משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה... יש לי את המשחק כבר די הרבה זמן (מקורי כמובן) היה לי את הבעיה של המסך השחור בהתחלה וסידרתי אותה (עם הריפרשלוק) עכשיו אחרי תקופה שלא שיחקתי אני בא להיכנס למשחק וזה עושה את אותה הבעיה ,ואין לי כל תוכנת refreshLock על המחשב הורדתי אחת כדי לבדוק שההגדרות על default והן אכן כך, נכנסתי למשחק שוב אותה בעיה גם אחרי שמחקתי את התוכנת ריפרשלוק מה עושים?!?!
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה עם הכ.מסך שלי רישיון חוקי של call of duty mw2 ללא תקליטור. מכיוון שיש לי כבר עותק מקורי של המשחק הנ"ל חשבתי לנסות ולמכור את הרישיון החדש שקיבלתי. האם אפשרי למכור אותו כך ללא תקליטור,אם כן בכמה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני צריך את הקוד וניראה לי שהגיע הזמן ליקנות את המחשק!!! אז עם מישהןא יודע בטוח שיש באיזו חנות בחיפה אז שיגיד לי. אני חיפשתי בכמה חנויות גדולות ולא מצאתי!!
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ככה: קנית כרטיס מסך 9800 PRO הוצאתי את הכרטיס הקודם שלי-->8500 SE והמישחק פועל לי ברזולוציה 800 על 600 DETAILS הכי נמוך תקיעות קשות מוות. עכשיו אחרי ששמתח 9800 הורדתי את הדריברים של 8500 והתקנתי חדשים של 9800 (אין לי מושג) הינה את זה הורדתי: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=12&submit.y=6 וזה פועל לי לאטטטטטטטטט! אגב יש לי INTEL 1.2 GHZ 512 sdram! למה זה פועל ככה? אני חושב רימו אותי ולקחתי איזה VOODOO 2! אבל אחי אומר שלא התקנתי טוב, וניסית 20 פעם! בבקשה אני נואש! (אגב מדובר פה ב Radeon) נ.ב:כשהיה לי ה 8500 זה פעל יותר טוב!
-
אשנים מה קורה? בכל מקרה חברה שלי החליטה שבא לה לשחק בסימס אז היא הלכה וקנתה סימס, עכשיו המחשב שלה בבית הוא עלוב ככה שהמחשק אפילו לא עולה שם, אבל אצלי הכל אמור לעבוד יופי טופי... בכל מקרה אחרי שהתקנתי את המשחק, הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק הראשון, אני מכניס, ואז הוא מנסה להפעיל ונותן לי שגיעה, לא שגיאה של המחשק אלה שגיאה של הוינדואוס, החלון שגיאה כמו בתמונה למטה: אינני יודע מה לעשות כדי לתקן את השגיאה הזאת, אני ניסיתי להתקין מחדש, אך ללא תעולת... אשמח לתוגובות מועילות בנושא, אם זה לא קשור לפה אז אתם מוזמנים לנעול או להעביר לפורום הקשור, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
במהלך המשחק הרגיל? כמו משחק עם הגב לסל סיבסוב, העברה בין הרגליים הטעיות וגם: איך מבטלים את השריקות לפאולים? (שמתי על OFF את כל הקטגוריות ב-RULES, ולא עזר)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי קישור לחבילת הרחבה של גרסה 9.0.4 אני חושב שהיא בחינם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני היתקנתי משחק Worms World Party. ואח"כ מריץ משחק ופתאום נותן לי חלון הודעה שכתוב: Error ===== Warning: No default soundbank found check OK אני לוחץ "OK" ועולה לי משחק ושומעים קול בתפריט ראשית. ואז אני בוחר 2 משתמשים במשחק נגד לדוגמא. ואח"כ רואים נר עוגה יורד ואח"כ מסך שחור ופתאום יצא החוצה משחק זה לא עובד. אני נסיתי להתקין מחדש דרייבר כרטיס קול של הלוח אם. ועדיין אותו דבר שגיאה אותה פעולה. אני בבעיה. ולא יודע איך פותרים את הבעיה. מישהו יודע איך לתקן את התקלה,האם יש פיתרון לתקלה? איך פותרים את המשחק שיעלה לי? בתודה מראש מיכאל
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, הנה עוד כמה משחקים בזול: http://www.gamefly.com/download-games/browse/?ids=5004068,5004511,5003418,5003628,5000309,150340,5005014,5005109,5004547,5000728,5002527&cid=hsd11gd122012&adtrackingid=cmju029 וחבילת Darksiders: http://www.amazon.com/dp/B00APOVDDY?t=slicinc-20&tag=slicinc-20 תהנו!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפעלתי את המשחק, המשחק עלה, התחלתי ברמה Medium והמשחק טען את עצמו ואז הביא לי את ההודעה הבאה יש לי מעבד AMD 3000+ זיכרון גיגה של קינגסטון כרטיס מסך ATI X1800 gto אני כבר מת לשחק במשחק... בבקשה חברים מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
הדגש לשחקן יחיד ולא מפות למולטי
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שלום חברים. קניתי מחשב חדש עם מעבד כפול ליבה,ומאז שמתי לב שהמשחקים עם המנועים הטיפה יותר ישנים (כרגע הרצתי PREY,BAD DAY LA,beyond good and והיהevil,painkiller והיה לי בעיה עם השניים האחרונים)עובדים לי בסופר מהירות.גם הסרטונים וגם הגיימפליי יש איזה פאץ' שיתקן את הדבר?אני זוכר פוסט ממזמן שלבנאדם הייתה את אותה הבעיה.או בעצם לבטל ליבה?ואם כן,איך עושים את זה בHOME? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחפש אתרים להחלפת מכוניות לGTA סאן אנדראס
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למיטב זכרוני עד לפני כמה חודשים הייתי מקבל פינגים של 10-20 לשרתים הישראלים. עכשיו הכל בסביבות ה-70 או 80. משהו קרה לאחרונה?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אם יש לי BF2 צרוב אני יכול לשחק בשרתי ראנק ? ואם אני יכול לשחק בשרתי של EA?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://community.callofduty.com/thread/200792164#.UnvQBfk_v5F please create an account and push it .. for a better cod ghosts with modtools fov and all the good things זה מכתב שpara הביא לי בשביל לפרסם בקהילה שלנו תגיבו שם זה יכול לעזור פשוט תכתבו +1 או משהו לא חייבים משהו רציני תראו שאתם מסכימים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר להוריד את האמולטור של ה"מגה סון" האגדי ואיתו את כל רשימת המשחקים. היה לי בעבר את האמולטור רק שאז הבאתי מחבר,ועכשיו סתם יש לי חשק לשחק קצת "stree fighter" וכו.... אז בקיצור ,מי שמכיר קישור כזה או אחר להורדה שביקשתי זה יהיה מצוין! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביטא פתוחה למשחק למי שרוצה לנסות: http://world.needforspeed.com/home יצא לי לשחק קצת וההיתרשמות בינתיים טובה.השליטה במכונית די קלה ולא ממש מאתגרת,הגראפיקה לא בשמיים וגם אין הרבה אופציות להוסיף (חוץ מסקלה של מינ' ומקס'). יש שלושה מצבים: מולטי,פרטי ושחקן יחיד. הסרברים מפוזרים על המפה וצריך להיות על האיקון של המירוץ ולהיצטרף. כמסיימים מירוץ אפשר לראות כמה כסף הרווחתם וrep points. אחרי זה בוחרים בבונוס אחד מתוך 6. יש גם נקודות שנקראות boost points. איתם אתם יכולים לשפר את הניטרו,לשפר את המכ''ם שקולט את השוטרים,להעלות את אחוזי הזכייה שלכם בכסף ועוד. זהו בינתיים. לא יצא לי לשחק הרבה כי משום מה המשחק לא מתחבר לי לשרת עכשיו אבל זה יכול להיות משחק די טוב להעביר איתו את הזמן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממליץ ממליץ ממליץ! משחק מצויןןןן אני נסיתי הרבה מאוד משחקים וזה היחיד שאהבתיייייי אני כ"כ מרוצה ממנוו.. מומלץ לכולם לנסות!
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
#Badap רועי - downer בראין - brayn יובל - AVG אופק - Phydonz
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי לשלב 11 עם הצייד ELF. עשיתי משימה בעיר TELDRISSLE, ובסוף ראיתי יציאה שיש בה כמה גזעים שאפשר ללכת עליהם מעל תהום. הלכתי על הגזע הראשון, נלחמתי שם עם שד, ובטעות נפלתי לתהום!באמצע הנפילה, הייתי ממש קרוב לעצץ ושם השתחררה הגופה שלי. בתור רוח, ניסיתי להגיע לאותו המקום בדיוק, אבל אני לא מצליח. הגופה תקועה באמצע התהום, ואין לי שום דרך לנווט לשם את הרוח. אין שביל, וגם ניסיתי לחזור בדיוק על אותם הצעדים, שאפול בדיוק באותו המקום אבל לא עובד לי. בתחתית התהום יש את ה-VIELED SEA מה אני עושה (חוץ מלהתחיל מחדש). לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שאני רק שלב 11, כי ראיתי מישהו עם דמות 60 בפורום WOW שקרה לו אותו הדבר. הייתי שובר את המחשב אם היה קורה לי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-