משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
תלחצו לתמונה המלאה אני כבר לקראת הסוף של המשחק.. אני יודע שאני אמור לקפוץ כאן מעלה הגדר, אבל הרווח הפסיק לתפקד במשחק (שיניתי גם את מקש הקפיצה למקש אחר אבל גם זה לא עוזר) נראה כמו באג רציני כי עד עכשיו היתי יכול לקפוץ. למישהו יש רעיון מה לעשות עכשיו חוץ מNOCLIP?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בחודשים הקרובים מתחיל צוות פיתוח בניהולי לפתח מוד ישראלי לCOD4 שיכלול בתוכו מפות למולטי של אזורי קרב בישראל בניהם ירושלים תל אביב ועוד! במוד תשולב ערכת סקינים של צה"ל, מפות, נשק צה"לי ועוד!. יתכן וישוחררו אף מספר שלבים לסינגל פלייר, אך איני מבטיח כלום. דרושים אנשים שיודעים mapping, מתכנתים ומעצבים מוכשרים! כל המעוניין לעזור שיפנה אלי בפרטי או במסן: yoni92@hotmail.co.il בברכה, יוני.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מפעילה את הקובץ DS2VideoConfig שאחראי על ההגדרות של הכרטיס מסך והוא רושם לי שיש בעיה(ראו תתמונות ששמתי) כשאני מפעילה את המשחק רואים את הגראפיקה של המשחק ממש גרועה.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק אז ההתקנה עוצרת ומופיע לי ההודעה הבאה: download failed. check your internet connection and try again מה צריך לעשות??
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כמו שזה נראה. הנצאים משטלתים על אמריקה, בידיהם טכנולוגיה שאולי ולא פותחה גם בשנים של היום. אנחנו הגיימרים משחקים נהג מונית העובר יותר חוויות קרב מצבא ארה''ב והצבא הגרמני ביחד. לא אדיוטי באיזשהוא מובן?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בהחלט יש היום התחלתי לשחק את המשחק החדש imperium romanum מהרגע שהתחלתי את הטוטוריאל שמתי לב למשהו מאוד מאוד מיוחד מהרגע שאתה לוחץ על הכפתור אתה כבר רואה את השלב כולו ואז המשחק עוצר ל5 שניות והמשחק מתחיל -- העניין הוא שאני עם מחשב דיי פחות מהממוצע וממש לא אמור לעמוד בצורה כזאת עם המשחק הזה (שנראה מדהים ד"א) אז בדקתי את ההגדרות... כולם היו על ULTRA/HIGH,נדהמתי... המשחק עובד לי קבוע לגמרי על 40FPS ואני מאוד מאוד מרוצה מומלץ במיוחד לאוהבי ז'אנר פיתוח הערים(סטייל קיסר)
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את הגרסאות של משחקי הכדורגל (fifa\pes) שיוכלו לרוץ על המחשב שלי חלק בלי בעיות.. מפרט: פנטיום 4 2.6 1.25GB ראם כ. מסך- geforce 4 mx 440 64mb אני יודע שזה די עלוב ורק גרסאות ישנות יתמכו בזה אבל אני מסתפק מחוסר ברירה.. תודה למי שיעזוררר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
http://www.gamershell.com/download_22778.shtml הורדה . תהנו :2gunsfiring:
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצה למשחקי מירוצים תאמת לא אהבתי את הניד פור ספיד האחרון .. מה יש לכם להציע?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת אם יש פאטץ' שיוריד מהגרפיקה במשחק Hitman Blood Money שיחקתי בדמו אבל הוא לא עובד על המחשב שלי הכי טוב, אבל המשחק עצמו יפה ונראה כיף. יביאו לי את המשחק אם אני ירצה, אבל יש סיכוי שקיים פאטץ' כזה למשחק הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני ניכנס לאיזשהו סרבר .. אחרי כמה דקות מעיפים אותי עוד ליפני שאני מספיק לשחק .. ואני יודע שזה ביגלל הפינג .. אבל אני לא יודע איך ליגרום לפינג להיות נורמלי !!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול ישר להוריד את ה PATCH 1.5 (האחרון) או שאני צריך להוריד את כל הPATCHS ולהתקין אחד אחד?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ניסיתי לשחק במשחק הזה היום והוא עובד מהר מדי. חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי, אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי שהמשחק יעבוד במהירות נורמלית? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו שיש לו את המשחק ניתקל בבעיה בתחילת ההתקנה של הדיסק הראשון שהראה שגיאה?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יצא לאור כבר? כתוב שבבריטניה..השאלה אם הגיע לארץ? http://www.tm-united.com/index_en.php מה זה, רק אני מתלהב מהמשחק הזה? אגב איזה ג'ויסטיק מומלץ למשחק כזה?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני משחק במשחק שהוא דרך אגב משחק טוב. רציתי לשאול למה באמצע המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב לי כול כמה דקות? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
חיפשתי בגיימספוט בפייל פלנט ובגיימר של ולא מצאתי...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לסוף המשחק... סיימתי את המשחק בכך שהרגתי את הדרקון הענקי הזה, אך בסיום אחרי הכתוביות הוא יצא לי ל Main Menu של המשחק. השאלה שלי היא: אני לא אמור להמשיך לשחק במשחק? כאילו להמשיך את הסיפור בלחזק את הדמות, לבנות בית, לסיים את המשימות הקטנות וכו'? כי עדיין לא עשיתי את כל זה.. והאם יש תוספות למשחק? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני ואח שלי רוצים לשחק בדיאבלו הראשון ברשת הביתית אבל אני לא מוצא דרך לעשות את זה אין BATTLE NET מודם זה רק ישן של 56K ושאר האפשרויות כמו DIRECT LAN פשוט לא פועל אז האם יש דרך אחרת לשחק במשחק? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-