משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הכוונה, אפשר להוריד את גרסתם המלאה, ללא תשלום כמובן (מכל מקור שהוא) לפי החוק?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום בזמן האחרון אין לי מה לשחק ואני מחפש המלצות לשמחקים בכול סגנון חוץ מאסתרטגיה FARCRY .HITMAN ,COD4 , CRYSIS ,NFS PRO STREET,AC , HALO כל המשחקים האלה שיחקתי , רציתי לקנות HALO2 אבל אין לי ויסטא אז אני לא יכול לשחק . אז אני פונה אליכם שתביאו לי המלצות למשחקים אבל לא ישנים משחקים שיצאו עד לפני שנתיים. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אצלי נפל הסטים אני לא יכול לעשות כלום גם אצל כל החברים שלי נפל גם לכם נפל?? מתברר שבכל העולם זה ככה http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=684843 כבר 20 דקות
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמתמחה במשחקי מחשב (לא מבאג) באיזור חיפה? לבאג לוקח הרבה זמן עד שהם מקבלים משחקים חדשים בד"כ ולא בא לי לחכות שבוע עד שהמשחק יגיע בדואר מPCGAMES. אני רוצה לקפוץ ביום שישי לקנות את MASS EFFECT.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבוע טוב, האם יש מידע חדש אם המשחק HAZE יצא לPC? או שגורלו נגזר להיות משחק קונסולה בלבד?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק הזה מעל לחצי שנה ואני לא מצליח למצוא את מה שהיה לי אני מוצא רק את הגירסה Brothers in Arms Earned in Blood 3D ואני מחפש אולי את ההמשך אולי את הקודם משהו יכול לעזור לי :s05:
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
מישהו יודע ? ויכול לאמת את זה ??? אם כן יהיה שיפור משמעותי בביצועים לבעלי כרטיסי DX10.1
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני לא מוצא את המפתח הרביעי שניים נמצאים כבר אחד פתחתי את השער ושמתי אותו איפה האחרון עזרה בבקשה אני לא יודע מאיפה להביא אותו מי שיכול להביא תמונה שתתאר את המיקום זה יעזור תמונה: תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
למשל אם אני אשחק לדוגמא ב-Assassin's Creed, Gears Of War, Crysis פתאום המחשב אחרי כמה דקות ממזער לי את המשחק לשורת משימות. זה קרה לי בכל המשחקים, בהתחלה חשבתי זה באג שיש במשחק אחד. אבל ראיתי שזה בשאר המשחקים גם ככה. מה עושים ? יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך ? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני הולך לסבול כמה ימים טובים בישיבה מול מחשב בעבודה... כמו שאני עושה עד עכשיו כל יום... אבל הפעם אני לא אצתרך ולא אוכל לקום ממנו יותר מדי... ולכן - אני זקוק למשחק און ליין שאין צורך להוריד אותו או שההורדה לא ארוכה... אני מעדיף משחק אסטרטגיה ודברים בסגנון. אם תוכלו להמליץ לי על משהו כזה שיעביר לי את הימים הקרובים אני אהיה אסיר תודה...
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף שבוע נעים. אני צריך למלא את המחשב הבא במשחקים שהם לאו דוקא חדשים אבל שהיו טובים וירוצו חלק. P4 3Gh GF5700 1G Mem אני הצלחתי להיזכר לדוגמא בניד פור ספיד של אותה תקופה hot presuit וגם בנסיך הפרסי 3D. עשו טובה תרשמו לי בבקשה את כל המשחקים היפים ביותר שיעבדו חלק על המחשב הזה.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שמעו, אני מזה אוהב את כל הקרבות עם החרבות והגרזנים וכל השטויות האלא אבל איכשהו תמיד הורסים את זה ! ניסיתי אובליביון והמערכת קרבות פשוט איומה (לדעתי). כנ"ל גוטיק 3. אני מרגיש במשחקים האלא שלא השקיעו מספיק מחשבה על הקרבות עצמן אלא על הציוד וכל זה. מה שאני מחפש זה משחק שבו הקרבות באמת מושקעים, נגיד כמו ב DMC4 ! ששם המערכת קרבות מעולה ואפילו עם קובאים וכאלא... אז אני מחפש משהו כמו DMC4 של ימי הביינים... בלי כל השטויות של הציוד וזה, או שכן רק שהערכת קרבות תיהיה מושקעת וכיפית. אין בעיה גם אם זה משחק שהולך לצאת, אני פשוט רוצה לדעת איזה משחק זה ואז שהוא ייצא אני כבר אשיג אותו. ואת דארק מסייה כבר שיחקתי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי קנה את את C&C Kane Warth ושהוא מתקין ומנסה לעלות את זה הוא מקבל הודעה ש Tiberium Wars חייב להיות מותקן... מה שהוא קנה זה תוספת ? לא משחק בפני עצמו ?!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
עם איזה דיירקטX המשחק אמור לעבוד ? 9c ? או שרק 10 ? ואיפה אפשר להוריד את גירסא 10? לא מצאתי אותה באתר של מיקרוסופט. הצלחתי להוריד רק את 9. תודה לעוזרים! מנהלים אם זה לא הפורום הנכון אודה אם תעבירו
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך אני מתקין פעמים אותו משחק אחד יענו אני מתקין משחק ואני רוצה להתקין עוד פעם על אותו מחשב בלי למחוק את תקיית המשחק הקודם פשוט זה לא נותן לי זה אומר שהמשחק כבר מותקן אז אין צורך להתקין עוד אפילו לא בכונן אחר תודה על כל עזרה
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן, משום מה, בויסטה 64 שלי, שום טריינר לא עובד. לדוגמא: הטריינר של COD4 או של FLATOUT CARNAGE. הרצתי אותם כADMINISTARTOR. האם זה עובד למישהו עם ויסטה 64? תודה!
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו הגיע לדרקון והצליח לחסל אותו? אני נהרג מייד במכה הראשונה שהוא מנחית למרות שאני כבר בדרגה 21 (עשיתי את המשימות בדרך, כולל משימות הביניים).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת מחפש משחקים בסיגנון של המשחק. מי ששיחק יודע על מה אני מדבר. לאלו שלא שיחקו מציע לשחק ממש אהבתי תמשחק באמת אחד המשחקים הטובים ששחיקתי השנה. עכשיו יש לי רק את MASS EFECT ולא כל כך משחק בו מבקש תעזרה שלכם צריך רשימה של משחקי פעולה טובים בסיגנון שציינתי וברמה של Frontlines - Fuel of War עם אפשר תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אני יודע שיש אתרים שמאפשרים קנייה של משחקים רק שבמקום לקבל דיסק אתה מקבל אפשרות להוריד את המשחק. אילו אתרים כאלו קיימים? תודה
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במשחק מייפלסטורי.. כשאני מפעיל אותו נדלק לי מסך כחול והמסך רושם לי שאני מחוץ לתחום (רזןלוציה לא נתמכת) זו בעיה מוכרת? איך אני משנה רזולוציה במשחק...? HELP
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כרגע אני משחק בעיקר בBF2. עד כמה דומה \ שונה הסיגנון בCALL OF DUTY 4? יש עוד מישחקים בסיגנון של BF2 רק חדשים יותר? אותו רעיון של חוליות וVOIP וכאלה? עומר
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני שואל כבר הרבה שאלות בקשר לGTA IV ואני יודע.. עכשיו לעיקר אתם יודעים במקרה איפה אפשר להוריד את המשחק לתקופת ניסיון או משהו?... אני פשוט חייב לראות איך זה נראה!! תודה לכם מראש וזו השאלה האחרונה ברק גונן
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-