עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Red Siskin,

ZI7KX-MRAAW-3NQMD QM2QP-6E77Z-XMDAF ZLHTI-87QGM-6FL7N DK3YQ-T8NZ7-QLN4A G02CD-6K7PI-3MPJT מי שלוקח שיגיד בבקשה שאני אוסיף וכדי שאנשים לא ינסו 100 פעם קוד שלא עובד, תעשו ציטוט עם הקוד שלקחתם.

2. Started by yoyo_shir,

יש סיכוי? וגם עוד משחקיםמ שבשנים האחרונות זכינו לראות רק לקונסולות!?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by dragon772,

נתקעתי בשלב בשדה התעופה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/681/zxcxxxjw7.jpg מה עושים שם איך מתקדמים?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  4. מי שלא מכיר את המשחק, חבל משחק מירוצי "דראג" ענק! יש שם 5 מכוניות: הונדה סיויק האצ'בק, מיצובישי לאנסר איבו 7 (נדמה לי ש7), פורד svt קוברה, טויוטה סופרה, וניסן סקייליין ניתן לשפר כ-ל (!!!) חלק במכונית אפשר לעשות קבוצות וכל מיני .. תקראו את הfaq באתר www.nitto1320.com תודה למישה שהראה לי ת'משחק מזמן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by naki,

ראיתי מלא סרטונים עם fps גבוה בהרבה ביוטיוב עם הכרטיס שלי.. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא עזר. איך מעלים? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by xtract1,

אהלן. כן אני ידוע שזה באיחור גדול אבל החלטתי לנסות את הקרב על הארץ התיכונה 2 של סדרת LOTR ובגיימספוט מקשרים להורדת הדמו,1.4GB,והעניין הוא שהוא מוריד במהירות של בין 15 ל-30KBS ואין לי שמונים שנה לבזבז על זה.. ככה שמישהו מכיר או יודע על לינק שעובד במהירות נורמאלית? החיבור שלי יכול להוריד בכ-300KBS תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  7. שלום לכולם, לקראת הגעת המחשב החדש אילו משחקים ישנם היום בסגנון oblivion - לאחר שחיפשתי באינטרנט קראתי על -the witcher, assassins creed האם ישנם משחקים נוספים בסגנון / עומדים לצאת משחקים נוספים בסגנון? תודה ושבוע טוב, ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by redti,

אני רוצה משחק כדורגל טוב..למחשב איזה עדיף הפרו אבולושן 10 או הפיפא 10 חשוב לי שיהיה אפשר לשחק דרך ההמאצ'י , משחק lan כאילו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by AKULA,

אני כל הזמן שומע על המשחק הזה ורציתי לדעת מה זה בדיוק? והאם רדאון 9700(לא פרו )יריץ אותו חלק ובכלל לכמה זמן יספיק לי כרטיס כזה,מתי יהיו המשחקים שיהיו כבדים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ben060,

שלום הגעתי לשלב של ה BOAT שבו יש סירה וצריף להטמין בה את הפצצה, אחרי זה מגיע מסוק שצריך לפוצף אותו. אין מפוצצים אותו לפני דהוא הורג אותי, ניסיתי כבר עשרות פעמים. אין דרך להימלט?

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by aldema,

מה לעשות פה ? זה עולה כשאני מנסה להפעיל את האלף לייף 2.(העליונה) אחר כך ניסיתי לצאת מהסטים ואז להפעיל את המשחק וזה עבד אבל כבר בהתחלה הוא עושה מעין צורות מוזרות כאלה ולא את הגרפיקה הרגילה.. ואז הוא הראה את התמונה הזאת(עם השוליים האדום) הנה התמונה :.עם הX [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by Tomerico,

משיהוא יודע איך שמים בתחנת הרדיו שלך שירי MP3?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by benor,

מישהו מכיר טריינר או איזה קוד לGTA3 שמבטל את המשטרה וגם את הזמן של המשימות. תודה! בן אור

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי מחשב חדש בן שבוע , זה המפרט: AMD 3800+X2 GAINWARD 7900 GT 256MB TWINMOSS 2X1GB ASUS A8N-E ACE 580W MAXTOR MAXLINE 3 250GB הצלחתי לשחק פעם או פעמיים ספלינטר סל אפילו על הגרפיקה הגבוהה ביותר, אבל משום מה ניסיתי שוב במשך כמה פעמים אחר כך והמחשב נתקע כבר במסך הפתיחה. לא שיניתי שום הגדרות במחשב. מה שכן משום מה המשחק כותב שחסר לי את הדבר הבא (שאין לי מושג מה הוא) POWER OF TWO TENDER TARGET SUPPOT. WTF זה??? יש למישהו מושג אם זה באג במשחק או משהו? או שמשהו אצלי לא בסדר...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://megagames.com/news/html/movies/nfscarbon-teasertrailer.shtml

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  16. אח של ידידה שלי מחפש משחק בסגנון של Sanitarium (למי שמכיר), הוא סיים את סניטריום ואח"כ שיחק בקומנדוס 1 ולא כל כך אהב את המשחק (התייאש מהר), אך נורא אהב את סגנון המשחק של סניטריום. המחשב שלו זה פנטיום 350 עם 128 מגה זיכרון פנימי, כרטיס מסך בינוני + (לא יודע איזה יש לו אבל קנה אותו לא מזמן) הוא שאל אותי על איזה משחק אני ממליץ לו ולא ידעתי מה לענות בגלל שאני לא אוהב משחקים בסגנון שלו וגם בגלל שהמחשב שלו חלש ואני בקושי זוכר משחקים ישנים. יש לכם המלצות בשבילו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. רק 1280x980.. למה? אין אפשרות לשנות את ההגדרות של הגראפיקה אפילו =\ רק בהתחלה אפשרות לשינוי הרזולוציה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by wertuoz,

Guy's i need recoendation for cars game bring it on whatever you think is] GOOD SHIT! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by Roeebaeloha,

שלום בתאריך 27.11.13 קניתי באטלפילד 4 דלוקס אדישן(עותק פיזי שלושה דיסקים) התקנתי את הבאטלפילד על המחשב של אחי ולאחרונה רכשתי מחשב שאליו אני רוצה להעביר את הבאטלפילד רציתי לשאול איך אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם יש הבדל בין קניית משחק Retail לבין קניית CD Key חוץ מהקופסא ? למשל Starcraft II החדש, האם רכישת המשחק בגירסת Retail ב- 240ש"ח, תתן לי משהו על רכישת CD Key ב- 200-220ש"ח ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ETB,

כשהגעתי לשלב השלישי במשחק, קורה משהו מעוד מוזר. אחרי שהוא טוען את השלב, הקומנדר נופל מהשמיים ומת. וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. מה יכול לגרום לבעיה כזאת? למישהו היה את הבעיה הזאת? זה פעם שני שאני מוריד את הדיסק הראשון, כי בפעם הראשונה המשחק היה נתקעה בהתקנה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shaul,

טוב אני ממש גרוע במשחקים האלו, אז ככה, אני תקוע בשלב השלישי(שזה רק משימה שניה) אני חקרתי את הנהג הזה של הגרוזיני הזה...עכשיו אני אמור לחדור לאגף הדרומי בבניין...עכשיו אני מטפס על תעלת הניקוז(או מה שזה לא יהיה) ופתאום משום מקום- יש אזעקה...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אתם יוכלים להציע לי משחיק יריות של מלחמת העולם השנייה בסגנון של COD2 ? תסדרו אותם לפי סדר העדיפויות, נגיד: 1.COD2. .2 3. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DivineS,

merry Christmas everyone!!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.