עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBurger,

התחלתי היום לשחק במשחק Lost PlaneT, ואחריי שסידרתי את כל האפשרויות על הכי גבוהות, החלתי לשחק, המשחק, כמצופה, פעל חלק אך משום מה לאחר זמן מה הוא נתקע לי באופן מוזר מאוד, ולאחר קצת זמן וכמה Ctrl Alt Del זה הראה לי : ERROR: MEMORY OVERRUN אבל לא נראה לי שזה הגיוני משום שיש לי שתי גיגה של זכרון DDR 2 במהירות 800MHZ וגם 8800 עם 640 זכרון, אז מה יכול להיות גורם הבעיה? מישהו אחר נתקל בזה? פתרון?

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  2. אני הולך לעשות קניית משחקים, מישהו יכול להמליץ על משחקים עם עלילה טובה. גרפיקה טובה מאוד (שתנצל את המפפרט בצד על 1280*1024) ולא מגוף ראשון. תודה

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by m4a1,

מהן הדרישות חומרה של CRYSIS והאם המחשב שלי יריץ אותו טוב? WINDOWS VISTA 1 GB RAM READON X1950GT PENTIUM4 3GHZ יריץ נורמלי? נ.ב אין אופציה כרגע לשדרוג מעבד אבל יש אופציה לזכרון זה יהיה כזה קריטי?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by BloodyW,

אחרי כמה זמן שאני משחק, נהיה לי מסך כחול לשניונת ואני לא מספיק לקרוא אותו, ואז המחשב עושה ריסטרט. המחשב שלי מספיק חזק להריץ את זה ולא משנה לאיזה הגדרות גרפיות אני מוריד עדיין אותה בעייה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by shibby15,

אני יכול להשתגע מזה, ההיגוי מאחר ואגרסיבי מידי! כלומר לוקח קצת זמן בין הלחיצה ולבין התגובה של ההגה, וגם כשההגה מגיב זה ב"רבע" סיבוב ולא משהו יותר עדין. בקולין מקרי 2005 זה לא היה ככה, וההיגוי שם היה מעולה. זה משהו אצלי? זה ככה אצל כולם? חייבים הגה? המשיחק נראה מעולה ועובד מעולה והכל טוב, חוץ מההיגוי הגרוע הזה.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  6. אז ככה בביקורות על הכרטיסי מסך,במבחני ביצועים בודקים את הכרטיסים לרוב על BF2 ו FAR CRY אני לא מבין לאף אחד מהם אין גראפיקה כזאת כבדה למה לדוגמא לא משתמשים ב RAINBOWS SIX VEGAS? זה המשחק לPC אם הגראפיקה הכי טובה שיש היום. אפשר בבקשה לדעת למה ?

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by dennis14,

אני משחק במשחק הזה כבר חצי שנה ונהנה מאד אבל הבעיה הגדולה ביותר של המשחק היא שהוא קל בטירוף והמחשב לא מהווה יריב ראוי, אני משחק ב - WORLD CLASS עם 10 דקות מחצית כל משחק, ולא הפסדתי מעולם, כל משחק נגמר ב 8-2 לטובתי בדר"כ והשיא שלי הוא 18-0. ראיתי ב - CHALLENGES שאפשר לפתוח רמת קושי חמישית (ב - TOTAL FOOTBALLER'S CHALLENGE) אבל בשביל לעשות זאת צריך להשלים הרבה אתגרים ואין לי כוח לזה, אני אשמח מישהו יוכל להביא לי איזה קובץ שיפתח לי את רמת הקושי הזאת. נ"ב: מי שרוצה לשחק נגדי דרך IP גם מוזמן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by IlanF,

אני מדליק את המשחק, רציתי להמשיך אותו.. ומה אני רואה כשאני לוחץ LOAD? אין שמירות!!! יש משהו לעשות חוץ מלהתחיל את המשחק מחדש? באיזה תיקיה המשחק שומר את המשחק? אולי אני יכול לשחזר אותו...

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  9. אם כן,אשמח לשמוע המלצות. ראיתי שהוא עולה איזה 40 ש"ח ב STEAM מסקרן אותי לדעת אם הוא שווה את הכסף.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  10. היי לכולם באתר http://www.techpowerup.com/downloads/Games/ אני השתעממתי ולחצתי סתאם על השם של משחק Cellfactor Revolution והורדה מוכן תוך חצי שעה ואז התקנתי ת'המשחק ומוכן ,נכנסתי לשחק והגרפיקה ממש מהממת בדיוק בדיוק כמו CRYSIS ממש מוגזם כמו DX10 ויש בו רובוט כמו בCRYSIS וגם נשקים אותו דבר בדיוק אחת שאהבתי זה הגרפיקה ממליץ לכם להוריד ת'המשחק זה מלא Cellfactor Revolution עם כ.מסך מסדרת גי'רפוס 8XXX (אפשר גם מסדרת 7XXX) הלניק: http://www.techpowerup.com/downloads/544/Cell_Factor:_Revolution_Full_Game.html

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום אז ככה יש לי את המשחק המקורי ולא שיחקתי בו איזה חצי שנה . עכשיו אני בא להתקין ושחכתי את השם משתמש שלי כל מה שנשאר זה הסידי קי ואם אני עושה משתמש חדש אם הסידיקי הזה או כותב שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שכבר יש שם משתמש אם הקוד הזה . אין דרך לעשות עוד שם משתמש איתו ? אם אי אפשר מישהו יודע אם אפשר לקנות מאיפה שהו סידיקי ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Vissor,

קניתי את המישחק counter strike source התקנתי הכל ו ב steam כשאני נכנש למשחק אני שומע מוזיקה אבל יש מסך שחור וכתוב "out of range "...יש לי geforce nvidida gts 8800 640mb ודריברים הכי חדשים,ניסיתי לשנות רזולוציה ו refresh rate בוינדוס אבל זה לא עוזר...אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אני אשמח לקבל תשובה...תודה.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by Night,

"גיליתי" את הגובליני אש האלה, ויש איזה קטע שהרצפה בוערת ורק הם יכולים לעבור שם, אני לא מוצא מה לסובב בשביל שזה יתכבה... זה היה איפה ש"גילו" על כפתור הQ, שמאפשר לקבוע POSITION לקבוצת גובלינים. יש למישהו מושג?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  14. אפשר גם מישחקים קטנים וגם עדיף זה יכול להיות מרוצים יריות וכל אקשן אחר

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by MisterVB,

אני אחרי החלק שמשיגים את הגובלינים הירוקים כבר השגתי אותם והגעתי למקום ההוא שחייבים את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות חרשתי על כל המקום ואין לי מושג מאיפה אני משיג אותם זה במקום ההוא שצריך להרוס 6 כאלה מצברי כוח של Overbern או איכשלא קוראים לו ואני חייב את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות ודרך אגב סתם שאלות מה עושים המתקנים האלה שיש לך במגדל? למשל החדר הזה שאתה בוחר אוייב להילחם בו מזה נותן אם אתה מנצח? .. עזרה?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Galit17,

איזה עצבים הוא מקרטע לי שאני שמה על מקסימום כולל רזולוציה 1600X900 הוא מקרטע כשאני מפעליה את vertical sink אני מפעילה אותו כי כש vertical sink לא עובד אז המשחק זז כזה עם ריצודים. זה המחשב שלי: e6600 8800640 4 giga ram

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by liav12,

הגעתי לשלב האחרון שמפוצצים בו את הטיל האטומי.. אחריו להציל את הבחורה שאיתם על המסוק כל הזמן, ומה, המסוק של הבוגד ההוא נופל וזהו???? נגמר??? נכון שלא? :-\

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by shimon23,

מישהו יודע איך עושים בו Load?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by fish123,

יש לי משחק מחשב ישן (חוקי) שהתקנתי במחשב שלי... מכיוון שהוא ישן הוא מתאים לדרישות המערכת. אני התחלתי לשחק בו, ואני רואה את הסרטון פתיח בצורה נורמלית לגמרי אבל כשהMENU אמור לעלות, אני חוזר לשולחן העבודה והמשחק נכבה ניסיתי לפרמט את המחשב, להתקין מחדש ועדיין זה לא עובד לי.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by davidcohen,

לפני שנה בערך שמעתי שעובדים על hl1 שיהיה בדיוק כמו hl2 כאילו שיהיה מבוסס על אותו מנוע ויהיה להם את אותה הגרפיקה וכל הדבריים האלה... שמעתי על זה פה בפורום אפשר בבקשה תאריך יציאה של זה וכל הדברים שיש לכם על זה ?! תודה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by yanivsk,

הי חברה אז Tabula Rasa יצא לשלב הבטה שלו ויצא לי הכבוד לשחק בו מדובר בMMORPG יפה אם סיפור SCI-FI אפי. אז כך כמה רשמים מהירים: גרפיקה: טוב+ (יפה אבל לא הכי מתוכקמת) קול: נחמד מוזיקה טובה אבל אין דיבוב בכלל, אפקטים רגילים (-). משחקיות: לא רע בכלל, לא משהוא חדשני אבל הם לקחו את רוב הדברים הטובים ממשחקים אחרים וישמו אותם במשחק כמו מערכת דמות לא מסובכת שאפשר לישלוט בערכים במדויק בלי יותר מידיי כאב ראש. מי שרוצה רקע וסקירה של הבטה יש לינק (למה לעבוד קשה) קרדית :GameSpot http://www.gamespot.com/pc/rpg/tabularasa/news.html?sid=6176825&mode=top

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  22. אז ככה אהתקנתי והכל..כש אני מנסה להתחבר לשרת,ניסיתי הרבה מאוד שרתים... זה כותב:"could not connect to all players" מה זה ואיך אני פותר את זה? :'( דרך אגב למה אי אפשר לשים את ה TEXTURES על HIGH?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  23. לא אהבתי את הסיפור של הbioshock אשמח לקבל המלצה למשחקים חדשים באיכות ורמת משחק גבוהה איו לי בעיה של מפרט שיחזיק דברים.. בתודה מראש ליאור,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Spider76,

:s05: כמעט כל משחק שהרצתי עבד ללא בעיה. מותקנת אצלי גם מערכת הפעלה של ויסטה אולטימייט 64 ביט. משום מה אני מגדיר את התצוגה של המשחק. כאשר אני יוצא ישנה שגיאה ואז בחזרה למשחק כאילו לא שיניתי כלום. החומרה מופיעה במפרט שלי והדרייברים הם האחרונים שיצאו רישמים ע"י NVIDIA. מישהו יכול לעזור ?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by pringles,

אני צריך המלצה למשחקים של direct 3d ולא opengl יש לי בעיה עם הכ. מסך.... אז בינתיים עד שאני אשלח לתיקון הייתי רוצה לדעת איזה משחקים בDIRECT3D אפשר לשחק?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.