משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מה זה Cap Space... שאני רוצה להחליף שחקן עם קבוצות אחרות, אז הם שולחים לי הודעה ובא הם אומרים שאין לי Cap Space ואני צריך לפנות מקום... מה זה בכלל Cap space? ואיך מפנים מקום?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
Episode 2 will also introduce a new, ramming, vehicle created by the woodsmen, a further revamped version of the gravity gun and a new weapon known as the strider-buster. The gameplay will introduce large scale battles which will involve large numbers of enemies and allies. The article also claims that the new episode will feature the most challenging physics puzzle yet while a surprise will also be included in the form of a new multiplayer game that will ship with Episode 2. It is rumored the new game may be the long awaited Team Fortress 2, set during the seven hour war. That final segment is however, guesswork as Valve has kept work on TF2 a closely guarded secret. ו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HOMEWORLD 2 BATTLE REALMS שווים קניה? אני מחפש משחק אסטרטגיה הרבה זמן... שמעתי שאלה משחקים טובים,אז מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
אם כן: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שמעתי מהרבה אנשים וגם ראיתי שיש אנשים שמוכרים נגיד את החשבון שלהם במשחקי-רשת (בעיקר במשחקי MMORPG) מעלים רמה גבוהה ואז מוכרים את זה בהרבה כסף! אז אני שואל מה הקטע לקנות חשבון של משחק שלא עולה אפילו כסף.ראיתי אנשים שקונים חשבון של רמה גבוהה במשחק הרשת 2MOONS ב-60$ אני לא מבין את זה ??? למה שאנשים ירצו לקנות חשבון כזה אם המשחק לא עולה אפילו כסף וגם ההכי כיף במשחקים מהסוג הזה לבנות את השחקן לפי הבחירה שלך ואז להתפתח עם הזמן,ואז להשוואת את הבניה עם האחרים זה לא כל הקטע במשחקים האלה? אז באמת למה הם עושים את זה? מה אני מפספס כאן?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים יש לי בעיה במשחק SIMS התקנתי את המשחק על מחשה אחד והוא פעל טוב לאחר מכן מחקתי אותו והתקנתי על מחשב אחר , ההתקנה עברה חלק . כאשר אני מפעיל את המשחק אז אני רואה את הסרט של ההתחלה ואז המשחק יוצא ל WIN האם יש למישהו רעיון ?? תודה
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
מישהו נתקל בבעיה הזו? בשביל לחסוך שאלות: המשחק מקורי והפאץ' מעודכן (1.35) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
תכלס המשחק יחיד לא ממש מעניין אותי - אבל אני רוצה לשחק ברשת ולא רוצה להיות מוגבל במפות וכאלו... http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-CD-Key-for-Origin.html האם הכל כלול ? אפשר לקנות ולהיות רגוע ?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. טוב נתחיל, אני יכול לשחק והכל אבל הבעיה היא שבמקום מספרים בצדדים (המהירות של המכונית, המקום שבו אני נמצא מבין המתמודדים והזמנים) אני רואה פסים לבנים כאלה. אני כמעט בטוח שזה בעיה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. יש לי ATI Radeon 9600 pro 128mb ועשיתי אתמול עדכון לדרייבר. אז אם מישהו יודע ויכול לעזור אז בבקשה!! בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משחק אקשן הרפתקאות (לא סגור על הז'אנר, זה היה מזמן), שאני זוכר שהיה 3D, והדמות המרכזית, שהיה מין חייל, לבש חליפה זהובה/צהובה או שריון זהוב/צהוב. המשחק היה מחולק לשלבים, ובכל שלב היית מקבל נשק אחר ונלחם באויב אחר (אני לא סגור אם הנשקים נשארו או לא). זכורים לי כמה דוגמאות: בזירה עם שור, או נגד שבט (קניבלים?) עם חנית (זכור ביותר הקטע הזה). יכול להיות שהיה איזשהו אלמנט של נסיעה בזמן, אבל לא בטוח. באריזה הופיעה הדמות (חייל, מה שזה לא יהיה), כשהיא על מקום גבוהה (יכול להיות צוק). הדמות היא אנושית, והפרט הכי חשוב הוא החליפה הזהובה. אין לי יותר מידי פרטים כי זה היה מזמן, ומה גם שראיתי את זה אצל חבר, כשהיינו בערך בני 6-7 (היום בן כמעט 18). אשמח לכל גרגי…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
http://www.pocketgamer.co.uk/r/PSP/Sony+PSP/feature.asp?c=1539 בקיצור למי שלא רוצה ליקרוא הם אומרים שהPSP לא מת ולא צריך להכין לו ארון קבורה עדין הם אומרים שסוני עשתה כמה טעויות הם מסבירים על בעיות שניפתרו ובעיות שנישארו הם מודים שהDS מוכר יותר ושנינטנדו עשתה עבודה טובה איתו בליפנות ל2 סוגים של קהל אבל גם אומרים שבכל זות הPSP מכר מיליונים ושהיא אפשר להשוות בין 2 המכשירים ובשורה התחתונה הם חושבים שהשנה הראשונה של הPSP לא היתה מושלמת אבל כן היתה טובה (מה שכתבתי זה לא מילה במילה והם גם דיברו על עוד דברים כמו הפורטים מהPS2 אבל פשוט סיכמתי תדברים החשובים) בשורה התחתונה שלי אני רוצה להגיד שהם צודקים לפי דעתי בכל מה שהם אמרו ובניגוד לאנשים מסוימים...הם לא ניראים כמו פאן של …
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי... מת לשחק בזה במחשב ולא מוצא שופ גיארסה של המשחק הזה. יש גירסא אחת מעפנה שמצאתי שאפשר לשחק בפלאש אבל רק עם הדמות של ריו. יש מצב שמישהו עוזר לי???!!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
החנות שמוכרת משחקים חופשיים ללא טכנולוגיות הגנה פוצחת במיזם הנחות נוסף, ומעניקה את הכותר הקלאסי של BioWare ללא עלות כלל לזריזים שביניכם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!? כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון! שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג. איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב. שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק. אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בטח יצא בארה"ב אבל רציתי לדעת כשזה יצא כמה זה יעלה בישראל, אולי מישהו מבין בזה ויוכל להגיד לי כמה זה יעלה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
האם מותר לדבר כאן על צי'טים למשחק? אם מותר,האם אתם יכולים בבקשה להגיד לי במשחק TUROK איך פותחים את חלו הקונסולה כדי להכניס אליו את הצי'ט שברצוני להכניס? כי אני ניסיתי המון דברכים ולא הצלחתי בכלל לפתוח את חלון הקונסולה תודה לעונים ולילה טוב
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המשחק אני שם הכל על הכי גבוה, וכל כמה דקות או לפעמים גם לעיתים קרובות יש תקיעה כזאת ואז המשחק ממשיך? WTF הבעיה?? הכרטיס אמור להריץ אותו בלי בעיה ! אז למה יש תקיעות ? (אגב, אני עם קאטאליסט 3.8, אם זה משנה). תודה רבה לכל העזורים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הסמל של ההתקנה מייד מופיעה לי השגיאה הבאה: כל פעם שאני לוחץ שוב על ההתקנה מופיעה השגיאה של הקובץ IS ואיזה מספר אחריו נקודה tmp כמו שרואים בתמונה למעלה. ניסיתי לאחר מכן להתקין בSAFE MODE ושם השגיאה הזאת לא הופיעה וזה נכנס להתקנה אבל פתאום הופיעה השגיאה הבאה: בבקשה צריך עזרה דחוף תודה לכל העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-