עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by T-Flash,

שלום לפני כמה שנים שיחקתי במשחק James bond Nightfire, אחלה משחק. מאז לא התעדכנתי בנוגע לסדרה. האם יצאו עוד משחקים מהסדרה?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by Spiderpaz,

יש משחקים טובים שיכולים לעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם? (3100X)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by --Shadow--,

היי, התחלתי לשחק במשחק הזה (15 דולר ב STEAMׂ) - ואני חייב לציין שזה משחק הרפתקאה \ פנטזיה יפיפיה וממש כיף, מסופר על זוג אחים (מגוף שלישי) שמחפשים תרופה עבור אביהם ואתם שולטים בשניהם (באותו הזמן) במטרה לעבור את כל הקשיים שבדרך. מומלץ לשחק עם קונטרולר של קונסולה - בהחלט מוסיף לחוויה. למישהו יצא לשחק ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לא מזמן קניתי את המשחק NFS:MW, שיחקתי קצת והפסקתי עקב הביצועים של ה-MX440 שלי, לכן קניתי את NFS:U. כרגע הכנסתי את הדיסק הראשון של ההתקנה, אבל אין לי כפתור Install, אלא רק Play שמפעיל את NFS:MW. כיצד אפשר לסדר את הבעיה כך שאוכל להתקין את ה-NFS:U?

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by RayZ,

אני מחפש בימים אלו איזה משחק בסגנון צבאי להעביר איתו את הזמן (אפילו כמה אם אפשר). שיחקתי עד כה בCOD למינהם, BC וכד' אבל מתחשק לי כרגע משהו עם פחות Special forces ויותר ריאליסטיות והרגשה צבאית. אשמח להמלצות על משחקים בסגנון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כי יש לי BF2 מקורי.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by SHAY951,

שלום, אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת מזמן בפורום, פשוט אף אחד לא עזר לי....וכל מה שניסתי לא עזר. אז ככה, אני מפעיל את המשחק, ואחרי הטעינה שאני אמור להתחיל לשחק המשחק פשוט תוקע לגמרי את המחשב, המחשב לא מגיב לכלום ופשוט קופא. זה קורה בכל סוגי המשחק גם באימונים, תחרות הטבעות, וכמובן במשחק רגיל - זה קורה אחרי 2-10 שניות, ככה שאני ממש לא מספיק לעשות כלום. המפרט שלי הוא: INTEL P 4 2.4 512 RAM ATI RADEON 9600 הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים (CATALYST 4.11) ,והגרסה המעודכנת של DIRECT X . ניסיתי להוריד כל מיני אפשרויות מהכרטיס מסך (לא עזר), ניסיתי לשים את כל הפרטים הגרפיים על LOW בלי שום אפקטים, וזה עדיין נתקע. יש לציין שזה קורה אך ורק …

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  8. יש לי פלייסטיישן 4 (דיי חדש) וניסיתי כבר כמה פעמים להזמין דרך החנות האמריקאית של סוני (גם במחשב וגם בקונסולה) את NBA 2K15 בהזמנה מוקדמת (יש לי עוד יומיים) בעזרת כרטיס אשראי (ויזה) וכל פעם שאני מנסה, אחרי שאני מכניס את כל הפרטים, אז זה טוען קצת ואז רושם: " An error occurred while performing this operation". ואני פשוט מיואש!! ניסיתי כל דבר וכלום לא עובד לי כמו שצריך. אם מישהו כאן יעזור לי (זה חשוב כמה שיותר מהר כי אני רוצה לבצע את ההזמנה המוקדמת) אני אודה לו כלכך!! אתם לא מבינים כמה.

9. Started by אלכס שאבר את האלף2,

עם אתם יכולים לנכש בכמה ימים הברתי את אלף לייף 2 אבל קודם אני יזביר לכם את הסיפור אתה ניה פיתום ברכבת שמביע אותך לעיר 17 שם אתה משתובב ואז אתה מתחיל לברוח מהשוטרים, 4 שוטרים תופסים אותך ובאותו שנייה פורצת בחורה אורגת את השוטרים ומביע אותך למעבדע וכו" אז אני עברתי את כול המשחק ב 3 ימים גם ככה שזה 5 דיסקים

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by Armageddon1,

Diablo 2: Lord Of destruction 1.10 ?????

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by qpalzm,

כל פעם שאני מריץ את המשחק קופצת הודעת Error הבאה: "The application requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher" מה אני עושה?

12. דבר ראשון שאני משחק סאן אנדראס אני בוחר את הרזולוציה הטבעית של ה LCD והכל סבבה, אבל מה... אני רואה כזה משהו מעצבן פסים כאלה כמו שמסתכלים על אספלד רותח (כביש ביום קיץ חם), מה זה החרא הזה איך מבטלים תגועל נפש הזה, זה מפריע בטירוף!! דבר שני זה שהתקנתי את הONLINE של MTA לסאן אנדראס, וכל מה שאני רואה שם זה מרוצים שאי אפשר לצאת מהאופנוע\מטוס מהם, לא דדמץ או משחק חופשי כמו שיש ב MTA של וויס סיטי... איך בכל זאת יש אולי אפשרות לשחק דד מץ גם בסאן אנדראס???? תודה! (:

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! אחרי כמה שעות טובות של משחק נתקלתי בהמון קשיים בפיתוח העיר ואשמח שיענו לי על כמה שאלות: 1. מה היחס בין שטח שאני מקצה לטובת מגורים לעומת עסקים לעומת תעשייה? (כמה) 2. במהלך המשחק הם דורשים ממני לבנות משרדים. איך אני בונה אותם?! 3. למה כל הזמן יש לי הפגנות ליד בניין "העירייה"? רשום שם משהו על זיהום. 4. למה כשהבתים מצליחים להתפתח אני מאבד אוכלוסיה? אני לא אמור לקבל יותר תושבים? אשמח לדעת אם קיים איזה מדריך בעברית איך לבנות עיר מצליחה ואם יש כאן מישהו שמעוניין לשחק ביחד?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by nirko,

מישהו יודע אולי איך אני עובר את הענק בבית קברות בשלב 5...?????

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  15. למשחקים חדשים כמו היטמן 3 וכאלה פעם היה לי מלא אתרים במעודפים אבל נמחק לי הכל תודה .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש באפשרותי לארגן לנו שרת פרטי וגדול ל 20-35 אנשים באינטרנט זהב , המחיר הוא 4 דולר לחודש. אנחנו נקבל התחיבת שהם לא ינתקו אותנו לפחות במשך שנה (אנחנו יכולים לעזוב מתי שרוצים). מי שמעונין שישאיר פרטים פה או בפרטי . ההזמה פתוחה כמובן לכולם. היות ואני משתמש בקשרים שלי בחברה אני מבקש רק אנשים רצניים. מקווה שתרצו שאני יכסח אותכם כל היום. לילה טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by davidcohen,

אחים שלי, חבר שלי הביא לי STEAM ואצלו הSTEAM תופס ג'יגה ומשהו במחשב ופועל ממש טוב ובסדר. ואצלי זה תופס פחות מג'יגה והוא לא נותן להכנס למשחק. קראתי באיזה פורום על הבעיה הזאת ואמרו לי שבאמת הקאונטר לא מותקן וצריך להתקין אותו ואז התיקייה תגדל לגודל המתאים והמשחק יפעל אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע איך להתקין אותו [לאיפה צריך להכנס בתוך הSTEAM ומה צריך לעשות] בבקשה תגידו לי איך מסדרים את זה תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by *Roe.S,

שלום קיבלתי את המשחק half-life 2 הרגיל ו Episode 1 קיבלתי אותם היום אז אני ממש לא מבין בזה כלום לאחר ההתקנה של half-life 2 יש לי 3 דברים: HALF-LIFE 2 , Counter-Strike Source , Steam 1. קודם כל מה זה ה Steam המציק הזה? 2. המשחק Counter-Strike לא מעניין אותי, אני לא רוצה לשחק ברשת אני רוצה לשחק בHALF-LIFE 2 - יעני במשחק הרגיל מול המחשב עם העלילה אבל איך פותחים אותו?? אני לוחץ עליו פעמיים ואז מופיע לי ה Steam המעצבן הזה ואין לי מושג מה עושים שם כדי לשחק במשחק הרגיל (ב HALF-LIFE ) לעומת זאת כשאני לוחץ פעמיים על Episode 1 אז המשחק נפתח בלי בעיות (אפילו לא הייתי צריך להתקין אותו) צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rikus,

מישהו ניסה כבר? יש דעות חלוקות, לדעתי נראה מרשים אבל אני אתבעס להוציא 60 שקל על משהו מאכזב. אני ממש אוהב את הסגנון מכות הישן-FINAL FIGHT BAD DUDES וכולי של ה ARCADE , POW, ALTERED BEAST .

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by tom123,

שאני יקנה אותו אני יקבל שובר לHL2???

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by azaz,

עד עכשיו שיחקתי במשחק שהיה לו ציט והיום עשו לו עידכון למשחק והציט לא עובד יותר.. נשבע שאני לא יודע מה לעשות המשחק הזה חלק חשוב מהחיים שלי. מי שיודע מה אפשר לעשות שירשום פה או בהודעה פרטית. אולי איך לבטל את העידכון או משהו אני לא מבין בזה.. בבקשה! תעזרו!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by unfair,

WARZONE החלה לחלק קודים להורדת המשחק, בחינם! 0שקלים חדשים! משחקים מאתגרים, תחרויות מעניינות וכדי לזכות, עליכם להיות הכי יצירתיים, הכי זריזים, הכי פיקחים..וחבילת ההרחבה שלכם! לא תחרות אחת, לא שתיים, אלא הרבה תחרויות מסוגים שונים! כל אחד יוכל לנסות את מזלו/כשרונו, לנצח את היריב ולזכות בחבילת ההרחבה. התחרויות יהיו גם מהנות וגם מאתגרות. כולם מוזמנים ולכולם הזדמנות שווה לנצח. חדשים וותיקים, צעירים ומבוגרים, כולם. ללא סלקציות. כל מה שאתם צריכים זה להירשם לתחרות, אשר נמצאת בפורומים של WARZONE (http://forums.bf2-warzone.com/). מידי פעם, תהיה תחרות חדשה ויוגרלו קודים נוספים. אם זה יצליח, נעשה אותו הדבר עם חבילת ההרחבה שתצא במאי - ARMORED FURY. אם זה ממש יצליח, נחלק גם את BATTLEFIE…

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by psychuil,

ועכשיו אני מתחרט שוב שקניתי את BF3.. ועוד משהו קטן וישן: http://thebbps.com/articles/content/rock-band-tried-to-burn-my-house-down.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sina,

תצביעו לפי גראפיקה ותכנים כאלה לא לפי דברים אחרים כמו מה שהייתם רוצים שיהיה לכם!!!

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  25. אפשר גם מישחקים קטנים וגם עדיף זה יכול להיות מרוצים יריות וכל אקשן אחר

• 7 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.