משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי כולם... קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ג'יגה בייט 8800 GTS אני צריך המלצות למשחקים טובים! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט וכאשר אני מנס ה הליכנס למשחק הוא רשום לי שגיאה מישהו יודע למה זה ככה? אולי בגלל מערת ההפעלה?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יודע למה הNBA LIVE 08 עף לWINDOWS אחרי הרבע הראשון עם הודעת שגיאה, התקנתי את מה שהמשחק מבקש בתחילת ההתקנה. יש לי ווינדוס וויסטה. תודה ויום מעים .
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שכולם מכירים - יש משחק שקוריאם לו GTA:SA. למשחק הזה יצא גרסת מולטי שבעיקרון הפכה לגרסה של "Deathmatching" משעמם. הסרבר הזה שונה, הסרבר הזה הוא סרבר Roleplaying. בעיקרון פה אתם ממציאים לעצמכם דמות וחיים אותה: כל החלטה קטנה שלכם יכולה להשפיע על אופי העיר בעוד כמה ימים, אפקט הפרפר. יש לסרבר כמה חוקים, הוא מתנהל בצורה קפדנית לרמת Roleplaying גבוהה - ככה שאם פתאום תגידו בצ'אט הרגיל "LOL"... כנראה שתקבלו קיק ואזהרה. אתם הדמות שלכם, אתם לא מישהו שיושב ליד מחשב - זה מה שהסרבר הזה מנסה לעשות. -- כרגע, אגב, יש קצת משתמשים [8-10] ובערב בערך 30-40, זה בגלל שהיו בעיות בגרסה הקודמת ועכשיו הם מוציאים סקריפט חדש לסרבר עם המון המון אפשרויות חדשות, ובגלל שהסקריפט לא גמור…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס מאוד חלש? מפרט בצד.. הכל על LOW בלי פילטרים ובלי כלום וממש המשחק זז לאט הוא מאוד כבד?
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק ושאני מתחיל לשחק יש 2 בעיות למרות ששמתי את הקראקפיקס: 1) שזה עולה כתוב שזה לא נסגר טוב בפעם הקודמת וצריך מצב בטוח משו כזה...(למרות שעשיתי ריסט) -אבל אח"כ שאני עושה כן זה פועל... 2) אני לא מצליח לשים בכמה הגדרות HIGH! זה פשוט עובר בין מדיום לLOW ולא היי! בקשה עזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הרצתי את המשחק ואז הוא רצה את XLIVE.DLL אז התקנתי את XLiveRedist1.1.0322 ואחכ שוב הרצתי את המשחק וזה מה שהוא רשם בתמונה רשום: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יודע שהמשחק קצת ישן...מלפני שנתיים /שלוש..אבל בכל זאת : אני לדעתי באחד המסכים האחרונים > שניקרא CHACKPOINT פיצצתי ספינה פיתאום מגיע מסוק יש לי משגר טילים > פוגע בו פעם או פעמיים והוא מסרב להתפוצץ מה אני מפספס כאן ? למה כזה קשה להוריד את המסוק הזה ? THX
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חברים שלי התחילו לשלוח לי אתמול לינקים לקריסיס המלא ורציתי לשאול האם הוא באמת כבר יצא לשוק ?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חיסלתי את כולם....ואני מנסה לעבור לצד השני...אבל אין שום גשר....מעל הנהר של ה"לבה" היגעתי לאיזה סלע = שמגיע קרוב לצד השני - אבל לא מספיק אני מנסה ליקפוץ מעל המירווח שנישאר ומיתרסק למטה יש מעבר נוסף או דרך אחרת ? אמורים להפיל את הסלע ? למטה או מה ? THX
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך אפשר לעבור את הקטע שאתה סנייפר ועוד סנייפר איתך וצריך להגיע לנקודת החילוץ ויש פשוט איזה צבא שלם שיורה עליך מכל הכיוונים + כלבים! איך עוברים את זה אני כבר השתגעתי!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. במחשב הישן היה לי דיסק עם חסות של מודן והיו בו מלא משחקים (דיאבלו 2, פיפא 97, דיוק ועוד) קיצר היה שם משחק של אדם קדמון, משחק בגוף שלישי, אני רק זוכר שלב ביער והוא היה זורק אבנים על האויבים והיו שערי טלפורטים.. מישהו מכיר? 2. יש לי CS 1.6 ופתאום משהו נדפק במשחק, שאני לוחץ על ישר ועל צד כלשהו הוא זז לאט ולא מהר כמו תמיד.. יש לכם מושג איך לסדר את זה? (אין לי כוח להתקין מחדש)
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה הסיכוי של ביושוק לרוץ (אפילו על ההגדרות הכי נמוכות על 640/480 או 800/600 המחשב: P4 3.2GHZ 1G DDR 400MHZ 9200 RADEON.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חזרתי לאחרונה לנסות לשחק את המשחק ב BATTLE NET. הבעייה שיש לי LAG כשאני מנסה לשחק עם אנשים אחרים. פתחתי את הפורטים בROUTER שרשמו בבליזארד: 6112, 4000. אבל זה לא עוזר... (אין FIREWALL במחשב) לעוד משהו זה קרה?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
היי. אני מחפש אתר שיגיד לי אם אני מסוגל להריץ על המחשב שלי את היטמן blood&money אני מכיר את System Requirements Lab אבל אין שם את המשחק הזה, מישהו מכיר עוד אתר? תודה
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין משחק ישן שתומך בDX7 על XP והמשחק לא מצליח לעלות. בXP יש DX9 . מישהו מכיר פתרון לבעיה? :s05:
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק וזה נתקע לי פשוט!! עכשיו הייתה לי בעיה בגרפיקה של המשחק יש לי כרטיס מסך 7600 g force בכל אופן ... לאחר שאני שמתי פאץ' כדי שלא תהיה את הבעיה הזאת ... זה מה שקרא ... http://img413.imageshack.us/img413/8666/46824823lf1.jpg http://img249.imageshack.us/img249/7853/56285394xn0.jpg מה אני עושה ? עכשיו הכרטיס מסך של הלוח אם נהפך להיות ברירת מחדל... מה אני אמור לעשות עכשיו חוץ מלעשות ריסטרט כי זה יחזור על עצמו ברגע שאני אפעיל את המשחק .
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך היום ורציתי לדעת אם זה ה FPS שאני אמור לקבל? 30-57 4XAA HIGH DETAIL 1680X1050 מפרט בצד תודה
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
או שיש איזה אחוז קטן שאפשר לעשות משהו? יאלהה איזה באסהה אני משחק בזה כל יום .
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
כמו בכל שנה, אתר משחקי האינדי (מפתחות עצמאיות קטנות) gametunnel.com ערך את פרסי השנה שלו. השנה אני ממליץ על אימורטל דפנדר, ככל הנראה אחד ממשחקי הטאואר דיפנס הטובים ביותר שנוצר, קודוס רוק לג'נס, משחק סימס מופשט עד לבסיס שבו מקימים להקה, ודיטרמנס, משחק עם מכניקת חרבות דומה לדיי ביי דה סורד הזכור לטובה בו שולטים ישירות בתנועת החרב. משחקים רבים נוספים מחכים לכם, הגיימרים העצלים שמתעלמים מהשוליים המצויינים שהתפתחו בתעשיית המשחקים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אלה השגיאות שאני מקבל: חייב לציין שהטמפרטורות מצויינות בזמן המשחק - 40 מעלות ללוח אם, 34 למעבד, 60 לכרטיס מסך. * הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים שיש. * אין מה לעדכן באתר של מייקרוסופט.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אתם יודעים, משחק אקשן חלליות עם גרפיקה מרהיבה , כוכבים ומשימה מרכזית תוך כדי צבירת משאבים ופיתוח החללית ...יש כזה חדש יותר מ FREELANCER אבל שמבחינת הכיף שלו משתווה?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-