משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לכל המבינים עניין אתם בטח שכבר עברתם את השלב הראשון אז גם אני נתקעתי במשמה בשלב השני אצל האישה הזאת שהצילה אותי בשלב הרשון. טו ניגש לעניין היא נותנת משימה לעבור מטלפון לטלפון מפינה של העיר לפינה השניה - את המשימה הזאת עשיתי אלף פעמים ונכשלתי - אני מבקש ממכם לעזור לי או לפחות לתת לי טיפ להצלחה. תודה מראש "SHOOTGAN".
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן שאלה מפדחת ביותר - למה אני לא מצליח להטיס מטוסים? אני נותן פול גז ומנסה להעלות את המטוס עם העכבר, המקלדת וכל מה שיכול להיות הגיוני אבל המטוס לא עולה הוא פשוט ממשיך על הקרקע ומתרסק.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה במשחק.. אשמח אם מישהו משחק פה בזה ויוכל לעזור..
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו הטים ספיק שלנו עבר לכתובת חדשה : "ts.hwzone.co.il:9990" אתם מוזמנים לעדכן את הכתובת הישנה בכתובת החדשה, למי שנתקל בבעיות התחברות ראשונית מוזמן לנסות את הכתובת האיי פי הרגילה בהחדרת כתובת במועדפים או בלשונית CONNECT רשמו את הכתובת: "5.100.251.71:9990"
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני בודק עוד מישחקים אבל זה האמולטור לצערי בשפה אחרת מאנגלית (אותם אותיות) וזה בלי קול עדין ויש גליצים בגרפיקה http://yopyop156.ifrance.com/
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
אחרי שאני לוחץ אישור על כך שאני מסכים לתנאים הוא פותח לי חלון שאני צריך לעדכן את הדיירקט x עידכנתי אותו והוא עדיין פותח לי חלון לעדכן אותו מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.steampowered.com/nvidia/ עריכה :צודק אבל זה מגיע עם עוד כמה משחקים כמו hl dm
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על זה? או ניסה את הדמו? Redneck Kentucky and the Next Generation Chickens - נשמע לי אחלה משחק http://www.gamespot.com/pc/action/redneckkentuckyandthenextgenerationchickens/index.html
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי אנשים מה קורה? אז ככה אנחנו מפרסמים את טורניר מספר 19 של התאחדות למשחקי המחשב בישראל: http://www.z33k.com/z/hd5 כרגיל ההרשמה חינם רק שהפעם חוק Pure חל על הטורניר ויהיה אפשר להרשם מעל ל- 32 שחקנים וכולם ישחקן באמת באמת כמובן הכל תלוי ב- CheckIN! כרגיל ינתן פרס לשחקני ברונז עד פלאטינום רק לשחקנים שישחקו בטורניר בלבד! עכשיו להפתעה: הפרס למקום הראשון הפעם ומעכשיו יהיה ציוד של חברת SteelSeries! הפרס הראשון להפעם יהיה SteelSeries QcK Diablo III Limited Edition! אז תרשמו אנשים ונתראה בע"ה ביום רביעי בשעה שמונה!
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב בן שנה וקצת אבל כרטיס מסך חדש 970 gtx ראיתי שיש שתי אופציות או להעלות את הגרפיקה על אולטרה או מצב נוידיה מה באמת עדיף למקרה שהכרטיס לא מגביל! רזולוצית המעבודה שחי היא 1080
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מכיר את האתר הבא:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Oblivion אבל יש לי כאב ראש מלקרוא שם את הכל....... בקיצור אני אשמח למידע על העניין....... (ראיתי פה ושם לינקים אבל הם כבר לא פעילים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה...יש לי את הדמו של המשחק... כל ההגדרות על high ורואים ממש זוועה... (רזולוציה 1024*768) אם מישהו יוכל להביא לי הגדרות מומלצות לכרטיס כדי שיראו את המשחק כמו שצריך אני אשמח... ועוד משהו... למה הצללים מפוקסלים? הכרטיס שלי מופיע במפרט והוא עם אוברקלוק...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של פרו אבולושן 5 המלא? אני יודע שזה קצת ישן אבל אני חייב את המשחק הזה ואת הגרסא הזאת זה דחוף תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם זה נכון שבמשחקים לא חוקיים שמורידים מהרשת אין אפשרות למולטי פלייר? למה? אני מקווה שהדיון לא נוגד את חוקי הפורום. :saint:
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הפינג בשרתים האירופיים/אמריקנים של WOW? יש אפשרות לשחק בצורה טובה? מתוכנן שרת בישראל? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק Mohaa זה כל פעם מראה לי את המסך של ה Uninstall כאילו הוא מותקן אז אני הולך להוסף\הסר תוכנות מוריד את המשחק ובכל זאת זה נשאר שם עכשיו אני לא יכול להתקין מחדש את המשחק בגלל הבעיה הזו. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חשבתי שהרבה משתמשים בפורום קונים מאנגליה, ציפיתי לראות אותם מגיבים על הנושא. או לפחות פרסום של כתבה כלשהי באתר... רשת הענק מאנגליה, GAME, בשלבי סגירה האתרים של GAME ו gamestation הורדו והחברה סגרה כ 227 חנויות. כמו כן יותר מ 2000 עובדים אבדו את מקום עבודתם, כ 40% מהעובדים של החברה. http://www.pcgamer.com/2012/03/26/game-enters-administration-ceo-quits-227-stores-close/ הרשת עוד לא נסגרה סופית ויש רשימה קטנה יחסית של חנויות שעוד עובדות, אולי ניסיון להשאיר את הרשת בחיים עד שימצאו קונה/יסגרו סופית.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שיחקתי עד שלב מתקדם במשחק למרות הביקורות המהללות אני די השתעממתי מהמשחק הדיאלוגים די משעממים וחסרי טעם, בנוסף די שיעמם אותי להתהלך במפה הענקית , הקווסטים לדעתי פושרים אני חושב שחסר סרטונים שמוסיפים עניין למשחק כמו dragon age אם לא לתת ביקורת אישית לכל קטגוריה כי מבחינה גרפית רואים שיש השקעה או בעולם הענק שכל הזמן משתנה גם רואים את ההשקעה המשחק כמכלול לא מרתק וחסר עניין הייתי נותן לו 7 על חוסר עניין וטעם מי מסכים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדבר שהכי חשוב לי במשחקים זה עלילה מעניינת ופסקול וכל המשחקים החדשים כמעט רק אכזבו אותי time shift far cry crysis כל המשחקי יריות האלה שיעממו לי תחיים stalker בהתחלה הרשים והרגשתי שסוף סוף מצאתי משהו מעניין ואז התחיל להיות מתודי ומשעמם היחידים שנהניתי מהם זה indigo prophecy שזה מבחינתי המשחק הכי טוב שאי פעם שיחקתי אפילו יותר מדיאבלו שהייתי מכור אליו. ופני צלקת שפשוט נהניתי ממנו בגלל שאני חולה על הסרט, אחרי המלצה בפורום התחלתי לשחק בsyberia אבל לא ממש מצליח להמשך פנימה.. זה נראה כאילו הם כל כך התאמצו לסבך כל דבר שזה נהיה משעמם. יש למישהו המלצות למשחקים טובים באמת עם עלילה "מושכת" ופסקול מושך גם כן? לא חיב להיות חדש ולא חייב להיות עם גרפיקה מדהים רק שבאמת יהיה …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק שקיבלתי עם הכרטיס 6600GT, יש בעיה מוזרה של ערפל במשחק . אני כמעט ולא יכול לראות כלום שם. מה יכולה להיות הבעיה? (הדרייבר שעדכנתי הוא 71.25 )
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המוזיקה הכל טוב אבל המשחק לא זז חלק יש לי ראדון 9700 פרו 2.53 אניטל דריברים חדשים אוינדוס xp שתי זכורנות 256
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אח שלי קנה פאלפון חדש ונתן לי את שלו-הוא נתן לי משהו שמזכיר את זה - אבל שונה אין לפאלפון מצלמה יש 2 מסכים המסך בגב הוא שחור לבן ורשום M בהמצע מאליו הM לבנה אבל עטופה בעיגול מיצבע זהב ומיתחת למסך הזה רשוםCDMA 2000 ומיתחת לכתב יש 3 קוים אלכסונים או משהו בצבעים אדום ירוק וכחול (כל אחד צבע אחר) המסך הקידמי ציבעוני וכתוב מוטורולה באנגלית מאליו (אני מקווה שזה יעזור לכם להבין איזה דגם -דרך אגב זה ברשת פאלפון ) בכל מיקרה אני רוצה לדעת איזה מישחקים מומלצים למכשיר ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר איך להוריד מישחקים חינמים למכשיר ואני יודע שאני מדבר כמו נוב בעינין אבל זה ביגלל שהפאלפון שהיה לי עד היום היה פאלפון שחור ישן של SAMSUNG אני חושב שבארץ קראו לו סאם או משהו בסיגנ…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
משחק ממש כיף בנתיים, למרות שלקח לו המון זמן להוריד בגלל שהוא עובד דרך TORRENT..? מוזר שהם פשוט לא שמים את זה ברשת להורדה.. בכל מקרה-אני בסה"כ שלב 3 ויש קטע שאפילו שחקן של שלב 1 יכול להרוג אותי בקלות...וגם אני הצלחתי להרוג כמה פעמים שלב 5 או 6-זה קרה שהרבצתי הרבה ואז התחיל לרדת לי מהקו הירוק? ואז זה הרג אותו... עוד כמה שאלות-כמה זה משנה השריון, שווה לקנות? בקרבות של הזירה, כמה פעמים הורידו אותי עם חרב ואז שהייתי על הרצפה ירו בי עם האקדחים והרגו אותי שהייתי על הרצפה, אני כשאני יורה-הוא כותה לי מעולה מצוין בלה בלה בלה, אבל זה לא הורג בכלל-כשפוגעים בי הקו האדום יורד די מהר..זה בגלל שאני מפספס? בקיצור אחלה משחק..
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-