משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
כל שלב יש סרטון מעצבן ובכלל אם אני נפסל זה מתחיל שוב מההתחלה. איך לעזאזל אני מפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק של DBZ למחשב כול המשחקים שאני מכיר הם לPS WII XBOX אני מכיר רק משחק אחד שהוא ESF ואני כבר חרשתי אותו והוא מתחיל להיות משעממם.... אתם מכירים משחקים למחשב? ועוד שאלה אני מקווה שזה בסדר שאני שואלה(אם לא תגידו אני יערוך אותה) יש אפשרות לשחק במשחקים של DBZ שמיועדים לקונסולות שהם לא מחשב דרך המחשב? אם כן אך?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אתם מכירים את המשחק Alone in the Dark? קיצור... יש לי את the new nightmare מהסדרה שלו והוא פשוט משחק מבהיל בצורה קיצונית!!!! אתה (או את לא משנה) הולך באיזה מסדרון הולך הולך הולך... פיתאום נכבה לך האור!!! אז אתה כבר יודע ובטוח שמשהו יקפוץ עליך ויבהיל אותך אבל דווקא כשאתה הולך להדליק את האור מפוחד (אחרי שכבר "נכנסת" לאווירה של המשחק) כלום לא קופץ עליך, ואז כשאתה חוזר לקטע שהיית בו כשנכבה לך האור פיתאום אתה שומע איזה צרחה "בבבבווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!" או שאיזה חרק ענקי מעופף לך לשניה מול העיניים ויש קולות כאלה של זאבים וזה מה זה מפחיד!!! קיצור זה משחק קווסט שמאוד מאוד מאוד מומלץ!!! משחק אדיר!!! שלוש דיסקים... טוב אחרי שרשמתי משהו לא קשור למה שאני רוצה לישאול …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב החדש במשחקים כגון Launch Gothic III, Microsoft Flight Simulator X זה עובד לאט ומקרטע מעבד קונרו Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor לוח אם ASUS P5B DELUXE דיסק קשייח WD 320GB 7200RPM/16MB SATA2 320KS ספק כוח ENERMAX PSU LIBERTY 500W PFC מארז GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 SILVER BLACK LED כרטיס מסך XFX 8800GTX זיכרון CORSAIR DDR2 1024MB 300MHZ CL4
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים ינואר\פברואר יתקיימו שני טורנירים לליגות Bronze/Silver/Gold/Platinum. הטורניר בחודש ינואר יהיה טורניר אחד גדול שאליו יוכלו להרשם עד 128 איש. במידה והפורמט לא ירוץ חלק, נשקול פיצול טורנירים בחודש פברואר. הטורניר לחודש ינואר יתקיים ביום חמישי, ה-19/1 ויתחיל בשעה 19:00. שימו לב שהשעה השתנתה וגודל הטורניר השתנה! סיבוב צומצם ובהתאם השעה נדחתה כדי שיותר אנשים יוכלו להירשם, אז יאללה להירשם! התנהלות הטורניר – הטורניר ינוהל באתר z33k. לרובכם אמור להיות שם משתמש כבר, אך במידה ולא, אנא גשו וצרו אחד בהקדם - http://www.z33k.com/users/sign_up. מהסיבוב הראשון (Round of 64) ועד הסיבוב השלישי (Round of 16), הפורמט יהיה Bo1. בחצי הגמר והגמר – Bo3. שימו לב כי יש …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק מתחיל בספריה של משימות צדדיות היסטוריות שלא קשורות לעלילה הראשיות... אחרי שסיימתי את חלק חמש קיבלתי הודעה שנפתחה לי משימה שם, אבל לא יודע איך נכנסים לשם כדי לעשות את המשימות האלה.. מישהו יודע איך פותחים את המשימות האלה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה ניסיתי לשחק ברשת ב Red alert 2, יחד עם ה Yuri's revenge. אחרי שהתקנתי IPX הצלחתי להכנס לחלק הזה של ה Network. תודה לכל מי שעזר. אבל עדיין, אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. כלומר, מחשב אחד, לא רואה את המחשב השני ברשת. מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק SIMS 2 והבעייה שהוא ניתקע אצלי קצת ואני לא מבין למה אולי זה באג במשחק כי לי יש GEFORCE 6800 GT ואף אחד מהמשחקים האחרים לא ניתקע אצלי מישהו יודע מה הבעייה אם כן שיענה כי אני מת לדעת מה קרה (יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים להכל)
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
סוף סוף הרחבה אמיתית למשחק הנפלא הזה. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=153278 נראה שחזרתי לשחק במשחק הזה בדיוק בזמן. אם מישהו ימצא את התמונות מהמשחק אשמח אם הוא יוסיף אותן לפה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר טוב להורדת משחקים בבקשה שיגיד לי tomerpn@gmail.com או באייסי 457860797 תודה :-* :-* :-*
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המשחק XIII, אבל אני רוצה לדעת איך המשחק ? 1. הוא לא משעמם? 2. הוא נמעס מהר? 3.איך הגרפיקה? 4.העם הוא חוזר על עצמו? תודה- THANKS LaZy-©BoY*
-
אהלן.. רציתי לדעת אם מישהו פה בפורום הצליח לשחק generals או הראשון או zero hour עם חבר דרך הdirect ip ושיש לו או לחבר שלו רשת שלא מבוססת על חייגן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
...והכוונה היא לא בהכרח לFPS אפילו. בשנים האחרונות יש די והותר משחקים המתמקדים בWW2 מכל זוית אפשרית - FPS (מספיק להזכיר את MEDAL OF HONOR וCOD על גרסאותיהם), אסטרטגיה (COH), טיסה (יותר מדי... גם סימולטורים וגם ארקיידים כמו BLAZING ANGELS) ואני בטוח שפספסתי כמה. לעומת זאת לא נתקלתי במשחקים המתמקדים בWW1, מבלי להחשיב משחקי אסטרטגיה המכסים את כל ההסטוריה האנושית בערך ולכן גם את התקופה הזו. מישהו מכיר משחקים מהשנים האחרונות המתרחשים בתקופה הזו? כרגע לא משנה לי אפילו איזה ז'אנר. האם יש דבר כזה בנמצא, או שאני צריך לחכות שסדרת TOTAL WAR תגיע למאה ה20?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אצלי נפל הסטים אני לא יכול לעשות כלום גם אצל כל החברים שלי נפל גם לכם נפל?? מתברר שבכל העולם זה ככה http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=684843 כבר 20 דקות
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
http://www.playark.com/ http://store.steampowered.com/app/346110/
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן!!! הגעתי לשלב האחרון, שוולד נמצא למעלה על הנברשת ואני למטה, הורדתי אותו מהנברשת (יריתי בפינםי הכתובים) ועכשיו הוא נמצא קצת יותר למטה והוא לא מפסיק לזרוק עליי את הפצצות האלו..... מה עושים בשביל לגמור?? זה נראה שאני יכול להמשיך ולהתחמק מזה שנים!! תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אם יש מישהו שרוצה לשחק בו ולא קנה אותו בגלל המחיר, זאת ההזדמנות שלו. 75% הנחה בסטים... אני אישית לא אהבתי את המשחק אבל אולי מישהו אחר כאן ישמח לדעת http://store.steampowered.com/app/22100/
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
תוכלו לתת שמות של משחקים שכבר יצאו ותומכים בכרטיס? תודה לעוזרים...JTF ו COH תומכים?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי 9100..אבל אני מרוצה ממנו כי אני לא מרבה לשחק במשחק SAN ANDREAS ברזולוציה של יותר גבוהה מ800 על 600 המשחק מאבד את צבעיו וכמובן הוא זז לי מקורטע ב600*800 הוא מקרטע טיפה אבל הצבעים יפים ..אבל הטקסטורות מרובעות ולא עגולות. איך אני יכול לחדד אותן שיהיו עגולות ברזולוציה 600 על 800 ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול להשתגע מזה, ההיגוי מאחר ואגרסיבי מידי! כלומר לוקח קצת זמן בין הלחיצה ולבין התגובה של ההגה, וגם כשההגה מגיב זה ב"רבע" סיבוב ולא משהו יותר עדין. בקולין מקרי 2005 זה לא היה ככה, וההיגוי שם היה מעולה. זה משהו אצלי? זה ככה אצל כולם? חייבים הגה? המשיחק נראה מעולה ועובד מעולה והכל טוב, חוץ מההיגוי הגרוע הזה.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
לא ממש רץ לי מהר.המשחק הזה כל כך כבד?(המפרט רשום ואני על OC). FARCRY,FEAR כולל ההרחבות רצו לי וזה על מינימום הכל. התקנתי מחדש,ניקיתי כונן קשיח עשיתי הכל וזה ממש רץ לאט,מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואגב,איך אני בודק ב-REALTIME כמה FPS יש לי במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-