עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by I7210I,

שלום יש לי את המשחק מאפיה 2 הוא עולה לי בצורה מוזרה שאני רואה מין עירבוב של צבהים כזה אדום כתום ואני רואה את שולחן העבודה ברקע השאלה היא אם זה מה שקורה שהדרישות אולי לא תואמות את המחשב או שהמשחק לא טוב?? גם קורה שהמשחק כאילו נכנס..עולה מסך שחור ואז הוא חוזר חזרה לשולחן עבודה.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by YARONGT,

מה מצב חברה !!! טוב תקשיבו היום הלכתי לקנות את המשחק Far Cry הראשון (משחק פשוט יפה) התקנתי אותו והכל טוב ויפה. אבל שאני עושה קמפיין ואיך שהוא נכנס לי למצב שאני כבר יכל לשחק לא רואים את הרצפה לא מים לא טקסטורות לא כלום בקיצור תהיתי אם מישהו יודע מה זה. אני בטוח שזה קרה למישהו (לא מאחל לאף אחד) כמו תמיד תגובות בבקשה (:

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  3. מדי פעם אני רוצה/צריך להראות לאנשים (לא משנה למה..) את רמת הגרפיקה המדהימה של המשחקים החדשים ובכל פעם אני מתחיל להתלבט .. האם BFBC2 ,האם COD למינהם , האם בכלל NFS HP , הגרפיקה של SNIPER GHOST WORIOR עם מנוע ה CHROME גם מעולה.. האם יש למישהו המלצה על משהו נוסף שיכול להרשים מבחינת הגרפיקה ? (ב FHD עם חומרה טובה..) תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by IME3,

Operation Flashpoint - Red River במשחק בגדול משחקים בתור המארניס האמריקאים והסביבה היא טגיקיסטן המשחק עצמו והמשימות מתרחשות בעולם פתוח ואין מסכי טעינה מרגע ההתחלה של משימה עד הסיום נעים בשטחים גדולים או בצורה רגלית או ברכבים\מסוקים סגנון המשחק פה נוטה קצת יותר לכיוון הריאליסטי בשונה מ COD ו MOH משחקים בתור קבוצה של ארבעה לוחמים אפשר לפקד עלייהם לשלוח אותם לנקודות ציון לשלוח אותם להשתלט על בניינים להתבצר בנקודה מסויימת ועוד דברים בסגנון הזה רק התחלתי לשחק בעצמי ושחקתי ארבעה שלבים ראשונים ככה שאני לא יודע הכל על המשחק עוד בהתחלה צריך להתרגל טיפה למשחקיות וברגע שמתרגלים התחלתי לאהוב את המשחק יותר המשימות יכולות להיות ארוכות ולהמשך למעלה משעה במהלכן עובר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by HuGeMouTh,

UBISOFT ברצף של משחקים חדשים. GEARBOX הכריזו על משחק חדש בסידרה ומשנים כיוון. המשחק החדש יהיה פחות רציני ובעל חוש הומור שדומה לשמחקים האחרים של GEARBOX. המשחק יהיה דומה מאוד לסרט Inglourious Basterds, המפתחים ב GEARBOX כניראה ראו את הסרט ואהבו חלק מהרעיונות. המשחק יכלול 4 דמויות מה שמרמז על 4 PLAYERS CO-OP למרות שלא היה אישור לזה. הטריילר מ E3, לא INGAME אבל בכל זאת יפה:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. רציתי לכתוב על חווית השימוש במשחק אבל קודם כל אני באמת לא מאמין שיצא גירסה חדשה למשחק הזה! עברו 12 שנה מאז ששיחקתי בו הייתי אז ממש ילד! יש פה משתמשים שלא מכירים אפילו את המשחק בגלל שלא היה להם אז מחשב אז ככה: המשחק מאוד מזכיר את המשחק הישן המפלצות ממש דומות כמו במשחק הקודם אין חיים, יש אגו אם נפגע לך האגו אתה מת חחח ואם אתה משתין שותה בירה משחק בקזינו זה מעלה לך את האגו היה קטע בהתחלה שמקטינים אותך ואתה נכנס למכונית RC ומתחיל ליסוע ולעשות רמפות עם טורבו המשחק החדש דומה מאוד בצורה שלו לקרייסיס סה"כ משחק חזק ונוסטלגיה חבל על הזמן

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  7. מה אפשר לעשות?? יש לי מותקן על המחשב את NFS Most Wanted ועכשיו אני רוצה להתקין את UNDERGROND 1 (כן אני יודע..משחקים ישנים..אבל אני אוהב אותם! חח) וזה לא נותן לי..ישר זורק אותי לPLAY... ניסיתי לחפש בדיסק איזה קובץ SETUP אבל אין..הSETUP זה התפריט של הדיסק והדיסק מזהה כאילו זה מותקן יש לי רק אופציה של PLAY ואז זה מפעיל את הMost Wanted או uninstall שזה נותן להסיר את הMost Wanted מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  8. שלום באיזה אתרים מומלץ לקנות משחקים ? שיהיו מחירים טובים וגם משלוח לא יקר כמובן שאני מתכוון לאתרים מחו"ל כי בארץ המחירים על משחקים פשוט לא הגיוניים תודה !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון ממש יבש ואין משחקים טובים, או שאני פשוט לא מכיר? (הצבא שוחק)... רציתי המלצות למשחקים באותו סגנון כמו המשחקים הבאים (אבל גם טובים לא סתם משחקים בסגנון): משחקי יריות כמו: call of duty MW, crysis, half life, wanted. משחקי אסטרטגיה: Commnand and conquer: red alert 3, tiberium wars, generals משחקים כמו GTA IV, God father 2. תודה

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by guy_intel,

מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yosda-boy,

המשחק מורד דרך סטים (Steam) הורדה חוקית של משחק שקיבלתי בגיפט (לא נראה לי זה עובר על הכללים אם זאת הורדה חוקית). שלום, קצת פרטים שאולי יעזרו לכם לפתור לי את הבעיה: אתמול החלפתי חפצים ממשחק כלשהו (TF2 אם אתם צריכים לדעת) תמורת המשחק L4D2 (דרך Steam Beta Trade אם זה משנה, למי שלא יודע זאת תוכנה בטוחה שבה ניתן להחליף חפצים תמורת משחקים או משחקים תמורת משחקים בדרך בטוחה). בקיצור עשינו החלפה... חצי שעה אחרי ההחלפה הוא אומר לי שלדעתו העסקה לא שווה לו (לא עשיתי לו סקאם או משהו לדעתי המחיר היה הגון) הוא אמר שהוא רוצה שנחליף חזרה אני לא הסכמתי כי נתתי לו הרבה מאוד חפצים (מעל 100) ככה שאני לא אזכור מה נתתי לו והוא יוכל לא לתת לי הכל אז לא הסכמתי ומחקתי אותו... אז פתחתי את המתנה והת…

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by Splashy,

המשחק מקורי. המפרט שלי בצד. מדובר בגרסה של GTA IV יחד עם חבילות ההרחבה, אם זה משנה. התקנה חדשה של Windows 7 (לא בגלל המשחק) ומותקן דרייבר אחרון של NVIDIA. ה-Patches האחרונים למשחק גם הם מותקנים. המשחק פשוט יוצא ל-Desktop באמצע עם ההודעה "GTA IV has stopped working". אשמח אם מישהו מכיר פתרון לבעיה או יכול לעזור לאתר אותה. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by spot,

מדובר על משחק הילדים: cars the video game. בעת נסיון התקנת המשחק (מקורי) מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. זה מתרחש כל הזמן בעת נסיון התקנת המשחק, יש לציין שבעבר המשחק עבד אך לאחר פירמוט שבצעתי למחשב מתרחשת השגיאה בהתקנה. יש לי ווינ אקס פי. המפרט שלי: amd athlon 3000 1 ג'יגה זכרון geforce 6600gt לוח אם של ג'גבייט למישהו הפתרונות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by MatanFrenkel,

לקראת MW3 אני מתחמם לי פה בMW ואחרי שהתקנתי אותו, ואישרתי הכל בPB וכו' (בסטים) ברגע שאני נכנס למשחק הוא אומר שהוא לא מוצא את הPB ואם אני נכנס לשרת אחרי שתי שניות זה מעיף אותי.. מה עושים?

15. אני גר בירושלים, אני קונה עכשיו אינטרנט 20-30mb ורציתי לדעת מי מהספקים והתשתיות נחשבים הכי טוב למשחקים כמו starcraft2 battlefield3 .ובכללי עם מי אנשים הכי מבסוטים תודה! חג שמח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Mister_Tz,

היי אני מחפש עוד שחקנים למשחק RIFT אני רמה 50 ב - Steampike - PVE - Guardian - cleric/dps אם יש פה עוד שחקנים אני אשמח להכיר אם יש גם קהילה נחמדה בשרת אחר ותהיה אפשרות לעבור אז אני אשמח גם לעבור

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

כל מה שיש הוא סירטון גיימפלי ותאריך שיחרור(13 December 2011) וזהו.דממה ברשת.

18. אהלן, יש עכשיו ריבוי משחקים אונליין שהם בחינם או שדורשים תשלום חודשי אני יודע על משחקים כמו wow, rift ועוד כמה שדורשים תשלום חודשי רציתי לדעת באיזה אתר יש את כל המשחקים אונליין שדורשים תשלום חודשי כי נגיד אני רוצה לקנות את Heroes of Newerth זה תשלום חודשי? מה לגבי warhammer: age of reckoning? ומה עם שר הטבעות החדש שעומד לצאת? אני אשמח למקורות מידע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by comablack,

לא יאמן שיחקתי בו היום וכל כך התאכזבתי לא שהמשחק לא טוב אבל הוא פשוט הפך למשחק קונסוליה מס**ח מה שקרה לגוטיק קרה ל אלדר סקרולס הקונסוליות הרסו את ה פי.סי גועל נפש בא לי להקיא

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shlomi1234,

אני אישית התחלתי אבל היה מאוד משעמם אז ישר עברתי למולטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by גוגומגוג,

שלום, מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad core 8200 זכרון: 4gb ddr2 כר מסך: nvidia geforce 9800gtx 1gb מערכת הפעלה: win 7 64 bit יש לי בעיה במשחקיי מחשב כבר ב 3 משחקים לאחרונה- fifa12 , pro2010 , bf3 , וכל המשחקים נתקעים אצלי (אחר מספר שניות של משחק קופא לסמפר רגעים וחוזר וכך שוב ושוב). ב PES12 - ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ולהוריד את איכות הגרפיקה ל law ועדיין אותה בעיה, שדרגתי את הדריבר של nvidia לאחרון, עשיתי עדכון למחשק ל 1.0.2 - אך שום דבר לא עוזר. האם הכרטיס מסך שלי ממש ממש ישן ולא מחזיק את המשחקים האלו? או שלדעתכם זוהי בעיה אחרת? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by baum,

האם היה online qualifer? יהיה אבטחה? יהיה מזגנים? - שלא יהיה קר וזה חשוב מאוד. כמה הפסקות היו? מתי יפרסמו את הפרסים?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  23. http://boards.ign.com/elder_scrolls/b5312/206927688/p2 SPOILER ALERT I consider myself a hardcore Elder Scrolls and Bethesda fan and truly love the series and think they are the best games, however, I am left with a feeling of disappointment after playing Skyrim. I have completed the Thieves Guild, Dark Brotherhood, both the Imperial and Stormcloak story lines, the Companions and the main quest. I have just started the mages guild (College of whatever). With each of the factions that I have completed, just as I was starting to get into the story line, I found that I was at the end of the quest line and was swiftly made leader of the guild or whatever other award was g…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by angelsole,

#Badap רועי - downer בראין - brayn יובל - AVG אופק - Phydonz

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bneli,

מישהו יודע איך אני מתחבר לחדר שם? המשחק הוא עם ההרחבה + עדכונים ואני לא מבין למה זה לא מחתחבר לי אני רוצה לשחק שם עם חבר שלי ברשת.. אז אנחנו פותחים חדר(כל הפורטים פתוחים אצלנו בראוטר..ואני מכבה את החומת אש שאני מפעיל תתוכנה ועדיין אני לא מבין למה זה לא עובד לנו וגם איזה IP אני אמור לרשום כדי להתחבר ולשחק איתו ועם אחרים ברשת..ואז לעשות "JOIN" הקטע הוא שהצלחנו לפני יומיים לשחק(רשמתי את האייפי שלו חבר שלי וזה איכשהו נתן לי להתחבר...וגם עוד אנשים שיחקו איתנו(אבל שוב איך הם שיחקו..?הם לא יודעים את האיפי שלו...יש איזה איפי לחדר שצריך לרשום ואני פשוט לא יודע אותו? אני משתגע כבר ... בבקשה תעזרו לי :s05:

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.