משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
איך אני מתקין את המשחק? אני הורדתי תיקייה שיש בתוכה 72 קבצים של Unknown application וכל הקבתים שוקלים 3.25 ג'יגה , איך אני פותח את הקבצים האלה? בתמונה שני הקבצים שמסומנים בחץ זה אני עשיתי להם... עשיתי מאפיינים ואז כאילו עשיתי שיהיו קבצי ראר אבל לא עזר אז מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כממו שבכותרת מבקש שתסבירו לי איך להפעיל 2005 בלי להכניס דיסק
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/unrealtournament2007/media.html?mode=gameplay ניראה מעולה ! וזה עוד מעט צריך לצאת !!!
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander/news.html?sid=6165432 יאללה שישחררו את זה כבר לא שיחקתי בבטא,ושמעתי שזה אחד המשחקים. נראה איך הדמו ;D
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך אפשר לחבר את סוני 2 למסך של המחשב? במקום לטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה במדוייק xbox? איך הוא משמש dvd בסלון? כמה הוא עולה בחול והאם אפשר לעדכן אותו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אלה השגיאות שאני מקבל: חייב לציין שהטמפרטורות מצויינות בזמן המשחק - 40 מעלות ללוח אם, 34 למעבד, 60 לכרטיס מסך. * הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים שיש. * אין מה לעדכן באתר של מייקרוסופט.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בקיצור יצאו כמה משחקים על חלק מהטרלוגיה (הסרטי קולנוע) ולא יצא לי לעקוב אחרהם אז לכל מי שיודע עליהם שירשום תשם שלהם תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משחק ישן שהיה פעם בפורום GAMEXTRA (פורום ישן שהיה שמה ליטל פייטר וזה מי שמכיר) במשחק היתה רחפת,טנק,וגיפ וניראה לי עוד משו ,הייתה אפשרות לשחק ברשת, היה אפשר לבחור לכל כלי רחב נשקים והיה אפשר לשנות להם תה צבעים , היה אפשר לבנות מפות.. וזהו זה בעיקרון מה שאני זוכר .. והמשחק עבד בחלון ולא FULLSCREEN תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק (לא מיין מניו אלה כבר המשחק עצמו) ברגע שאני זז עם המסך (לכול כיוון לא משנה לאן) התמונות נראות כאילו עולות אחת על השניה זאת אומרת שאין חידוש פיקסלים לפי איך שזה נראה הנה תמונה אם אתם רואים את התמונה אז בצד ימין למטה אפשר לראות מן ערבוב מוזר של כול מיני דברים שונים ומשונים למישהו יש מושג מה לעשות? אני לא יודע אם זה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך או אולי חוסר התאמה של חומרה אין לי מושג הכרטיס מסך שלי זה gefore fx 5200 זכרון 256 ראם ומעבד 1.6 גיגה הרטז
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אין לי מושג מה מצפים ממני שם !! הבן ז*** הזה כל הזמן אומר לי: That's maybe your way, but not the Army way אנא עזרו לי. HF
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ממצב אנשים כאן דני בפעם השנייה הפעם העלתי סרטון Montage של cod http://www.youtube.com/watch?v=p64bwhrcUbE&feature=youtu.be
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך לעזוב את החבל ולרוץ על הקיר כמו בדקה 1:07 http://www.youtube.com/watch?v=kOLFj...eature=related אני עברתי את המלכה הראשונה ואז מבקשים ממני לקפוץ על מין מתקן כזה ונפתח דלת עכשיו אומרים לי לקפוץ על החבל אני קופץ אני עכשיו מנסה לעזוב אותו ניסיתי באמת כול דבר והוא לא עוזב ושאני סתם מנסה לקפוץ כדי להגיע לדלת זה יוצא לי אז הינה זה הקטע ב1.07 דקות בדקה ו7 שניות תגידו לי בבקשה איך לעבור תחלק הזה תודה מראש מתן
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
טוב קיצור לחבר שלי יש בעיה במשחק . Counter Strike :Source כל פעם שהוא ניכנס למשחק אחרי כמה זמן זה יוצא לו מהמשחק ועושה לו שגיאת אל תשלח.. מישו יכול לעזור לי לעזור לו ? בבקשה =]
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עד עכשיו מה שהכי נהנתי ממנו זה NFS פורשה שלדעתי זה אחד המשחקים הטובים ביותר בסדרה הזאת. רוצה משחק בסגנון כזה כמה שיותר ריאליסטי היופי לא מעניין אותי. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שיש איזה אחוז קטן שאפשר לעשות משהו? יאלהה איזה באסהה אני משחק בזה כל יום .
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר איזה שעתיים מחפש משחק שהיתי משחק בו לפני המון זמן... המשחק מאוד דומה ל Disasteroids אבל היתה שם אפשרות לשחק עד 4 שחקנים וזה היה מאוד כיך לשחק בזה אם מישהו. היה אפשר לירות בחללית של שחקן אחר ואז הוא מתחיל לנוע מהר ומאבד שליטה ואם נתקע באסטרויד - מתפוצץ .
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
מה לגבי SUPER PATCH 0.31 ..מישו כאן מעודכן?הוא על המחשב שלי אבל אחרי ההתקנה לא נותן לעשות ATTACH...יש על זה דיונים ברשת אבל לא מצאתי תשובות נורמאליות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, כשהפעלתי הייתה הודעת שגיאה שחסר הקובץ d3dx9_25.dll הורדתי והעתקתי אותו ל system 32 עכשיו הוא לא מראה שחסר הקובץ הזה אבל, בכניסה למשחק עושה צליל ויוצא מהמשחק. מה זה d3dx9_25.dll למהל א היה לי אותו? ומה הבעיה של המשחק הזה?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מתי יוצא AGE OF EMPIRES 3 :THE WAR CHIEFS בישראל אני מת כבר!! חסכתי כבר כסף לזה
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יודע שאולי לחלק זו תהיה שאלה מטופשת ( כי הם מכירים ) אבל אני מת מת למצוא איזה SHOTER חלליות / מטוסים כזה תלת מימדי שהצפיה היא מעל המטוס שיורע על אוייב באוויר וביבשה כמו שהיו משחקי מכונה לא מחפש סימולטור מורכב אלא הנאה שדל ירי תרנגולות ילדותי מידי בשבילי - מחפש משחק מתקדם יותר תודה מראש לכל המלצה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק - Midtown Madness 2 (למרות שזה משחק ישן, אבל הוא נחמד) מאז שהתקנתי גרסה חדשה לכרטיס מסך ( - G-Force 2) אז במקום הגלגלים אני רואה עיגולים ריקים כאלו , ועוד בעיות גרפיות דומות... מישהו יודע מה זה יכול להיות? צודה מראש לממי שיעזור - כי פתאום נהיה לי חשק לחזור לשחק במשחק הזה :bigok:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לדעת אם ניתן למדוד את ה FPS בזמן משחק, לדוגמא: Wolfenstein: New Order (אבל זה תופס כמובן לכל משחק), וזאת, מבלי לפגוע באיכות. האם קיימת תוכנה מומלצת? תודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-