עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by User_Name,

שלום... אתמול הייתה לי בעיה בDungeon Siege, שבעיקבותה המחשב קרס ועשה ריסטרט במהלך המשחק... תיקנתי את הבעיה על ידי התקנת Catalyst 3.5... קניתי את חבילת ההרחבה לNWN, ועכשיו המשחק לא עולה... ניסיתי להתקין מחדש... מה שקורה זה שלוחצים על PLAY, מופיעה "העין", ואז שום דבר לא קורה... עכשיו אני צריך להתקין שוב 3.6? ואם אני ארצה לשחק DSעוד פעם לחזור ל3.5? הדרייורים של ATI יכולים לשגע פילים. מה אני יכול לעשות? עידכון: בדקתי ואני רואה שהמשחק עולה רק עם המקורי, למה אני לא יכול לשחק עם הצריבה שהכנתי? אני לא רוצה שהדיסק ישרט או יתפוצץ. המשחק המקורי לא עשה בעיות שהכנסתי דיסק צרוב שהכנתי........... יש פיתרון?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by Incomplete,

תצביעו!

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by amit22,

איך להגדיר את הגרפיקה במשחק יש שם המון מה להגדיר

4. Started by artyom,

אני כמעט בטוח שאני קונה DS ואני רוצה שתציעו לי משחק אחד שבאמת יקח לי מלא זמן לעבור אותו, או משחק שאפשר לשחק שוב ושוב... (כמו משחקי מרוצים טובים, WORMS וכאלה, אתם יודעים, שמחזיקים מלא זמן) תודה, ואם אפשר אז מהאתר הזה http://www.mediagame.co.il/category.asp?id=151 תודה רבה

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by or,

איפה אני יכול לקנות את המשחק (ירושלים או אינטרנט)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איך לעזאזל זה אפשרי? כל היום סבלתי מבעיות התחברות במשחק...הפינגים היו מזוויעים ומכל שרת שהתחברתי אליו התרסקתי... בשבל מסוים נכנסתי לשרת RANKED כהרגלי...אולם כשהתחלתי לשחק בו,משהו היה מוזר-המפה נטענה,הכל היה טוב ויפה,אבל לא יכולתי לבחור שום SPAWN POINT,על המפה עצמה היו ציורים מוזרים,לא היה סאונד ולא ראיתי אף שחקן,למרות ששיחקו שם משהו כמו 40 שחקנים [השרת כמובן-הוא שרת ראנקד חוקי,לא פרוץ או משהו!] חיכיתי רגע,ואז המשחק התרסק וקפץ חזרה לדסקטופ שניה אח"כ קיבלתי את ההודעה הבאה [מהנורטון אנטיויורס]: norton antivirus has blocked default master paradaise trojan horse והמקור שלו,לפי האנטיוירוס,בא מ-BF2.EXE בבירור קצר על הסוס הטרויאני הזה,מסתבר שהוא נכנס דרך פירצות בפיירוואל [וכמובן,…

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  7. כפי שהכותרת אומרת , אני רוצה לדעת מתי המשחק הזה מגיע לישראל ,למישהו יש מושג ? :-\ תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by mickl_kl,

כרגע הגרפיקה עומדת על High. האם קיימת דרך לשנות את רמת הגרפיקה במשחק Crysis ל Very high למרות שהמשחק עצמו לא מאפשר את האופציה הזאת ? האם יש דרך בכל זאת לעקוף את זה ? כרטיס מסך gtx 260 192SP, מעבד Q9550.

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by GamePad,

אני מחפש לחבר משחק כדורגל ואני כבר לא יודע מה טוב, פיפא או פרו אבולושן או לא יודע מה. אני האמת לא חובב גדול של הסגנון, אז מי שבקיא ויכול לשתף מנסיונו..

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  10. http://media.pc.ign.com/media/746/746632/img_3576823.html תעבירו לצדדים ותראו את התמונות ככה זה יראה ? גם לגבי ה PS3?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  11. אני שונא את המשחקי מטוסים האלה ששעתיים מתכוננים לאיזה "קרב" שנגמר אחרי 2 שניות ורבע.. יש איזה סימולטור נורמלי לשליטה (לא שאני צריך להיות טייס בחיל האוויר בשביל להשתלט על המטוס) וגם שיהיה בו אקשן ?

12. Started by parker8,

פשוט תורידו ותתקינו: (הסדר אינו משנה) http://www.nbalive.org/portal/download/750 http://www.nbalive.org/portal/download/751 http://www.nbalive.org/portal/download/752 http://www.nbalive.org/portal/download/753 http://www.nbalive.org/portal/download/754 האתר NBA LIVE.ORG הוא זה שפיתח את הפאטצ' והוא זה שאחראי עליו. תהנו!!! נ"ב מחכה לתגובות...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by -AKEL-,

טוב עשיתי חיפוש בפורום ולא הכי מצאתי מידע על זה אז אני ישאל את זה פה... איך אני משתמש בו?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by Lirans,

היי אחותי מנסה לשחק במשחק ישן של טרזן על windows 7 כרטיס מסך geforce 6200 (דרייברים מעודכנים) במסך מלא המשחק עובד לאט במיוחד במצב חלון המשחק עובד טוב ניסיתי את כל מצבי התאימות של הוינדוס + שינוי הגדרות בפאנל של הכרטיס מסך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by GuroMan1,

סליחה

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  16. אני מנסה להפעיל את המשחק DEUS EX ואז קופצת לי הודעה בקשר לכרטיס מסך משהו שאני לא מבין מה המשצעות שלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  17. היי, אני צריך לערוך רשימה של משחקים,ישנים ו\או חדשים (לא משנה) שמשתמשים במנוע של Half Life, Quake 3 הראשון ושל המנוע של Unreal הראשון. כל מי שיודע, אנא שתפו אותי בידיעותיכם. חוץ מהברור מאליו אני יודע ש: Rune - משתמש במנוע אנריל Tactical Ops - גם במנוע אנריל Medal Of Honor - משתמש ב Q3 Call Of Duty - גם משתמש ב Q3 (לא יאמן!) מי עוד ? תודה מראש HF

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  18. האם מישהו פה מכיר חנות טובה בחו"ל שמוכרת את המשחק SWG ועושה משלוחים לארץ במחירים סבירים? (אם פתחו על זה דיון אני מצטער אבל יש לי בעיה עם החיפוש פה) תודה לעוזרים :-*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Mr.Gusta,

עכשיו עשיתי משחק ראשון שלי ויצאתי אפס במשחק יש דרכים להשתפר .. ?

20. האם יהיה/יש המשך למשחק COMMAND & CONQUER Generals: ? ואני לא מתכוון לתוספת של גנרלס...... ד"א אם אין המשך אולי יש משחק שדומה למשחק הזה פשוט בין המשחקים הכפיים ביותר ששחיקתי בהם...... תודה ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כותרת.. אני צריך בבקשה שמישהו שמכיר טוב סימולטורי טיסה שימליץ לי על אחד ממש טוב.. תודה.!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gshhar,

זרקו אותי מהמסוק על גבעה כזו שיש מפל ממנה ואין שום אפשרות לרדת ממנה כי זה גבוה. מה אני אמור לעשות שם?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  23. תודה.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by yot,

שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 4A Games נשארת בידיים פרטיות, Koch Media (ידועים יותר כ Deep Silver) קנו את זכויות ההפצה של Metro. גם Ubisoft ניסו לקנות אבל ההצעה שלהם הייתה שניה בגובהה. South Park: The Stick of Truth כנראה יעבור ל UBISOFT למרות שנראה כאילו South Park Studios הולכים לערער את העסקה הזו (אומרים שאין ל THQ את הזכות למכור את הרישיון). Homefront נקנה על ידי CRYTEK. Volition, Inc נקנו על ידי Koch Media, אני מאמין שיחד עם Saints Row. Evolve (המשחק החדש של TRS) נקנה על ידי Take-Two Interactive (היה גם ניסון של TRS לקנות את ה IP אבל אין להם מספיק כסף). THQ Montreal נקנה על ידי UBISOFT, כנראה יאוחד ל UBISOFT Montreal (מה שאומר ש Patrice Déselit חוזר ל UBISOFT). Relic Entertainment נקנו על ידי SEG…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.