עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yon.dh,

שלום לכולם רציתי לדעת על הבוסטרר פק של bf2 - euro force... הקיצר מה שרציתי לדעת אם צריך לקנות את זה או שאפשר להוריד את זה חינם וזה פשוט מוסיף לך 3 מפות נשקים ורכבים ועוד צבא אחד???? בתודה yon.dh נ.ב - שאלה שלא קשורה למישהו מפה יש את הכינוי galglatz (לא בטוח שככה רושמים ) כאילו גלגלצ והוא שיחק היום בשרת של delta?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by DORAZABI,

התקנתי את המוד של דה וורס והוא אכן מרשים אבל הוא עשה לי בעיית תצוגה. כשאני מסתכל קדימה הכל מטושטש אלא אם אני מתקרב לאותו מקום ואז הוא מתחדד ואז החלק הרחוק שוב מטושטש...כשאני מרים את העכבר למעלה הטישטוש נעלם אבל ברגיל זה נשאר..זה מקשה על העיניים וגם כשרוצים להילחם באנשים ופתאום הם מיטשטשים..מישו יכול לעזור לי? (זה לא קשור להגדרת הבלור במשחק)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת... בעבר קניתי משחק Minecraft Dungeons for Windows + Launcher ב Microsoft Store והתקנתי אותו על המחשב שלי. לפני חודש קניתי מחשב חדש והתחברתי ל Store עם אותו שם משתמש, עכשיו כשאני בוחר את המשחק הבעייתי זה כותב לי שהמשחק בבעלותי אבל כשאני לוחץ על התקן שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון מה לעשות ? חשבתי לפנות לתמיכה אבל לא יודע למי לפנות בדיוק.

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  4. Started by XDude,

הגעתי לשמירה שניה שזה בעצם איפה שהעורבים מתחברים ללוחם אחד... אם אני לא טועה אז אמור להיות לי כל פעם שאני מת אפשרות לחזור בזמן או שזה היה רק במשחק הראשון?! בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל את זה. זה אמור להיות האות R וזה לא פועל ניסיתי לשנות אות וזה עדיין לא פועל! יכול להיות שבשלב מוקדם זה של המשחק זה לא אמור לפעול!? אם זה כן אז איך אני מפעיל את זה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by ZacNaboot,

למרות הרכיבים של המחשב שלי GTA IV פועל בסביבות ה15-30 FPS המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: core2dou e6300 1.86 ghz 2 MB cache זיכרון: 3GB DDR2 667mhz לוח אם: gigabyte ga-945p-s3 rev 1.0 דיסקים קשיחים: 1. wd WD2500KS SATA2 2. SAMSUNG HD160HJ SATA2 כרטיס מסך: ati radeon hd 4850 powercolor מערכת הפעלה: windows vista ultimate SP1 *לא חשוב באיזה רזולוציה אני משחק או מה רמת האיכות הFPS אותו הדבר באותם המקומות במפה *הורדתי ועדכנתי את הדרייבר האחרון של כרטיס המסך שלי מהאתר של היצרן *אין לי שום יישום שמכביד על המערכת בזמן שהמשחק פועל *עשיתי סריקה של וירוסים וסריקה של רוגלות ולא נמצא שום דבר חריג משחקים אחרים כמו קריסיס, קריסיס ווארהאד, fallout3, ניד פור ספיד אנדרקובר, ט…

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by GameGems,

אם היה לכם PlayStation 1 בילדות, רוב הסיכויים שהכרתם את משחקי Crash Bandicoot. לפניכם הסיפור מאחורי המשחקים שלו והסטודיו Naughty Dog שאחראי ליצירתו.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. בואו נעשה משחק מידי פעם (: אני מנהל שרתים ישראלים.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. היום יצא לי ליקרוא את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14985 כניראה מיקרוסופט רוצה להוציא את הLIVE גם לPC ומבחינתי זה דבר שיזיק למולטיפליר בPC בגלל כמה סיבות 1-רק מנוי זהב יכול באמת להנות מהמולטיפליר היום ב360 וזה יכול לגלוש למחשב ומנוי LIVE זה בתשלום 2-הLIVE מציעה בתוכו שרותים מסחרים שלדעתי רק יהרסו תחוויה של המשחקים לדוגמה רוצים עוד רובה תשלמו רוצים עוד מכוניות תשלמו וכו אומנם היום רוב המשחקים לא מגזימים בעניין אבל בעתיד זה יכול מאוד להזיק כל המסחור הזה אז נכון יש יתרונות כמו שרתים מהירים וכו אבל אני מעדיף שהשרות לא יהיה קיים במחשב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות סיריאלי למשחק ביום שהוא יצא ( עוד שבוע ) אבל אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד את המשחק. לדוגמא, כשדיאבלו 3 יצא אפשר היה להוריד את המשחק מראש ואז לקנות סיריאלי ולהוסיף. די קל. אבל עם המשחק הזה אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד ולהתקין ולחכות ליום שבו אפשר לקנות סיריאלי. שיט. פתחתי את זה בפורום הלא נכון. אודה להעברה לפורום כללי.

10. Started by vacuuuum,

אני מחפש את הMANUAL למשחק, מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

אם כן אז איך??

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by Ramboraider,

אהלן, אני משתמש בסטים, והתקנתי אותו על כונן ה SSD שלי, עכשיו הכונן מתחיל להתמלאות ויש משחקים שאני לא יכול להתקין עליו, אז חיפשתי ומצאתי את שיטת ה mklink בכדי לחסוך במקום. עשיתי הכל כמו שצריך ונוצרה התיקייה המכוונת, אבל כשאני מתחיל את המשחק דרך סטים הוא נותן את ההערה "the game is currently unavailable please try again later" יש למישהו פתרון? ד"א, Windows 7 ultimate 64bit תודה!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by Godmoney,

הייתה לנו היום הרצאה של Microsoft באוניברסיטה שבה הציגו לנו כל מיני טכנולוגיות חדשות ושירותים של Microsoft (זכיתי בעכבר Arc) ולמרבה הפתעתי ושמחתי הביאו לנו גם שולחן Microsoft Surface ופשוט עזבו אותו לחסדם של הקהל הלא כ"כ רחב שהיה שם. מאחר שאני שונא המונים לא טרחתי לגעת בשולחן עצמו (מה גם מאחר שיש לי iPhone כבר שנה, אני לא מתלהב מכל התממשקות עם מגע שמציגים בפני) אבל כן צילמתי שני וידיואים שמציגים משהו שלא כ"כ הראו עד עכשיו - משחקים על ה Microsoft Surface. המשחקים בוידיואים הם בעצם Mini-Games שכאלו, אבל דמיינו מה זה לשחק Starcraft 2 על שולחן כזה... http://nextgn.com/2009/01/13/two-microsoft-surface-games-videos/

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה לפני כמה חודשיים שמעתי שיצאו שתי תוכנות חדשות למשחק(במחשב) ורציתי קצת פרטים עליהם וקישור להורדה עם אפשר תודה נ.ב נראה לי שאחת התוכנות יכולה לעצב שלבים או מודים או שעם זה תוכנה נפרדת אז אפשר בבקשה קישור תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by davidcohen,

מסתבר שמירוץ החימוש הגרעיני התחולל גם ביבשת הדרום אמריקאית. בשקט בשקט, בלי שאיש ישים לב, פיתחה ונצואלה נשק גרעיני. לאחר הפיכה צבאית בה תפסו כוחות חמושים את השלטון מידי הממשלה, מאיימת ונצואלה להשתמש בנשק הגרעיני העומד לרשותה, במידה וארצות הברית תנסה להתערב בענייניה הפנימיים. כמובן שממשלת ארה"ב לא יכולה לשבת בשקט מול איום שכזה, ולשם כך יש לה את מחלקת המבצעים המיוחדים של ה-CIA. כאן אתם נכנסים לתמונה, בתור הסוכן גרייבס והסוכן לאנג, הנשלחים לטפל בבעיה בדרום. אך צמד הסוכנים עומדים ברשות עצמם, שכן אם יתפסו ממשלת ארצות הברית תכחיש מעורבות. על אף שבתחילה זה נשמע רע, בפועל יש לזה גם צדדים חיוביים, כגון הרסן החופשיה של שני הסוכנים לעשות מה שהם רוצים, ומה שהם רוצים לעשות הוא נזק, נזק…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by lmlm,

האם פאץ 1.5 לBF2 בדרך? http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=0&threadID=169916 כבר הכינו רשימה מה צריך לתקן: http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=61132 אם הדברים האלה יתוקנו המשחק יהיה דיי מושלם 8)

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  17. כיצד אתם משחקים משחקים שקובץ ההתקנה שלהם גדול מ 4 גיגה ? אני מדבר על קבצי משחק שהורדו באמיול (או בכל תוכנת PTP) שגדולים מ 4 גיגה , כלומר לא ניתן לצרוב אותם ? באיזה תוכנה אתם משמתמשים בהתקנתם על גבי המחשב ? אנא יעצו מה ניתן לעשות כי כל המשחקים החדשים הם בגודל מפלצתי שצורב DVD ודיסקים סטנדרטים לא מצליחים להתמודד. תודה מראש, דרור.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  18. האלן אני יוטיובר שמעלה משחקים מפחידים ומצחיקים ליוטיוב , קוראים לי Thecrackplayer או בעברית שחקן מפצח. אתם מוזמנים לראות את סרטון היוטיוב שלי ולהתרשם. אם אתם אהבתם תשתפו ואם אני עובר פה על איזה חוק בפורום אז תעשו מה שאתם חייבים, כל המשחקים דרך אגב שאני משחק מקוריים ולא פרוצים זה לידיעתכם.

19. Started by PROSK8,

כשאני מתקין GETTING UP בקיצר בסוף אחרי כול זה אני בא לוחץ על המשחק ונותן לי תקיה שחורה כזאת ויצאת ואם צריך CRACK אז מאיפה אפשר להוריד וגם זה משחק שהורדתי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by dante123,

אהלן חברה לא יודע אם אני מאחר בשנתיים אבל התחלתי לשחק בפיידי 2, ואחרי כמעט 300 שעות הגעתי לשלב שאני מנסה את האצ'יוומנטס היותר אזוטריים. אז אם יש היענות לחבר'ה שגם בציד אצ'יוומנטס או סתם רוצים לחזור למשחק אני אשמח אם נקים קבוצה קטנה לצורך העניין אני מחפש ל: i am the one who knocs unusual suspects breaking dead here comes the pain train private party השם שלי בסטים donkey brain עם ציור של קים ג'ונג קרטמן. מנהלים אם זה לא בתת פורום הזה אשמח אם תעבירו. happy gaming

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. http://xbox.gamespy.com/xbox/microsoft-xbox/594331p1.html במסגרת ה GDC פורסמו פרטים על המערכת דור הבא, השם קוד של XBOX 2 הוא XENON # CPU - Xenon's CPU has three 3.0 GHz PowerPC cores. Each core is capable of two instructions per cycle and has an L1 cache with 32 KB for data and 32 KB for instructions. The three cores share 1 MB of L2 cache. # GPU - Xenon's GPU is a generation beyond the ATI X800. Its clock speed is 500 MHz and it supports Shader 3.0. The final GPU will be more powerful than anything on the market today; in game terms, it would handle a game like Half-Life 2 with ease. # System Memory - Xenon will have 256 MB of system RAM. # Optical Drive - As many have…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by SyndromE,

התחילו היום לחלק keys ל-online beta של המשחק All Points Bulletin, עד גמר "המלאי"... קיבלתי אחד לפני כמה דקות APB ‘Key To The City’ Massive Key Giveaway לבקשת ה-key שלכם: http://keys.rockpapershotgun.com/ מקבלים אותו במייל, מאשרים ופותחים חשבון כאן: https://eu.realtimeworlds.com/account/create/account לאחר מכן הוא יאפשר הורדה של ההתקנה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by liav12,

שלום, התקנתי את התוכנה (Steam), וחשבתי על לקנות את המשחק דרך האתר עצמו (מוצע ב 10 דולר) נראה נחמד מאוד בתאכלס. עכשיו ממה שראיתי אין איזה הסבר על איך המשחק מגיע אלי או אם הויזה שלי תתקבל דרך האתר עצמו (ויזה ישראלית לא בינלאומית), אז רציתי לשאול כאן אם מישהו אי פעם קנה את המשחק דרך התוכנה STEAM, והאם ישנם בעיות כלשהם בלקבל את המשחק. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  24. יש בהם Single Player שלבים נגד המחשב או שזה ברשת כמו Counter Strike ו-America`s Army ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shemiraz,

האם במחשב שלי המעבד הוא הגורם לצוואר בקבוק? או שמשהו אחר? לוח אם gigabyte ds4 965p e6600 2.4@2.88 oc 4gb ddr2 800mhz ocz hitachi 320 gb +120 gb gigabyte 9800gtx+ 1gb zalman fan cpu cooling zalman fan ‏CNPS7500-Cu LED‎ hec 400

• 6 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.