עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל הקונסולות שצינתי תומכות ברשת ורציתי לדעת איך זה פועל בארץ לדוגמה אני יודע שב360 צריך לירשם ולשלם לשרות הLIVE אבל אין את השירות רישמית בארץ והשירות רשת של הPSP והDS אמורים להיות בחינם אבל איך הם פועלים בארץ? אני שוקל ליקנות WII בעתיד שאמור לאפשר רשת כמו הDS ורציתי לדעת יותר על איכות המולטיפליר בארץ כי את כל הידע הרישמי קראתי מאתרים בחול בתודה STONE

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  2. לחצתי על H וזה לא משנה לי ליד ימין .. מה אני עושה..? ויש איזה שרתים נורמלים? בלי סינים/יפנים

• 7 תגובות
    • 9.7k צפיות
  3. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7399

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  4. אני מתלבט אם לקנות את nba live 2006 ו-fifa world cup. קראתי את הדרישות והמחשב מתאים אבל זה דרישות מינימליות ואני רוצה שזה יעבוד טוב. הנה המפרט שלי: pentium 4 lga 775 2.4 256mb ram gforce 4 mx 64mb

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by maoz14,

מי יכול לעזור לי אני רוצה להוריד באימיול אבל אני לא יודע בדיוק איזה אני מדבר על המשחק SOLDIERS OF FORTUNE 2 אני ממש מחפש תמשחק ומי שיכול להביא לי תהורדה הכי מהירה וקראק וכל מה שצריך הוא תותח תודה לכל העוזר

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by deso,

רציתי לדעת על מה המשחק של XIII,אם הוא ישן ומומלץ. תודה

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by FeedMe,

שלום! עדכרנתי לאחרונה את משחק ה-battlefield שלי לגרסה 1.3, ומאז הוא לא עובד. אני לוחץ על האייקון של המשחק ושום דבר לא עולה! כלום!! נ.ב: המשחק היה על no-cd crack כי הוא היה מושאל מחבר. הצעות?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

איך הוא?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מפרסם פה הודעה לחיפוש מישהו שירצה לבנות איתי ועם כמה מחבריי משחק - לא משחק בדרישות גבוהות בכלל,. משחק בסגנון של פיפוש למי שמכיר, עם עלילה נחמדה והרבה בדיחות שרוטות מקווה שאתם עדיין איתי אז תמשיכו לקרוא בבקשה, יש לנו את החלק היצירתי, זאת אומרת את העלילה ואת הרעיון ואת הדמויות ואת כל הקטע הזה, כמובן שאנחנו עובדים בשיתוף פעולה וכל רעיון נשמע ונשקל. עכשיו, מה שאנחנו מחפשים זה בעיקר את המתכנת, כי את הידע חסר לנו, מתכנת, ומישהו בעיקרון שמבין עניין ושיוכל לעבוד על הקטע הטכני, משחק בכיוון של 2 מימדים בעיקרון. יש שאלות ? משהו שכחתי?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by B.D.B,

[ltr]they were much better a decade ago... look at #8... #6 is pretty funny as well...[/ltr] [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shlomibandit,

יש לי את המשחק אקס מן החדש, כל פעם שאני מפעיל אותו עולה לי ארור: "frequency out rage" ולדעתי זאת בעיה עם המסך יש לי מסך של view sonic- graphic series g90f+b ניסיתי לשחק עם הרזולוציה והתדרים מהגבוהה לנמוכה וזה לא עזר, שומעים ברקע את המשחק אבל רק רואים את הארור שכתבתי למעלה אם מישהו יודע מה לעשות תודה מראש!!! ;D

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by tal_levi1000,

למישהו יש פרטים על דאוס אקס 3? אומרים שהוא עומד לצאת בקרוב אבל אני לא מוצא עליו כמעט כלום למי שיש בבקשה שיתרום

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by shake7,

למישהו יש? המפרט של המחשב שאני מחפש להתקין עליו הוא כזה : פנטיום 4, 1.8GHZ 224 MB של ראם, כ. מסך של SIS עם 32MB כן, אני יודע, לא משהו.. גם ככה אני בקושי נמצא עליו :\ למישהו יש המלצה על משחק שיעבוד עליו טוב? תודה :]

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by hardware maniac,

שלום,התקנתי את המשחק(גם הרגיל הוא אמיתי וגם חבילת ההרחבה נקנתה בכסף) ולאחר ההתקנה המשחק אינו עולה[שניהם].ההתקנה עוברת חלק בשניהם. ניתן לציין שזהו מחשב חדש שעליו לא עובד המשחק ועל הישן שלי הוא עבד. המחשב הישן שלי: P4 2.6 512RAM GeForce5700FX *את החדש אתם יכולם לראות בצד במפרט. אני חושש שזה נובע מהמעבד 3800 כפול הליבה שלי אך איני בטוח כלל. אשמח לעזרה.תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  15. דבר ראשון שאני משחק סאן אנדראס אני בוחר את הרזולוציה הטבעית של ה LCD והכל סבבה, אבל מה... אני רואה כזה משהו מעצבן פסים כאלה כמו שמסתכלים על אספלד רותח (כביש ביום קיץ חם), מה זה החרא הזה איך מבטלים תגועל נפש הזה, זה מפריע בטירוף!! דבר שני זה שהתקנתי את הONLINE של MTA לסאן אנדראס, וכל מה שאני רואה שם זה מרוצים שאי אפשר לצאת מהאופנוע\מטוס מהם, לא דדמץ או משחק חופשי כמו שיש ב MTA של וויס סיטי... איך בכל זאת יש אולי אפשרות לשחק דד מץ גם בסאן אנדראס???? תודה! (:

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by redti,

אהלן.. רציתי לדעת אם מישהו פה בפורום הצליח לשחק generals או הראשון או zero hour עם חבר דרך הdirect ip ושיש לו או לחבר שלו רשת שלא מבוססת על חייגן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KOBRA CHOPER,

1 quasiton gta4 will came out for xbox360 and ps3? what with the pc?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by HaVoC_850,

שני דיסקים בהם מלא קבצים מפוצלים בגודל שווה איך אני הופך את המידע הזה לשימושי תמונה מצורפת *** תמונה לא נכונה הכנסתי שם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by XPRO,

תמליצו לי בבקשה על כמה משחקים טובים למחשב לחופש כי משעמם רצח , אני רוצה משחקי פעולה או מרוץ תודה.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by homart,

אהלן!!! הגעתי לשלב האחרון, שוולד נמצא למעלה על הנברשת ואני למטה, הורדתי אותו מהנברשת (יריתי בפינםי הכתובים) ועכשיו הוא נמצא קצת יותר למטה והוא לא מפסיק לזרוק עליי את הפצצות האלו..... מה עושים בשביל לגמור?? זה נראה שאני יכול להמשיך ולהתחמק מזה שנים!! תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by LevTheKiller,

שלום יש לי בעיה בהיטמן החדש המשחק בגרסה המקורית (1.0) עשה לי בעיות החל מהשלב עם הכוכב פורנו,ולא ידעתי מה לעשות ולכן התקנתי את PATCH 1.1... עכשיו אני אידיוט ובטעות מחקתי את השמירות ולכן נאלצתי להתחיל מחדש.. אמרתי בסדר נתחיל מחדש אבל הופ איך שאני מסיים את השלב הראשון המשחק קורס.. כמו כן ניסיתי גם עם צ'יטים לעבור את השלב מיד אך שוב המשחק קורס ומופיעה הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיאלץ להיסגר. בקיצור,למישהו קרה? והאם יש לכם עצה מה לעשות ? :'( אני מת על המשחק הזה.. הוא פשוט מדהים.. אני חייב לסיים אותו!

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by qwerty1987,

מדובר על משחק בסביבת דוס שראיתי לפני כ-7!!! שנים.(כנראה שהוא ישן עוד יותר). מדובר על משחק המכיל משחקי חשיבה שאחד מהם(היחיד שאני זוכר) הוא שאתה מקבל אוסף של צורות ואתה צריך להרכיב אותן לצורה אחת מסוימת(רמת הקושי די גבוהה). אם מישהו חושב שיודע על מה לעזאזל אני מדבר, אשמח לתגובות. תודה.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by EliranB,

הבעיה נמצאה ב2 המשחקים (CS:S ו DOD:S ) מצורפות תמונות על הבעיה 1. 2. ידוע לי שהבעיה היא בVAC והמערכת טוענת שהשתמשתי בCheats אבל אף פעם לא שיחקתי עם צ'יטים למי אני יכול לפנות בקשר לזה ? חיפשתי אי מייל באתר ובFAQ והיה רשום שלגבי הנושא לא תנתן תמיכה באי מייל בתודה מראש לכל העוזרים אלירן

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כל סרבר שאני נכנס אליו יש תהודעה הזאת,מה זה? ואייך אני מעיף את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  25. מהם כל הגופים במשחקים ואיך הם נראים? כלומר : מה זה גוף ראשון + דוגמא של משחק בגוף ראשון מה זה גוף שני + דוגמא של משחק בגוף שני וכדומה... ככה על כל הגופים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.