משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי אני מתלבט בין שני העכברים באלו , טווח המחירים הוא אותו דבר אז אפשר בבקשה המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחיר של 2 מיליארד דולר. :'( מה יהיה? Take-Two, Too Much Love Could Kill You! http://www.efluxmedia.com/news_Take_Two_Too_Much_Love_Could_Kill_You_14438.html
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אנחנו מחפשים שחקנים ל SWAT 4 ברשת. (גירסה 1.1 חובה!) יש לנו שרת בהמאצ'י ואנחנו 4 אנשים שמחפשים לפחות 4 אנשים רציניים (וכאלה שיודעים לשחק...) למשחקים של 4 על 4 ברשת ! מי שמעוניין שישלח לי בבקשה בהודעה פרטית ואני אביא לו את הפרטים של החדר..
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, כל פעם אחרי שאני מגיע לירושלים לדבר עם באראו (Memory3) אז השחק יוצא וכותב נתקל בבעיה ועליו להיסגר.. מה אפשר לעשות במקרה הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק אולי לא פורץ דרך אבל הוא אחלה של משחק, מודה שבהתחלה לא אהבתי אותו ורק כשהגיע הבצורת התחברתי אליו מאוד.. מה שהטריף אותי זה העלילה המעולה של המשחק, ובמיוחד הסוף הטוב וטיפה עצוב שלו...מבחינת משחקיות היא די חוזרת על עצמה אבל תמיד יש רובוטים חדשים ומשונים ונשקים חדשים ועם הזמן האוייבים משתנים, הבוסים מעולים, וממש כיפים. מבחינה גרפית הוא מעולה ומספק את הסחורה בצורה יוצאת מן הכלל. עוד משהו חושב שהמשחק הזה טוב או שזה רק אני תחת השפעה של יותר מידי חום? דרך אגב הבנתי שיש משחק חדש בפיתוח, האם זה הCOLONIES? שזה מעיין שידרוג של המשחק הנוחכי? או שיש איזה משחק חדש לגמרי?
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האחיות שלי כל הזמן מבקשות לשחק במשהו.. ואין לי כל כך מה להביא. הם לא ישחקו FC2 וגם לא WIC... מותקן עכשיו Kung Fu Panda, אבל הן כבר חרשו עליו... למען האמת הן גם משחקות ב NFS, בלי יותר מדיי להבין דברים חוץ מהמירוץ עצמו. איזה עוד משחקים תמליצו לבנות 6?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. האם זה כמו Warcraft?... קונים את הדיסק ומשלמים כל חודש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר טוב להורדת משחקים בבקשה שיגיד לי tomerpn@gmail.com או באייסי 457860797 תודה :-* :-* :-*
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק , המפרט שלי מפורט בצד (המעבד עודכן ל Q9950) הכרטיס מסך 8800 GTS 640 MB. ויסטה 64 ביט דרייבר עדכני:180.48_geforce_winvista_64bit_english_whql המשחק עולה שאני בוחר להתחיל SOLO לא קורה כלום. הבנתי שיש איזו בעיה עם X38 בהקשר המשחק אבל לא מצאתי פתרון. אודה מאוד לפתרון הבעיה גם בפרטי. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש מישהו שרוצה לשחק בו ולא קנה אותו בגלל המחיר, זאת ההזדמנות שלו. 75% הנחה בסטים... אני אישית לא אהבתי את המשחק אבל אולי מישהו אחר כאן ישמח לדעת http://store.steampowered.com/app/22100/
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך אפשר לסדר את הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ערב טוב. בגלל המשימה האחרונה של call of duty 5 נכנס בי דודה לשחק משחק עם זומביים שצריך לחסל וכל זה. יש לכם איזה משחק טוב וחדש להמליץ? :s05:
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בכל האתרים שבדקתי (Gamespot,Gametrailers...) כתוב שהוא אמור לצאת ב- 17.2 ל-PC, המשחק נדחה? הוא אמור לצאת למחשב בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אנשים שמשחקים בשרת של בליזרד (לא PVP) כדי שאוכל להצטרף אליהם וגם כדי שיעזרו לי טיפה בתחילת המשחק, כבר הרבה זמן אני רוצה להתחיל לשחק אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להתחיל מי שיכול ורוצה לעזור לי אנא רשמו פה באיזה שרת אתם משחקים ונראה איך אנחנו מתקדמים משם תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מקור: http://diablofans.com/ קישור לעמוד הרלוונטי בחברה http://www.blizzard.com/us/jobopp/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragonage/video/6207185/?tag=topslot;img;1 הגרפיקה נראית ממש מציאותית!
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תמונות נראות סבבה, סיקורים אומרים זוועה. הטענה היא שלא מחדשים כלום, אבל SACRED 2 לא מחדש גם כלום והוא הרבה יותר פופלרי..
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
...והכוונה היא לא בהכרח לFPS אפילו. בשנים האחרונות יש די והותר משחקים המתמקדים בWW2 מכל זוית אפשרית - FPS (מספיק להזכיר את MEDAL OF HONOR וCOD על גרסאותיהם), אסטרטגיה (COH), טיסה (יותר מדי... גם סימולטורים וגם ארקיידים כמו BLAZING ANGELS) ואני בטוח שפספסתי כמה. לעומת זאת לא נתקלתי במשחקים המתמקדים בWW1, מבלי להחשיב משחקי אסטרטגיה המכסים את כל ההסטוריה האנושית בערך ולכן גם את התקופה הזו. מישהו מכיר משחקים מהשנים האחרונות המתרחשים בתקופה הזו? כרגע לא משנה לי אפילו איזה ז'אנר. האם יש דבר כזה בנמצא, או שאני צריך לחכות שסדרת TOTAL WAR תגיע למאה ה20?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי את המשחק halo combat evolved מותקן אצלי על המחשב וגם אצל אחי במחשב אחר (2 מקוריים) אנחנו יכולים להיכנס לשרתים אחרים שאנשים פותחים אבל בתנאי שכל אחד בנפרד משחק אם אני נכנס ואז אני אומר שיכנס מהמחשב שלו לשרת שאני נמצא הוא לא יכול אבל אם אני/הוא פותח שרת אז אנחנו יכולים להיכנס אחד לשני ולשחק ביחד מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ששנינו נוכל לשחק ביחד בכל שרת ששחקנים פותחים?? מקווה שהבנתם
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מכיר את Direct2Drive מחול. הבעיה שהם מוכרים עם הגבלות, רוב המשחקים (99 אחוז בערך) לא ניתנים לקניה למי שגר בארץ. ואם אתם שואלים איך הם יודעים, אז כשקונים עם PAYPAL לדוגמא (שיש ברשותי) רשום שהכרטיס שלי תוצרת הארץ (כלומר שאני מתגורר בישראל וכו'). השאלה שלי, האם יש חנויות למכירה ONLINE של משחקים שימכרו בלי בעיה והגבלה משחקים להורדה לתושבי ישראל ? אשמח מאוד לעזרה! תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר לשחק משחקי D&D בלי שום בעיה קבוצה של עשרה חברה בעט ונייר, זה ידוע שזה חוקי. השאלה אם משחק שכזה עולה לרשת ומשתתפים בו אלפים של אנשים, צריך לשלם זכויות יוצרים? מכיוון שאין שום בעיה לשחק דבר כזה לא ברשת ללא מטרות רווח-מדוע שתהיה בעיה לעשות דבר כזה ברשת-ללא מטרות רווח? (החברה האחראית על זכויות ה AD&D היא WIZARD OF THE COAST ו-HSBRO)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הבעייה בבוס היא שאני מצליח לעבור את החלק הראשון שלו,ואז את החלק השני שהכל הופך לחושך כזה גם הצלחתי לעבור פשוט צריך מהר לכוון לו לראש החלק השלישי הוא הבעייתי.יש גם את הצמחים האלה שנכנסים בי עם הראש שלהם,ויש גם את היצורים הקטנים שהולכים והורגים אותי מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
האם המשחק Mortal Kombat vs DC Universe קיים גם בשביל מחשב PC תודה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-