עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Hazin Shmuel Yosef,

משחק מעניין החברה בחינם נותנת לשחק שמה באנגלית:Fiesta online לאלה שמשחקים במשחק סקייפ של מנהל הקהילה הישראלית שמה Guy מתל אביב בקשו ממנו להצתרף לקבוצה ותהנו

2. Started by Tomersoni,

אני מניח שרבים מכם עוד לא שמעו על המשחק, אז אני שמח להביא את הנושא לידיעתכם, כי אני מאמין שכמוני, יש עוד לפחות כמה אנשים שזה יעניין אותם. הרבה מידע לא ידוע על המשחק, אבל אני ארכז פה את מה שיש. המשחק הוא משחק MMORPG שנמצא בפיתוח ביפן ובדרום קוריאה על ידי NTL, ומבוסס על הסדרה היפנית המפורסמת דרגון בול. Akira Toriyama אחראי על הפרוייקט. Namco Bandai הכריזה שהיא עובדת על משחק דרגון בול למחשב, שייקרא "Dragon ball online". גרסת בטא מתוכננת לקיץ הזה בקוריאה, ושחרור ביפן מתישהוא ב2008. (לגבי אירופה וארצות הברית, אין לי מידע, אבל קשה להאמין שלא יהיה). עדכון משמעותי: הגיע אלי מידע מאתר שאומר שהמשחק יצא ב2008 גם בארצות הברית! http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/9…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shalbik,

שלום לכולם ובוקר טוב. אישית אני מאוד חובב של הספורט ומשחקי המחשב שעשו עליו חביבים אך עדיין לא מספקים את החוויה... עד ש.... ראיתי לא מזמן בטריילר של NVIDIA לכרטיסי המסך החדשים שלהם כמה שניות של משחק פוטבול שאני לא מכיר ונראה ממש טוב. הסרטון עצמו נמצא בעמוד הזה http://www.nvidia.com/object/geforce_gtx_260.html התמונות מהמשחק נמצאות בתוך הסרטון של GAMING BEYOND לקראת הסוף, אחרי החלק עם הבובות. אני לא יודע מה שם המשחק הזה אבל הוא ממש שווה קניה בשבילי, אם מישהו יוכל לתייג למשחק הזה שם אני אשמח מאוד. בברכה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by n9555,

(ea מפוצצים אז אי אפשר בכלל להוריד מהם) (3d gamer המשחק שלהם פגום משום מה)

5. Started by kobi_af,

מתי אמור לצאת COD 3 למחשב?ו BIA ? פשוט בא לי כבר לשחק במשחק מלחמה (עכשיו אני לומד על מלחמת העולם ה2 עושה חשק לשחק!)

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by dror_gh,

חבר שלי קיבל XBOX 360. כמו שאתם יודעים המשחקים לזה עולין המון כסף. יש לכם מושג אם יש צ'יפ כרגע ל XBOX 360? אם כן מה טיבו ומהו מחירו ? ואם לא אז מתי בערך יהיה לו צ'יפ ? תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי, יש לי שאלה על הכוונת בקאונטר סטרייק יש כל מיני גדלים לכוונת, small, high, auto size... רציתי לדעת מה ההיתרון והחיסרון בכל אחד מהגדלים? תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. עלתה גם איזה שגיאה אני יעלה אותה מחר

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. Started by WildFire,

הרצתי חיפוש וראיתי שלא כתבו על זה, דיי מפתיע כי הפרויקט הוא דיי ותיק. הרעיון מאחוריו הוא לעשות קאברים לסאונדטראק של סוניק 3, ובתור מישהו שגדל על המשחק הזה אני נהנתי מאוד מהמוזיקה אפשר לשמוע ביוטיוב: http://www.youtube.com/view_play_list?p=C12C740709FD9F0B ויש קישורים להורדה באתר שלהם: http://s3k.ocremix.org מה אתם אומרים? מאכזב שיש הרבה צפיות אבל אף אחד לא מגיב :\

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. יש לי בעיה בשלושה משחקים...פיפא 07, היטמן וHeroes of Might and Magic V. הבעיה שיש לי בהיטמן ופיפא זהה, הנה התמונה של הבעיה בהיטמן (רק של היטמן כי זאת אותה בעיה שיש לי בפיפא): הנה הבעיה שיש לי בHeroes of Might and Magic V: הנה המפרט של המחשב שלי: מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz כרטיס מסך: GeForce FX 5200. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/25251.html

12. Started by yogev_k,

שלום לכולם. התחשק לי לחזור למשחקי הילדות שלי כמו כוכב כחול וחיל האוויר האמריקני. כמו שרובכם יודעים משחקים אלו תומכים בווינדוס הוותיק (98). כשאני מפעיל אותם על ה-xp הם לא עובדים טוב בכלל , בקושי עולים , נתקעים , רואים חצי מסך , וכו.... רציתי לשאול האם מישהו יכול לעזור לי באיזשהו פיתרון או משהו שאני יוכל לשחק במשחקים האלו. תודה מראש. יוגב.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אני לא מצליח לשחק ברשת שאני מחפש שרתים אין כלום הכול רק וניסתי הכול מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

14. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5259 :o הצלחה שלא ציפית לה ככה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. או אולי יש איזשהו קראק שיאפשר לשחק ברשת!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש את הקטע של האימון,אחרי זה ממשיכים ויש קטע שפורצים לבניין,אחרי שהרגתי את כולם שם,נראה לי שאני אמור להכנס לדלת שבקומה השנייה אבל היא תמיד נעולה נסיתי כמה פעמים,אפילו התקנתי את המשחק מחדש!! עדיין נעולה, לא חושב שיש משהו אחר לעשות שם,הכוכבית גם מצביעה על הכיוון הזה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אתם יכולים להמליץ על משחקים שאפשר לשחק ב2 אנשים (מקלדת+גיימפד) חוץ ממשחקי ספורט למיניהם, יש באראגון אבל לפי מה שהבנתי המשחק זוועה.... קוראים לזה CO-OP?? והאם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים שכיף לשחק אותם עם גיימפאד (הדבר היחיד שעולה לי בראש עכשיו זה Psychonauts...) (אם זה משנה זה Logitech Cordless Rumblepad 2) (כמה סוגריימים!!!) תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אנשים. היתי משחק ב BF2 תקופה ארוכה עד לפני חצי שנה בשבוע האחרון רציתי לשחק שוב , התקנתי את המשחק הפעלתי מחדש את החשבון שלי נכנסתי לסרבר , הכל עובד טוב.. פינג של 20-40 בסרבר הישראלי ו 80-120 בחול. משהו מוזר קורה לי כל הזמן, אחרי 2-5 דקות גג שאני משחק , המשחק נעצר , ואחרי כמה שניות כותב לי שיש לי בעיה בחיבור.. אחרי עוד עשר שניות המשחק יוצא לתפריט. זה קורה לי כל הזמן. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק - לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק + לסרוק וירוסים\ספיי\וכל הג'אנק - לא עזר. ניסיתי לפרמט את המחשב + התקנה מחדש של מערכת הפעלה + התקנה מחדש של המשחק - לא עזר. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט (אין לי מושג למה.. אבל התייאשתי) - לא עזר. התקשרתי לבזק שיחליפו את המודם של האינטרנט שלי - ל…

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  19. הי לכולם ראיתי review לטאבלט, וב-review הבן אדם שיחק שם לכמה רגעים במשחק. הנה צילום מסך מהסרטון: מישהו מזהה את המשחק הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. כאשר אני רוצה להפעיל את המשחק James Bond 007 Nightfire, מופיע לי ההודעה הבא (לא רואים תמונה? תלחצו רענן): מערכת הפעלה: Windows XP Professional Service Pak 2 כרטיס מסך:Geforce FX5200 הערה: לא הבנתי איך להוריד Codec.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/41897.html

22. Started by Tomerico,

איזה משחק rpg הכי טוב שיש בשוק שלא דורש אנגלית גבוה כמו בNeverwinter Nights?

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום, יש לי את המשחק pro evolution sccer 6 אבל יש לי בעיה עם הבעיטות... המקלדת יותר מידי רגישה ולחיצה הכי קטנה וכבר המד של החוזק מגיע עד הסוף והכדור עף ... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את הרגישות של המקלדת או דרך אחרת לסדר את זה!!! תוד מראש

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by Noririco,

אז מה דעתכם ? באילו משחקים אתם משחקים? אני מחפש להגדיל את ספריית המשחקים החברתיים שלי (במיוחד אחרי שחיברתי תשלטים של הסוני למחשב). אני פחות מתעניין בSHOOTERS כי אני ממש לא מבין איך מישהו יכול לשחק עם ג'ויסטיק אחרי שהוא שיחק עם עכבר ומקלדת. בכל מקרה? איזה משחקים אתם מכירים שניתן לשחק עם אנשים נוספים??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ewingum,

תוכנה חדשה שבניתי בשם Creeper כרגע מה שיש בה זה מאגר נתונים של כל המרכיבי אלכימיה, ואפשרות חיפוש מאוד נוחה לפי אפקט/ערך/שם/קוד/משקל וכו'. [פרסום לא סמוי] מומלץ לכל חולי הלב, נשים בהריון, וסתם שחקני Morrowind! [/פרסום לא סמוי] הנה Screenshot: תראו איזה מותק! התוכנה בנויה בC#.Net ככה שלמי שאין, יצטרך להתקין את התמיכה בדוטנט, מה שנקרא: Net Framework. ניתן להוריד או מWindows Update או מפה: http://download.microsoft.com/download/.netframesdk/Redist/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetredist.exe בינתיים התוכנה הינה לפני הגרסה הסופית לגמרי שלה, וידוע לי כבר על באג אחד (אבל בתור משתמשי חלונות אני בטוח שזה לא יפריע לכם ;D ) התוכנה משתמשת בתוכנת התקנה מבית מיקרוסופט. אם …

• 1 תגובה
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.