עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by XDude,

הגעתי לשמירה שניה שזה בעצם איפה שהעורבים מתחברים ללוחם אחד... אם אני לא טועה אז אמור להיות לי כל פעם שאני מת אפשרות לחזור בזמן או שזה היה רק במשחק הראשון?! בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל את זה. זה אמור להיות האות R וזה לא פועל ניסיתי לשנות אות וזה עדיין לא פועל! יכול להיות שבשלב מוקדם זה של המשחק זה לא אמור לפעול!? אם זה כן אז איך אני מפעיל את זה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by shemiraz,

האם במחשב שלי המעבד הוא הגורם לצוואר בקבוק? או שמשהו אחר? לוח אם gigabyte ds4 965p e6600 2.4@2.88 oc 4gb ddr2 800mhz ocz hitachi 320 gb +120 gb gigabyte 9800gtx+ 1gb zalman fan cpu cooling zalman fan ‏CNPS7500-Cu LED‎ hec 400

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by galzo,

עשרות אלפי שחקנים התגודדו והצטופפו ביפן לפני שבוע, כדי להיות הראשונים שישיגו את ה- PlayStation 3. למרות הלחץ והתנאים הלא נעימים, השקת הקונסולה הסתיימה ללא אירועי אלימות מיוחדים. ומה לגבי ההשקה האמריקאית? אומנם ההשקה עדיין לא יצאה לדרך, אבל זה לא מונע מהאלימות להתחיל. עשרות האנשים שתפסו עמדה בסניף Best Buy בלקסינגטון, קנטקי לקראת אירוע ההשקה, נחרדו לשמע קולות ירי וכדורים שורקים. מכונית שעברה באזור ירתה לעבר התור הארוך קליעים מרובה אוויר, במה שנראה כרגע כמעשה קונדס (אם אפשר לקרוא כך לירי). ארבעה אנשים נפגעו מהאירוע המוזר הזה, וביניהם כתבת של ערוץ הטלוויזיה האמריקאי WKYT ששהתה במקום על מנת לראיין את הגיימרים הממתינים (ראו סרטון). אין מדובר בפציעות חמורות, אך לפחות שניים מהנ…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by Jinjis Han,

אני מחפש סרבר מעניין (האתר של eternal sin לא עולה משום מה) לליין אייג' 2 ואני ממש לא יודע במה לבחור (מתוך gamesites200) או איך שלא קוראים לאתר הזה... בכל מקרה הכי חשוב שהסרבר יתוחזק טוב ושיהיה כמה שפחות לאג... הקהילה פחות חשובה אבל עם אפשר את הטוב משני העולמות אז גם טוב.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by Battlefield man,

מישהו יודע אם יצא -battlefield 3 או שיצא משהו אחר???????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אנשים , אני צריך עזרה ומקווה שהדבר אפשר במקרה הנתון התקנתי תמשחק לפני מלא זמן כבר ושיחקתי איזה בו הרבה זמן , וכבר ניראלי שהגעתי דיי רחוק עם המשחק ואז נאלצתי לפרמט תמחשב עקב פריצה למחשב , :s05: ולפני שבוע החלטתי שאני חייב להתקין ולפצח תמשחק אבל לא בא לי לעשות את כל המשימות שכבר עשיתי מחדש מישו יודע אולי על קוד שאפשר לקפוץ משימות ?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by benor,

משחק טוב, מישהו מכיר? http://www.armadillorun.com/

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by roi200050,

האם יש לכם את המשחק need for speed undercover אם יש בבקשה שילחו קישור רועי מנחם

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by RealKPHx,

1080p, enjoy

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by rbu99fm,

אם יש אתר של דמו למשחק, תשימו את הלינק...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ל PC בלבד שירוצו על P3 800 עם R9100 לא לינקים לא הורדות אלא רק המלצות שלא יהפוך לת'רד ווארז! תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Tommy,

נתקלתי בבעיה הזאת גם ב FIFA 06 WORLD CUP וגם ב FIFA 07 DEMO כשאני מנסה להתקין הוא מגיע לחלון שאתה מאשר את החוקים וזה ולא רואים כלום ואז שאתה מאשר הוא אומר לך שאין לך דיירקט איקס 9...יש לי בדוק ! וזהו לוחץ OK ויוצא .... לא הצלחתי למצוא לזה פתרון ובGOOGLE מצאתי אנשים עם הבעיה הזאת אבל לא מצאתי פיתרון מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by mz155,

במהלך המשחק.. אני לא יכול לעבור את ה30FPS .. כאילו המקסימום שלו זה 30.. רוב המשחק הוא על 30.. לפעמים יורד קצת וחוזר אבל המקסימום זה 30.. אבל בתפריט הראשי המקסימום זה 60FPS.. איך אפשר לעשות שגם במהלך המשחק המקסימום יהיה 60?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  14. אז ככה- גיביתי את התיקייה C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars כאשר xxx זה השם משתמש שלי. בתיקייה הזו נמצאים הפרופילים של המשחק. אחרי הגיבוי, פירמטתי את המחשב, והתקנתי את המשחק מחדש. אחרי ההפעלה הראשונית (המסך הקטן של ה"וולקאם באק, קומנדר", כתבתי שם את שם הפרופיל שהיה לי קודם) ועידכון של המשחק דרך המשחק ל1.7, יצאתי מהמשחק והחלפתי את התיקייה של השמירות בתיקייה של השמירות הקודמת שהייתה לי. הפעלתי את המשחק שוב, והשמירות שלי לא הופיעו במשחק עצמו. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש, כאשר אני ממקם את השמירות שלי בנתיב הנכון לךפני ההפעלה הראשונית, הפעלתי את המשחק, ושוב הוא שאל אותי מה שמי ("הוולקאם באק" הזה) ולא הראה במקום את השמירות. אני…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by noiZE,

http://www.file-upload.net/download-8264438/rki-geister-cfg-pewpew.zip.html אני משתמש בו ולי זה די עזר בנתיים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by VIPERANAF,

אני לא יודע אם בדיוק זה הפורום המתאים אבל.. טוב תראו - התחלתי לשחק ב STALKER ואם אני עושה את ההגדרות כולם למקסימום אבל את התאורה ל STATIC LIGHTS אז המשחק עובד חלק ושמתי לב שהזכרון הוירטואלי מגיע לבערך 850 אבל אם אני שם על Dynamic Lights הזכרון עולה ל 1200 והמשחק מקרטע בטירוף הכרטיס מסך שלי טוב וגם המעבד אבל הבעיה היחידה זה הזיכרון שהוא גיגה אם אני אגדיל ל 2 גיגה האם זה יפתור את הקרטועים? - האם העובדה שהזכרון הויראולי יותר גדול מהזכרון מעידה על הקירטועים?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  17. אז ככה לחבר שלי נקנה מחשב חדש ואיתו הגיעה מערכת הפעלה ויסטה, הוא התקין AA והמשחק לא פעל לו, בעיה בpunkbaster אז רציתי לראות אם גם אצלי בויסטה יש את אותה הבעיה [פעם ראשונה שאני מפעיל את המשחק בויסטה, תמיד שחקתי בXP] לאחר שאני בוחר בקבוצה ובנשק מופיעה לי הודעת הKICK הזאת: http://img222.imageshack.us/img222/6180/pbscu0.jpg עכשיו, לי אין בעיה לשחק בXP אבל לחבר שלי אין את המ''ה הזאת ולכן אין באפשרותו לשחק.. תודה

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  18. שלום. אח של חבר שלי קנה את המשחק "The Sum of All Fears". אתמול בערב המשחק פעל, והיום, שהוא ניסה לשחק במחשב עלתה לו שגיאה של "שלח/אל תשלח" לנתיב הבא- C:\DOCUME~1\owner\LOCALS~1\Temp\appcompat.txt מה עושים? ניסינו למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש במקום אחר, זה מעלה את אותה שגיאה. תודה, אודי.

19. Started by PCall,

שלום! אני מחפש משחקים טובים ומעניים שיעבדו על כרטיס מסך מובנה. משהו כמו מרוצים , כדורגל, יריות. תודה לעזורים.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2007 בשעה 09:26:28 מישהו מוכן לענות לי?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  20. באיזה INI בדיוק ובאיזה שורה? אני רגיל לשחק על Invert לגבי המשחק עצמו זה משחק אדיר בדיוק כמו שציפיתי, לפחות עובד לי חלק על המחשב תודה...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by B-man,

שלום אחים שלי ! יש למישהו הצעות למשחקי מכות לPC משהו יפה בן זונה !

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by soldier,

מי שהוא מעוניין פה במשחק BIOSHOCK INFINITE בעקבות קניית כרטיס מסך של AMD קיבלתי קופון ,אך אני לא מעוניין במשחק. מי שרוצה שישלח פרטית

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון ממש יבש ואין משחקים טובים, או שאני פשוט לא מכיר? (הצבא שוחק)... רציתי המלצות למשחקים באותו סגנון כמו המשחקים הבאים (אבל גם טובים לא סתם משחקים בסגנון): משחקי יריות כמו: call of duty MW, crysis, half life, wanted. משחקי אסטרטגיה: Commnand and conquer: red alert 3, tiberium wars, generals משחקים כמו GTA IV, God father 2. תודה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  24. צמד המשחקים המדובר שהושק באותו יום עושה חיל ב-PC עם גרסאות מלוטשות ואיכותיות, ביקורות גולשים נלהבות והצלחה במכירות לכתבה: http://hwzone.co.il/מקס-הזועם-ו-metal-gear-solid-חגיגה-לשחקני-המחשבים-הא/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by גוגומגוג,

שלום, מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad core 8200 זכרון: 4gb ddr2 כר מסך: nvidia geforce 9800gtx 1gb מערכת הפעלה: win 7 64 bit יש לי בעיה במשחקיי מחשב כבר ב 3 משחקים לאחרונה- fifa12 , pro2010 , bf3 , וכל המשחקים נתקעים אצלי (אחר מספר שניות של משחק קופא לסמפר רגעים וחוזר וכך שוב ושוב). ב PES12 - ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ולהוריד את איכות הגרפיקה ל law ועדיין אותה בעיה, שדרגתי את הדריבר של nvidia לאחרון, עשיתי עדכון למחשק ל 1.0.2 - אך שום דבר לא עוזר. האם הכרטיס מסך שלי ממש ממש ישן ולא מחזיק את המשחקים האלו? או שלדעתכם זוהי בעיה אחרת? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.