משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני עושה לחיפושית במשימא 3 את האגזוז???? תודה מראש....
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום ראיתי תכתבה הזות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10155 אחרי שחנויות אחרות כבר התחילו לשים תPS3 ותWII באתר שלהם וכידוע בקרוב תיהיה התערוכה הרצינית האחרונה לפני ההשקות של הWII והPS3 ככה שאני פותח תדיון הזה על דיווחים מהמליחמה הזות אז בבקשה תיתנו רק דיווחים ועל תתחילו לריב פה כל דיווח משמעותי שאתם קוראים על המילחמה הזות אתם מוזמנים לתת לינק שלו לפה
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כמובן שאני חייב לבצע סקר שכזה ביגלל שאנשים מי הארץ פשוט נעלמים מי המשחק וזה מתחיל להטריד, כי הBLACK OPS ביכלל לא משתווה לMW2 כימעט בכלום, אחרי שהסיקור יסתיים אני יבין לאיזה כיוון אני צריך ללכת וגם הרבה מימכם תוכלו לדעת מה עדיף לעשות בהמשך: ליקנות תBLACK OPS ולעזוב תMW2 או לישכוח שהBLACK OPS ביכלל קיים ולשחק עד שהשרתים יסגרו טוטלית.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם יודים מדי יוצא הדמו של battlefield 2142??
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ב-CHAOS THEORY?אני בשלב של הפנטהאוז ואני כל הזמן נופל מהחבל לבינין ממול.. מה לא ניסיתי...
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אתם כבר לא זקוקים לרכוש את Call of Duty Advanced Warfare בכדי לקבל את Modern Warfare Remastered, אך לפי הדעה הרווחת גם שנה לא הספיקה על מנת לפתור את הבעיות שלו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . לפני כמה ימים בן דוד שלי הקטן היה אצלינו ומצא אצלי את המשחק FARCRY הראשון . אז הבאתי לו את הדיסק ומאז התחילו החפירות . הוא מתקשר אליי ובוכה עד כמה שהמשחק קשה בשבילו ושהוא רוצה ציטים. שלחתי לו טריינרים של כל גירסא שקיימת(ועדכונים של גרסאות) וכל פעם שהוא מפעיל את הטריינר המשחק קורס. שלחתי לי את הציטים שאפשר לרשם בקונסול והוא אומר שהם לא עובדים לו . הבאתי לו את הציטים give_all_weapons=1 god_mode_count=1 give_all_ammo=1 והוא אומר ששום ציט לא עובד לו . אמרתי לו שינסה עם רווח במקום ה_ ושיעשה (\) לפני כל ציט ושום דבר לא עובד לו הוא בסך הכול בן 12 ואחרי ששיגע אותי בטלפון ועצבן אותי אמרתי לו שאין ציטים ושיפסיק לשגע אותי . אחרי זה כולם התפרצו עלי "הוא רק בין 12 מה אתה מתע…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
גם משחק התפקידים התלת מימדי הראשון של BioWare יזכה למקצה עדכונים וליטושים מחברת Beamdog לכתבה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
ההודעה הזאת עולה לי במשחקים (לא כבדים כמו HL2 או DOOM 3 או רידיק) במשחקים ישנים כמו CS 1.6 או New World Order ששיחקתי ב- FAR CRY וב-HL2 לא עלו שום הודעות מישהו יודע מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
CDKEY כמו בCS וכו'? או שאני פשוט יכול לקנות את המשחק ולשחק בMP?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם (מקווה שזה לא פוסט כפול של משהוא אחר גם), יש לי מחשב חדש, ואני רוצה לראות את רמת הביצועים שהוא מריץ. אשמח מאוד לשמוע על משחק או איזה אפקטים שאפשר להריץ, כדי לראות דוגמא חייה של טכנולוגית ה-DX11. אני כמובן משתמש בווינדוז 7, וכמו שצויין במפרט שלי (לינק בצד), הכרטיס שלי תומך ב-DX11. תודה רבה לכם !
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כל הזמן בונה עיר גדולה ואני כל הזמן מגיע למצב של 60 מבוגרים ו300 ילדים והם לא הופכים למבוגרים...כך שאני בערך יכול ליצור קבוצת לוחמים אחת...יש משהו שאפשר לעשות או שככה המשחק?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
rising storm 2:vietnam עד העידכונים האחרונים של המשחק הכל היה תקין כך שכרטיס המסך והספק (700W !!!) עשו ועושים את העבודה - החומרה שלי עומדת בקריטריונים של מקסימום משחק. יש לי משחקים "כבדים" יותר שם אין בעיה. יש לי משחקים נוספים בסטים כולל של החברה שיצרה את המשחק המדובר ושם אין בעיה רק המשחק הזה לאחר העידכונים האחרונים מאתחל לי את המחשב ברמה שכבר רציתי לזרוק את המשחק הזה לפח האשפה אבל האתגר לנסות למצוא פתרון למשהו שמעולם לא ניתקלתי בו (ותמיד בסוף מצאתי פתרון, אבל פה נאדה) החזיר אותי. ניסיתי כל מיני דברים שנכתבו ברשת אבל שום דבר לא סייע. הסרתי התקנתי מחדש, עידכנתי דרייברים ואפילו הוצאתי מהשקע לדקה.... התיסכול שזה רק המשחק הזה בלבד כל השאר עובד ותקין (כאמור אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לארחונה מחשב עם כרטיס מובנה (GEFORCE 6100) אני מחפש משחקים שירוצו על המחשב (כן אני מבין שהם לא יהיו הכי חדשים, זה לא משנה) הייתי מעוניין שתמליצו לי על משהו שיתאים למערכת (הכל מתקבל, אולי חוץ מספורט) ובכלליות מאיזה תאריך יציאה ומטה אתם חושבים שמשקים יתאימו? תודה
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום, איך עוברים את הקטע שבו נמצאת פצצה בתוך הרכב המחושמל (שהתנגש בספק כוח בתחנת חשמל) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
האם מתוכנן כותר (משחק) חדש בקרוב בסדרה C&C אחרי ה ZERO HOUR??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אם למישהו יש את הקוד התקנה של המשחק...שיכתוב לי אותו בבקשה... תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למי שלא שמע/מכיר: יש החודש באתר HumbleBundle את הרימייק למחשבים האישיים של טרולוגיית Crash Bandicoot, את הרימייק של טרילוגיית Spyro, את Call Of Duty: World War II ועוד 5 משחקי אינדי שיתגלו בתחילת החודש הבא הכל ביחד תמורת $12 בלבד! https://www.humblebundle.com/monthly?refc=NnhhIT
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שאני מחרים את סדרת הפרימיום של באטלפילד, כלומר, לא רוכש חבילת פרימיום של BF4 כסוג של עונש על זה שב-DICE לא משכילים להוציא משחק שפויי. גם לאחר מס' חודשים אחרי שהמשחק יצא עדיין אני חווה מס' ניתוקים/נפילות בשרתים, חוסר יכולת להצטרפות לשרתים ועוד לא מעט בעיות. לי כבר נמאס לשלם מלא כסף על משחק מקרטע. ובאמת חבל שהסדרה הזאת נמצאת בידיים הלא נכונות... כמו שכתבתי, החלטתי לא לרכוש את הפרימיום של BF4, למרות שאני מעריץ הכי הרבה את המשחק הזה מכל שאר המשחקים. גם ככה ככל שיוצאים חבילות חדשות המפות פחות מושקעות... (ראו חבילת China Rising). את הכסף של הפרימיום עדיף שנשקיע במשחק שנקבל בו את התמורה המלאה ולא רבע תמורה.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה משחק פעולה/הרפתקה אבל לא רגיל. זה כזה משחק שלוחצים על משהו אז הוא הולך לשם ואז נפתח חלון עם סרטון שמראה מה קורה שהוא מגיע לשם (אם זה דלת נגיד אז רואים אותו פותח אותה בסרטון כזה בתוך חלון קטן) המשחק הוא עתידני ובשלב הראשון נלחמים נגד איזו פלוגה והכל רובים עתידניים בידיוק כמו ב3DMARK05. בשלב השני אני זוכר שנמצאים בתוך איזה מקום מוזר שצריך לצאת ממנו. לקראת סוף השלב יש כזה קוף שצריך לחסל. כדיי לחסל אותו אני זוכר שצריך למצוא נשק וגם תחמושת. אני זוכר שהיו בס"כ 3 שלבים אבל אני חושב שזה היה דמו. המשחק משנת 1997-1999 משהו כזה... אם מישהו יודע את השם של המשחק,אשמח לדעת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6141960.html
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
APB עכשיו הוא F2P, לאחר שלא הצליח במיוחד במכירות, בשל מודל עיסקי עקום. ביחס ל-F2P אחרים ששיחקתי הוא לא ממש מגביל את המשתמשים הלא משלמים. ההבדל היחיד שיש בין עכשיו ולבין כשהוא לא היה F2P זה שהנשקים עכשיו הם לתקופה השכרה של 10 ימים ולא מקבלים יותר מתנות אלא הפריטים רק נפתחים. בנוסף יש חנות נשקים בכסף אמיתי אבל הכל שם כל כך יקר שכמעט ולא נתקלים באנשים עם נשקים כאלו. למי שלא יודע מה זה APB זה משהו בסגנון GTA MMO
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-