משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Emperor: Rise of The Middle Kingdom מה אתם חושבים על המישחק? נמקו.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב אחרי שנעלו לי את האשכול הקודם אבקש ממכם.. לא לרמוז כלום בקשר להיכן אפשר להשיג את המשחק!! למי שלא מעודכן עדיין כפי הנראה הופץ בטא של HL2 לרשת.. אני לא יודע אם התמונות אמיתיות אבל הנה תמונות מהבאט http://www.neowin.net/staff/creamhackered/halflife2/ *למנהלים פעם הבאה שאתם נועלים לי דיון אבקש לדעת את הסיבה. מהאשכול הקודם הסקתי שהוא ננעל כתוצאה של WAREZ..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אל ת'צחקו amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 מה צריך לשדרג בשביל שמשחקים כמו Boiling Point: Road to Hell Far Cry יעבדו בצורה חלקה וטובה
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/jw666/WC3.JPG עזרה בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
משחק מרוץ מכוניות ראלי, אין פה מה להרחיב, תהנו: http://www.gamershell.com/download_21201.shtml לאלה שיש להם ויסטה וכרטיס DX10, תביאו תמונות...
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שאלה מאוד חשובה לביצועים במשחק יש לי כרטיס מסך GT240 עכשיו שאני משתמש בציט שמוסיף לידי עוד אובים ואני יוצר קרבות כמו המכשפים נגד הגנבים בכל מקרה שאני מוסיף יותר מדיי זה יוצא לי מהמשחק השאלה שלי אם זה בגלל סוג הכרטיס מסך שיש לי והמעבד ואם אני יחליף אותם למשהו חזק יותר זה לא יצא לי מהמשחק או שזה איזשהוא בג שאפילו אם יהיה לי מעבד I7 אם כרטיס מסך חזק אפשר לנהל קרבות המוניים בלי שזה יצא לי תודה לעוזרים מראש...
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מהן הדרישות חומרה של CRYSIS והאם המחשב שלי יריץ אותו טוב? WINDOWS VISTA 1 GB RAM READON X1950GT PENTIUM4 3GHZ יריץ נורמלי? נ.ב אין אופציה כרגע לשדרוג מעבד אבל יש אופציה לזכרון זה יהיה כזה קריטי?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אח שלי קנה את את C&C Kane Warth ושהוא מתקין ומנסה לעלות את זה הוא מקבל הודעה ש Tiberium Wars חייב להיות מותקן... מה שהוא קנה זה תוספת ? לא משחק בפני עצמו ?!
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המד חיים לא יורד לי בכלל בשום מצב. חיפשתי באינטרנט את כל ה-SAVE GAME כי הלך לי פעם ההאר דיסק ולא רציתי להתחיל מחדש את המשחק אז הורדתי את ה-SAVE GAME והתחלתי מהנק' שהפסקתי אז אבל אני לא יכול למות וזה די מעצבן לשחק ככה. מה אני יכול לעשות ? האם אני צריך להתחיל לשחק מחדש ?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום 1. מישהוא אולי יודע מתי הולך לצאת Update 1.2 של המשחק ?? 2. זה רק לי או שגם לכמה אנשים פה המשחק קורס ל WINDOWS ??? תודה מראש , תומס.
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברה נתקעתי בטוניוק במשימה הזאת בבקשה תעזרו לי?!
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי בעיה שם בשרת ISRAELI RANKED SERVER היום בבוקר ובצהרים הצלחתי לשחק אבל אכשיו? הוא נעלם לי מה FEVORITS או שהו מופיע באדום ואני לא יכול להכנס למה זה? :'(
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן שאני משחק, נהיה לי מסך כחול לשניונת ואני לא מספיק לקרוא אותו, ואז המחשב עושה ריסטרט. המחשב שלי מספיק חזק להריץ את זה ולא משנה לאיזה הגדרות גרפיות אני מוריד עדיין אותה בעייה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
איך אני מתקין פעמים אותו משחק אחד יענו אני מתקין משחק ואני רוצה להתקין עוד פעם על אותו מחשב בלי למחוק את תקיית המשחק הקודם פשוט זה לא נותן לי זה אומר שהמשחק כבר מותקן אז אין צורך להתקין עוד אפילו לא בכונן אחר תודה על כל עזרה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שיניתי כמה דברים ב SYSTEM CONFIGORATION עכשיו אני לא יודע אם זה טוב... בקיצור איך אני מחזיר ל ברירת מחדל? :-\
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני רואה מטושטש מאוד!!לא רואים טוב ... עד אתמול שיחקת והכל היה טוב ויפה....אולי מישהו יודע ???אולי איזה עידכון משהו.. וגם הרובע בצד שמאל ואני לא מצליח להעביר לימין ניסיתי הכל.. בבקשה שמישהו ישוב על כל דרך אפשרית אני חייבב!! תודה לכל העוזרים..!!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האחיות שלי כל הזמן מבקשות לשחק במשהו.. ואין לי כל כך מה להביא. הם לא ישחקו FC2 וגם לא WIC... מותקן עכשיו Kung Fu Panda, אבל הן כבר חרשו עליו... למען האמת הן גם משחקות ב NFS, בלי יותר מדיי להבין דברים חוץ מהמירוץ עצמו. איזה עוד משחקים תמליצו לבנות 6?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חורש אצל חבר שלי על גוד אוף וור והמשחק הזה ממש ממכר אני מחפש למחשב משחק דומה ומבקש שתעזרו לי למצוא שמות אני מחפש משחק מעודן כזה ולא רובוטי. מעדיף להכות אנשים ומפלצות ופחות מכונות אני מחפש משחק שאני מתקדם לאורך השלבים ומתפתח (כמו שבגוד אוף וור אני מעלה את הנשקים שלי רמות) חשבתי על הנסיך הפרסי אבל אני מחפש אחר משו אחר (הסגנון טוב . הנסיך הפרסי פעם היה לי)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת מדוע לדעתכם CS GO כל כך פופולארי?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הנה דילמה, יד ימין שלי מושבתת לחודש הקרוב (ובדיוק שיצא THE WITCHER 3 כמובן), מה שמעלה את השאלה, איזה משחקים אפשר לשחק רק עם יד אחת?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יום אחרון של דילים עבור משחקי מסתורין ואימה - וגם אחרים - בפלטפורמה הגדולה ביותר בתחום לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק עם הצלף הזה כבר כמה שבועות ובשבוע האחרון אני שם לב שהוא הפך להיות גרוע ביותר ירייה מטווח אפס לחזה לא הורגת גם יריות מטווח של 100-200 מטר לא הורגות בכדור אחד
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את PES 2012, אני מחובר לתשתית הוט 5 מגה, ספק בזק בינלאומי 5 מגה. (מחובר ללא חייגן) ללא ראוטר רק מודם שחור של מוטורולה. יש לי בעיית התחברות למשחק האונליין, אני מקבל הודעות: An Error has Occured ואז Lost connection to server מידי פעם אני מצליח להתחבר ולשחק אונליין. בעקבות הבעיות הללו החלטתי לרכוש חבילת גיימר של בזק בינלאומי.. אך הבעיה רק החמירה... חבילת הגיימר מחייבת שימוש בחייגן.. וכאשר אני משתמש בחייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Unable to communicate through UDP Port 5739 דיברתי עם בזק בינלאומי הם ינסו לפתור את הבעיה... האם מישהוא ניתקל בבעיה? או האם מישהוא משחק אונליין ב- PES 2012 ללא בעיות... אם כן אשמח אם תייצנו מי התשתית וספק האינטרנט???
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-