עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום! היום פעם ראשונה התחלתי לשחק ב BF2, ויש לי נורא פינגים גבוהים, בד"כ 100-400. יש לי גם ניתוקים מהסרברים, ותמיד יש לאגים - זהים כמעט עם הגרפיקה הכי טובה ועם הכי נמוכה (משמע הבעיה באינטרנט). התקנתי את ה patch 1.3, ה ISP שלי זה Spotnet. היא בעקרון ISP לעסקים, אבל היא הציעה גם לנו בבית ולא רק בעסק, אז הסכמנו. תמיד כשאני עושה בדיקת Broadband באתרים מוסמכים, אני מקבל תוצאות ממש נמוכות. אמור להיות לי חיבור 2MB עם UPLOAD גבוה מהממוצע, אבל הוא תמיד ממש נמוך. אני צריך לברר את זה. חוץ מזה מה עוד יכול להפריע? אין לי שום דבר רץ ברקע, אין לי ראוטר, הפיירוול לא מפריע ל BF2, אין לי רוגלות, לא וירוסים, המחשב מטופל כמו שצריך, ואין לי פינגים במשחקים אחרים. יש דרך לתקן את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mrraz,

על המפרט שלי עובד מצוין

• 26 תגובות
    • 18.3k צפיות
  3. יאוו איזה מעצבן המשחק הזה אני כבר בסוף שלב 12 ואני נתקעתי באיזה מקום שהחיילים שלי לא רוצים לעקוב אחרי אני ישים תמונות כדי להכל אליכם! אהה ויש לי בעיה שכל פעם שאני נגיד מתחיל שלב ומשחק ונגיד מגיע לחצי או לא משנה איפה אחרי שאני שומר ונכנס למשחק אחרי כמה שעות רו הפעם הבאה שאני נכנס פשוט החיילים לא עוקבים אחרי וזה לא AI_DISABL הפ פשוט לא עוקבים אחרי ואז אני לא יכול להמשיך זה קרא לי כמה פעמים והפתרון היה להתחיל את כל השלב מהתחלה! ועכשיו אני די בסוף בשלב 12 וזה שלב ארוך משהו פחד אבל אם בכל זאת תוכלו לעזור לי אני מאוד יודה לכם והנה שתי תמונות: אם אתם צרכים עוד תמונות אני יעלה בכיף! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

אני משחק מדי פעם CS וDOD. בכל מקרה, כפי שכולכם יודעים, היום יוצאת גרסאת STEAM המלאה, שבעוד שבועיים תבטל את הWONID ותשתמש רק בSTEAMID. מה שאתם לא יודעים, זה הדבר הבא: http://www.steampowered.com/index.php?area=faq&id=1050915505,27362300,1050915726,98098300 אם לא עובד, העתקתי לפה: Any Steam game, when played on a LAN or otherwise, requires that each individual client be able to authenticate via the Internet. At a LAN party, this means that Internet access must be available to every machine on which Steam games are being played. If desireable, the network administrator of such an event can limit internet access to only the TCP/IP ports which Steam needs. These are:…

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by CreativeX,

אני תקוע כבר די הרבה זמן במשימה בגן החיות, שיש איש בתוך מבנה סגור, ואין לי מושג איך להגיע למשימה הזאת, כי אי אפשר להיכנס לשם. אמרו לי כמה פעמים שצריך לעצבן את הפיל, ואז הוא ירוץ וישבור את הדלת, אבל אין לי מושג איך לעצבן אותו, הוא פשוט לא מתעצבן. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by tmp2,

רציתי לדעת אם המשחק יצא או לא. כי הסתכלתי במלא אתרים וחלק אומרים שהוא יצא ב 2008 חלק אומרים שהוא יצא וחלק לא יודעים. למישו יש משוג? אני חייב לדעת בדיוק. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. חנות ה-Green Man Gaming מספקת כעת הנחות של 25 עד 40 אחוזים על צמד המשחקים הטרי אם התרשמתם לטובה מ-Far Cry Primal או מ-Hitman המאותחל, מבית המפיצות Ubisoft ו-Square Enix בהתאמה, יש לכם הזדמנות לקבל אותם עכשיו בהנחה משמעותית, דרך חנות הגיימינג של GMG. גולשים שיבצעו הרשמה (חינמית) לשירות ה-VIP של האתר יקבלו גישה למשחק הפעולה הפרהיסטורי הטרי במחיר של 36 דולר בלבד – המהווה הנחה של כ-40 אחוזים לעומת העלות המלאה העומדת על 60 דולר. בנוסף, אלו שמעונייניםב-Hitman הטרי יוכלו לקבל הנחה של 25 אחוזים על הפרק הראשון שלו שהושק זה עתה (11.25 דולר, במקום 15 דולר) או על החבילה המלאה שתכלול גם את הפרקים העתידיים שיושקו באופן חודשי (45 דולר, במקום 60 דולר), עם הזנה של קוד הקופון 'HI…

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  8. Started by ניב1,

נסיתי להתקין את הדרייברים שלי מחדש כי היה נראה לי שהם עושים קצת בעיות בהתחלה התקנתי אותם מדיסק אבל זה לא היה התקנה מעודכנת מספיק אז הורדתי את הקובץ התקנה מהאינטרנט. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה כל משחק שאני מנסה להפעיל ועובד על תלת מימד או דו זה לא משנה אז או שאני רואה תמונה קופצת כזאת או שהוא יוצא לי מהמשחק ומופיעה לי הודעת שגיאה על ddhelp ו nvdd32.dll . אני כמעט בטוח שיש בעיה בdirectx בל אין לי מושג מה לעשות, ניסתי להתקין אותו מחדש ואין לי אפילו בקשה להפעיל את המחשב מחדש. דרך אגב יש לי כרטיס מסך של nvidia tnt2 . אני מקווה שתצליחו לעזור לי כי זה דחוף :-[

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by super-MC,

או קי שמעתי מיחבר שיש מישחק כמו סים סיטי רק שבונים מעדון מישהוא שמע על זה ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  10. Started by firebug,

בגלל שהמחשב שלי חלש מידי למשחקים החדשים כגון borderlands 2 ו dishonored החלטתי שאני ירכוש את dark souls למחשב אחרי שראיתי את הדרישות הנמוכות שיש לו. ממש לפני שהחלטתי שאני רוכש אותו ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שיש למשחק המון בעיות כגון נעילה של ה FPS ותמיכה דלה לעכבר ולמקלדת. שמעתי שיש תיקונים של מודרים ומעריצים שמתקנים ומשפרים את החוויה, אז הייתי רוצה בשמחה לדעת איפה כל התיקונים האלה ומה הכי מומלצים? האם המשחק עובד טוב גם על מחשבים חלשים כמו שכתוב בדרישות מערכת או שזה שיקרי? ובכללי מה חוות הדעת שלכם על המשחק.. תודה

11. Started by Googleness,

בשורה התחתונה אפשר להירשם למשחק וליצור עד שני דמויות בחינם, את הדמויות אפשר להביא לרמה 50 (הרמה המקסימלית) ומה שבעיקר תוכלו לעשות זה את המשימות הרגילות בכוכבים + העלילה של כל דמות. מעבר לזה יש מגבלות. העמוד עם ההסבר: http://www.swtor.com/free אגב, אם מישהו רוצה לנסות את הגרסה החינמית של המשחק אתם יכולים להשאיר לי מייל בהודעה פרטית אני אשלח לכם הזמנה (גילוי נאות ההזמנה היא במידה ומישהו ירצה להירשם למשחק בתשלום חודשי אני מקבל הטבות מסויימות, למעשה אם יש לכם מכרים שמשחקים במשחק או חברים תבקשו מהם הזמנה כדי שהם יקבלו את ההטבות במידה ותרצו להירשם). ותפתחו דמויות בשרת Red Ecplise באירופה אני משחק שם ואוכל לעזור לכם.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by H.I.V,

שמעתי על המשחק הזה שהוא ממש דומה לדיאבלו מישהו ראה את המשחק או יכול בבקשה לתת לינק לתמונות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני עושה פרמאט ואני רוצה לשמור את מה שהגעתי במשחק איפה זה נמצא ניד פור ספייד החדש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
    • 218 תגובות
    • 42.3k צפיות
  14. Started by Interl-Conore,

הי קניתי את המשחק!!! יש לי 1 GB RAM ואניטי וירוס פעיל ולוקח די הרבה זמן עד הוא עודש LOADING במשחק! אין שום וירוסים או SPYWARES אה טאיך אני בודק את ה FPS שלי? יש לי AMD 3800X2 512 X2 DUEL CHANNEL X1800XT

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by amit123,

כן כן....הוא היה אמור לצאת ברבעון השלישי של 2006 ועכשיו דחו אותו(שוב...)ל-13 בנובמבר 2007.... http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&tag=search%3Bbutton&om_act=convert&om_clk=search&qs=crysis ואני בכלל לא בטוח שזאת הפעם האחרונה.....מה הולך איתם??

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Royz,

הגרסה החדשה 2.1 יצאה עם מלא שיפורים פתחתי פה פעם דיון מושקע עם הרבה תמונות ומידע - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319349.0 על מנת לשחק במוד צריך: 1)להוריד סטים אם אין. 2) משחק המבוסס על המנוע SOURCE של half life 2 כמו: hl2, hl2dm, hl2 ep1, hl2 ep2, dod source, css,tf2 3) Source SDK base מ steam tools (שוקל קצת וצריך אותו בשביל להפעיל כל מוד של hl2) יש המון שינויים מהגרסה קודמות: - 2 New Maps - 3 New Game Modes - Tons of fixes - Plenty of additions - Lots of balance changes For more check out our Readme Be sure to also check out our Player Guide while you download! קישור לסרטון הרשמי של המשחק: http://www.gamershell.com/download_23070.sht…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  17. משחק טוב עם גרפיקה טובה. התחלתי לשחק בו שבוע שעבר ונתקעתי.... אז בבקשה צ'יטים או קישורים לאתרים ששם אפשר למצוא צ'יטים למשחק. כל העוזרים יבורכו...

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  18. Started by a_halachmi,

טוב לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה שהקו טעינה נתקע באמצע ואז המחשב נתקע. התקנה מחדש לא עזרה וכלום. הבעייה הסתדרה מחקתי כל מיני זבל מהמחשב עכשיו לא שיחקתי במשחק איזה חודש עכשיו אני בא להפעיל אותו ואותה בעיה אבל הפעם הוא שם את ההודעה המוכרת של xp עם שגיאה בקובץ aclayers.dll מישהו יודע מה זה הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by chris_u16,

זהו משחק שכ"כ רציתי להתקין אותו אבל בגלל ב M$ Windows Installer אני אוכל אותה שוב!! השגיאה שאני מקבל היא מאוד פשוטה אבל אני לא הצלחתי לעשות כלום לגבי זה (אני מקבל את השגיאה בגלל שאני משתמש בWin 2003 Server) אי אפשר לעבוד על הmsiexec הזה? תודה :-* [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. רציתי לדעת איך אני יכול להתגבר על זה..איכשהו לאפס הגדרות של משחק מחוץ למשחק... מדובר על סאן אנדראס במקרה הזה...שמתי רזולוציה גובהה מדיי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by okpimp,

קניתי את המתאם שמאפשר לחבר את השלט של הפליסטישין2 למחשב ולאקסבוקס..... עכשיו הוא עובד טוב במשחקים כמו פיפא וNBA07 אבל ניסתי לשחק איתו בOBLIVIONן וגוסט ריקון.. גוסט ריקון לא ראיתי בכלל באפשרות של ג'ויסטיק ובאובליוויון הוא עובד אבל אני לא מצליח לשלוט על הסטיק הימני כדי להזיז את המצלמה.... אה וגם בסקארפייס זה ככה כמו בOBLIVION יש דרך לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by eyalk,

איזה מהמשחקים הבאים של microsoft יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by superbijo,

מחפש שחקנים ל BF4 בן 26 אוהב לשחק רק בLOCKER

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. אני נורא מתגעגע לימי הRED ALERT ו AGE OF EMPIRES! האם קיימים היום משחקים כאלה? תודה לעוזרים

• 46 תגובות
    • 8.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.