משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מחכה לו בטירוף, יש כאלה אומרים שהוא יוצא במשהו ל 11 שזאת אומרת בחודש הבא ויש אומרים ב2005 בכלל
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי בטלפילד 1942,ויטנאם,סימס 2 שאני משחק וחבל יל על הדיסקים כל המשחקים מקוריים והם נישרטים פה ושם שאני מחליף בין הדיסקים... יש איזה דרך לגרום למשחק לעבוד בלי לשים דיסק של המשחק
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
זרקו אותי מהמסוק על גבעה כזו שיש מפל ממנה ואין שום אפשרות לרדת ממנה כי זה גבוה. מה אני אמור לעשות שם?
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב. עוד מעט הולך לצאת המשחק הנ"ל. ורציתי לדעת אם עוד מישהו שיחק בדמו וקיבל חמרמרת. המשחק הזה הביא לי את הג'נענע מישהו יודע אם המלא יהיה נורמלי? או שאין שינוי?
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מאד אשמח לקבל טיפים שימושיים שיעזרו להבקיע ברמת הקושי המטורפת הזאת. הבעיה העיקרית היא שממש קשה להעביר through pass בלי שהמגנים ישתלטו. ניסיתי אלף וריאציות וזה פשוט קשה מאד. יש טיפ? :-\
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו בטוח?... כי לפי מה שאני קראתי בכל מיני מקומות...... שמנג'ר יצא ב16 לנובמבר לפני שבוע בערך.. ב16... אז איך זה שהוא לא ניתן להורדה בשום מקום ברשת.. ואותו דבר עם - PES4... לפי מה שרשום הוא יצא ב19... 4 ימים... מישהו יודע משהו שיעזור?...
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ברמה שצריך להפעיל את המגדלים בעבר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הארור נקרא והוא: feild to create directory d:\counter-stike-sourse (לפי מה שנקרא לי זה ) שכאשר מריצים את המשחק הוא אמור ליצור איזה תיקיה בכונן D עכשיו אצלי כונן D זה סידירום לכן הוא לא יכול ליצור שם את התיקיה...(רק השארה לא בטוח) יש דרך לבקש ממנו ליצור את התיקיה בכונן אחר? (כאילו זה פשוט רץ אוטומטית איך שאני התחלתי את המשחק לראשונה ). יודעים איך לפתור את הבעיה אולי? תודה אנשים...
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מקורי אז לא לנעול (יש לי את הקופון) וזה לוקח לזה ממש המון זמן 1050 דקות!?!?חחח חשבתי שיש להם שרת טיסן שיוריד לי על מקסימום מהחיבור שלי... כמה זמן לקח לכם להוריד ואיזה חיבור יש לכם לאינטרנט??1000 דקות זה המון יחסית?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! אני מחפשת משחק יפה של מכות לps2 אבל שיהיה זול שירן (בת)
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הגעתי לשלב ליקראת הסוף אני צריך להיכנס לחדר של הקיסרית והדלת הראשית נעולה מישהו יודע איך ניכנסים מצורפת תמונה תודה למי שיעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הסרתי והתקנתי אותו שוב ושוב , כנ"ל DIRECTX9 הותן שוב ושוב אבל עדיין הבעייה הזו בבקשה עזרה מי שיכול אודה לא מאוד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חברה יש לי קאונטר סטרייק 1.6 אבל הוא בצרפתית ואני לא יודע איך משנים את השפה! help?
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני על מעבד AMD 3000 754, לוח K8NS PRO וכרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני עובד עם Forceware 71.24 ההתקנה עברה חלק בלי בעיות אבל כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה הבאה בלי אפשרות לעשות כלום
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב אני פותח משחק ב-SKIRMISH ואחרי זמן קצר פתאום כל הצבא שלי מת ואני מפסיד .......... בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נכנס ל cs v 1.6 וכשמנסה להיכנס לסרבר וכתוב conefting to network server קופצת שגיאה: counter-strike: hl.exe - application error The instruction at "0x07be57b9" reference memory at "0x07f51198". The memory could not be "read" Click ok to terminate progeam חיפשתי מלא בפורמומים ולא מצאתי פתרון הנה עזרווו העברתי את הזכירון הורטואלי כונן אחר ו הורדתי ג'אבה כמו שהיה כתוב בחלק מהפורמים לא ניסתי להוציא תזיכרון ולהכניס אותו שוב לא חושב זה יעזור שאר המשחקים עובדים טוב מעבד פנטיום 2.4 וינדווס 2000 סרברק פאק 4 ו256 זיכרון ראם שמעתי שיש גם פאטש לזה רק שלא הצלחתי למצוא אותו עזרה..
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה נזכרתי היום במשחק ישן שקצת מזכיר את WORMS אבל ממש ישן זה לשני שחקנים וזה בתוך אדמה או משהו כזה תודה
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כי עם צריך ליקנות אז אני לא מוצא אותו בשום מקום... באתר הרישמי גם לא כתוב כלום :s05:
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני מבקש עזרה בלעעעעע אני תקוע ב CHECKPIONT 23 אין לי שם נשקים רק מברג ואיזה משהו כמו מחבט בייסבול וזה בלתי אפשרי לעבור את זה יש שם בהתחלה תשומר ותטכנאי שאני הורג אותם ואז אני ממשיך קצת האלה יש כבר תבנאדם רובוט הזה שאי אפשר להרוג אותו והוא רואה אותי מישהו יודע מה לעשות?!? אל תתנו לי צ'יטים בבקשה לא משנה עברתי
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איזה משחק גדול... זהו הבטא נסגרה נגמר... אם רוצים לקנות זה יעלה 350 שקל + 13 יורו בחודש... (יקר) בנו את המשחק ברמה כזאת טובה שבכלל לא שמתי לב שזה היה בטא.. אז :yelclap: ל בליזרד על עוד משחק מצוין!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה בהאלף לייף 2 יש לי 40 fps ובקאונטר סטרייק סורס רק 8 fps???
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שוחררה הגרסה האירופאית, היא אמורה להגיע לארץ ביום שני
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
סופסוף קניתי מחשב חדש וחזק וכשבאתי לשחק בS.C נתקעתי עוד באימונים: בחלק שאני אמור להתאמן על פריצת מנעול עם הLOCK PICK שיש לי, הבנתי לפי ההסבר שאני אמור ללחוץ FIRE אחרי שבחרתי במכשיר ואז אמור להופיע לי המנעול בהגדלה על המסך כדי שאוכל לשחק עם הפינים שבו עד הפריצה המלאה. אז זהו, שאין לי מנעול! לא מופיע לי כלום ועשיתי, אני חושב, כל מה שאמרו ומעבר לזה, וכלום! האם יכול להיות באג שמונע ממני לראות אותו? עד לאותה נקודה לא הייתה שום בעיה גראפית (אני עם XFX 6600GT). עצות???
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לכל המבולבלים ולמי שלא מבין מה נסגר עם העלילה של Half Life, הנה אתר שקצת יעשה סדר בכל הבלאגן. http://fragfiles.org/~hlstory
-
השבוע הרכבתי מערכת מחשב חדשה, מבוססת amd/ הכרטיס בתצורהת PCI-X ועושה שימוש בדרייבר 66.93, הרשימ והעדכני ביותר מבית אנוידיה. הדייירקט אקס העדכני ביותר, הדרייברים לצ'יפסט העדכניים ביותר וגירסת המשחק 1.0. הגרפיקה נראית "שרופה" בכל מהלך המשחק ונראה שכל האפקטים פשוט מבוטלים, כדוגמת המים. כבר תראו בתמונות האם הבעיה היא בדרייבר? זה המשחק היחיד שאני חווה איתו בעיות, נכון לעכישו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-