עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bennnn,

שלום לכולם נתקעתי במשחק הנל בשלב 7 אחריי שאני לוקח סוס........ובורח מהזקן אז אני עוזב באיזו שלב את הסוס ועולה על הר אבל אין לאן ללכת! חרשתי את כל המסך פשוט אין לאן ללכת מישהו יודע מה עושים שם????תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by neogod,

האם אינ צריך להתקין את כל הפאצ'ים שיצאו ( 1.08,1.09,1.1,1.2) או שמספיק רק להתקין את האחרון 1.12? ובשביל שאינ אוכל לשחק בשלושת סופי המשחק איפה אני צריך להתחיל לשמור בשביל לא לשחק את הכל מהתחלה?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  3. שלום, אני סובל ממהירות מאוד נמוכה בהורדה של המשחק COUNTER STRIKE SOURCE דרך ה STEAM. המהירות כמעט תמיד נעה בין 0-10... ניסיתי להפעיל בבוקר, עשיתי סריקת וירוסים SPYWARES, פתחתי את כל הפורטים ואפילו בבדיקה של ה STEAM זה כתב לי שכל הפורטים פתוחים ושהכל בסדר... לפי מה שחברים אומרים, מהירות ההורדה אצלהם בבוקר היא 100 ומעלה. יש לי פס ברוחב 3 MB. האם יכול להיות שהספק מגביל? אני על NETVISION.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by makakit,

מישהו סיים את המשחק? נתקעתי

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by niv0us,

קיבלתי מחבר את המשחק: RAINBOW SIX - VEGAS. עכשיו מצורפת Requirements Tool שמשווה את דרישות המשחק למה שיש לך על המחשב. לי יש MSI RADEON 9800 PRO PLUS והמשחק דורש לפחות X1600 או את ה 6600 שניהם עם 128. עכשיו שאני מעלה את המשחק הוא נתקלע לי באיזהו שלב ב LOADINg. האם זה יכול להיות בגלל זה? עוד שני פונקציות שמופיעות שהמחשב שלי לא מתאים הן: SADER MODEL, FLOATING POINT BLEND. מה הם שני הדברים האלה, ואיפה אני יכול לעדכן אותם? המון תודה, ניב..

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by דניאל52,

http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=207 מעניין.......

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by navk2,

http://www.gamespot.com/pc/action/unrealtournament2007/media.html?mode=gameplay ניראה מעולה ! וזה עוד מעט צריך לצאת !!!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  8. ומה לגבי flight simulator x? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by מלךהמלכים,

אני שמתי את crack של הSplinter Cell Double Agent והוא לא ניכנס לי הוא אומר לי שעדיין אין לי דיסק (שמתי בתקיה וזה שאל אותי אים אני רוצה להחליף את זה עשיתי כן) ועדיין זה לא נותן (ניסיתי כבר 10 כרקים) שונים מישהוא יכול לעזור

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by athi,

אני משחק Microsoft Flight Simulator X אבל המישחק מאוד מסובך אתם יכולים להגיד לי איך זזים עים ההגה ומה הם המקשים והאים יש לזה מדריך?.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  11. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14050 מצד אחד אפשר לראות את זה כדבר טוב ולהגיד בצדק שיש משחקים מאוד מושקעים ל360 מי צד שני כמה משחקים כאלה כבר יהיו וזה סימן שאלה גדול כי משחק שהעלות הכוללת שלו זה 40 מיליון דולאר צריך למכור הרבה כדי להיות ריווחי וזה בלי לדבר על זמן פיתוח ארוך יותר באופן משמעותי יחסית למשחקים רגילים

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by kobibo,

ישנו איזה אביזר שבאמצעתו ניתן לפרוץ מחשבים או כספות עם כל מיני מספרים שרצים,רצית לדעת כיצד לעבוד עם זה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  13. http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander/news.html?sid=6165432&om_act=convert&om_clk=gumballs&tag=gumballs;subtitle;1 אני הולך לשחק בזה על בטוח!

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by lmlm,

http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander/news.html?sid=6165432 יאללה שישחררו את זה כבר לא שיחקתי בבטא,ושמעתי שזה אחד המשחקים. נראה איך הדמו ;D

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by amit123,

שלום! תגידו...שווה לי לעבור לויסטה למרות שיש לי "רק" ג'יגה זיכרון פנימי?(המחשב מיועד בעיקר למשחקים...)ההבדל בביצועים בין xp לויסטה עם ג'יגה זיכרון אמור להיות ממש מורגש או שהוא די קטן?(אני לא חושב שאני אוכל להוסיף עוד זיכרון בזמן הקרוב...) ועוד משהו...מבחינת הכרטיס מסך והמעבד(מפרט...)אני מסודר?או שהכובד של הויסטה יכול להשפיע גם עליהם ואז הביצועים ירדו יותר,או שזה בכלל לא קשור אליהם אלא רק לזיכרון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  17. תראו בדקתי באתר הזה אם אני עובר את הדירשות המומלצות ואני רואה שלא במעבד האם זה הגיוני?

18. Started by kobibo,

אני משחק כבר שבוע במשחק ונראה לי שהוא מלא בכל מיני באגים, היום אני בא לעלות את המשחק והמשחק פשוט מסרב להעלות ואני מקבל איזו הודעת שגיאה,לא יודע מה קורה פה. דרך אגב מישהו יודע היכן נשמרים השלבים שכבר עברתי אני רוצה להסיר את המשחק ולהתקין מחדש ואין לי כוח להעבור שוב את אותם השלבים.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by ofeky1,

למשהו יש?? שיחקתי בשח-מט שיש בויסטה אפשר להפעיל אותו בXP? אם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה!!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by shabo,

התקנתי את הדמו וכאשר אני מריץ... המחשב חושב כמה שניות ואז הוא רושם לי את ההודעת שגיאה הזאת של ווינדוס (ההודעה שרשום בה האם לשלוח או לא למיקרוסופט את הבאג..) מישהו יודע מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

התקנתי את המשחק ועכשיו אני מנסה לשחק ברשת אז בהתחלה הוא אומר שצריך להירשם באתר של ubisoft נרשמתי כשאני מתחבר למשחק אחרי שאני רושם את השם וסיסמא שלי הוא לא מראה לי שום שרת ואני לא יודע למה? וגם נתקעתי במשחק עצמו בשלב boat אני על ספינה גדולה שם עליה פצצה ואז בא מסוק ויש מישהו שיורה עליי האיש פשוט לא מת ואני פוגע בו מישהו יודע איך עוברים את השלב הזה תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by בר דביר,

התקנתי, ניסיתי להתחיל תמישחק, וכותב לי: The application failed to start because WINHTTP.dll was not found. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש כמה פעמים אבל לא עובד לי. עדיין כותב אותו דבר. מישו יכול לעזור לי בבקשה..?

23. Started by malcolmx9,

יש לי דמות Mage, במשחק World Of Warcraft, ואני משחק בשרת Eonar בצד בני אדם. הגוליד שהייתי בה התפרקה, ועכשיו אני נמצא באחת עם דמויות גבוהות (כולנו מעל ל-50), רק שיש בקושי 14 איש פעילים בו זמנית :-\. אם מישהו נמצא בשרת הזה ונמצא בגוליד עם הרבה חברים, אז בבקשה תרשמו כאן את השם שלה ואת שם ה-GM כדי שאני אוכל לנסות ולהצטרף. אם לא, אז איך אני משיג גוליד טוב? אני שולט כמעט מצויין בדמות היחידה שיש לי, בשלב 54, וכל פעם שאני שולח בצ'אט שאני מחפש גוליד, אז מחזירים אליי תשובות רק גולידות קטנות!

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by sagi_10,

אהלן אחים שלי.. צחפש משחק ששיחקתי פעם...המטרה היתה לקנו סמים ואז ללכת למקומות אחרים ולמכור ביוקר... מכירים? יודעים איך קוראים לשמחק? תעזרו לי!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.