משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני ואחי מחוברים ברשת רציתי לדעת אם ניתן לשחק 1:1 דרך הרשת הביתית אם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפס לקנות בוקס אני רוצה בוקס עם ציפ ושני שלטים עדיף קריסטל רציתי לדעת איפה הכי כדאי לקנות אם באינטרנט או בחנות רגילה ואם אתם מכירים חנות באמת טובה וזולה שאני יכול למצוא את מה שאני רוצה אם יש טלפון של חנויות או אתרים שאפשר לקנות שם זה הדיל הכי טוב שראיתי עד עכשיו אבל זה עדיין יקר מידיי http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=728 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק היום בבוקר, ואחרי שחזרתי הביתה מהבית ספר רצתי להתקין אותו ואני כבר לא הייתי מסוגל לחכות עוד. ההתקנה עברה בהצלחה יצרתי לי דמות והתחלתי לשחק. ממש על ההתחלה מתי שיורדים עם הקיסר לבטן האדמה ונלחמים בגנבים, המשחק נתקע לי ויש מסך עם הרבה חירבושים צבעוניים וכל המחשב נתקע. וככה כל פעם שאני מגיע לאותו קטע אחרי שאני מתחיל מחדש- שוב נתקע, אני כבר מיואש... יש לי כרטיס מסך Gforce 6600 GT מעבד 2.8 GHZ של אינטל ו512 זכרון DDR . בבקשה מישהו שיעזור לי לפתור את החרא הזה... :'(
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
למישהוא יש פה geforce gts 8800 640mb והוא משחק oblivion ??...התחלתי על הגדרות הכי גבוהות אבל המשחק לא הולך חלק..יש קצת איטיות..זה בסדר בהתחשבות במפרט שלי...??
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם לאחר חודשיים של עבודה מצד אחד והמתנה דרוכה מהצד השני, אנשי ה-PC יזכו סוף סוף להתנסות בגירסה תקינה, יעילה ויציבה יותר של הכותר בכיכובו של איש העטלף? לכתבה: http://hwzone.co.il/תחילתה-של-הישועה-טלאי-חדש-ל-arkham-knight-זמין-להו/
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9631 למי שלא מבין יש חנות ביפן שמוכרת כמה מישחקי 360 אמריקאים ב4 דולאר :lol: וזה מיצתרף לידיעה שהיתה לא מיזמן ש360 משומשים ביפן נימכרים בפחות מ200 דולאר :lol: ואני יצרף את זה רק כדי להרגיעה תקריז פאנבויסים של נינטנדו לשבוע הזה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9629 יחי מיאמוטו :yelclap:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה מאוד מוזרה כמעט עם כל משחק (football manager, crysis 2, black ops). הרבה פעמים שאני מפעיל משחק אחרי כמה שניות המחשק מתמזער ואני חוזר לוינדוס. אני לוחץ על המשחק, ואחרי שנייה זה חוזר לוינדוס. זה יכול לקרות כמה פעמים אז שזה נשאר על המשחק. יש לי וינדוס ויסטה. חלק מהמשחקים הם דרך סטים. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות את COD4 דרך סטים ואולי עוד כה משחקים אז יש לי כמה שאלות 1.אם נגיד אני קונה את המשחק ואחרי כמה זמן אני עושה פורמט למחשב ומתקין מחדש סטים אני יוכל להוריד אותו שוב ? 2. אם אני קונה את המשחק ורוצה אחרי כמה זמן להחליף משתמש אני יכול להבעיר את המשחק למשתמש אחר ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי סיימתי את TUROK וגם את COD4 אני צריך המלצות למשחקים בסגנון הזה:שיהיה הרבה אקשן וירי אני חשבתי על: THE ORANGE BOX FEAR GEARS OF WAR DMC 4 וזהו יש עוד? ותגידו אם מה שרשמתי כאן נחשב משחקים טובים
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
תגידו לי אפשר עדיין לקנות את המשחק deus-ex כי פשוט בזמן האחרון שמעתי עליו מלא. ומזה בא לי עליו אבל בגלל שהוא ממש ישן אני לא יודע אם עדיין אפשר לקנות אותו. מישהו יכול להסביר על מה הוא ומה העלילה????? תודה מראש, רועי :
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום..אני עכשיו בשלב 19 כשזורקים אותי מהמסוק ......מישהו יכול להסביר איך אני אמור לעבור את זה בלי כמעט כדורים (10) אולי יש איזושהי שיטה ..? תודה
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מזיז את העכבר ואת התזוזה רואים רק אחרי כמה שניות מה אני עושה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קצת מצחיק אבל יצא שקניתי את שתי הקונטרולרים האלו במחשבה שזה דבר שיביא תועלת לאורך זמן בהתחשב שאני משחק במחשב לא מעט הכיוון היותר ספציפי זה לשחק עם המשפחה משחקים לשני שחקנים כמו VIRTUA TENNIS 4 לדוגמא ועוד משחק אחד של המשחקים האולמפים 2012 שעושה שימוש בקונטרולרים ו 2 שחקנים אבל מה שרציתי זה שתמליצו לי על איזה משחקים אני יכול בכלל לבחון את השלטים כדי לראות שהם בכלל עובדים כמו שצריך ניסיתי להריץ castlevania lords of shadow משום מה הייתי בטוח שתהיה תמיכה בשלט כי זה ה-משחק בשביל זה אבל גיליתי שאין שום אופציה כזאת בתפריטים ניסיתי סתם להריץ OctodadDadliestCatch ולא ממש הצלחתי להבין איך להגדיר את כל הכפתורים מסתבר שככה בדיפולט שני הגוייסטיקים הקטנים שולטים באותה יד של התמנו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המפרט שב(מפרט שלי) עכשיו שאני משחק ב Unreal II אחרי כמה דקות הוא יוצא לי ורושם לי את ההודעה הזאת מה זה יכול להיות ? מה ההודעה הזאת אומרת ? (מצטער אין לי מושג באנגלית) וגם בכללי במשחקים שיש לי על המחשב אני לא יכול לשים רצולוציה של יותר מ - 768*1024 איך זה הגיוני בכלל ומה אני צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני משחק במשחק Kelly Slater's Pro Surfer וכל איזה 5 דקות פתאום זה יוצא לי מהמשחק.....מישהו יודע מה הבעייה??
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין וזה מגיע לתנאי ההתקנה הוא לא מראה כלום בחלון וכשאני לוחץ ACCEPT הוא פשוט מודיע שאין לי את הדיירקט איקס 9.0C ... אני משתגע מזה כבר מי יכול לעזור ? זה בעיה די נפוצה אחרי כמה חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה :'(
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה סיבה יש לחברות המשחקים ליצר משחקים מסויימים רק לקונסולות ? הרי הם יכולים רק להרוויח מזה כסף אז למה הם לא מוצאים משחק שכבר מוכן לגמרי גם לPC למשל Gears of War למה הוא רק ל XBOX המשחק כבר מוכן לגמרי אז מה הבעיה שלהם להמיר אותו לPC או משהו כזה וזהו (יש עליו כאלה ביקורות טובות אז אני בטוח שהרבה יקנו אותו ואז הם ירוויחו עוד [המון] כסף) *R.S
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם המשחק יצא לPC (או שהוא כבר יצא), זה לא פייר שרק בעלי הפלייסטיישן יוכלו להנות ממנו!!!
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנכנסתי לסטים ראיתי שכבר אפשר להזמין את המשחק הזה, מישו מכאן כבר הוריד(קנה מהסטים אני מתכוון)?! ואם כן תנו חוות דעת על המשחק,הוא נראה משחק טוב וגם כתבו עליו ככזה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טוב... BATTLEFIELD2 היה משחק מצוין...הפופולאריות שלו הלכה וגדלה עם הזמן,והמשחקיות רק הלכה והשתפרה.. אבל איפשהו במהלך השנה האחרונה,דייס הצליחו לדפוק את המשחק...פאצ' אחר פאצ' תיקן כמה באגים מינוריים והוסף עוד כמה באגים ממש רציניים...ואם זה לא מספיק-הם גם החליפו את אופי המשחקיות כמו זוגות גרביים משומשים. הפופולאריות של המשחק החלה לצנוח במהירות,ועכשיו אנחנו נמצאים במצב שבו כבר אין בכלל שרתים ישראליים למשחק,ואנחנו צריכים לשחק רק בשרתים מחו"ל...לא שזה כזה משנה-אבל לי אישית זה מפריע שכמעט מכל שרת שני אני נזרק בגלל פינג גבוה [או לחליפין-בגלל שהמשחק מתרסק בעקבות הפאצ' האחרון הדפוק] כל זה היה עוד איכשהו,מתקבל על הדעת...אבל זה כבר הולך באמת לפוצץ מזעם כל שחקן באטלפילד2...: שמועה שהו…
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארצות הברית האם כדי לקנות שמה XBOX או האם בכלל כדי לקנות
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנס Blizzcon 2019 - ההדלפות מתבררות כנכונות. בליזארד מכריזה על משחק דיאבלו חדש לחלוטין שמבטיח לחזור למקורות האפלים של המותג הקלאסי והממכר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-