עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ezx,

מה אתם אומרים על המישחק הזה לפי דעתי שווה לקנות משחק באמת באמת תותח

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by גיא גורזאר,

אם למשהו יש את הלינק להורדה של coll of duty 2 ו'קשה שלחו לי אני צריך אותו דחוף

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by Knopix,

ושירוצו על HD4400 לא חייב משחקים חדשיים...אפשר מכל ז'אנר... תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מחכים בקוצר רוח לחוות את הסיום הגרנדיוזי של הסאגה הנהדרת מאת CD Project Red? כדאי מאוד שיהיה לכם מחשב עם חומרה מהשנתיים האחרונות - אחרת אתם בבעיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-witcher-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95/

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by poltergeits,

מה קורה אנשים אני תקוע בקטע מאוד מרגיז והלוואי ומישהו יוכל לענות לי על השאלה הגעתי למין מעבר עם הרחפת כאשר פותחים לי שער אוטומטי ומשם ישנו עוד שער כמה מטרים ספורים שאני לא מצליח לעבור בגלל שיש שם עוד שער אבל הוא לא נפתח לכן הבאתי תמונה מן המשחק בתקווה שמישהו יעזור ..... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  6. שלום,התקנתי את המשחק test drive unlimited עובד חלק בלי תקלות קניתי מכונית ועכשיו אני הולך למשימה הראשונה שלי אני מגיע אליה לוחץ אנטר אח"כ יש לי "start" אני לוחץ על זה.. וזהו משם המירוץ לא מתחיל זה פשוט תקוע ככה ולא קורה כלום...אם אני לוחץ על "esc"אני עדיין מגיע לתפריט אבל פשוט בתוך המשחק שום דבר לא קורה מישהו נתקל גם בבעיה במקרה? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by dviriko10,

Hello everyone, I made trades for a long time and never fell for scam. Yesterday, a friend of mine was in my house and made a trade from my steam with someone scam him and took all the skins and knives on my inventory total of 423$. I hate to ask this because I know it's rude and wrong but it's my only hope to get somthing back. I'm going to be happy if you guys give me a small donation, something you dont need or even if you have a surplus of skins. You can write inappropriate comments and that's fine, I understand that, but it's my only hope to start somehow even if i'm humiliating myself. Thank you guys for reading this text, have a great day. My trade link: ht…

8. כותרים עדכניים נהדרים משילים מעצמם את הגנות הקבצים ומצטרפים לחנות המקוונת הפופולרית - שמציינת את המהלך עם מחירי מבצע, כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-saints-row-darksiders-%d7%95-metro-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%91-gog-com/

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. Started by siin,

אתה לא מאפשר לי להגיב ומיד נועל, איך אני אמור להגיב כשאתה למעשה סותם לי את הפה? ראשית, הדיסק המקורי לא נמצא עד לרגע זה לכן נעשה שימוש בדיסק הגיבוי - כל עוד זה משמש לגיבוי בלבד אז הוא חוקי למהדרין על אותו משקל וערך של המקורי. מלבד זאת, היכן כתוב בתנאי הפורום שאסור לשאול שאלות על דיסק צרוב? קידום ועידוד פיראטיות אני יכול להבין אך לא מדובר על זאת, אלא על איך לעוקפים/פותרים בעיה קיימת?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  10. אתמול סיימתי את המשחק הזה, ומאז יש לי הרגשה שמשהו חסר לי, אני מבקש הצעות למשחקי יריות גוף ראשון עדיף אבל גם שלישי זה בסדר, אם אפשר אימה אבל עם עלילה טובה, לא משחקים ידועים כי הרוב שחקתי, אני מחפש משחק שנפל בן הכסאות ושלא קיבל את היחס המגיע לו שיחקתי בDEAD SPACE 1ו-2 נהנתי מכל רגע, יצירת מופת לדעתי! שיחקתי בALAN WAKE אהבתי מאוד, אם מישהו מכיר משחקים באותה רמה אשמח לשמוע. תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by KOBRA CHOPER,

thare is big different between medium and high settings in BF2 but only taxture is high there is different i was played and i didnt saw any different? ???

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  12. אורח Si-Nom

כשאני מנסה להתקין את ה PATCH של VC זה כותב לי את הודעת השגיאה. האם צריך מישחק מקורי כדאי לשחק באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. באוקטובר אמור לצאת אחד המשחקים המצופים של השנה ובין הראשונים אם לא הראשון שיתמוך בDX10 כמובן שאני מדבר על Age of Conan: Hyborian Adventures משחק MMO חזק ביותר שלפי דעתי יפיל את WOW מטבלת המשחקים המובילים. אתם יכולים ליראות וידאו של הדגמה ב DX10 : http://www.nzone.com/object/nzone_ageofconan_videos.html

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by davidcohen,

שלום! יש לי far cry הגעתי לשלב מספר 13 קוראים לו cooler עכשיו אני מגיע למקום עם הנקודה שאליה אני צריך ללכת והוא לא מסמן לי נקודה חדשה *בתמונה אני לא על הנקודה כדי שתוכלו לראות אותה במפה... מה לעשות?! תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by ruff stuff,

יש לי שאלה יש לי את טקן 4 והנורית האדומה של הבקר דולקת כל הזמן אבל אין רטט ואני לא מצליח ליסגור את המצב למצב רגיל זה אמור להיות ככה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Mamimo,

לאחר שהרמה הקשה ביותר ב NBA LIVE 2005 אינה פקטור, אני מחפש יריבים אנושיים.... אשמח לקבל הודעה לפרטי.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. איזה מהסופים של המשחק הראשון יבחר לדעתכם לDXIW? זה שJC והיליוס מתאחדים זה שJC מפוצץ את A51 כדי להחזיר את האנושות לעידן אפל של ערי מדינה או זה שJC הורד את בוב פייג ושולט בעולם עם מורגן אוורט והאילומינטי? או בכלל סוף שונה לגמריי

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  18. זה משחקון ישראלי חינמי אבל ישן משנת 2000 ככה.... , מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג אותו?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. אני יושב כבר כמה זמן ומחפש הגדרות נורמליות למשחק הזה.. המפרט שלי למטה.. מה היה הכי מומלץ? כאילו על איזה חלקים בדיוק תוקעים אותו? הוא פשוט לא עובד טוב בכלל.. המון קרטועים של FPS.. תודה לכם.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by froggy,

יש לי בעיה בהתחלת המשחק, המסך לא מזהה את המשחק וכותב שגיאה: input not supported מסתבר שזה נפוץ במסכי ACER, דבר זה קורה מתי שהרזולוציה של המשחק גבוהה מידי. ולכן המסך לא מצליח לקבל אות. כיצד אפשר לשנות רזולוציה מבלי להכנס למשחק? (ז"א בוינדואוס, דרך קובץ הפעלה וכו') תודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by huber,

http://www.videogamer.com/xbox360/star_wars_the_force_unleashed/preview-921.html הנה עוד הוכחה שגיימר רציני חייב בבית קונסולה. הבחור טוען שכדי להינות מהמשחק על PC ברמה של הקונ סולה נצטרך מחשב בשווי של כ 4000$, עוד הוכחה לכך שקונסולה מספקת פלטפורמה טובה יותר למשחקים פר דולר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני צריך לינק ל Need For Speed Underground על HTTP בבקשה אם אפשר...? :-* תודה לעוזרים...(למוצאים)!!! :-* :-* :-*

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. הי חברים! נראה לי שתהנו מהסרטון החדש שהכנתי. אחרי ה-286 מהפעם הקודמת, נראה לי שאתם נהנים מקצת חומרה רטרו!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by huber,

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-postal-iii/49946 עכשיו אתם מבינים למה פיתוח משחק עולה מיליונים? ד"א - לגבי העובדת שעונה למיילים - על זה נאמר A (WO)MAN GOT TO DO WHAT A (WO)MAN GOT TO DO(DO)

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  25. קונסולת ה-NX המסתורית סוף סוף נחשפת באופן רשמי, ומסתמנת כמו המוצר הכי שאפתני של החברה בשני העשורים האחרונים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.