עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by wrecker,

מה לדעתכם הכלים שצריך לבנית משחק מחשב? ולמה אין חברות ישראליות שמפתחות משחקים? (זכור לי שהיה פעם איזה משחק ישראלי אבל כנראה שלא הצליח יותר מידי)

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by Spiderpaz,

יש משחקים טובים שיכולים לעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם? (3100X)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Evil Activities,

שלום לכם! ראיתי מזמן שיש חנות מאנגליה/בריטניה אם אני לא טועה שמוכרת משחקים בזול אני זוכר שמאוד הרבה אנשים קונים משם משחקים והם מביאים אותם לארץ אני לא זוכר בדיוק איזה חנות זאת, מישו יכול להזכיר לי? יש מצב שזה האתר הזה? GAME.CO.UK???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם כבר אנשים מחפשים משחקים ישנים, גם אני אנסה את מזלי... אני מחפש איזה משחק ישן, היו בו 4 דמויות שאפשר לבחור מהן, אחת בחורה אם אני לא טועה... המשחק הוא 3rd person beat 'em up. אם אני לא טועה זה מין קו-אופ כזה, כשיש בוטים שישחקו את שלושת השחקנים האחרים (אבל תמיד יכול ליהיות שזיכרוני מטעה בי ) ואני אפילו חושב שהיה אפשר לשחק כמה שחקנים ביחד... אני לא זוכר יותר מידי פרטים עליו, אבל כמה כבר 3rd person beat 'em ups אתם מכירים? המשחק מתרחש בזמן מודרני, בסביבה אורבנית -אם זה עוזר במשהו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

אהלן, לא מזמן הורדתי(מgamesplanet נה נה בננה) את GTA 4 והתחלתי לשחק.. להפתעתי המשחק מאוד כבד ואני נאלץ לשחק על הגדרות מאוד נמוכות וגם אז ישנן תקיעות. הנה לוג הבאנצ'מארק שביצעתי: Statistics Average FPS: 26.46 Duration: 37.53 sec CPU Usage: 99% System memory usage: 72% Video memory usage: 93% Graphics Settings Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz) Texture Quality: Low Shadow Quality: Low Reflection Resolution: Low Water Quality: Low Texture Filter Quality: Tri-Linear Night Shadows: Off View Distance: 17 Detail Distance: 9 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT Video Driver version: 258.96 Audio Adapter: Fast Track Pr…

6. Started by Infection,

אהלן חברים אני מחפש משחק ישן ששכחתי את השם שלו ואני מקווה שמישהו יעזור לי פה אני זוכר שבמשחק היו 4 דמויות גבר גדול, אישה, גבר גמד עם משקפיים ועוד גבר רגיל ועוד משהו שאני זוכר שבמשחק יש משהו שקשור לשעונים D: מקווה שמישהו מכיר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Blue Cheese,

אני רוצה לשאול האם שווה לי עכשיו לקנות את המשחק ב 100 שקל,בזמן אחרון אין במה לשחק,ויש לי L4D1,לא שיצא לי לשחק במשחק השני,אבל נורא נהנתי מהמשחק הראשון. חוץ מזה אני שואל בגלל שאמור לצאת עדכון למשחק הראשון בעוד כמה חודשים,אז אולי לא כדאי לשים כסף על המשחק השני? ועוד שאלה,האם אנשים עדיין משחקים במשחק הראשון?כלומר האם יש לו קהילה?לא שחקתי במשחק כבר הרבה זמן... תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tal.t,

שלום התערבתי אם חבר שלי יש לי מחשב בעל כרטיס מסך HD 4870 1GB ומפרט טוב מתאים לגיימר אם אני מחבר את המחשב שלי ואת האקס בוקס שלו לאותה טלוויזיה איפה ייראו יותר טוב? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by RayZ,

אני מחפש בימים אלו איזה משחק בסגנון צבאי להעביר איתו את הזמן (אפילו כמה אם אפשר). שיחקתי עד כה בCOD למינהם, BC וכד' אבל מתחשק לי כרגע משהו עם פחות Special forces ויותר ריאליסטיות והרגשה צבאית. אשמח להמלצות על משחקים בסגנון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by simonsix,

Dota 2 http://kotaku.com/5663018/valves-new-game-is-dota2 :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by natan805,

חוץ מכל המשחקים של בילזארד שאני מכיר.ושל חברת ea games כגון c&c3 .האם יש משחק בסגנון? שזה לבנות ולכבוש שטחים. משחק מהחדשים כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sagim194,

בעקבות קניית 2 שלטים למחשב רציתי לדעת על באיזה משחקים אתם ממליצים לשחק. דיון מהנה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by esaly,

היי! רציתי לשאול האם אתם מכירים משחקי אסטרטגיה כדוגמת המשחקים שציינתי בכותרת. המיוחד במחשחקים האלה היא הבניה מאפס של הקלוניה כולל כל ההמרות שצריך על מנת לייצר אוכל ,נשקים וכו'. המון תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by rikus,

מישהו ניסה כבר? יש דעות חלוקות, לדעתי נראה מרשים אבל אני אתבעס להוציא 60 שקל על משהו מאכזב. אני ממש אוהב את הסגנון מכות הישן-FINAL FIGHT BAD DUDES וכולי של ה ARCADE , POW, ALTERED BEAST .

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הרבה זמן שלא שחקתי בסימולטר האחרון היה כוכב כחול חחח יהיה מעניין לבדוק את המשחק הזה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by huber,

שלום אנשים. אני משחק כרגע במהדורה המשופצת של Divinity II שיצא בימים האחרונים ויש לי כמה שאלה. בלשונית SKILLS אני רוצה לשפר תכונות תחת אופציית "לוחם", אבל משום מה הוא תקוע על הלשונית "קוסם" ואני לא מוצא דרך לדפדף בין הלשוניות. מישהו יודע משהו לגבי זה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הי חברים, הייתי שנים רבות מכור WOLFET. אני מחפש לאיזה משחק יריות דומה ברשת יש קהילת PUBLIC ישראלית סבירה. הרבה אנשים מעל גיל 18 יתרון.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by azaz,

עד עכשיו שיחקתי במשחק שהיה לו ציט והיום עשו לו עידכון למשחק והציט לא עובד יותר.. נשבע שאני לא יודע מה לעשות המשחק הזה חלק חשוב מהחיים שלי. מי שיודע מה אפשר לעשות שירשום פה או בהודעה פרטית. אולי איך לבטל את העידכון או משהו אני לא מבין בזה.. בבקשה! תעזרו!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by qwerty1987,

אסטרטגיה - סגנון של world in conflict, Company of Heroes, Red Alert פאזלים - סגנון של machinarium, braid תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ראיתי בטורנטליץ שיש שם משהו כמו 8 updates למשחק. מישהו יודע מה הם עושים?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

DSA CLAN מחפש שחקנים מתקדמים שיצתרפו לקלאן שלנו כל מי שרוצה להצתרף לקלאן מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by civic,

יש דרך להתקין משחקים בלי הסטים הזה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by theone89,

כמו שכתוב בכותרת, יש לי בעיה עם החשבון של הסטים שלי, על החשבון מותקן סריאל של MW2, ולפני כשעה רצית להיכנס ולא הצלחתי בגלל שהוא רשם לי שאני לא מחובר, נכנסתי לסטים שוב כדי להתחבר ושכחתי את הסיסמה ואת הלוגין, ועכשיו אין לי מושג מה עושים בנושא, יש דרך לקבל את הפרטים של החשבון ? או שיש דרך למחוק את החשבון וליצור חשבון חדש עם הסריאל הישן ? כמו כן שלחתי מאייל לסטים ובקשתי מי הם שישלחו לי את הפרטים של החשבון שלי או שימחקו לי אותו ואני יוכל ליצור חשבון חדש, מה אתם אומרים זה אפשרי ? הם יוכלו לעזור לי או שאבדתי את החשבון ועכשיו צריך לקנות את המשחק מחדש ? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rikus,

בדקתי LUXOR ואת זה עם הנמר..ממש לא אותה חוויה. משהו עם דרגת קושי גבוהה במיוחד..חיפשתי ונראה לי שאין.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by JentuS,

שלום לכולם תעזרו לי בבקשה , אני כבר לא יודע מה לעשות הבעיה שיש לי עם המשחק אונליין של World of Warcraft Cataclysm היא בתוך המשחק עצמו. כאשר אני עומד במקום או נע עם השחקן שלי קדימה ואחורה הכל עובד בסדר אבל ברגע שאני רוצה להזיז את המבט של השחקן לאחד הצדדים ישר מופיעות תקיעות של כמה שניות כל פעם וזה מעצבן , ועוד יותר מעצבן שזה קורה עם המחשב שלי למרות שהמחשב שלי חדש ומספיק חזק כדי להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה משחקים על מקסימום הגדרות גרפיות , דרך אגב , כשאני מפעיל משחקים חדשים אחרים , גם כן על הגדרות מקסימום לא מופיעה בעיה כזאת אלא רק במשחק הזה , אני כבר לא יודע מה הבעיה , אולי תצליחו לעזור לי לפתור את הבעיה אני לא חושב שזה בגלל האינטרנט כי יש לי מהירות של 10MB אני לא חושב שה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.