משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
איזה משחקי FPS שווים יש חוץ מ-FAR CRY, DOOM 3, CALL OF DUTY ו-HALF LIFE 2? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
[ATTACH=CONFIG]5630[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Outer Worlds, היצירה החדשה של סטודיו Obsidian (אשר העניק לנו גם את Knights of the Old Republic 2 ו-Neverwinter Nights 2) תנסה להחזיר את משחקי התפקידים לאופנה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף הוא יצא,מקודם יותר ממה שאמרו http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=79871
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני חייב לקנות את הגרסא האירופאית כדי לשחק בשרתים אירופאיים?? או שגם הגרסא האמריקאית תספיק??
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר'ה אני לא מצליח להיכנס לgta_sa זה רושם לי grand theft auto sa requires at least directx version מה זה אומר??
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן מחפש איזה משחק אופנועים איכותי ומהנה מישהו אולי יכול להמליץ לי על איזה משחק כזה ?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצא לי לשחק היום במשחק הזה והאמת שהוא דיי חמוד ומגניב ורציתי לשתף אתכם המשחק, בלי לפרט יותר מידי, הוא בעיקר פתירת בעיות ופאזלים (חידות כאלה כמו שיש נגיד ב PRINCE OF PERSIA) ואקשן ויריות קצת מגוף שלישי. אתם משחקים במשחק את BLITZ, רובוט כתום וחמוד שתקוע באיזה מעבורת חלל נטושה. כשהמעבורת מותקפת על ידי רובוטים אחרים מהחלל משימתכם היא להשמיד אותם ולשמור על המעבורת. לעזרתכם ניצב איזה רובוט טכנאי שבונה לכם כלי נשק חדשים כל פעם ומוסיף לכם נשקים וכלים לארסנל.. המשחק כולו בנוי על עקרונות פיזיקה מורכבים ביותר כמו כוחות משיכה, משקל לחפצים וכו'.. ומלווה כולו בהומור והרבה שטויות .. המשחק די קל ופשוט וייסב הנאה לשחקנים המתחילים אך גם יצחיק ויאתגר לפעמים את הגיימרים הכבדים שב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך שהבנתי יש בוטים או משהו אבל כמה בוטים שלא הורדתי אף אחד מהם לא הצליח.מישהו יודע עם מה ואיך לעשות SINGLE PLAYER מול המחשב בCOUNTER STRIKE 1.6
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי שאלה שממש מטרידה את ראשי בימים האחרונים. האם יתכן כי NFS MW החדש תומך גם ב HDR? האפקט שאתם יוצאים מהמנהרה זהה פחות או יותר לאפקט שאתם מטפסים במעלי המדרגות ב HL2:LOST COAST... בנוסף, יש עצמים שבוהקים באור השמש (בניינים, זכוכיות וכו'). בגרסת PS2 אגב שיצא לי גם לשחק בה, יש את האפקט ביציאה מהמנהרה, אבל הארת בניינים וגופים אחרים לא מתקיימת...
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני חושב שגנבו לי את הCD KEY של HALF LIFE . ניסיתי להיכנס לכמה שרתים של HL ועוד כמה מודים של HL ובכולם כתוב שהCD KEY שלי הוא בשימוש, אפילו בשרתים אירופיים,לא נתתי לאף אחד אותו, מה לעשות? איך יכול להיות שבכל השרתים שניסיתי הוא בשימוש? ד"א אני משתמש בתוכנה The All-Seeing Eyeכדי למצוא שרתים למשחקי רשת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום זו בקשה מאוד הזויה אך רצינית באותה המידה. לכל אלו מכם שמכירים את המשחק "מורטל קומבט" - באחת מגרסאות המשחק מופיע קטע קצר שבו הדמות שבה בחרת נופלת לבאר שבסופו יש קוצים-סכינים. כבר הורדתי גרסאות רבות של המשחק וניסיתי להגיע לסיטואציה שבה מצב זה קורה ולא הצלחתי. אשמח מאוד (מאוד) אם אחד מכם יפתור לי את הבעיה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אני נאלץ לפתוח עוד תראד על aa (למרות שלר רציתי) סיימתי את הסנייפר סקול (שתי משימות) ואין לי לאיפה להמשיך :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בחלק שבו אתה נמצא בביוב ואני פשוט לא יודע מה לעשות מישהו ששיחק במשחק נתקל בכזאת סיטואציה?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני עושה KM/H במקום MP/H? אני לא מצליח לשנות \= ניסיתי להכנס לכל ההגדרות (נראה לי :-\ ) תודה לעונים =]
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בדרגת Master Sergeant ואמור לעלות לדרגת First Sergeant , אני לכאורה עונה על כל הדרישות מבחינת ניקוד וכל basic badges הנתונים שלי http://bf2s.com/player/46298587/ מערכת הדרגות http://bf2.com/content/Ranks מישהו יודע למה אני לא עולה בדרגה ? שכחתי משהו אולי ?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני לא יודעת מה צריך לעשות פה: זה החלק של הדבורים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אתם יודעים שצריך מעבדים+זכרוונות+כרטיסי מסך טובים בשביל להפעיל את המשחק ואף אחד לא ישפץ את המחשב שלו בשביל משחק ששווה (בערך) 200 שקל גם אתם חושבים כמוני?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב אז אני אתחיל בביקורת מקדימה קצרה על המשחק: מי שלא מכיר ולא ראה את הסרט Scarface הנה פרטי עלילה: אתה טוני מונטנה, בזזו אותך ניסו להרוג אותך אבל לא ויתרת. אתה בקרב יריות מסעיר על חייך. אתה חייב לטוס מאותו מקום שאתה נמצא בו ולהתחיל הכל מ -0. אני מתכוון שהמשחק מספר את סיפורו של טוני מונטנה קובני מצוי שהיגר למיאמי בארה"ב מקובה. חברו מציע לו להתחיל להרוג אנשים ולהתנקש בהם בשביל כסף. בהתחלה זה קל אבל לאט לאט טוני מבין שכסף יהרוס לך תחיים. פרטים מוויקיפדיה: בשנת 1980 מגיעים אל חופי ארצות הברית 150,000 מהגרים קובנים אשר הוגלו על ידי פידל קסטרו, 25,000 מהם היו בעלי עבר פלילי. אל פצ'ינו מגלם את טוני מונטנה, אחד המהגרים הקובניים, בעל עבר פלילי עשיר. הוא שהה בכלא הקובני במשך חמש ש…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1)אני משחק רק נגד המחשב ולא ברשת אז איך אני יכול לראות כמה מדליות ונקודות וכישורים יש לי? 2)לפעמים שאני נפגע אז קורה משהו מוזר שכאילו הכל נהיה איטי יותר ושומעים פעימות לב ברקע כמו "זמן כדור" למה זה קורה ?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, יש עכשיו ריבוי משחקים אונליין שהם בחינם או שדורשים תשלום חודשי אני יודע על משחקים כמו wow, rift ועוד כמה שדורשים תשלום חודשי רציתי לדעת באיזה אתר יש את כל המשחקים אונליין שדורשים תשלום חודשי כי נגיד אני רוצה לקנות את Heroes of Newerth זה תשלום חודשי? מה לגבי warhammer: age of reckoning? ומה עם שר הטבעות החדש שעומד לצאת? אני אשמח למקורות מידע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו שיצא המשחק המעולה PES4 ויצא עם האופציה של משחק רשת (Online) אפשר להתחיל לעשות גם בו טורנירים וכמו שאתה בטח יודעים הוא פי 1000 על פיפא המסריח ומגעיל של החברה המגעילה עוד יותר EA .... אז מי רוצה לעשות טורניר או סתם משחקי ידידות לכייף? תשאירו פרטים כמו ICQ ושם ונרגן משהו....
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-