עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sd1,

מתי יותר כבד בביצועים של המשחק למחשב מבחינת גרפיקה והכל וההתמודדות של ההמחשב call of duty2 או carbon?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by WRX,

מי עושה הכי הרבה שישמור תמונה אחרי שהוא עושה.. אני בינתיים עשיתי 75 שניות שזה המקסימום שלי..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מניח שיש כאלה שכבר משחקים. המחשב שלי - I3 4160 8 GB 7950 (OC לרמה של 280X~) המשחק יעבוד טוב על הגדרות סבירות ב1080P? SHADOW OF MORDOR וDA:I רצו על HIGH~ על 50 FPS ומתחת ל40 מבחינתי זה כבר בלתי שחיק.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by KingYes,

אני שוקל האם לרכוש את החבילה הזו.. השאלה שלי האם יש גם עדכון גרפיקה/משחקיות לחבילה הזו, או שזה רק עדכון קבוצות. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  5. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לפתוח שרת למשחק Mu כמו הגירסא הגלובלית. אילו קבצים צריך, ומעין ניתן להשיגם? ראיתי לפני שנתיים איזה מדריך אצל חבר שלי, אבל אני לא יודע כיצד למצוא אותו עכשיו. אם מישהו יודע, אשמח לשמוע! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by yoel12,

שלום אחי החורג יצא לחופש הגדול אך יש לו מחשב מחריד e7XXX וכרטיס מסך DDR2 2GB GT 210 יש איזשהו משחק co - op נחמד וקל להרצה חינמי שבו נוכל לשחק יחדיו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Domovoi,

nfs:hot pursuit 1 or 2 nfs:high stakes 1 or 2 ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

מישהו זוכר את סידרת משחקי Oddworld? זוג משחקים מלפני כ5 שנים שהיו קצת שונים מן השאר (אני אתרכז כאן בשני אשר שמו נכתב בכותרת) הם היו משחקי פלטפורמה אבל עם קצת מחשבה ופאזלונים ששונים ממה שקיים כיום. במשחקים משחק יצור ששמו Abe והוא צריך להציל את בני מינו שמשועבדים ליצורים אחרים. מעבר ליכולות הרגילות הכוללות קפיצה, ריצה, הליכה איטית והגילגול אייב מסוגל גם לדבר. המשפטים הבסיסיים שהוא יכול להגיד במשחק השני (כל אחד ע"י לחיצה על מקש) הן Hello, follow me, wait, work. בעזרתן הוא מתקשר עם בני מינו ונותן להם פקודות כציד לעשות דברים אשר יעזרו לו להתקדם במשחק. אייב יכול גם לבצע מין "מדיטציה" אשר יכולה לפתוח פורטלים אליהם ישוגרו האנשים אותו הוא מציל אבל בעזרת אותה מדיטציה הוא יכול להש…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש סיבה לחזור למשחק הזה למי שמעוניין. נכון שהיה מעצבן שצריך לגשת שלושה קיצורים שונים ולהעלות כל הרחבה בנפרד בשביל לשחק במפות/קמפיינים שונים ? עכשיו לא צריך, מורידים את הקבצים האלה ומעתיקים אותם להתקנה של ההרחבה האחרונה TRIBES OF THE EAST ואז כל המפות והקפיינים של HEROES V על גרסאותין השונות יהיו זמינים במקום אחד. הנה - http://www.mediafire.com/?hrpg7jcdn3afg ולנושא המעניין יותר, יש פרוייקט מעריצים מיוחד שבונה מוד שמשפר משמעותית את ה - AI החלש של המשחק ומוסיף לו הרבה אתגר ועומק אסטרטגי ושיפורים למשחקיות, הנה - http://www.bonddisc.com/ref/h5/index.htm

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by crowbar87,

ראיתי שישראל לא נמצאת ברשימת המדינות שמיקרוסופט מפעילה בהן את השירות. האם עדין אני יכול לקנות שם נקודות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by sheff2k1,

יש דרך לשנות את המקשים במשחק? חיפשתי בתפריטים ולא מצאתי כלום. כל גרסה אותו סיפור: EA מתסבכים את הפונקציונאליות של המשחק

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by GRiM,

התקנתי את המשחק, הכל נראה בסדר וללא שום שגיאות. כשאני פותח את המשחק, הוא מתחיל לעלות ורואים את קו הטעינה האדום למטה, כשהוא מגיע בערך לרבע טעינה - המשחק נסגר וחוזר למערכת ההפעלה, ללא שום שגיאות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by צומפי,

ברשותי הגרסה האלחוטית של השלט. בד"כ בפורטים מXBOX360 או משחקים שיצאו גם לXBOX יש התאמה מושלמת לשלט, הפורס-פידבאק עובד היטב ולא צריך להגדיר אפילו כפתור אחד בתפריטים. החוויה מושלמת בעיקר במשחקים כמו כדורגל ומרוצי מכוניות וכמובן סוף סוף ניתן לשחק בזוגות . במשחקי יריות בד"כ תתאכזבו, זה היה נכון לפחות עד ששיחקתי במשחק GEARS OF WAR. ב"PC" עם עכבר ומקלדת המשחק היה נחמד וזהו, לא הבנתי על מה המהומה ... נתתי לו צ'אנס במחשב של אחי שכולל 32" וגיים פאד של XBOX360 החוויה הייתה... סיוט . לאחר שנים של עכבר ומקלדת לא הבנתי איך לעזאזל אנשים משתמשים בגוייסטיק כדי לכוון וזנחתי את המשחק לאחר איזה 20 דקות, גם אחי התלונן שזה ממש משחק קשה עם הבקר. משום מה, לא מזמן מצאתי את עצמי משועמם והפ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by The Dom,

כמעט סיימתי את 2 הקמפיינים הראשונים (נשארה לי המשימה האחרונה של הNOD) ואז החלטתי לעדכן את המשחק. כול השמירות שלי נמחקו..... יש קוד שמקפיץ שלבים? (כי ממש אין לי כוח להתחיל הכל מחדש) (ד"א המשחק מקורי)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by g_s,

הורדתי מלא מפות לHL:DEATHMATCH השאלה היא איך אני מכניס אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. משהו יודע איפה אפשר להשיג את הHL בוסטר?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by roei88,

שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? זה ליציאת usb? לא בטוח שיהיה לי מאיפה לקנות אותו אז איזה ג'ויסטיק אחר כדאי? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד.. וכתבתי את זה כברבפורום ציוד הקפי ולא ענו לי שם.. תודה בה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום !!! יש לי STEAM והתקנתי CS וכשאני רוצה להיכנס לסרבר הוא מעלה לי את ההודעה הזאת: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by neil4,

<לא קראתי את תקנון הפורום>

20. משחק מטוסים קרבי מודרני. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by blabla600,

הורדתי את המשחר half life2 מהתוכנה אימיול, אך איני מצליח לצרוב את קבצי ה-.cue חוץ משל הדיסק החמישי. עזרו במהירות יבורך במזל טוב לכל מי שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by Elikookoo,

אני מנסה להתקין כמה משחקים ובהתקנות של רובם אני מקבל בעיה של CRC Error ואיזה פירוט לא ממש מובן הנה הבעיה- קרה לי בנתים ב Assassin's Creed[^^^],Far Cry2,War,Warrock תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by coorva,

יש לי PAINKILLER GOLD EDITION ועשיתי עידכון גירסה ל- 1.64 . אני בשלב שנקרא DOCKS וקצת אחרי תחילת השלב לא ניתן לעשות שמירה מהירה וגם לא שמירה אוטומטית (תחנות אדומות). כשאני מנסה לעשות זה זורק אותי מהמישחק לחלונות. את העידכון גירסה עשיתי מ- 1.62 בתקוה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הועיל. אודה למי שיוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by מגדל,

סיימתי את המשחק BATTLESTATIONS MIDWAY אתמול ואהבתי אותו מאוד... אבל כבר סיימתי אותו אז אין לי עוד מה לעשות בו... אז מישהו מכיר משחק טוב באותו סגנון?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.