משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, אני בטוח שתהנו מההרפתקה שלי עם מחשב 286 הישן הזה. יש הרבה הפתעות לגלות! חוץ מבדיקה של מה בכלל נמצא על הכונן הקשיח, אנחנו דורכים על כמה "מוקשים" ונאצלים לאלתר ולפתור ביחד תקלות Good Times!
-
- 6 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
דרישות המערכת הסופיות והרשמיות של Battlefield 1 כבר כאן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
משחק הפלטפורמה וההרפתקאות המשובח זוכה לאישור רשמי על פיתוחו של המשך, וגם זמין להורדה חינם במסגרת חגיגות יום ההולדת של יוביסופט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קונסולת ה-NX המסתורית סוף סוף נחשפת באופן רשמי, ומסתמנת כמו המוצר הכי שאפתני של החברה בשני העשורים האחרונים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כי לנצח בני אנוש בשחמט זה כבר לא מאתגר במיוחד לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בליזארד מצאה דרך מקורית ומרשימה לחגוג יום הולדת 20 להולדתה של סדרת משחקי האקשן-תפקידים האהודה שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
Overwatch, משחק הפעולה המקוון החדש של המפתחת המצליחה שצבר כבר יותר מ-20 מיליון שחקנים פעילים, מעוניין להגיד עוד יותר את בסיס המשתמשים שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
פלטפורמת הגיימינג הציעה והמשתמשים הצביעו והכריעו - קבלו את הסיכום האולטימטיבי של עולם הגיימינג בשנה החולפת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
במקביל להכרזה על אבן דרך מרשימה של פופולריות, Bethesda משחררת את חבילת הטקסטורות המשופרות הענקית עבור כותר התפקידים הפוסט-אפוקליפטי שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לא רק עולמות וירטואליים: בעתיד תוכלו לחסל רובוטים מרושעים ולצוד פוקימונים בתוך הסלון הביתי האמיתי שלכם, תודות לטכנולוגיה החדשנית אותה מפתחת עבורנו מיקרוסופט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שסדרת Battlefield זכתה להצלחה מרשימה כשבחרה לחזור אל העבר, נראה שגם במותג המתחרה מתכננים מהלך דומה שיזכיר לנו איך ומדוע הוא קיבל את שמו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק העולם הפתוח המטורלל מוצע ללא עלות לכל מי שמעוניין בכך, ואתם אפילו תוכלו לבחור האם לשחק בו דרך Steam או ללא הגנות קבצים כלל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אשמח עם תמליצו לי על משחק אסטרטגיה כמו: red alert
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה כסף מוציאים בארץ הקודש על משחקים בשנה, וכיצד סכום זה משתווה אל המדינות הגדולות? רשימה חדשה מגלה לנו את התשובות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
לילה טוב, לאחרונה רכשתי CS GO ואני שם לב שהוא שונה ברמות מ - 1.6 שהייתי משחק בו לפני כמה שנים. אז איך אני משנה ניק? מה זה הטריידים הללו והנשקים היפים האלה שיש לכולם, איך אני משיג גם? סליחה על השאלות המפגרות האלה. ועוד שאלה קטנה... איך אני עושה דמו, הכוונה הפקודה הזאת ששומרת בתיקיה של המשחק ואז אני יכול דרך זה לצלם עם - Fraps ולעשות סרטון? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את Wolfenstien אבל לא מצאתי אותו בסטים ואז בדקתי באוריגין למרות ששיערתי שהוא לא יהיה שם וגם שם הוא היה חסר איך אני קונה את המשחק DRM FREE,עותק פיזי,או פשוט תוכנה כמו סטים רק שאיננה מוכרת?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום.. כשאני משחק אחרי בערך רבע שעה לפעמים יותר לפעמים פחות פתאום המסך ניהיה שחור וכל המחשב שלי נתקע, רק ריסטארט עוזר.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי אס העלתי את מהירות המאוורר שיתקרר אך ללא הועיל. ברשותי מחשב חזק r9 280x i5 ככה שהמחשב הוא לא הבעיה.. שאלה נוספת בקטנה על דרך באיזה דמות עדיף לשחק? באיזה יש נשקים יותר טובים ופחות? ומה הנשק הכי טוב במשחק? או לפחות נשק מומלץ באסולט?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רק לי זה ככה? לא מפסיק לקרוס מכל מיני סיבות שונות, גורם לדרייבר של AMD לקרוס גם ( דרייברים בגירסא 14.4 על כרטיס 280X) מתסכל..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לדעת אם ניתן למדוד את ה FPS בזמן משחק, לדוגמא: Wolfenstein: New Order (אבל זה תופס כמובן לכל משחק), וזאת, מבלי לפגוע באיכות. האם קיימת תוכנה מומלצת? תודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעייה של נקודות ירוקות בעת פתיחת המשחק דרך הבאטללוג כבר חצי שנה ואין לי מושג איך מטפלים/מתקנים את זה. העלתי סרטון המראה את כל המפרט שלי ומפרט הכרטיס מסך ואת הבעייה עצמה תוך כדי משחק. בתודה אלמוג.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
UBISOFT שיחררו את הדרישות מערכת, נראה שהם ממשיכים בקו של AC עם דרישות מערכת גבוהות יחסית. [h=3]MINIMUM[/h] Supported OS Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz Memory 4GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM) Direct X Version 11 Hard Drive 30 GB available space Sound Card DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers [h=3]OPTIMAL[/h] Supported OS MS Windows 7 SP1, MS Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better Memory 8GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
עוד לא פתחו דיון מסודר, אז אני אפתח. לכל מי שלא היה מעודכן בחודשים האחרונים, Epic עושה זאת שוב אחרי 6 שנים של מנוחה מ-Unreal Tournament 3. בחברה ניכר ש-UT3 לא קיבל את ההצלחה לה איחלו, וזה קרה ככל הנראה מהדרך בה המשחק תוכנן. לכן, הצוות בהנהגתו של סטיב פולג' (הגאון שמאחורי ה-AI ב-UT הראשון) חוזר שוב עם משחק UT חדש, יש אפילו לוגו חדש שנחשף רק לפני כמה ימים. Unreal Tournament הוא משחק יריות בגוף ראשון שידוע כדגל נוסף בחזית של מה שקוראים לו גיימינג במחשב האישי. ככה לפחות הוכיחו UT99 ו-UT2004. https://www.youtube.com/watch?v=Fjh1IdJ4-XM גם אחרי עשור הוא פשוט נראה מעולה בשונה מאלו, ובמסקנה מתוצאות UT3, החליטה Epic ש-Unreal Tournament (נטול תוספות, זה השם) יהיה …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-