עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by elad the master,

יש תמונה. למה רואים ככה ? כרטיס חלש ? אם הוא חלש למה זה לא נותן הודעה לפני ההתקנה או אפילו אחריה ? {MX420} [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

אמור להיות משחק מצויין! יש פה פרסומות על המשחק ונכנסתי עכשיו לאתר נראה מצויין! והיה כתוב available now הנה האתר http://www.2kgames.com/24/site.html שמתי לב רק עכשיו שזה רק לPS2 אני מקווה שיצא גם המלא

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by Wheel,

המשחק רץ על האופציות הכי גבוהות ו-16x AF NoAA, המפרט שלי בפרופיל עשיתי למעבד אוברקלוק מ1.86 ל2.6, זה עזר אבל עדיין ירד למתחת ל20 הגבוהים במצבים שיש רק הרבה יחידות על המסך ואין קרבות המשחק עדיין חלק במצבים של קרבות עם הרבה יחידות המשחק יורד לפעמים גם מתחת ל-20 ו בין 4xaa 16xaf או ללא פילטרים בכלל יש הבדל קטן מאוד בביצועים, פריימים בודדים האם זה נורמלי כשמדובר באופציות הכי גבוהות או שמשהו לא בסדר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  4. ראיתי את ההגה G25/7 של לוגיטק נראה ממש טוב וגם יקר בהתאם חח איזה משחקים יש למחשב שאפשר להשתמש גם בקלץ שיש בארכה? או בכלל בכללי משחקי סימולטור שמדמים עד כמה שאפשר נהיגה אמיתית תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kisin,

המשחק אמור לצאת בסוף השנה (אני לא אתפלא אם התאריך הזה יידחה) והוא מיועד לPS3 & XBOX360 ניתן לראות את התמונות בגודל הטבעי שלהם כאן: http://www.gfdata.de/archiv02-2007-gamefront/2783.html

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  7. הגעתי לשלב של התיאטרון לנקודה שבה אני שולח אחד מהצוות לפרוץ את המחשב (הוא עומד וחשוף לירי) אני והשני מנסים לחפות עליו מהצדדים עם הכמות הבלתי נגמרת של הטרוריסטים. הם נמצאים בכל מקום,גם בקומות הגבוהים (תאי צפיה פרטיים למעלה) ואני לא מצליח לעבור את זה. מה לא ניסיתי,טקטיקה של רימוני עשן להסוות את פורץ המחשבים ,רימונים. איכשהו אני מצליח לעבור את הגל הראשון,הגל השני שהטרוריסטים עושים סנפלינג מהתקרה פוסל אותי כי הם הורסים את המחשב . למישהו רעיון? תודה.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  8. חושב שהיה אולי שלב ברכבת או אולי שלב שקשור להחלקה עם קרח תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by barak gonen,

שלום אני שואל כבר הרבה שאלות בקשר לGTA IV ואני יודע.. עכשיו לעיקר אתם יודעים במקרה איפה אפשר להוריד את המשחק לתקופת ניסיון או משהו?... אני פשוט חייב לראות איך זה נראה!! תודה לכם מראש וזו השאלה האחרונה ברק גונן

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. Started by parker8,

הטלאי כולל: הרכבי קבוצות מדויקים וריאלים לקבוצות ליגת העל. מעודכנים ליום יציאת הטלאי. נבחרת ישראל, על שלל האלמנטים הנלווים. 4 קבוצות מהליגה הלאומית {עירוני קרית-שמונה, הפועל עכו, הפועל חיפה והפועל באר-שבע} לראשונה בטלאי ליגה בעולם ל-FIFA06: בסיום העונה 2 קבוצות תרדנה מליגת העל ו-2 תעלנה מהליגה הלאומית תלבושות בית, חוץ ושוער איכותיות לכל 17 הקבוצות תלבושת שלישית למכבי חיפה [93/94], מכבי ת'א [תלבושת המשבצות], הפועל ת'א [התלבושת מעונת גביע אופ'א] ובית'ר י-ם [96/97] מיניקיטס בית וחוץ לכל 17 הקבוצות ספונסרים חדשים במצב קריירה ארבע תלבושות שופטים ישראליות דגלים אותנטים לכל 17 הקבוצות סמל הליגה וסמלי הקבוצות במסכי המשחק והבחירה שישה כדורים: דיאדורה, פומה, רוטיירו , קאפה [2 סוגי…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. יוביסופט חשפה את דרישות המערכת לגירסת ה-PC של משחק הפעולה ולשמחתנו אלו קרובות יותר לדרישות משחק המירוצים החדש של החברה, ופחות לאלו של משחק ההתנקשות וההתגנבות החדש שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/far-cry-4-%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%9e%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%96%d7%a8/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אמיתי??? http://pcgalaxy.co.il/grand-theft-auto-5-comes-earlier-than-expected/ איך בא לייי

13. Started by deso,

רציתי לדעת על מה המשחק של XIII,אם הוא ישן ומומלץ. תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

איפה קונים חיילים? חוקרים? מהנדסים? אך אני מיצר כלי נשק? אך אני קונה מטוסים או משפר את המסוק ? המשחק ממש יפה אבל נראה לי שחסר בו הרבה דברים לעומת הקודמים...

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by SHAY951,

אני מחפש איז אתר טוב לסיראלים וקראקים שמתעדכן לעיתים קרובות, ושלא יעביר אותי כל שנייה לאתר אחר. תודה 8)

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by nnfyrbsnss,

לחבר שלי יש CZ ושהוא נכנס לא רואים כלום, המסך מתנהג כאילו אין סיגנל אני מניח שהמשחק נמצא על רזולווציה שלא נתמכת ע"י המסך כיצד ניתן לשנות את הרזולוציה מבלי להכנס למשחק? פעם המשחק עבד אבל הוא אמר לי שאחרי שהוא נגע שם במשהו הוא לא עובד יותר ניסיתי להתקין ולמחוק בצורה הכי פשוטה דרך הוספה/הסרה אבל לא מחקתי בצורה מסיבית דרך הרג'יסטי וכדומה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  17. אני מכור מושבע של משחקים כגון: starcraft series total annihilation supreme commander series c&c generals,red alerts ect.. ראיתי שהשנה יצאו עוד שני משחקים קטנים אבל לא משתווים לאותה רמה ותוכן כמו: planetary and there is more two that i dont remember right now but i checked them. --------------- אם ניקח שני משחקים שמחוץ לז'אנר הזה שאני מכור אליהם בטירוף הם: Heroes 3(all of the rest after i didnt like) all of the borderlands series. מאז 2015-16 לא ראיתי משחקים שמבחינת עניין ותוכן משתווים אליהם..מה יהיה..מה צופה לנו העתיד אני מבואס על זה רצח.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yonatanph,

מישהו מכיר חנות שמתמחה במשחקי מחשב (לא מבאג) באיזור חיפה? לבאג לוקח הרבה זמן עד שהם מקבלים משחקים חדשים בד"כ ולא בא לי לחכות שבוע עד שהמשחק יגיע בדואר מPCGAMES. אני רוצה לקפוץ ביום שישי לקנות את MASS EFFECT.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by M_G_N_U_M,

בבקשה תהנו הנה הלינק : http://www.macgamer.com/features/publish.php?id=844 אני מביא הרבה חדשות משחקים לאתר הא ;D ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ETB,

אני תקוע בשלב האחרון, אחרי שעשיתי סריקת עין לגרוזיני, באים שכירי חרב ומכסחים לי את הצורה. אין תחמושת ואין כוח. איך אני עובר את החרא הזה???

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  21. אם עוד נשאר לכם קמצוץ תקציב, ב-Steam יש כמה כותרים עדכניים בהנחות מעניינות שממתינים לכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by freesoul23,

בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by bad boy,

מצאתי מישחק נחמד שאפשר להעביר איתו טוב את הזמן מי שמעוניין שיכנס.... http://i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=19258

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. תוספת מנגנון הגנה בפני רמאויות במשחקים מקוונים מבית חברת Denuvo השנויה במחלוקת יוצר שלל בעיות מרגיזות עבור שחקנים שכבר רכשו את כותר הפעולה העדכני לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Yossi1981,

שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם סטארקראפט ולקרוע אותם יש פה מישהו? יש לי נסיון של כמה חודשים בבטל נט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.