עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Fasil,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Googleness,

עשיתי פעם את המשימה הראשית עם לוחם היה משעמם.... לאחרונה התקנתי שוב את המשחק ואני משחק עם דמות של גנב עם מיקס של Stealth וArchery, הפסיכוט הזה מחסל במכה כמעט כל דבר (יש לי את הX3 נזק בעץ של Archery). חשבתי לשחק עם Mage אבל ממה שהבנתי הקסמים לא משתדרגים עם העליית רמות של הדמות ואז ברמות הגבוהות זאת בעיה וסכין פשוטה עושה יותר נזק מהקסם הכי חזק. בקיצור איזה דמות אתם משחקים בשביל הכיף ואיזה גילדה אתם עשיתם ראשונה בשביל ציוד\משימות\בונוסים שונים וכו'?

3. Started by Kobi Harosh,

שלום לכולם וחג שמח . אפתח בהסברה קצרה למה אני מתכוון , ואשמח לתגובות עיניינות בלבד מי שיש לו TRASH TALK שישמור לעצמו . Clan\Team Captian - הוא הלידר של הקלאן בכל טורניר/קאפ אחד המנהלים יפנה אליו והוא יחליט מה קורה . Clan\Team Captian יסומן באייקון ייחודי שהוא רק לו . המטרה היא לא שקלאנים יריבו עכשיו על מי לידר או קפטן , אלא יהיו בוגרים ויחליטו מי הקפטן שלהם . אשמח לתגובות ולשמוע מה דעתכם בנושא לפני שמוציאים לפועל את הדבר אם בכלל יש ביקוש לזה . תודה .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. זה פשוט לא נורמלי.. מאז שקניתי את המשחק בשבוע שעבר, כל 10-20 דקות הוא פשוט קורס שוב ושוב. או שהמשחק פשוט נתקע והסאונד נשמע בלופ או שהמשחק קורס במסך שחור ומופיע בבאטלוג (ERROR Could not join server (1. אין שעה אחת שהמשחק פשוט עובד. הבנתי שיש איתו בעיות, אבל לא יודע כבר אם זה נורמלי בתדירות כזאת. יש משהו שכדאי לנסות אצלי על מנת לטפל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by fitchy,

יש שרת team speak לקהילת באטלפילד?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by Tals-,

תערוכת "VGX" אשר התקיימה ב7.12.13 הכריזה על מספר זוכים במספר תחומים ממשחק השנה למחשב, לקונסולות וכמובן לניידים.. אז הזוכים פורסמו כאן http://pcgalaxy.co.il/the-winner-of-vgx-2013/ מה ששמתי לב GTA משחק השנה, כל כך ברור.. משחק השנה של מכוניות, פורזה?? אני אישית אהבתי את פורסביט עם ניד פור ספיד החדש.. מה דעתכם ?!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Mpro,

איפה אפשר למצוא את המשחק בקניה אטרקטיבית? עדיף את מארז הלג'אנדרי אני מוצא את עצמי מדיי פעם חוזר למשחק הזה ומתקין שוב ושוב והפעם אני חושב שבאמת כדאי שארכוש את המשחק הזה והגיע הזמן באמת

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by mMmSaK,

אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yakir4u,

יש לי את שני המשחקים ברגע שאני נכנס לבאטלוג ומתחיל משחק הוא נטען מאחור ואז כשאני אמור להכנס למשחק הוא נפתח לי על חלון מלא ואחרי זה מתכווץ לחלון קטן ובשביל להיכנס למשחק אני רב איתו כמה דקות עד שהוא מסכים לעלות על מסך מלא כל פעם אני מצליח להגדיל אותו אחרי איזה דקה שאני לוחץ עליו הוא גדל ואז קטן שנייה אחרי זה קורה גם בMP וגם בSP בווינדוס 8 לא הייתה לי בעיה עם BF3 רק מאז שעברתי ל8.1 זה קורה לי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DivineS,

merry Christmas everyone!!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. במפה GULF OF OMAN ובמפות עם 64 שחקנים יש לי איטיות מעצבנת. המפרט שלי זה לוח אם סיני זבל ב100 שקל מעבד core i5 3470 3.20Ghz זיכרון 6GB ddr3 ssd 256 כרטיס מסך msi 280X 3GB אני משחק הכל על אולטרה ורזולוציה 1920:1200

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by kalabokk,

אני חייב לציין שזה כמה רמות יותר טוב ממה ש.4cid הרקוב עשה, תהנו.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

שלום בתאריך 27.11.13 קניתי באטלפילד 4 דלוקס אדישן(עותק פיזי שלושה דיסקים) התקנתי את הבאטלפילד על המחשב של אחי ולאחרונה רכשתי מחשב שאליו אני רוצה להעביר את הבאטלפילד רציתי לשאול איך אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by vk,

מי שלא קיבל מפתח לבטא, כנסו לפה, דברו בצט או שלחו אימייל ותגידו שקיבלתם קוד בטא והוא לא עובד. תדביקו אחד מהקודים האלה בבקשה: https://twitter.com/Titanfallgame/status/434894493997752321/photo/1 אם אתם בצ'ט, יביאו לכם קוד במקום. שלחתי בקשה באימייל וקיבלתי את המשחק ישר לאוריגין.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by djelectric,

מוזמנים להצטרף. מנהלי קהילה - נא לשלוח לי הודעה כדי שאצרף אתכם להנהלת הפלטון. http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/102172856808566242/

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום כשאני מתחיל לשחק הכל עובד בסדר אבל בערך אחרי 3 דקות אני מתנתק מהסרבר מהסיבה הבאה: חשוב לציין שלאחר שזה קרה עשיתי uninstall דרך הorigin והורדתי מחדש ועדיין יש לי את הבעיה צריך עזרה תודה לכל העוזרים!!

20. Started by myDGB blws,

קאפ במסגרת esl שכל הקבוצות הטובות ביותר במשחק מתחרות בה בכל שבוע ויכולות לזכות ב 125€ ובכל חודש ב500€. חצי גמר GO4BO2: myDGB.Razer vs TEAM BANHAMMER Alive--------------------------- SPIX blµz---------------------- DESIRE GolanNz-------------------- BuTcHeR eyalk------------------------- SeT i7 Divine---------------------- Ken4eG 13-8 לmyDGB שידור של המשחק : http://www.youtube.com/watch?v=sIW9B6uy-tI גמר GO4BO2 : myDGB.Razer vs Druidz.OZONE Alive------------------ Marre blµz------------- FRANKK GolanNz- -------…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Gal&Gal,

מישהו משחק? אני התחלתי דמות כרגע רמה 16 Bosmer ShadowBlade , משתמש בעיקר בקשת ובסייפונינג תוסיפו אותי לחברים =) תוכלו למצוא אותי בתיוג @galangel

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by camera,

שלום לכולם, באופן קבוע אחרי 10-20 דקות של משחק בבטלפילד 4 המשחק קורס ומציג הודעה "game disconnected: could not join to server". ניסיתי המון פתרונות, שום דבר לא עזר, כולל בירור מול אינטרנט רימון שהעלה שהם לא הבעיה. הדבר היחיד שלא הצלחתי זה לפתוח פורטים, אני יודע את המספרים של של ה-UCP וUDP, אני פשוט לא מצליח להפעיל תוכנה כמו שצריך, אשמח אם תעזרו בעניין הזה, אולי באמצעות מדריך, רצוי מאוד בעברית.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by yossi21,

כמו המסור, אמנסיה ( לא חייב להיות אימה ). משחקים כאלה שצריך להפעיל חשיבה, לגלות דברים, לחקור, לחפש, דברים כאלה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Roeebaeloha,

רציתי לדעת את התייחסותחם לקלפים של סטים האם אתם מוכרים אותם,מחליפים עם חברים,או עושים קרפטינג?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by matizami,

יש לי תופעה מאוד מוזרה כמעט עם כל משחק (football manager, crysis 2, black ops). הרבה פעמים שאני מפעיל משחק אחרי כמה שניות המחשק מתמזער ואני חוזר לוינדוס. אני לוחץ על המשחק, ואחרי שנייה זה חוזר לוינדוס. זה יכול לקרות כמה פעמים אז שזה נשאר על המשחק. יש לי וינדוס ויסטה. חלק מהמשחקים הם דרך סטים. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.