עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by evman007,

:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by BandiT,

שלום אני מחפש לשחק משחק אסטרטגיה ברשת כמו למשל רד אלרט... משהו יכול להמליץ על משחק? הייתי מסתפק ברד אלרט אבל אני לא מצליח לשחק בו ברשת...

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  3. כל שלב יש סרטון מעצבן ובכלל אם אני נפסל זה מתחיל שוב מההתחלה. איך לעזאזל אני מפסיק את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by neogod,

האם מישהו כבר שיחק בו? ואם כן.....אז מה שונה בו מהגרסאות הקודמות...?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by MATOK,

שאני רוצה לפתוח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעה של : " קובץ המערכת אינו תואם להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows . זה לא קרה לי כשהתקנתי את המשחק אצלי במחשב. מה לעזאזל עושים?

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז נכון אני לא הכי מעודכן והמשחק הזה ישן. אבל לא ממזמן התחלתי לשחק בו כי שעמם לי. בכל מקרה, אני עכשיו בPART 3 וצ'אפטר 8. אני בקטע שאני מסתובב עלל גג של בניין מרובע כזה, בזמן שולדמיר הזה זורק עלי פצצות ואני לא מבין מה לעשות. אני לא מוצא במה אפשר לירות או משו כזה כדי להרוג אותו או להפיל אותו. כבר הפלתי את הבמה שהוא היה עליה, יריתי בחיבורים של המוטות ברזל לגג(כזה ברור שזה יפול) והוא נפל והתחיל לזרוק עלי פצצות בקצב מסחרר, ואני רק בורח ואני לא יכול אפילו להספיק להסתכל במה אני יכול לירות. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? במה אני צריך לירות? מה לעשות? תודה, רן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חוויות, תמונות וסרטונים הומו-ארוטיים עם המכשיר החדש שלכם יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  8. גם עם האפשרות ליצור שרת ולתת אייפי דרך האייסיקיו. לא חייב להיות על שרתים עצמאיים. מקווה שיש דרך, בתודה, עידן192

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חדשות משמחות לחובבי HL2,ואלה שמצפים ומתכננים לקנות את גירסאת ההרחבה AFTERMATH לפי מידע ראשוני,חבילת ההרחבה תעלה בסטים מחיר מגוכח של 12.95 דולר. Aftermath will be the first big test of that philosophy. The game will ship over Steam this year, most likely in November, and will have an incredibly reasonable purchase price of $12.95. Valve hopes to analyze customer feedback (of which there is always plenty, they note) and incorporate that feedback into their design decisions in the next piece of episodic content, which will clearly come out much sooner than Another Half-Life Game would." http://www.shacknews.com/extras/2005/091505_valvehdr_3.x

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Asafalfa,

אני מעוניין לקנות משחק חדש למחשב החדש ... ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם המשחק הזה ...? מה הוא יכול לומר...

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by ofirrjd,

היי, חיפשתי ככל שיכולתי באינטרנט היכן נשמרים ה save-ים למשחקים הבאים אך ללא הועיל, אנא עזרתכם: brothers in arms - road to hill GTA san andreas splinter cell pandora tomorrow swat 4 תודה רבה, אופיר

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש משחק טוב!מה שלא קרה לאחרונה המשחקים שנהיניתי מהם יחסית לאחרונה הם דום 3 HALF LIFE 2 E51 יש לכם להמליץ לי על משחקים טובים בסגנון?

13. למישהו זה קרה? הורדתי עוד גרסה של המשחק וגם שם זה עושה לי את זה

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Tommy,

הפעלתי FAR CRY על הגדרות הכי גבוהות ויש לי בעיות ...גם לא רואים חד וברור כמו שצריך להיות וגם יש קטעים שחורים על הרצפה...תעזרו לי בבקשה...

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by מעינוש הממוש,

היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by mattanl,

היי, לאחרונה ניסיתי לשחק ברשת ב Red alert 2, יחד עם ה Yuri's revenge. אחרי שהתקנתי IPX הצלחתי להכנס לחלק הזה של ה Network. תודה לכל מי שעזר. אבל עדיין, אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. כלומר, מחשב אחד, לא רואה את המחשב השני ברשת. מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by overload,

יש לי בעיה עם הסאונד, הסאונד מתחיל לגמגם אחרי כמה דקות ואז המשחק קורס (בכל סוג משחק) ואז יש הודעת שגיאה. אם אני משחק בלי הסאונד (יש אפשרות להפעיל את המשק בלי סאונד) אז הוא לא קורס. בפורום (המת) של המשחק אין פיתרון, אבל יש עוד כמה אנשים עם הבעיה הזאת. אז אולי מישהו פה הצליח לתקן את זה?... מפרט: R9500 P4 2G ABIT IS7-E 512MB

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום יש לי את המשחק הזה ואין לי מושג איך מכוונים נשק פה. אין שוב צלב או סימן של לכוונת ובדקתי בהוראות ולא ראיתי שום הסבר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה

19. Started by Dante_9,

יצאה כבר הודעה רשמית? מישהו יודע?

20. חשבתי שהיום הזה לעולם לא יגיע. Supreme Commander, משחק המתוכנן ע"י כריס טיילור, שעבד בזמנו ב-Cavedog Entertainment, בית היוצר של משחק האסטרטגיה המעולה Total Anninhiltion, מיועד להיות היורש הרוחני של אותו משחק מהפכני. נקווה שיצא בקרוב. ל-Q&A ועוד תמונות - קישור

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by yuvyuv,

אני שמח להכריז על שבט חדש שהוקם ע"י ושמו =OGS= את חברי השבט אתם תוכלו למצא משחקים בשרתי הארץ (IL Gaming 1,2,3, Gamer, Vgames) עם השמות הבאים: =OGS=YuvYuv =OGS=ZVISH =OGS=shaft =OGS=Plot כל מי שרוצה להצתרף לשבט ו/או להגיב על הודעה זו מוזמן להשאיר פה הודעה....

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by omri_ro,

הם לא פועלים ;D משחקים כדוגמת MONKEY ISLAND1 ו2, DOTT, TRANSPORT TYCOOM ,אני מאמין שגם הקווסטים של דןקררש לא יעלו וכנראה גם עוד כל מיני שטויות שאני מתכוון להוריד.... ניסיתי לשנות את ההגדרות של הזכרון וכל RUN THIS PROGRAM COMBABILITY BLABLABLA...כלום, NADA NIET GORNISHT... אני צריך דיסק דוס עם דרייברים של כ.קול או שאם יש לכם הצעות לשיפור ויעול השירות (עאלק) דברו....! (אגב מישהו יכול להסביר לי למה אני כל הזמן כותב עם נקודות?, אני לא מצליח להגמל מזה....בעעע!....)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by yirmi,

לא הצלחתי להפעיל את זה וגם קוויק 3, בקיצור כל המשחקים שעובדים על openGL יש כבר איזה דרייבר רשימי שיצא? ניסיתי דברים שפירסמו כבר ורק הייתי צריך לפרמט אחרי זה את המחשב... מישהו הצליח?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by X-_PLOSIVE,

אני מתקין את המשחק c&c renegade וכל פעם שאני מגיע ל- 56 אחוז זה נתקע ולא ממשיך , אין בעיה כלשהי בדיסק כי חבר שלי התקין אצלו , ואין בעית חומרה שידועה לי ... תעזרו לי!! :'( תודה אלירן

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.