משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדובר על 29 מפות חדשות לcounter strike האם מישהו יכול לפרט,או להציג את הידיעה במלואה?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זה משחק חדש של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/games/impossiblecreatures/ מישהו יודע מה זה המשחק הזה? ומה הם דרישות המערכת שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי 3 מרוצים נגד הבוס אחרון, אחרי זה יש מסלול כזה בדריף בהרים שמה בכביש שעפים וזה, אז קיצר אני לא מצליח לעבור את זה. איזו מכונית הכי טובה לזה? אני עם הלמבורגיני עם כל השיפורים.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב ככה השגתי תמשחק המלא! יש לו 3 tutorials לא משחק כבד בכלל ועוד מעט אני ישים גם ss's לפי שעתי הוא קצת מסובך אבל פחות מהראשון!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בואו לקבל הצצה ל-Shadow of the Colossus, כפי שמעולם לא ראיתם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם הבעיות בשרתים נפתרו ואפשר לשחק באופן שוטף ואם בכלל שווה להוריד את המשחק?! רציתי גם לקבל פרטים עליו... 1. אם המשחק הוא כמו דיאבלו שדורש כל הזמן חיבור קבוע של אינטרנט? 2. ההתקדמות במשחק היא במשימות או שפשוט בונים עיר? 3. איפה הכי כדאי ומשתלם להוריד את השמחק?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק ב saints row iv שהתגלה כמאוד מהנה אבל יש קטע שאני פשוט לא מצליח לעשות. אני לא מצליח לסובב את הספינה לצורה אופקית ניסיתי כל כפתור אפשרי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אך עוברים את המשימה עם 8-BALL זו שנותנים לך רובה צלפים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יתאר לכם מה עשיתי: התקנתי half life שמתי את סי די קי שלי (והוא מקורי שלי) התקנתי עידכון ואז התקנתי את CS 1.5 אני מנסה להכנס לסרבר וזה לא מצליח להחבר לWON ומה שקורה שאני לא יכול לשחק באינטרנט אז מה אני עושה?? גם ניסיתי סי די קי לא עבד :-\ :'( מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ ממני ומIDANP (אני מקום 2 בארץ ועידן מקום 3 בארץ... כאשר אנחנו בין ה40 הטובים בעולם(אני בין ה10... ) סתם מעניין אותי למה אני רוצה עוד שותפים למשחק הזה... משחק חזק ביותר... ניתן להורדה מהאתר הרשמי : www.trackmanianations.com
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אתם מוזמנים לפרסם את המשתשמ שלכם כדי שיוכלו להוסיף אותכם. שלי : gmanIL.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק פועל לי בערך פי 2 יותר מהר ממה שהוא צריך לפעול...איך אפשר לסדר את זה? בזה שהוא פועל פי 2 יותר מהר כלומר..רק המשחק...לא הוידאו ...נניח האויבים שמולי והמלכודות הרבה יותר מהירות כמו כן גם הנסיך
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
דרושים מנהלים חדשים לצוות ההנהלה של קהילת CS:GO. אם אתם חושבים שאתם מתאימים,שיש לכם כושר ניהול,ניראה לכם שיש לכם את הזמן והמאמץ להשקיע ? צוות המנהלים של קהילת CS:GO מחפשת מנהלים חדשים שיצטרפו למשפחת HWzone ניהול בקהילת HWzone דורש יכולת ניהול,התמדה,זמן והרבה רצון להשקיע בקהילה. אז אם אתם חושבים שאתם מסוגלים בואו ותציעו את עצמכם ואולי תתקבלו להיות חלק מקהילת CS:GO. צוות הקהילה בעל מספר תפקידים ולכל תפקיד בהנהלה יש את התפקיד שלו. כרגע ההנהלה בקהילת CS:GO מחפשת אדמינים לתפקידים הבאים: Server Manager - תפקידו של מנהל זה להיות אחראי על צוות האדמינים בשרת הנקבע לכך, זאת אומרת לדוגמא יש את שרת הפאבליק, כל האדמינים של השרת מנוהלים בידי מנהל השרת (SERVER MANAGER) והוא אחרא…
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancysendwar/news.html?sid=6171351&tag=nl.e579 נראה ממש ממש טוב!
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בעקבות קניית 2 שלטים למחשב רציתי לדעת על באיזה משחקים אתם ממליצים לשחק. דיון מהנה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!. אני מת לשחק משהו ואין לי כלום על המחשב חוץ מ XIII ישן.... אני מחפש משחקיי פעולה שיש להם עלילה טובה זה העיקר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
למישחק קוראים Red Steel והוא מפותח על ידיUbisoft דרך אגב המישחק אמור להיות FPS לפי מה שהבנתי וקחו לינק לחדשות של Ubisoft http://www.ubi.com/US/News/Info.aspx?nId=3882
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה להציע משחק בשם laghaim , אני מקווה שהמשחק יהפוך ליותר מפורסם בקרב הישראלים אז אני מפרסמת אותו פה..למי שמכיר את BIOSFEAR ..אז זה גרסא חינמית של BIOSFEAR ..והוא עובד כל היום! 24 שעות ביממה (אני מציינת עובדה זו מכיון שבגרסא אחרת של המשחק הוא עבד עד 5 וחצי בערב..) הדמויות bulkan-הלוחם של המשחק,מתמחה בהגנה וב HP kalipton-הקוסם של המשחק מתמחה בהתקפה,הגנה יותר חלשה משל חתול מת aidia[מקווה שככה רושמים]פיה מתמחה בריפוי,התקפה קצת יותר חזקה משל ה bulkan[שחקן נמוך רצח ><] human-מתמחה ביריות עם רובים ואמצעים טכנולוגים משוכללים,התקפה חזקה,כוח ממוצע זה היה הסבר כללי. מה חדש בגרסת 2005? חפצים: הוספו חפצים לרמות 300-350[yup זה לא נורמלי ] עולמות: עולם רביעי[אחרי parus עם מ…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני משחק אם מישהו בדיאבלו ב tcp\ip טוב אז מתי שאני מנסה לעשות HOST שזה ישחק ממני והוא יתחבר אלי זה לא עובד לי אבל כשאני מתחבר אליו (עושהJOIN הוא מתחבר ואז רק אני משחק ) מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? אני סגרתי את הפיירוול המובנה ב XP !! אולי ה אי סי קיו אסור שיעבוד.....?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חדשות משמחות לחובבי HL2,ואלה שמצפים ומתכננים לקנות את גירסאת ההרחבה AFTERMATH לפי מידע ראשוני,חבילת ההרחבה תעלה בסטים מחיר מגוכח של 12.95 דולר. Aftermath will be the first big test of that philosophy. The game will ship over Steam this year, most likely in November, and will have an incredibly reasonable purchase price of $12.95. Valve hopes to analyze customer feedback (of which there is always plenty, they note) and incorporate that feedback into their design decisions in the next piece of episodic content, which will clearly come out much sooner than Another Half-Life Game would." http://www.shacknews.com/extras/2005/091505_valvehdr_3.x
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0102121&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 חחחח מי שקונה משחק ב-200ש"ח יכול לקנות גם את אנריל טורנמנט 99 משחק השנה
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי אנשים נראה לי המשחק לא חף מבאגים הגעתי לשלב של התאטרון שבו צריך לפרוץ למחשב פרצתי ואחר כך צריך לעלות בסולם עליתי חטפתי כדור ונהרגתי ופתאום אני צריך להתחיל את כל השלב מההתחלה עד שסוף סוף שוב הגעתי למחשב אז אין על המחשב את הפקודה שצריך לתת להם לפרוץ למחשב שוב ואז אני עומד שם על הבמה ואין לי מה לעשות מה עושים ? אם אני יתקין את המשחק מחדש זה יעזור ? ואיפה שמורים כל ה SAVE שלי מה אני יתחיל אותו מההתחלה ? בעסה בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-