עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Netanel o_0,

מה הסיכוי של ביושוק לרוץ (אפילו על ההגדרות הכי נמוכות על 640/480 או 800/600 המחשב: P4 3.2GHZ 1G DDR 400MHZ 9200 RADEON.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by INFERNO,

למי יש מה להגיד על המשחק ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by deking,

שלום, אני רוצה המלצה למשחקי מירוצים תאמת לא אהבתי את הניד פור ספיד האחרון .. מה יש לכם להציע?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by Jack_g,

יש לי GAMEPAD של לוג'יטק ה WINGAMN אבל המשחק לא מזהה אותו ואני לא יודע איך איך להגדירו בתוך המשחק.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by Sunny Jim,

זה משחק אסטרטגיה, עם חרקים! מה שאני זוכר ממנו, המשחק הלך בשלבים, כשצריך כל פעם לפתור משימה אחרת. יש שם כל מיני חרקים, כאלה שעפים, חזקים וחלשים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני אישית תמיד רציתי לשאול את זה.....

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by myDGB blws,

כל כך קשה לפתוח ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by etay93,

שלום לכולם רציתי להתנסות ב bf3 במולטי ותכננתי לקנות ה bf3 premium , עד שקלטתי שהוא לא כולל את המשחק הבסיסי. השאלה היא אם אני קונה כרגע רק את הבסיסי יש מספיק אנשים ושרתים שמשחקים בבסיסי או שכולם כבר בהרחבות ?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  9. דרישות המערכת הסופיות והרשמיות של Battlefield 1 כבר כאן לכתבה

10. Started by DivineS,

מהיום 12.2.2013 ESL לא יאפשרו למי שמשתמש ב FOV CHANGER אחר משלהם לשחק ב ESL, זאת אומרת שמי שמשחק עם משהו אחר מקבל באן. http://www.esl.eu/eu/codghosts/news/233518/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי יש לי את המשחק- rainbow 6: lockdown ואני לא יודע למה אבל אני שומע הכול בסדר חוץ מאת עצמי, אני לא שומע את הנשקים שלי כאשר אני יורה בהם או זורק רימון וכאלה. רק אחרי כמה זמן ששיחקתי ( חשבתי שאולי הבעיה היא בשלב או משהו כזה ) אז שמתי לב ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש את הקול של הנשקים שלי, אין לי מושג למה זה ככה ואולי אני חושב שהמשחק חושב שיש ל רמקולים 5.1 או משהוא כזה אבל בכלל יש לי 2.1. גם בדקתי את ה-setting של ה-audio של המשחק ולא נראה לי שיש שם בעיה. ושוב אני חוזר שחוץ מאת עצמי אני שומע הכול מצוין. מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by eli_a2006,

תבדוק שאימיול לא פועל

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by Shmoolik,

אני יודע בוודאות שהמקלדת עובדת כמו שצריך , גם מחוץ למשחק וגם בפנים (תפריטים) , למשל שאני לוחץ על כפתור ונגיד מכוון אותו שמאלה , זה מגיב. אבל אחרי שעשיתי יוזר , קיבלתי הדרכה , התחילה ההדרכה , אמרו לי לפנות למנורה האדומה משמאלי , ואני לא יכול ! רק עם העכבר אני יכול לזוז.. אהה ואפילו אני יכול ללחוץ על F2 שזה נותן לי לכתוב דברים במין קונסול כזה , ושם אני כן יכול לכתוב. מישהו יודע מה לעשות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ofra,

לחברי הפורום שלום רב! במהלך כל היום אני בחיפוש אחר המשחק טאקי ברשת משום מה לא צליחה להוריד אותו מאף אתר וכשכבר שלחו לי אותו אז אני רואה שלא ניתן לשחק ללא ה- IP של מישהו אחר......בבקשה למי שמבין בזה אשמח לקבל סיוע כי מעוניינת מאד לשחק בתודה מראש עפרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

מישהו מהפורום בא? אני כנראה הייה שם

16. שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ג' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by raw is eyal,

אהלן אנשים הודעה ראשונה שלי התקנתי את המשחק ג'י טי אי סאן אנדראס והמשחק עובד בצורה טובה עד שמגיע קטע שצריך לראות איזה סרטון קישור או לשמור משחק בבית של סי ג'יי המשחק נתקע לי ועושה ריסט למחשב מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מטפל בה מקווה שתוכלו לעזור לי בדחיפות בתודה מראש לכל העוזרים ובכלל

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by rikus,

יצא לאור כבר? כתוב שבבריטניה..השאלה אם הגיע לארץ? http://www.tm-united.com/index_en.php מה זה, רק אני מתלהב מהמשחק הזה? אגב איזה ג'ויסטיק מומלץ למשחק כזה?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by rroonnii,

http://www.gamershell.com/download_24042.shtml תהנו ... אני הספקתי להוריד. עכשיו השרת מלא. כניראה ישימו עוד שרתים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. בליזארד מצאה דרך מקורית ומרשימה לחגוג יום הולדת 20 להולדתה של סדרת משחקי האקשן-תפקידים האהודה שלה לכתבה

21. Started by Cooler-Master,

אני נימצא עכשיו בשלב 3 זה שצריך להפוך אוטו חיפושית כדי שיוכל לנסוע על מים ואני לא מצליח לעבור את השלב אני עושה הכול אבל אני לא יודע איך שמים את האגזוז הארוך הזה. מישו אולי יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש לכל מי שיעזור

22. Started by Yuron,

שלום לכולם מכווה שתעזרו לי אז ככה יש לי מחשב די חזק פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך FX5200 ו512 ראם כאשר אני נכנס למשחק אז הוא מגיע לשלב שמראים לי את התצוגה של ea נו אתם מכירים זה כזה שתי אותיות ועוד אומרים ea games בקטע שאצל חבר שלי אותו מחשב ואצלו פועל חלק אבל ממש חלק מה הבעיה???? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by J0n1,

היי. אני מחפש אתר שיגיד לי אם אני מסוגל להריץ על המחשב שלי את היטמן blood&money אני מכיר את System Requirements Lab אבל אין שם את המשחק הזה, מישהו מכיר עוד אתר? תודה

24. Started by Guy950,

קניתי את המשחק Bulletstorm, התקנתי והפעלתי. עד כה הכל מושלם. עכשיו התחילה הבעיה עם התוכנה הארורה של ווינדוס games for windows live, אני לא מצליח להתחבר לחשבון (אשר משותף עם האקס בוקס) אז התחלתי את התהליך המשעמם לפתוח חשבון חדש ועדיין יש לי בעיה להתחבר. הבעיה מתרחשת כאשר זה דורש ממני להוריד עידכון שבאמצע מפסיק ומפרסם את ההודעה הבאה: http://i52.tinypic.com/f1crog.jpg אחרי סיור באינטרנט הבנתי שצריך פורטים אז פתחתי בפיירוול ובראוטר, לא עזר. ניסיתי להתקין עידכון לGFWL ידנית, אמר שיש לי את הגרסה הכי מעודכנת. אני שעות גולש כבר באינטרנט מחפש פיתרון ולא מוצא שום דבר. תעזרו לי בבקשה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.