משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אפשר לשחק משחקי D&D בלי שום בעיה קבוצה של עשרה חברה בעט ונייר, זה ידוע שזה חוקי. השאלה אם משחק שכזה עולה לרשת ומשתתפים בו אלפים של אנשים, צריך לשלם זכויות יוצרים? מכיוון שאין שום בעיה לשחק דבר כזה לא ברשת ללא מטרות רווח-מדוע שתהיה בעיה לעשות דבר כזה ברשת-ללא מטרות רווח? (החברה האחראית על זכויות ה AD&D היא WIZARD OF THE COAST ו-HSBRO)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לינק טוב לניד פור ספיד קרבון יש למישהו....(לא מהאמיול או מהביטורנט)....הורדה ישירה בחלקים....(או חלק אחד אם יש).... תודה...
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אותי מעניין רק הMP כי את הSINGLE מיציתי לחלוטין , השאלה שלי זה האם עדין קיימים שרתים שאוכל לשחק בהם במידה וארכוש את המשחק ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין, יש המון PRE ORDER של משחקים, אז מה ההיתרון של הרכישה הזאת? הרי כמה שבועות אחרי שהמשחק מושק, יש הנחות פה ושמה.. זה כאילו שלא נותנים לי איזה הנחה לקניה מוקדמת, אלא אני משלם מחיר מלא (ואפילו יותר גבוה לעומת המשך החודש), וגם אני עדיין לא יכול לראות חוות דעת של גולשים-מבקרים, אלא לרכוש בעיניים עצומות. משהוא מוכן להסביר לי מה העניין של זה? (אני לא מדבר על יחידי סגולה שמביאים משחקים ישנים להם בתמורה לרכישה מוקדמת). תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
למשל אם אני אשחק לדוגמא ב-Assassin's Creed, Gears Of War, Crysis פתאום המחשב אחרי כמה דקות ממזער לי את המשחק לשורת משימות. זה קרה לי בכל המשחקים, בהתחלה חשבתי זה באג שיש במשחק אחד. אבל ראיתי שזה בשאר המשחקים גם ככה. מה עושים ? יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך ? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק......אני נכנס למשחק לוחץ על סינגל פלייר.... ואז המשחק יוצא לי לשולחן העבודה ורושם לי הודעה critical error ורשום בה General protection fault! History: ConfigUI <- InitEngine מה לעשות ומה הבעייה? תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? הבעיה הינה פינגים מטורפים בכל ה REALMS... אפילו בREALMS הריקים אני נתקל בפינג של 1000-1500 על ההתחלה... האם זו אשמת החיבור ה "איכותי" מישראל? אשמח לשמוע מה המצב אצלכם...
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רציתי לשאול את מי ששיחק במקס פיין :AR15: עם המודים מה דעתו האם הם באמת משפרים את המשחק, איזה מודים הכי כדאי להתקין? האם אפשר להתקין יותר מאחד? והאם הם עושים בעיות או שיש בהם בגים? ואם אפשר קישור לאתר שממנו אפשר להוריד את המודים והעידכונים. תודה. :2gunsfiring_v1:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש דמו ל-D&D ON יצרתי חשבון אבל אני לא מוצא קישור להורדה בחינם (לא של FileNet( ואשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מסמנת את USE BLOOM EFFECT WHEN AVAILBLE לוחצת אישור ושוב אישור ואז חוזרת לבדוק אם הוא אישר ואני רואה שמה שסימנתי על USE BLOOM EFFECT WHEN AVAILBLE כבר לא מופיע הנה תמונה לפני כשאני מסמנת ואחרי כשאני לוחצת אישור: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לצלם משחקים בשביל ערוץ היוטיוב שלי ואני לא מוצא תוכנה טובה בשביל זה.. בכללי הדרישות שלי הם צילום ב720p וכיווץ של הקובץ לאחר מכן. תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתם שהשיטות הקיימות כיום לשכנוע שחקנים לבצע רכישות של תוספות דיגיטליות בכסף אמיתי בכותרים המקוונים השונים הן בעייתיות? הטכנולוגיה של המפיצה האמריקאית הגדולה מצביעה על כך שזה הוא רק קצה הקרחון לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
:s05:
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש משחק כדורגל ואני רוצה חוות דעת לגבי המשחקים השונים. רצוי שהגרפיקה תהיה אמיתית וגם המשחק עצמו (החלטות שופט וכזה). המלצות?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני נתקעתי במשחק כרום בשלב שאני על החללית של הרעים(בהתחלה אסור שיגלו אותי,שלב לפני זה הייתי צריך לגנוב חללית וחליפה מהבסיס של הרעים) אני צריך להוריד מידע מהמחשב. אני הרגתי את כולם במחסן הזה, והורדתי את המידע. היא אומרת לי לברוח לפני שכל הצבא מגיע לשם, ואני לא יודע דרך איפו לברוח!!!! תעזרו לי בבקשה!!! במשימה CODE KEY
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המפיצה הצרפתית חושפת את הכותר האחרון והחביב שאותו תציע לכל מי שירצה חינם אין כסף לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מעוניין לקנות משחק חדש למחשב החדש ... ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם המשחק הזה ...? מה הוא יכול לומר...
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם counter strike 1.6. שאני נכנס למשחק קודם כל אני מפעיל תוכנה לסרברים ואז נכנס למשחק עצמו. אני לוחץ על FIND SERVERS ואז על ADD SERVERS רושם סרבר ולוחץ על OK וזה לא מוסיף לי תסרבר, לא עושה שום שינוי, מה אפשר לעשות? תודה רבה מאוד למי שיזור לי, סהר :-[
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב אז כמו שאלדור Fadida כבר אמר נפתח צ'אנל קהילתי, מטרת הצ'אנל היא בטווח הארוך במידה ויהיה מספיק צפיות להשיג כמה כסף שרק אפשר מהצ'אנל ולהשקיע אותו בחזרה כפרסים לקהילה, אבל חוץ מהכסף זה בעיקר הפעילות וההנאה של האנשים בקהילה. כרגע אני העורך היחיד של הצ'אנל אנחנו בינתיים מחפשים עוד שני עורכים שיעזרו בלערוך ולעלות סרטונים חדשים על בסיס יומי. בצ'אנל הולכים לעלות סרטונים של שידורי הגמר בקאפים ופראגים בעיקר אבל אם יהיו דברים מתאימים שלא קשורים רק לקוד גם יהיה אפשר לעלות אותם. המטרה בצ'אנל היא לא רק לעלות סרטונים שהעורכים מכינים אלא כל אחד שהכין סרטון על איזה פראג שהיה לו או לקלאן שלו יכול לבקש מאחד העורכים (נכון לעכשיו רק אני) או Fadida רשות לעלות את הסרטון שלו לצ'אנל הקהילתי כ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש מוזר.. זה משחר רשת מצויין, מאוד ראליסטי בניגוד לCS. אבל אין קהילה בישראל. אני מכיר שרת אחד בלבד שרוב הזמן די רק שם. יש איזה סיבה מסויימת לחוסר עניין במישחק?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ההרשמה ל BETA פתוחה אז אתם מוזמנים לנסות את מזלכם. ההרשמה באתר המשחק. http://www.gamersfirst.com/parabellum/ משחק חינמי חדש של GAMERSFIRST שמשתמש במנוע UE3.0. המשחק ניראה מדהים, הרבה אנשים לא חשבו שהוא יהיה חינמי. הינה כמה תמונות (לפי מה ש SimonSix אמר בנושא הקודם, התמונות הן מהמשחק ולא רינדור):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי השגיאה שבתמונה. מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
במשימה הראשונה של הסינים, אחרי שפוצצתי את המפעל הכימי ואת הבניין שהם התבצרו בו מה אני צריך עוד לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מישחקי מכוניות שיעבדו לי בהגה שלי הינה הסוג של ההגה אם זה משנה: microsoft sidewinder force feedback wheel תודה רבה למי שיעזור לי.....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכירים את הרגעים הנוסטלגיים האלה שבא לכם לשחק משחקים ישנים כמו Volfied או SkyRoads דברים כאלה... אז אני צריך עזרה לזהות שם של משחק... זה משחק שאתה מקבל מין כלים כאלה... ואתה יכול להתעלל במסך של הווינדוס.. עכשיו ניסיתי לחפש קצת... באתר של Masagames.f2s.com שזה אתר בעברית של משחקים נוסטלגיים ... אבל לא מצאתי... אני ישמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה שם המשחק... לא משנה גרסה אם גרסה אחרת, רק אותו עיקרון... תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-