשחק מדאל אוף הונר אלייד אסולט התקנתי את המשחק וגם את המולטיפלייר פאצ' 1.11 אבל כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת הוא אומר לי server connection timed out עזרה בקשה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אך אני מפעיל את אמולטור של PlayStation 2??? יש לי אמולטור PCSX2 תעזרו לי!!!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מאז העדכון רק בעיות, המשחק פשוט יוצא לשולחן העבודה, או קופא, או פשוט ניתקע. ולפעמים עושה מסך כחול. עדכנתי את הדרייברים, את הפאנק באסטר. אין לי כבר מושג מה לעשות. עוד משהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-