עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by נדב,

אוףףף

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by gangsta,

חבר שלי נכנס לMP-SA משחק קצת ואז זה נתקע הוא חייב לעשות ריסט ואז זה כותב לו : http://img129.imageshack.us/img129/8346/52326557wj3.jpg מה הבעיה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. שלום לכולם ! אני ממש שמח לבשר בשורה מדהימה שאני בטוח שכולכם ממש ממש תאהבו לשמוע ! כמו שאתם יודעים לאחרונה צירפנו 2 נותני חסות משמעותיים שהם חברת Coolermaster וחברת gigabyte בנוסף קבוצתנו סגרה נותני חסות משמעותיים נוספים אשר יחשפו במהלך השבועות הקרובים! קבוצת Pw-Gaming החליטה לפתוח בעזרת הספונסרים שלנו בית גיימינג בישראל אשר ימוקם בעיר אשדוד הבית יכיל את כל הציוד המתקדם בעולם לגיימרים הכולל : -אינטרנט 100MB של חברת בזק בעל מהירות העלאה מיוחדת של 6MB שתתמוך בשחקנים -הבית יכיל 8 שחקנים -כל העלויות ימומנו על ידי הקבוצה כולל שהייה+מזון+לינה -מנוי לחדר הכושר SweatStar (חדר הכושר הגדול בישראל הממוקם באשדוד) על מנת לשמור על כושר גופני 6 שחקנים מקבוצת הסטארקראפט שלנו יעברו לבית הח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום כשאני מתקין את המשחק, הוא בודק לי את המערכת וכותב את הודאת השגיאה כפי שבתמונה. לא הבנתי מה ההודאה, ומה אני אמור לעשות עם זה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. Started by nim901,

אני מחפש משחקים כמו ET \ AA האם אתם מכירים כמה? גם שמעתי שיש משחק בשם UT שהוא בחינם או משהו כזה, יש למישהו מידע? תודה :-*

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by IPIP,

זה בדיוק הבעיה שיש לי בכל משחק : שהיה לי XP הבעיה הזאת לא הייתה , רק אחרי שעברתי לWIN 7 זה קורה בכל משחק התקנתי את העדכונים האחרונים של DIRECTX עדכנתי את הדריבר של הכרטיס מסך (12-2_vista_win7_32_dd_ccc) ניסיתי לעשות תאימות עבור XP שום דבר לא עזר... בטוח שלמישהו זה קרה או שיודע מה הבעיה פה. תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו אהה :s05:

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by zag_zag,

בשנה-שנתיים האחרונות המחשב שלי (במפרט) כמעט ולא עומד בדרישות המינימום של רוב המשחקים :-\. בקרוב עומדים לקנות לי מחשב חדש שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים טובים שפיספסתי בשנה האחרונה? ל-GTA Vice city אני מצפה בקוצר רוח (מאד אהבתי את הקודמים) ושיחקתי גם ב-Freelancer (קצר אבל טוב) תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by oren99,

הוא של חברה טורקית, נראה לי, אבל יש גרסה באנגלית. בקרוב אני אשחק ויודיע לכם איך, אבל הוא נראה לא רע. http://youtube.com/watch?v=6RvOY9Bxnxk

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by LaMotta,

יש לי כבר רשימה חלקית, שכוללת את סאגת הwastelands, הלא היא wastelands+fallout1&2, פליינסקייפ (אני יותר אוהב את פולאאוט, אבל רק בקצת. פליינסקייפ הוא בהחלט מהמשחקים המדהימים שהיתה לי הזכות לסיים), מורווינד (סוף סוף אני אוכל לסיים כמכשף, וגם לשחק בטריביונל ובלאדמון), ואולי הגות'יקים(עוד לא שיחקתי). אכן, אין באלדורס גייט ברשימה. אני אמנם מעריץ ענק, אבל אני חושב שכבר טחנתי את כל הסדרה, מכל כיוון אפשרי... אז אני מחפש המלצות למשחקי תפקידים נוספים מהסוג הזה - עמוקים, חכמים, ארוכים, מסובכים, ומספקים - כלומר לא דיאבלו ודאנג'ן סיג'. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by musari,

עשיתי רישום כדי שאוכל לשחק ברשת אבל מה אני אמור לירשום ב ONLINE ID ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. an issue with your computer is blocking the vac system. you cannot play on secure servers אני מקבל את הבעיה הזאת כל פעם שאני משחק במשחק נכנסתי לפורום של steam לarticle שsteam כתבו עשיתי הכל וכלום לא עובד קניתי את המשחק עוד פעם וזה עדיין קורה אם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת בבקשה תעזרו לי אני מאוד אוהב csgo אני gn3 רק בגלל זה כי אני לא מצליח לסיים משחק בבקשה תעזרו לי ובבקשה תשלחו לי הודעה לsteam שלי: xact_shot או xitay01x

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני עם 8800GTX, אני ממש אבל ממש אוהב לשחק איתו, יש קטעים מעצבנים שיש FPS נמוך. למשל במשחק Test Drive Unlimited. הכל על המקסימום, 1920X1200 ,antialiasing X16Q/anisotropic X16/HDR, בקושי על איזה 10 FPS בלחץ. העם זה בסדר?

14. עשיתי את כל המשימות של המשחק, אחר כך קניתי את כל המקומות שיש (מאליבו, מוניות, חנות מכוניות, גלידה, סירות, ובית קולנוע) אני מקבל מרוב מהקמות כסף (חלקם סתם לעשיית כסף אז אין את השרות כמו המכוניות, גלידה והסירות) סיימתי את כל המשימות כולל הזאת שבאה אחרי המאליבו של פיל עם כל הנשקים ועכשיו אני לא מקבל שום טלפון ושום משימה. איך אני יודע שסימתי? אני אמור לקבל את האפצ'י לא? אבל אין אותו בעיר הראשונה ליד הבית מלון. מה אני עושה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SyndromE,

ז'אנר: Action, Beat em up פיתוח: Warner Bros. Interactive Entertainment הפצה: Deadline Games תאריך שחרור: 04.03.2009 שחקנים: 1-2 מסך מפוצל תאור: ווטצ'מן. אחד הקומיקסים הגדולים של דורנו. בעיני רבים מביני עניין, אולי הקומיקס הטוב ביותר - בהחלט הקומיקס שהתחיל זרם חדש, מרתק ובוגר בקומיקס. הסרט מצטרף אליו בקרוב, ונשאר רק לקוות שהוא יגרום לאותן התחושות והרגשות שנגרמות כתוצאה מקריאה בקומיקס. ועכשיו, גם משחק המחשב. יש אנשים שאומרים שאותה היצירה צריכה להתאים את עצמה למדיום בו היא מופיעה - כך שאם היא מופיעה בכמה מדיומים, על היוצרים לקחת חירות יצירתית נרחבת על מנת להתאים את החוויה לציפיה. במקרה שלפנינו אני גם מסכים עם כך וגם רואה שזה מתקיים, למרבה השמחה. כמו כל משחק סופר גיב…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by GamerWith7900,

שלום אני חדש ומקווה להשתלב בפורום מי משחק פה בקונטר סטריק ברשת ??? יש לי סרבר מי שלי אם מישהו רוצה לשחק

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by slim_shady,

כשאני מנסה להכנס לא משנה לאיזה שרת אני לא מצליח, כשאני נכנס לשרת ובוחר קבוצה עוברות כמה שניות\דקה ואז המסך ניהיה שחור ואני חוזר לתפריט הראשי. עכשיו יש רק שרת אחד שאני מצליח להכנס אליו בלי בעיות וזה שרת של חבר שלי שאני מתחבר אליו עם כתובת איי.פי. עכשיו הספקתי לתפוס את ההודעה שאני מקבל שניה לפני שהמסך ניהיה שחור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  18. מנגנון יצירת הדמויות המותאמות אישית ב-Fallout 4 הוא מפורט במיוחד. לא מאמינים? ההמחשות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/פוטין-או-גראלט-תחרות-יצירת-הכפילים-של-fallou/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. טוב אני מחפש משחקים טובים עם דרישות נמוכות, למחשב הנייד שלי Hp Pavilion Ze4949, כעיקרון עכשיו אני משחק בו Warcraft III על הגדרות הכי גבוהות =] ואני מחפש עוד משחקים לא משנה מסוגים ומהמינים, רק שיהיה משחק טוב שאפשר לעביר איתו ת'זמן =] ותודה רבה לעוזרים, טימור.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by CrazyMan,

הורדתי פאץ' שמעדכן את המשחק מגרסא 1.1.1 ל-1.2.3. כשאני מנסה לפתוח את הפאץ', קופצת לי ההודעה הזו: הסרתי את המשחק והתקנתי שוב ועדיין הוא מקפיץ לי את ההודעה הזו. מה אני צריך לעשות?!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. איכות התמונה יורדת אם משתמשים בcompressed textures?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by zombie,

[glow=red,2,300]DCS: Black Shark - הדיון הראשי[/glow] Minimum system requirements: Windows XP, Vista; CPU P4 2GHz or AMD equivalent, RAM 2 GB; Video 256MB RAM, compatible with DirectX9; 5GB of HDD space Recommended system requirements: Windows XP, Vista; CPU Intel Core 2 Duo 3GHz or AMD equivalent, RAM 2 GB; Video Card with 512 MB RAM (ATI Radeon HD4850+ or nVidia GF8800+), compatible with DirectX9; 5GB of HDD space black shark, כריש שחור בתרגום, הוא סימולטור מסוקים, שונה מסימולטורים אחרים בגלל השליטה השונה בין מטוס למסוק משום שהמסוק הוא עוף מוזר בין כל המטוסים שעפים ברחבי השמיים במשחקי הסימולטורים הרבים, המסוק היא יותר איטי וכבד בתעופה שלו, הוא מסוגל לרחף במקום ולעוף…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  23. נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם: * במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'. * שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב. * עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD? * ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי הה…

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by barcelona2002,

מישהו יודע איך להפעיל את המולטי פלייר בCALL OF DUTE כי כשאני רוצה להצטרף לסרבר של חבר שלי הוא אומר לי מחפש סרברים ככה חצי שעה והוא לא מוצא סרברים להתחבר אליהם מישהו - עזרה!

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  25. אהלן אנשים מה אתם אומרים על המשחק: Driver: Parallel Lines שווה משהו? זה דרייבר אמור להיות טוב... מישהו יכול לספר קצת על הסידרה של המשחקים האלה מזה מגוף שלישי פעולה או רק מכוניות וכאלה?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.