עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by the cube,

מדובר בגירסת Steam אחרי שאני מפעיל את המשחק דרך Steam, נפתח לי החלון של Uplay. אני לוחץ Play, ואז המסך נהיה שחור והמשחק לא עולה. פתחתי את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) והוא רושם שהמשחק לא מגיב. הסרתי את המשחק ומחקתי ידנית את התיקייה של Uplay, התקנתי הכל מחדש ועדיין הבעיה נשארת מדובר במחשב חדש כך שלא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים עם Uplay (היה לי AC2 ונספחיו במחשב הקודם) עדכנתי דרייבר ל 12.10 ועדיין לא עובד. ביטלתי cloud synch, גם זה לא הבעיה האם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? אודה לכל עזרה שתוכלו לתת עדכון - הבעיה נפתרה ביטלתי את האפשרות של in game overlay, ועכשיו זה עובד בסדר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Battle field 1 Pre-order Failed זה מה שהוא מראה לי באוריג'ין חיפוש בגוגל הראה שזו בעיה ממש נפוצה : http://answers.ea.com/t5/Origin/Battlefield-1-Pre-order-Failed-What-Should-I-Do/td-p/5632643 לא הבנתי כל כך אם יש פתרון לזה מישהו בבקשה יכול לעזור?

3. http://www.trustedreviews.com/gaming/review/2007/07/11/Ninja-Gaiden-Sigma-/p1 לפי דעתי, המשחק הזה מהווה ''תחרות'' ל-Crysis, שימו לב לאיכות המדהימה!!!.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by huber,

הי חברים. התקנתי את המשחק והמשחק פשוט לא זז. נראה כאילו הוא רץ ב 2-3 פריימים, מקרטע בטירוף. גם כשאני מוריד את כל ההגדרות למדיום הבעיה לא נפתרת ככה שאני לא חושב שזה בעיית ביצועים אלא באג או משהו אחר. מותקן אצלי הדרייבר האחרון שיצא שאמור לתת תמיכה במשחק ויש לי GTX 1080 ומעבד 6700K, ככה שאין מצב שהמשחק הזה לא אמור לרוץ אצלי על הגדרות לפחות גבוהות. מה עושים?

5. Started by DS,

CoH קיבל ב : GS ציון של 8.9 לעומת IGN שנתנו לו 9.4(ציון מעולה!) ראיתי גם את ביקורת הוידיאו של IGN והתרשמתי

• 53 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. ז'אנר: First-Person Shooter פיתוח המשחק: Techland הפצה: Ubisoft מנוע: Chrome Engine 4 מודים: Single Player/ Multi Player תאריך יציאה: 30.06.2009 פלטפורמות: Windows XP SP3/VISTA, XBOX360, PS3 על המשחק: הרוח החמה נושפת בפניכם, הסוס מתנוענע מצד לצד בעצלנות ואתם מנסים להסתכל על עבר האופק. מישורים פתוחים, קקטוסים, שיחים מתגלגלים והרבה הרבה אקדחים. במשחק הקודם אנחנו שנחקנו עם בילי הנר שחיפש את אביו האמיתי ואת רוצח אימו, עברנו על אין ספור דמויות מרתקות, אזורים מדהימים ואווירה אמיתית של מערב פרוע לחלוטין. במשחק ההמשך אנחנו נשחק למעשה בארועים שקדמו למשחק הקודם, תזכו להכיר את בילי ואחיו יותר לעומק ולהבין את היחסים המוזרים בין שני הקאובוים, תפגשו דמויות מהמשחק הקודם כג…

• 232 תגובות
    • 24.6k צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז המפרט שלי בחתימה.. ולאחרונה הורדתי את המשחק בלודריין וכשאני מנסה לשחק המשחק פתאום נתקע.. נתקע לאיזה דקה והצלילים עצמם נתקעים ואז אחרי דקה ככה המשחק ממשיך... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by shahar91,

בן דוד שלי התקין את המשחק בגירסא של SKIDROW והמשחק עובד לי בתקיעות כול הזמן ולעומת זאת אצל חבר שלו עובד מעולה. פירוט מחשב: כרטיס מסך - Geforce GTS 450 חדש 1GB מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זכרונות - 4GB DDR2 יכול להיות שיש בעיה עם הDirectX במחשב וצריך למחוק אותו לגמרי ולהתקין שוב?? הגירסא שלו עכשיו הכי מעודכנת זה משנה אם הווינדוס הוא 64 או 32?? במחשב כזה כדי 64? המשחקים יעבדו יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז נכון אני לא הכי מעודכן והמשחק הזה ישן. אבל לא ממזמן התחלתי לשחק בו כי שעמם לי. בכל מקרה, אני עכשיו בPART 3 וצ'אפטר 8. אני בקטע שאני מסתובב עלל גג של בניין מרובע כזה, בזמן שולדמיר הזה זורק עלי פצצות ואני לא מבין מה לעשות. אני לא מוצא במה אפשר לירות או משו כזה כדי להרוג אותו או להפיל אותו. כבר הפלתי את הבמה שהוא היה עליה, יריתי בחיבורים של המוטות ברזל לגג(כזה ברור שזה יפול) והוא נפל והתחיל לזרוק עלי פצצות בקצב מסחרר, ואני רק בורח ואני לא יכול אפילו להספיק להסתכל במה אני יכול לירות. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? במה אני צריך לירות? מה לעשות? תודה, רן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בכנס המפתחים של אינטל IDF 2006 הודגמו יכולות המשחק של מעבדי אינטל חדשים. ההדגמה גם מראה את הסביבה של משחק חדש בשם Alan Wake. http://www.hadash-hot.co.il/story/1634/

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. Started by Spiritus,

הכותרת אומרת הכל לא?!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, לידעתכם הטריק הישן עדיין עובד!. התחזות לקניה בתאילנד דרך האוריגין. לכל מי שזוכר מחירי המשחקים ב origin אינם אחידים בין היבשות השונות. לדוגמא: אירופה: 60-70 euro . ארה"ב: 60-70 $. אסיה: משתנה אבל בתאילהנד זה 1600 bat . כלומר 204 שקל בדיוק נכון להיום. אז כדי לקנות באסיה ישלסגור את ה origin להוריד את התוכנה המעולה FlyVpn ללחוץ על free trial להכניס ססמא שמופיעה באתרולהתחבר דרך שרת ב תאילנד. לאחר כך לפתוח את הorigin שנית- אמור להפתח בתאילנדית (שישמוש בgoogle translate) רכישה רגילה ווואללה חסכתם כ 150 שקל....אני כבר חסכתי תהנו.

• 45 תגובות
    • 10k צפיות
  13. Started by First Squad,

ניראה מה הוא שווה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by stone cold,

טוב יוצא לי לנסות הרבה מישחקי PS2 הכשיו שיש לי אותו - חלק מהמישחקים טובים וחלק מאכזבים מישחק בסידרת SSX (מרוצי סנובורד) רציתי לנסות כבר הרבה זמן אבל לא ידעתי שזה סידרה של EA :'( :'( המישחק מתחיל כיף ויש שירים טובים של להקות כמו IRON ועוד אבל כמו בNFS המישחק חוזר על עצמו תוך כמה שעות ונהפך לשיעמום גדול שירים אני יכול לישמוע במחשב ובMP3 -שאני בא לשחק אני רוצה שקודם כל המישחק יהיה טוב ולא מישחק בינוני אם שירים טובים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by HuGeMouTh,

המשחק כל הזמן נתקע לי ב LOADING ואז נסגר :-\ ניסיתי לשנות את ההגדרות במשחק ל LOW, להוריד את ה AA וה AF ל 0, שום דבר לא עוזר :'( אפשר לראות את המפרט שלי בצד, הדבר היחיד שיכול להפריע זה ה 1G זיכרון אבל המשחק זה לא אמור לגרום לבעיה אם המשחק על LOW-MID אני משתמש בדרייבר ישן יחסית 158.22 יכול להיות שהוא גורם לבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by taimor,

טוב עוד שבוע יוצא המשחק, מכיוון שראיתי שאין דיון ראשי, פתחתי אחד אם אין בעיה למנהלים כמובן. המשחק יוצא ב1 לנובמבר והדמו למחשב יוצא ב31 לחודש, די דבילי שהדמו יוצא יום לפני המשחק אבל זאת EA. דרישות מערכת: OS: Windows XP Service Pack 2 (only 32-bit Version), Windows 2000 Service Pack 4 CPU: 1.7 GHz or faster 512 MB RAM Video Card: 64 MB* 8x or faster DVD drive * 4.7 GB or more hard disk space Video: DirectX 9.0c compatible Sound: DirectX 9.0c compatible Controller: Keyboard, Mouse, Dual Analog Gamepad or Steering Wheel Online Multiplayer: 512 Kbps or faster; 2-8 Players Supported Steering Wheels: Logitech Rumblepad Logitech Dual Action Xbox 360 Wired Co…

• 828 תגובות
    • 93.2k צפיות
  17. Started by Shoshan,

מה היה הכוח של הכרטיס מסך של סוני 3? לאיזה כרטיס בערך היה שווה הסוני 3?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by KermitShor,

בחלק האחרון של המשחק act 5 מצאתי 4 "מכשירי ביות" ירוקים שפתחו אזור בונוס קיצר יש שם אדם שרוצה שאני ימצא לו את השירון שלו זה השירון של Iron Man שאספתי במשך כל המשחק? זה השירוין שהוא אמור לקבל ממני?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by halo,

חוות דעת על המשחק למי ששיחק הוא קיבל רק 7.8 ב GAMESPOT אבל בטח זה בגלל שהוא קצר

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by milgy,

כל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולשחק איתנו USER NAME : blur-israel password : 123456789 כמה שיותר יותר כייף, תרגישו חפשי למה אף אחד לא בא ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MalGano,

היי, מי ששיחק ב-Alien Shooter הראשון בוודאי ישמח לשמוע את הבשורה: המשחק השני מתקרב בצעדי ענק. אמנם הגרסה האנגלית תופץ רק בתחילת ינואר 2007 (כרגע יש רק גרסה רוסית )... אבל יש דמו באנגלית. אני אישית מאוד אהבתי את הדמו וזה נראה לי משחק מאוד ממכר ומספק. נסו ובשרו. סרטון: http://www.sigma-team.net/alienshooter_2/video/as2_trailer.zip דמו (אנגלית) ~137 מגה: http://www.sigma-team.net/alienshooter_2/upload/as2demo.exe הוראות לבטל את הגבלת הזמן בדמו: 1. Go to Maps cataloge 2. Open level_02.lgc with notepad 3. find line "FAILURE_COUNTER ХХХ" where xxx is level time. Put there 3600 (one hour) and enjoy! To remove time limit in survive mode: Find files survive_01.lgc an…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 9 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה? הכל טוב? שמחים לשמוע. ד”ש לסבתא! השבוע יש לנו פרק קצת שונה בשבילכם – לוני שלנו נקרא לשרת את המולדת ועלה לצפון לטחון קצת מילואים… הוא בטח אוכל שם סרטים שהוא ב-Operation Flashpoint או משהו… אבל אל תתנו לזה להבהיל אתכם, כי הבאנו שחקן חיזוק מיוחד – סיב שלנו, מצוות הפאנבויז המקורי, חזר אלינו לפרק אחד! השבוע היו לנו פחות סיקורים, אבל השיחה נסחפה ונכנסו לדיונים בכמה נושאים שאין לנו בכלל ספק שתמצאו אותם כמאוד מעניינים (עתיד המוב והקינקט, הזמנת משחקים מחו”ל), וכמו תמיד היו צחוקים והרבה כיף. אנחנו מזכירים לכם שתחרות התחפושות נושאת הפרסי…

23. Started by Blue Cheese,

אני יודע שרוב הגיימרים הישראלים ממש לא משחקים במשחק הנהדר הזה,אבל אני עדיין אשאל פה,האם מישהו מתכוון לשחק במשחק המלא? הבטא נסגרת ב 12 באפריל והם מוחקים את כול החשבונות,שחקנים מתחילים מהתחלה. המשחק חינם ולא עולה כסף אבל..אין יותר גולד יומי,אם רוצים פרמיום אז צריך לקנות גולד,כרגע הם מציעים 3 חבילות שמהם ניתן לבחור - http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/buy_gold_special_price_and_get_unique_tank_free בקיצור מישהו שוקל לשחק במשחק כשהוא יצא? אפילו בלי פרמיום...?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. משחק הפעולה המקוון הפופולרי מעוניין להגדיל משמעותית את הקהילה שלו ב-PC בשנה השניה לקיומו, כך נראה - ומוענק חינם לגמרי ולתמיד במהלך השבועיים הקרובים עבור כל אלו שירצו בכך לכתבה

25. כמובן שאני מדבר רק על גרסאת PC, ולא רלוונטי להשוות בין הקונסולות כי אין לי ולא מעניין אותי. אז ככה, כמה מילים לפחות לפי 2 הדמואים ששיחקתי. FIFA 2010 אחד המגעילים ש EA עשו, פשוט היה אפשר לחזור ל 2009 ולשנות לו תאריך, באמת שמשחק מאכזב מאוד ואין כמעט שום חידוש וגם אם יש, זה לא ממש מורגש, ובגדול זה מרגיש כל כך ישן. ואני אומר את זה בתור חובב פיפא שהיה חורש על כל כותר שלהם עד היום. PES 2010. פשוט, ואוו!!!! גרפיקה מדהימה, שיפור עצום ביותר והבדל שמיים וארץ בין PES 2010 לבין PES הקודמים ו FIFA גם כן.. הבעות פנים, תאורה, דשא!!! כן סוף סוף הדשא עבר שיפוץ ונראה ממש טוב, פרצופים ממש מדוייקים וריאליסטים, הקהל נראה טוב יותר למרות שעדיין זה עבודה של "העתק הדבק" שקונאמי עשו. אבל ב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.