משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה שבאתי להפעיל את המשחק מוציא לי את השגיאה הזאת ויש קובץ בתוך הקראק שכתוב ככה זה פתרון לתמונה הנ"ל ולא הבנתי מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק החדש של בליזארד יפגיש בין מיטב הגיבורים מכל עולמות התוכן הנרחבים שלה בזירה אחת - ובחינם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/warcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-starcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-diablo-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%9e%d7%92%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אהלן. אני נהנה לשחק במשחקי מרוצים, אבל עד עכשיו לא היה לי אף פעם הגה. ולאחר שקניתי Project Cars, החלטתי שאני חייב אחד. הזמנתי מKSP את ההגה של Logitech מודל Force GT, אבל הבנתי שהדוושות זולות, רק 2 דוושות במקום 3, ומוט ההילוכים גם מאוד זול. אז השאלה, האם שווה להשקיע עוד 600 שקל ולקנות את G27 ב1500-1600 שקל? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי Counter-Strike זה משחק אינטרנטי בסגנון מלחמתי. ראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה יפה וכ'ו... האם המשחק הזה הוא חופשי ומותר להוריד אותו או שצריך לשלם דמי מנוי? אתם ממצליצים להוריד? ואם הוא חוקי, מאיפה אפשר להוריד את הגירסא הכי מתקדמת? בתודה, שאולי
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
משהו כבר שיחק ב Battlefield 2 Armored Fury ? זוהי גרסת הרחבה לבאטלפילד 2 כמו שהבנתי.. תנו ביקורת עליו בהשוואה ל באטלפילד 2..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שמעתי עליו הרבה אבל מה הוא בדיוק? איזה סוג? מה צריך לעשות שם וכו'? תודה...
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
סרטון יפה מאוד בן 6 דקות http://video.google.com/videoplay?docid=3880060080821549243&q=crysis
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מדריך 1.0: שלום כולם! אני כבר בערך חודשים עובד עם האדיטור הנחמד של CRYSIS והחלטתי לפרסם פה כמה מדריכים שלמדתי. התוכנה מאוד פשוטה לתיפעול אחרי שלומדים אותה קצת. המדריכים הם שלי ואין לאף אחד זכות לפרסם אותם תחת שמם או בלי אישור שלי! מדריך ראשון: יצירת שלב ראשון שלכם! 1) להתחלה יש להתקין את האדיטור שממוקם בתקייה SANDBOX 2 בדיסק של המשחק, עשו זאות. 2) הערה חשובה: לא לעדכן את המשחק לשום גרסה אחרת חוץ מהמקורי, לא 1.1 ולא 1.2. יש בהם באג שקורס כשמנסים להביא אוייבים למפה. 3) או קיי אחרי שפתחתם את התוכנה, תלכו לFILE -> NEW, יופיע לכם חלון כזה: כמו שאתם רואים סימנתי 2 ריבועים באדום, בריבוע העילון תתנו שם למפה, ובתחתון זה בחירה של גודל המפה שלכם... אנחנו ניבחר 512X5…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אחרי כמה חודשים במשחק אני נזכר לבוא לכאן ולפרסם ;D בכל מקרה, אם אתם משחקים SWTOR ובא לכם להצטרף לגילה ישראלית, תשאירו לי פה הודעה או חפשו אותי בשרת: tomb of freedon nadd דמויות - bailish, subject-nine בעיקר...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני יכול רשמית להכריז שאני מכור ל-Steam. הורדתי המון מודים ואני מתרשם כל פעם מחדש מאיכות ההפקה שלהם. מי שלא הבין על מה אני מדבר, כל בעלי חשבון ב-Steam שיש בו משחק המיוצר מ-Valve בטכנולוגיית המנוע Source יכול להוריד מודים שמשתמשים שונים הכינו ולשחק בהם בחינם. מה שמעניין אותי זה באיזה מודים אתם משחקים, ואם יש לכם המלצות למודים שונים. אני אתחיל בפירסום כמה מהם: Insurgency מוד פנטסטי המתמקד על לחימה של צבא ארה"ב כנגד כוחות טרוריסטים. המוד מתמקד בTeam Tactics בניגוד למשחקים שונים שצצים לכם בראש [CS], וכאן כדי להצליח צריך לעבוד בקבוצה, לקחת מחסה ולהשתמש בשכל שלכם. פה, בניגוד לרוב המשחקים, אין מד חיים ורוב הזמן תמונות מירייה אחת או שתיים. תמונות: http://www.insmod.net/medi…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מריץ את המשחק ורק אחרי משהו כמו 15 דקות הוא פותח לי אותו... מישהו יודע מה הבעיה או איך לתקן דבר שכזה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני צריך את המשחקים הכי פשוטים שיש שיראו נחמד והעיקר שיהיו כיפיים תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג מוסיפה סיבה נוספת למסיבה, עם מעל ל-9,000 כותרים שמוצעים בהנחות של עד 90 אחוזים אין וויכוח על כך שעבור Steam (ועבור חנויות מקוונות אחרות) כל סיבה לחגיגה היא לגיטימית – ועכשיו אנחנו מקבלים סיבה בלתי רגילה שכזאת, עם מיזם מבצעים והנחות חדש אשר נוצר לרגל השנה הירחית החדשה, שלפיה הולכים בסין. הכינו את המזומנים! כמיטב המסורת, גם הפעם החנות של וואלב מציעה מספר בלתי נתפס של כותרים בהנחות גדולות וקטנות, ועל כן בכדי לחסוך לכם כמה שיותר זמן ומאמץ – בחרנו בעשרה מבצעים בולטים ומשתלמים לטעמנו, שכדאי לכל גיימר שמכבד את עצמו לשקול: משחק הפעולה בעולם פתוח הנהדר Mad Max, שהושק לפני פחות מחצי שנה, נמכר בעבור שליש ממחירו – 20.4 דולר בלבד. משחק בנ…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים שיחקתי לפני 2-3 שנים משחק בסגנון של age of empires, מתחילים בעידן האבן ומתקדמים קדימה בעידנים. ראיתי את Empire Earth אבל זה נראה לי שזה זה... מכירים עוד משחקים בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש משהו מוזר כי בדקתי בגימספוט והמישחק אמור לצאת רק בספטמבר... http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=Devil%20May%20Cry%203 ככה שיכול להיות שיפתרו בעיות עד אז טוב אז בואו נתחיל מהבעיות 1-הידית לא זוהתה לגמרי והיה בילבול בידית האנלוגית וגם ששמתי ידית רגילה של PS2 היתה אותה בעיה 2-הרטט לא ניתמך 3-התפריט דפוק בישביל PC 4-אני לא משחק אם עכבר במישחקים כאלה אבל לפי מה שהבנתי גם הוא לא ניתמך טוב הבעיות שצינתי הם בעיות חמורות ואני שיחקתי בשילוב של הליכה אם המקלדת והתנועות אם הכפתורים של הידית אני גם ישתמשתי בציטים כי אין סיכוי שאני יסבול סתם ביגלל שליטה גרועה וככה יכלתי לעבור תמישחק בזמן נורמלי בכל מיקרה המישחק עצמו מאוד מגניב ויש כ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, פעם כל כך אהבתי את המשחק הזה,אני זוכר שהייתי משחק מול חברים דרך המסנג'ר- משחק מגניב לגמרי, היה גם אפשרות לשחק דרך ה ZONE אני לא בטוח שבכלל מישהו משחק שם,היה מעצבן אותי אז לראות את כל החבר'ה שהשתמשו בצ'יטים במשחקי און ליין. בכל אופן משחק מגניב לגמרי . הייתי רוצה לשאול כמה שאלות ברשותכם: אני לא מצליח להתקין אותו על WINDOWS XP MEDIA CENETER 2005 האם אתם מכירים פתרון לכך?2 אם יש איזה משחק מטוסים דומה היום?(רק גרפיקה טובה)שאתם יכולים להמליץ עליו?אני לא מתכוון לסימוטלטור משעמם שאתה מטיס 6 שעות מטוס אלא יותר לקרבות משימות הצלה וכ'.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני ועוד איזה ילד אחד רבים על זה הוא אומר שסיקור זה חדשות כמו "ספלינטר סל יצא באוקטובר" (סתם דוגמא) ואני אומר שזה תקציר כזה או יענו מה יש במשחק וכאלו מה נוכן? (זה הפורום הכי מתאים אני חושב)
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כמובן מיובידייס http://www.gamershell.com/news_51600.html
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
DLC חדש ל Skyrim מכיל חלקים ממורווינד ואפשרת לרכב על דרקונים. Skyrim ‘Dragonborn’ DLC contains dragon mounts, Morrowind area – report http://shadowedmare.com/third-skyrim-dlc-to-be-titled-dragonborn/ http://www.pcgamer.com/2012/10/16/skyrim-dragonborn-dlc-morrowind-quest-markers-and-dragon-riding-spotted-in-patch-files/ Here’s a sampler: $Crafting_$DLC2ArmorBonemold BONEMOLD $Crafting_$DLC2ArmorChitin CHITIN $Crafting_$DLC2ArmorNordic NORDIC $Crafting_$DLC2ArmorStalhrim STALHRIM $Dragonborn Quests Completed Dragonborn Quests Completed $DRAGONBORN_ESMName Dragonborn $DOWNLOADABLE CONTENT_PS3 DOWNLOADABLE CONTENT Dragon mount files were also uncovered…
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד מבקש את העזרה של כולם בקשר לקודים של משחק VICE CIYG אמי מאוד אודה לכל אחד ואחד בתודה מכל הלב בתודה מראש ממני עופר
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Fx 5700 והדמויות במשחק לא נראות שלמות ממש. הם כאלו חלקות ואין לחלקם ראש, מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לשנות רזולוציה ועוד כמה דברים בהגדרות ולא נפתרת הבעיה, מה עושים ? תודה ושב"ש..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-