עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by qwerty1987,

אסטרטגיה - סגנון של world in conflict, Company of Heroes, Red Alert פאזלים - סגנון של machinarium, braid תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אחוות המתנקשים של יוביסופט חוזרת לאחר מנוחה ארוכה מהרגיל - ותדרוש חומרה מודרנית למדי בכדי לפעול לכתבה

3. FIREFALL האתר של המשחק, בחלק העליון ניתן להרשם לBETA. המשחק נראה מעט מצועצע כמו borderlands אבל נראה די מבטיח, עם הרבה אפשרויות של קידום והתפתחויות. ויתרון משמעותי, הוא שאפילו אם בוחרים CLASS מסויים, אתם לא מוגבלים להתפתחות הספציפית שלו. טריילר המשחק עם הסברים של המפתחים אני כבר נרשמתי לבטא, הניק Dandan מקווה שהוא יפתח בקרוב, ותהיה קהילה גדולה והכי חשוב מהכל, המשחק עצמו, יהיה חינם!!! (לפחות המולטיפלייר) ולא כמו בWOW

• 38 תגובות
    • 12.5k צפיות
  4. Started by uzi_sch,

זהו את המשחקים הבאים מבלי להציץ בלינקים של התמונות: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8 ) 9) 10)

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by mj23,

היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים ולאיזי בוי תגידי לי אתה בסדר? אני מסביר לך …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by fragon,

בהשראת דני תרשמו\ שימו לינק לשיר שאתם שומעים עכשיו :ם)

7. Started by NoVaPrO6,

הנה סרטון מונטאג' שהכנתי בBF3 SNIPERS אז תראו קצת אהבה ותעשו LIKE & SUB בתודה NoVaPrO6

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by STRENGTH,

טוב אז זה כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת. חשבתי שזה יעבור אבל אני רואה שזה לא.. אז ככה שאני הורג מפלצת לוקח לה איזה 3 שניות למות,ושאני לוקח כסף לוקח איזה 4 שניות עד שהוא לוקח אותו יש עיקוב רציני אני לא יכול לקחת מהר דברים. וגם לפעמים המשחק יוצא לי בגלל שהכל נתקע לי וכל המפלצות קופאות. יש דרך לתקן את הבעיה הזאת??? ניסיתי הכל

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by Component,

שלום. אחי רכש את המשחק Falcon 4.0 והוא מחפש ג'ויסטיק איכותי (עד כמה שאפשר) למשחק. תקציב -100-200 ש"ח תודה. עריכה: האם אני אוכל למצוא גם מצארת (ככה כותבים אני מקווה) במחיר דומה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. Started by kip,

צריך שם של מישהו באזור ב"ש שמטפל ב PS2, מישהו מכיר? המכשיר הפסיק לקרוא (גם דיסקים אורגינליים), כן קורא מוסיקה, ללא קשר למדיה עצמה. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by KKK,

מישהו מכיר את המשחק הזה? איך הוא? מי שמכיר אם אפשר להרחיב עליו... (אני מתענין במיוחד בסינגל פלייר שלו...)

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  12. החנויות המקוונות של וואלב, יוביסופט ו-EA Games מציעות לכם שלל דילים שלא כדאי לפספס לכתבה

13. Started by sEEdy,

מטרת האשכול היא לציין את האנשים שבלטו בקהילה בתקופה שהמשחק קיים (BO2).בשלב הזה כולם מעלים את האנשים הראויים לציון בקטגוריה מסויימת. בשלב אחרי זה בכל קטגוריה יבחרו 3 שעלו הכי הרבה בשלב הראשון ושלב הצבעות יתחיל כאשר יהיה אפשר להצביע רק ל3 בכל קטגוריה. הקטגוריות: השחקן הכי טוב בקהילה השחקן הכי קבוצתי בקהילה השחקן הכי רייגר בקהילה השחקן הכי חכם בקהילה השחקן הכי איימר בקהילה השחקן הכי טרולר בקהילה השחקן הכי פייר בקהילה השחקן הכי אהוב בקהילה השחקן הכי מצחיק בקהילה השחקן הכי שנוא בקהילה שחקן Sniper הכי טוב בקהילה שחקן SMG הכי טוב בקהילה שחקן Assault הכי טוב בקהילה הלידר הכי טוב בקהילה האדמין הכי טוב בקהילה הילד הכי חמוד בקהילה השחקן הכי overrated בקהילה * יו…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Interl-Conore,

האם יש ב XBOX 360 LAGS במשחקי רשת?? ;D

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  15. אני לא יודע מה זה, ניסיתי את מה שאני יודע...בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12240 בקיצור יהיה דמו להורדה בחינם אבל הוא יהיה מאוד קטן והם הפסיקו תפיתוח ויפתחו את 5 בימקום ולפי הערכה שלי יקח הרבה זמן עד ש5 יצא

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

לייב קומנטרי ואחלה גיימפלי זה השותף לערוץ שלי !!! לייק וסאב יתקבלו בברכה ותהנו..... צפו בעוד סירטונים ותכירו אותי..... http://www.youtube.com/watch?v=ZIFzNTn9sU8

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by scorpion,

עוד מעט יש לי unreal 2!!!!!!!!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. את הפקודה אני יודע r_hdrrendering 7\ אמרו משהו שצריך לכבות או להדליק את הפילטרים AA לא הבנתי מה לעשות ובקשר לפאצ' איזה גירסה להתקין הרגע התקנתי far_cry_v1.3 או שלהתקין ת'הכי חדש ? far_cry_v1.33

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  20. התחרות המתקרבת מצד גוגל ומיקרוסופט עושה את שלה? לכתבה

21. קניתי מחשב חדש ושיחקתי ב age of empires 2 ואחרי הרבה זמן (בעיצומו של המשחק שיש מלא חיילים וכל זה לכל אחד הרבה אובייקטים בוא נגיד) זה מתחיל להיות איטי פתאום... עד רמה שכבר לא כל כך כיף לשחק... בהתחלה זה פעל מהר מאוד חלק בלי שום בעיה רק אחרי כמה זמן שהמשחק מתקדם זה ככה... זה המפרט של המחשב: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך 9800gtx+ 512 ram מערכת הפעלה: speedy vista ברקע ששיחקתי פעל רק האנטי וירוס סגרתי אפילו את האייסיקיו ואת המסנג'ר... זה הגיוני שזה ככה? זה קרה לי גם במחשב הקודם... רק בשלבים מוקדמים יותר... או שהיה פחות אוויבים(ואוביקטים על המסך) (המחשב היה 1.7 386 ראמ) תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. שלום שמעתי שיש אפשרות לפני משימה גם לקנות נשק ולא רק לשדרג אותו. אך אני עושה את זה? אני ראיתי רק את האפשרות של השדרוג.... ועוד שאלה עם המשחק התקנתי גם את GameShadow למה זה? תודה מראש

23. Started by Snake_Eater,

שלום, בזמן שאני משחק על שרת, לא משנה איזה, לפעמים המשחק מעיף אותי בטענה שאיבדתי את החיבור ל-EA Online. זה קורה תוך כדי המשחק עצמו ולא במעברים בין מפות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אשמח לעזרה, נסעתי למקום שמראים בסרטון ואני לא מוצא שם את הבחורה. מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by arcticEEE,

עשיתי גיבוי למשחק חדש שקניתי ויש לו הגנה כזאתי (SAFEDISC או STARFORCR משהו כזה) והבנתי שהדרך היחידה שאני אוכל להפעיל את הגיבוי זה לנתק את הכוננים שלי של IDE.. מישהו יודע אם אני חייב לעשות זאת פיזית או האם יש דרך לעשות זאת דרך המחשב או משהו ? ניסיתי דרך המחשב שלי ל DEVICE MANAGER ומשם עשיתי DISABLE לכל הכונני CD DVD אבל זה עדיין לא עבד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.