משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בסגנון:Knights of the Old Republic 2,Elder Scrolls 3,Gothic 2?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער על האיכות, היה לי בעיות רציניות בגלל שזה תוכנן להיות 1080p ואז שונה ל720p וAE עשה בעיות קטנות עם הre-size =\. תהנו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Rage 2 היה אמור להיות מעין גרסת עולם פתוח מבריקה של Doom - אך בפועל לא כולם מתלהבים מהתוצר הסופי אשר זוכה לממוצעים נמוכים יותר מקודמו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
טוב במקרה שלי זה NFL 2005... אתם יכולים בבקשה לתת לי את הרשימה של החוקים המשחק הזה... ברצוני ללמוד אותם... בא לי קצת לשחק חחח תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני משנה את הרזולוציהל-1024x768 אז הכל נתקע ויוצא ל-windows, והתקנתי דרייבר הכי חדש של ATI. במחשב הנייד המשחק לא עושה בעיות, ואפשר לשנות רזולוציה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני יודע שקיים כבר דיון על המשחק..אבל זו בעיה ממש פופולרית וחשבתי שיש מקום לפרסם אותה לעיני כולם זה יכול לעזור להרבה אנשים. תקלידו בשורת פקודות gfx_maxfps 30 זה מגביל אתכם ל30 fps אבל התקיעות מפסיקות ואפשר להנות מהמשחק גם על DX 10 , מקווה שעזרתי.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
NBA 2001 המשחק שנחשב להכי חדיש מבחינת כדורסל למחשב בNBA 2000 היה פאטץ שהופך את הליגה לליגה הישראלית !!! האם גם ל NBA 2001 יש פאטץ כזה ומאיפה אפשר להוריד ?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן אנשים...מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא הכל.... יש לי את המשחק הזה ב2 מחשבים בבית ששניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים ומעבירים נתונים ב600K בערך...תודות לאותו מודם בכבלים שהם מחוברים אליו עכשיו במשחקים אחרים של רשת שאני עושה משחק של מחשב אחד נגד המחשב השני אז אין לי פינג (כל עוד שזה מה שאני מתכוון) זאת אומרת שאם אני זז במחשב אחד עם הדמות המחשב השני רואה אותי זז חלק ובלי לחכות שניה ואותו דבר אם המחשב השני זז אני רואה אותו זז באותה שניה אבל במשחק Soldier of Fortune במחשב אחד אני רואה את התנועה של השחקן השני חלקה ובמחשב השני אני רואה את התנועה של השחקן השני בקפיצות כאלו ויש לי גם פינג שזה נראה לי מה שגורם לזה ואין לי מושג למה יש לי פינג עם 600K בשניה והרי אני משחק במשחק רשת…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה שבתר'ד הזה נכתוב את הרשימה הכי גדולה של משחקים שאפשר אז תצטטו את הרשימה הקודמת ותוסיפו משחקים שלכם אני אתחיל Warcraft 3 Unreal Tournament Serious Sam 1 Serious Sam 2 StarCraft StarCraft - Brood War Half Life Counter Strike GTA3 Need for Speed Porshe Rune SpiderMan - The Movie
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני לא מוצא ציטים למשחק, זה בגלל השיטה המפגרת של "קודמאסטרס" שלכל התקנה יש מספר שונה וקודים שונים. וצריך לשלם בשביל לקבל אותם, או להתקשר אליהם (2$ לדקה!) כדי לקבל. בקיצור- הקוד של המשחק שלי הוא 30651 ואני לא מצליח למצא קודים למשחק. ד"א אני מחפש צ'יטים רק בגלל שכבר היה לי את המשחק פעם אבל הוא נמחק לי ואין לי כוח לשחק מחדש.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ואני רוצה לקנות איזה משחק שידרוש את כל הביצועים של מחשב תותח, עם כרטיס מסך תותח(איזה משחק יריות :AR15:)
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המותחן הפסיכולוגי מבית יוצרי Control ו-Max Payne יושק במהדורה מעודכנת למחשבים אישיים וקונסולות בקרוב - ומצית מחדש את השמועות אודות המשך ישיר שנמצא בתכנוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
קרה לי בהרבה משחקים שאני משחק בהם שבאמצע המשחק המסך נהיה שחור ואני שומע סאונד זה קרה לי ב BIOSHOCK NFS UNDERCOVER COD 5 למה זה ככה אני כבר מתחרפן המחשב חדש לגמרי E8400 4GB RAM ATI 4850
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
האם המפרט הבא יריץ את המשחק בצורה חלקה על ההגדרות המקסימליות? לוח - gigabyte P35-DS3L מעבד - Core2Duo E6750 @ 2.66GHz זיכרון - Corsair 4GB 800Mhz כ.מסך - Palit Geforce 8800gt 512mb ספק - Enermax Liberty 400W זה ממש חשוב לי מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום , לא מזמן התחלתי לשחק Counter Strike: Source ושמתי לב שהFPS שלי יחסית נמוך, המפרט של המחשב שלי הוא: AMD 2500+@3200+ ABIT NF7 REV2 512MB 400MHZ SAMSUNG MSI RX9800PRO WD 80GB IDE 7200 והFPS שלי נע בין 40-60 בהגדרות נמוכות (הכל על LOW/Disable רזולוציה 600*800) גם בהגדרות שהמשחק התאים למחשב (שמין הסתם גבוהות יותר) הFPS כמעט זהה ואין איזו ירידה משמעותית חוץ מיזה יש במשחק מין תחושה כזאת שהמשחק זז ממש לאט לא מקרטע אבל כאילו הוא עייף מין איטיות כזאת שמורגשת בעיקר שאני מזיז את העכבר וכל משהו כמו חצי דקה יש מין לאג שמקפיץ את הפינג ל200-300 המשחק קופא ל5 שניות ואז ממשיך ובאיטויות הפינג יורד חזרה ל40-50 והבעיה הספציפית הזאת עם הלאג שמקפיא את המשחק הייתה גם עם הכרטיס הקודם…
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי גירסא שרשום שזה מולטי שפות אם אפשאר לסדר את זה אז איך
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אין לי כח להתחיל לחפור בכל הדיון של BF3 לראות האם אנשים מרוצים וכו'. אז אמרו לי - האם אתם מרוצים? האם אין באגים/בעיות חיבור מעצבנות שגורמות לכם להתחרט על היום שקניתם את המשחק? האם הוא זורם וכיפי? למדתי מ COD BO לקח לא לקפוץ על משחק במכירה קבוצתית ולכן לא השתתפתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש בסוף של המשחק, מי יורה במאקארוב (MAKAROV)? הרי השותף שאיתי (יורי אם אני לא טועה) מת... אז מה ירה במאקארוב?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני משחק עם חבר שלי ופתאום זה מוציא אותי מהמשחק ונתן לי באן: אני בחיים לא השתמשתי בהאקים ואני לא מבין למה זה הביא לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת תופעה מוזרה ביותר ששמתי לב שקוראת ברוב המשחקים שיש לי בסטים... משחקים רשת נתקעים במסך הMOTD, וסינגל נתקעים... מתי שבא להם, בזמנים שנראים לי רנדומליים לגמרי... חשבתי זה בעיה עם הווינדוס, פרמטתי וזה עדיין קורה. (וכאן כבר אפשר לשלול בעיות דרייברים לא מעודכנים, הורדתי והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שמצאתי) חשבתי שאני יוכל להפתר מהתקיעות אם אני יעשה DEFRAG לדיסק. ישבתי 5-6 שעות, חיכיתי שיסיים את הDEFRAG, והמשחקים עדיין נתקעים. יש הצעות מה עוד אני יכול לנסות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%a0%d7%98%d7%a7%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-