עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by galh_5,

החופש חרשתי על הרבה משחקים אז בקיצור בבקשה תביאו לי המלצות למשחקים שיש ואולי לא ייצא לי לשחק בהם לא אכפת לי מאיזה סוג העיקר שיהיה כיף לשחק בו ושתיהיה גרפיקה טובה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by Roeebaeloha,

.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by badtoyboy,

היי!!! אני פשוט אמנסה לשחק עם אח שלי ברשת (אלחוטית) ומשתגע עוד שניה. למה אנחנולא רואים אחד את השני ? (פרוטוקול IPX מותקן)? וגם כשרואים - למה אני לא רואה את המשחק שהוא מארח (ולהפך)? תודה! אני פשוט עומד לשבור את המחשב מעצבים למה זה לא עובד!!!!! :bash: :bash: :bash:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.gamershell.com/pc/loki/screenshots.html?id=23 נראה מדהים... מישהו יודע אם זה דורש DX10?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by shugi,

אהלן! צריך את עזרתכם במציאת משחק ישן כשהייתי משחק בו לפני 10 שנים פחות או יותר. במשחק אתה רואה את הדמות מלמעלה ושולט בה עם העכבר בסגנון דיאבלו. מה שהיה ייחודי במשחק הוא שאתה יכול לעשות תרגילים בעזרת תנועות עכבר. אני זוכר גם שהיה שלב עם דרקון במערה, והיה חרב שיורה כדורי אש וכדי להרוג את הדרקון היה צריך להתחבא מאחורי סלעים כאלה. אגב, כדי להגיע למערה הזאת היינו צריכים להגיע למקום כמו מנזר כזה עם גובלינים אדומים כאלה קטנים... אני זוכר שבתחילת המשחק אתה רודף אחרי הרעים שלוקחים אזרחים, ביניהם מישהי שקשורה לדמות. אם אני לא טועה הסמל של החברה (ממה שאני זוכר) היה בצורת עכבר מסולסל כזה. אה והדמות היה עם שיער בלונד כזה.. אולי מישהו עולה לו לראש?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by wArezm0n,

שלום אני חדש כאן. ברשותי עותק חוקי! של Battlefield Vietnam והתקליטורים לאט לאט מתחילים להשרט וברצוני לגבות את במשחק כVirtual CD. נסיתי כמה תוכנות שלא פעלו בשם Virtual CD,Alcohol 120%/52%,GameDrive 9 מה שמונע ממני לגבות את המשחק היא הגנה שיש על התקליטור ואני לאא רוצה שהתקליטור ישרט אז בבקשה הציעו לי פתרון תודה.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני כמה ימים הורדתי את המישחק Pirates of the Caribbean והתחלתי לשחק ומה זה היתמכרתי מישהו פה משחק? תגובות שאלות.

8. Started by NiMo1771,

כעקרון אני שחקן COD אבל הוא התחיל לשעמם.. לכן חשבתי אולי לקנות BF3 אני אוהב את COD בגלל שהוא מאוד מהיר ותמיד יש אקשן, השאלה היא האם גם בBF3 יש דברים כאלה? האם המפות לא גדולות מדי? אני לא ממש רוצה לשחק במפות שאתה צריך להסתובב במפה 5 דקות רק בשביל למצוא אוייב.. ואם אני כבר קונה, האם כדאי לקנות גם את ההרחבה back to karkand?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by pringles,

אני צריך המלצה למשחקים של direct 3d ולא opengl יש לי בעיה עם הכ. מסך.... אז בינתיים עד שאני אשלח לתיקון הייתי רוצה לדעת איזה משחקים בDIRECT3D אפשר לשחק?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, משום מה, בויסטה 64 שלי, שום טריינר לא עובד. לדוגמא: הטריינר של COD4 או של FLATOUT CARNAGE. הרצתי אותם כADMINISTARTOR. האם זה עובד למישהו עם ויסטה 64? תודה!

11. Started by Lynch,

ישן ומוכר, למי שלא מכיר אז שיהנה ! העורך הכי טוב בקוד ארבע ! גאווה ישראלית !

12. איזה אתרי צ'יטים אתם מכירים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ברשת מדווחים כי כותרים בולטים כגון Doom, Just Cause 3 ו-Rise of the Tomb Raider ניתנים כעת להפעלה עבור אלו שלא רכשו אותם לכתבה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by TimoTy,

אני "מתנקה" מ-WOW ואני מחפש משחק אחר להעביר את הזמן .. אזז אם אפשר המלצות למשחקי RPG הרפתקאות או אסטרטגיה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  15. אני אוהב משחקים כאלה של משימות ויריות ויחידות למלחמה בטרור ודברים כאלה או משחקים למשל כמו מקס פיין למישהו יש להמליץ על משחקים טובים??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tommy,

הפעלתי FAR CRY על הגדרות הכי גבוהות ויש לי בעיות ...גם לא רואים חד וברור כמו שצריך להיות וגם יש קטעים שחורים על הרצפה...תעזרו לי בבקשה...

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by KKK,

היי! מי שיחק במשחק הזה? יש לי אותו ואני מתלבט אם לשחק בו או בFEAR..ראיתי כמה סרטונים שלו וזה נראה נחמד. מי ששיחק שיכתוב חוות דעת קטנה תודה ;D

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by KOBT2,

נכון בבונוס CARS יש BMW ועוד שברולט כחולה והרוסה??? איך משפרים את השברולט קמרו הישנה הזאת??? כי תיראו את התמונה הזאת: http://img30.imageshack.us/my.php?image=14mw.jpg איזה אחד הביא אותה פעם בדיון של המכוניות עווד הוכחה ועוד מרדף!!! אז איך הוא שיפר אותה !?!?!?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  19. התקנתי את המשחק והכל אבל הוא כותב לי: PLEASE INSERT THE CORRECT DVD-ROM אבל שמתי את הדיסק שעליו יש את ההתקנה... (יש לי רק דיסק אחד) . מה לעשות? אה כן, הורדתי פרוץ בלי לקנות את המשחק...

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  20. מי מכיר\ משחק במשחק? ויש לו טיפים? אהבתם לא אהבתם? ועם יש מחשק רשת אז בכייף לעשות משחק נגדי. וגם עם אין לכם עדיין תשיגו כמה שיותר מהר...

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by Holography,

אהלן פורום משחקים התקנתי היום GENERALS בציפיה שהמשחק ירוץ חלק ואכן רץ חלק אבל על 31FPS לא ניסיתי עדייןMP , אני משחק בSKRMISH על HIGH 1024 X 768 , איך אפשר לבטל את ה'מגביל' לFPS ? כי שהעלתי את המהירות עד הסוף זה הגיע ה85 FPS בכיף Amd Athlon64 3000+ Epox 8KDAJ 512MB ADATA 400MHZ 6800GT XFX מקווה שזה קשור לכאן. *תודה.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by Ohad-a,

אני מתעניין ברכישת מחשב נייד לצרכי לימודים. הדרישה הגראפית הכי גבוהה שתהיה לו זה משחק Sims 3. שאלתי היא האם המחשב הבא מתאים מבחינת המפרט למשחק, איך המשחק ירוץ ובאיזו רמת פירוט: HP Probook 4310 מפרט VC353EA מפרט: מעבד T6670 Core 2 Duo 2.2 Ghz זיכרון: 3Gb DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 320GB 7200 rpm מעבד גראפי: GMA 4500MHD צורב DVD מסך 13.3" LED HD 768*1366 מערכת הפעלה: Windows 7 32 Bit יציאות: HDMI, VGA, 3*USB, קורא SD המפרט המלא מופיע כאן: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955552-3955552-3974409-4049075.html אעריך תשובה מהירה ככל האפשר שכן אני ממש צריך מחשב ומבחינת כל השאר המחשב הזה מספיק לי

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by LazyBurger,

התחלתי היום לשחק במשחק Lost PlaneT, ואחריי שסידרתי את כל האפשרויות על הכי גבוהות, החלתי לשחק, המשחק, כמצופה, פעל חלק אך משום מה לאחר זמן מה הוא נתקע לי באופן מוזר מאוד, ולאחר קצת זמן וכמה Ctrl Alt Del זה הראה לי : ERROR: MEMORY OVERRUN אבל לא נראה לי שזה הגיוני משום שיש לי שתי גיגה של זכרון DDR 2 במהירות 800MHZ וגם 8800 עם 640 זכרון, אז מה יכול להיות גורם הבעיה? מישהו אחר נתקל בזה? פתרון?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  24. טוב לפני שאני נותן את הביקורת אני רוצה להגיד כמה דברים ברורים כי בטח יש הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה פה 1-אני בודק את זה יחסית למה שיש בשוק היום ולא לפי מה שהיה שזה יצא לפני שנים 2-לי יש את הטעם שלי אז בבקשה תתיחסו לעובדות שאני כותב ולא לציון הסופי ואיך אני רואה את המשחק מבחינתי טוב אז ככה למי שלא מכיר METAL GEAR זאת סידרה שהתחילה לפני שנים עוד בתקופת ה8 ביט של הקונסולות זאת סידרה מאוד מוכרת בתחום הקונסולות והמשחקים בסדרה לרוב מקבלים ציון גבוה בביקורות וכמובן גם מוכרים טוב METAL GEAR SOLID הראשון התחיל בPS1 וקיבל מאז פורטים ואפילו רימיק אחד לפלטפורמות אחרות וMETAL GEAR SOILD 2 התחיל בPS2 וקיבל פורט לPC ואולי לXBOX1 אבל אני לא בטוח בזה הסידרה נחשבת התגנבות…

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by מעינוש הממוש,

היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.