עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bobby323,

משגע אותי החיילים שאיתך כאלה טמבלים, אומרים להם ללכת לאן שהוא והם עומדים שם גם שיורים בהם

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  2. יש לי 3 קבצי RAR שהמשחק "FEAR" מחולק בהם! חלק א': F.E.A.R.Part1-AlcoholClone. חלק ב': F.E.A.R.Part2-AlcoholClone. חלק ג': F.E.A.R.Part3-AlcoholClone. מה עליי לעשות בכדי "לאחד" אותם לתיקייה אחת ולהתקין את המשחק? תדריכו אותי בבקשה.. תודה (: .

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by PuMbA,

התקנתי את המשחק אני מתחיל לשחק עם וולברין נגד אחד גדול כזה כל כמה שניות נתקע לי המשחק ואז אחרי שתי דקות בערך יוצא מהמשחק ולא נותן לי להכנס אליו שוב עושה לי ERROR עכשיו רק אחרי ריסט למחשב הוא נותן לי להכנס שוב ואז זה קורה עוד פעם שימו לב כל פעם זה נתקע לי במקומות אחרים וכל פעם זה יוצא במקום אחר עכשיו אני יתקין אותו מחדש ויראה אם זה קשור לאיך שהתקנתי דרך אגב שימו לב למפרט שלי לפני שאתם מגיבים ועוד משהו ביטלתי ליבה אחת במקרה שזה היה קשור לזה אבל אין קשר אז החזרתי ! תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by Sheetrit,

שנכנסתי לסטים ראיתי שכבר אפשר להזמין את המשחק הזה, מישו מכאן כבר הוריד(קנה מהסטים אני מתכוון)?! ואם כן תנו חוות דעת על המשחק,הוא נראה משחק טוב וגם כתבו עליו ככזה

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  5. http://media.pc.ign.com/media/746/746632/img_3576823.html תעבירו לצדדים ותראו את התמונות ככה זה יראה ? גם לגבי ה PS3?

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  6. לפי מה שמתפרסם באתר של UBI החברה חתמה על זכויות למשחק מחשב {מקווה שלא ילך תחילה לאיזה קונסולה מחורבנת ולא יהיה איזה פרויקט ממוסחר מאשר משחק } אין הרבה פרטים כרגע אבל טוב לדעת שחברה שהביאה לנו המון כותרים מעולים בשנים האחרונות ונכנסה אל עומק השוק עם כותרים מובלים שאין כוח להתחיל לפרט כמה מהם {CELL.FAR-CRY וכו } אוקיי בגלל גודל הלינק נתתי פה את הקיצור ואי אפשר לפספס את הידיעה http://www.ubisoftgroup.com/ הנה ההתחלה UBISOFT AND TOUCHSTONE TEAM UP TO CREATE LOST VIDEO GAME Interactive Game Based on ABCs Emmy Award-Winning Hit Series to Debut in 2007 Paris, FRANCE May 22, 2006 Today Ubisoft, one of the worlds largest video game publishers, announced a long-term worl…

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  7. ואם אפשר בבקשה גם קישור להורדה. תודה!

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  8. אהלן אנשים, אני רוצה לקנות (כן כן, הגעתי לימים שאני רוצה לקנות) את המשחק UT2004 ואולי גם BF2. אני אשמח אם תוכלו להביא לי אתרים זולים של משחקי מחשב מהארץ ומחו"ל (כאלה שיעשו משלוחים לארץ). תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ubisoft הכריזו על המשחק החדש בסדרת rayman הבעיה שהוא רק לקונסולות ! לכל החדשות ps3 xbox360 Wii ואפילו לישנות GC PS2 XBOX אבל רק לא למחשב!!! למה למההה ????! זהו אני עובר סופית לקונסולות ! נמאס שכל המשחקים הטובים יוצאים רק לקונסולות! למי אכפת מ-fps כבר? בשביל זה לא משאירים מחשב כזה יקר

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by galCool,

אני רוצה לקבל המלצה למשחק עם גרפיקה טובה... לא אכפת לי איזה זה סוג רק שלא ישעמם אחרי שעתיים... תודה!!

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  11. כבר שיחקתי במפורסמים: Brothers in Arms(Road to hill 30 ו Earned in blood CoD 2 Medal of honor pacific assault וכרגע יש לי אופציה של קומנדוס מישהו מכיר משחקים כאלה? אה ואני מכיר את Sniper Elitle רק שאני לא בטוח אם לקנות. בקיצור תמליצו לי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kugi,

נראה לי שיש לי בעייה דיי רצינית בטעינת מודלים.. קצת קשה לי להסביר על הבעיה אבל אני בטוח שכמה תמונות ימחישו לכם יופי את הבעיה: http://img48.imageshack.us/img48/7204/comsole9mn.jpg http://img48.imageshack.us/img48/3103/floater0bi.jpg http://img512.imageshack.us/img512/3836/hl2e10da.jpg נ.ב קראתי את החוקים והיה רשום משהו על נושא תמיכה.. לא ראיתי נושא תמיכה בפורום זה אז פתחתי נושא זה מצטער אם עברתי על החוקים... לפחות אדע להבא

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  13. בכל משחק בודקים אחרת? או שבכולם אותו דבר? למשל בייתי רוצה לדעת ב BF2 PES5 POPT2T Hitman BM ועוד ועוד.... תודה

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by KOBRA CHOPER,

hi i need cd key for cs somebody here have it and can give me it ? i buy the game but guys stole it to me :'( so if somebody have it and dont need

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  15. מישהו יודע מהשם של הקטע שמתנגן ברקע בטריילרים של האלף לייף 2? קטע טכנו כזה? בבקשה עזרה. תודה לעוזרים :]

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  16. שלום את המחשב שלי תוכלו ליראות בצד אם זה כל כך משנה.. בכל מקרה...יש לי בעיה דיי מרגיזה אני יודע שיש את זה בכל מחשב אבל אצלי זה ממש רגיש יותר מדיי קיצר אני אוהב לשחק במשחקים שדורשים בדרך כלל הרבה לחיצות (בדר"כ משקחקי ספורט למינהם) ברגע שאני לוחץ על כמה כפתורים , זה ניתקע ולא מגיב...אני יודע שבכל מחשב יש את זה אבל אצלי זה ממש מרגיז וליפעמים גם שתי לחיצות בו זמנית תוקים את המקלדת. בכל אופןןןןןןןןןןן אפשר לבטל את החרא הזה??? זה בא מהמקלדת מהלוח? דברו איתי לפתרונות

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  17. http://megagames.com/news/html/movies/nfscarbon-teasertrailer.shtml

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by GRiM,

כפי שידוע לחלקכם, היה לי מחשב מאוד ישן (המפרט בחתימה עדיין ) והחלפתי אותו לא מזמן (AXP3000/NF7-S/1GB/MX440). שיחקתי בכמה משחקים עדכניים כמו Juiced, GTA:SA, Postal 2, Swat 4 - עובדים לא רע עם גראפיקה לא רעה (עם ה-MX440). המשחקים האחרונים שהצלחתי לשחק בהם במחשב הישן היו עד שנת 2002 בערך, חלקם כמובן לא עבדו. עכשיו אני מחפש משחקים טובים שיצאו מאז שנת 2002, אשמח לקבל ממכם הצעות (תוסיפו בבקשה גם תמונות). תודה, לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם... יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס למשחק או בא לפתוח אותו וישר נסגר אני מסתכל בניהול משימות ואז אני רואה שהוא נפתח לשניה ואז נעלם *הסרתי והתקנתי חדש *מחקתי כל דבר שקשור למשחק אפילו מהרגסטרי *עשיתי אתמול ריפט לווינדוס (לא ביגלל זה) ועדיין לא עובד *והוא תמיד אבל ופיתאום לא עובד *הורדתי את המשחק שוב לא אותו קובץ בדיוק ממקום אחר ועדיין אותו בעיה *אין לי ווירוסים משהו יכול לעזור לי ?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by tmrm,

שלום, יש לי את הכסף והזמן ו.. אמ.. חבר שמשאיל לי משחקים.. המ.. ואני מטורף בעיקר על משחקי תפקידים, שיש בהמונים לps2.. השאלה היא כשיצא הps3 ממש לא יהיה לי כסף ועוד פחות זמן, לכן קונסולות הדור הבא בכלל לא באות בחשבון. השאלה עכשיו, האם בכל זאת שווה לי לקנות קונסולה מיושנת חומרתית? יש לקחת בחשבון שעל המשחקים לא אוציא כסף בגלל החבר שלי.. אני פונה אליכם כי נראה לי נחמד הרעיון לקנות פס2 עכשיו, אבל עכשיו אני בספק אחרי שהסתכלתי על תמונות מכמה משחקים חדשים יחסית ???

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by gmppaz,

אני נמצא בשלב you better watch out וכל הזמן שלוחצים על G המשחק פשוט יוצא! זה קורה בכל השלב כלומר אין מקום ספציפי וזה פשוט מחרפן כי קשה לסיים את השלב כך... איך ניתן לסדר זאת, או איך ניתן לסיים את השלב למרות זאת ???

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by trxman,

שלום לכולםםם :} (ושבת שלום ורגוע במיוחד לתושבי הצפון!). אוקיי לנושא, אני יודע שיש דיון רשמי על המשחק אבל יש בו כבר 29 עמודים והסיכוי שמישהו כבר ייכנס לשם שואף לאפס =\. תראו, אני בא להיכנס למשחק, אני בעיר Megara, ולפתע אני רואה שכל הקווסטים שעשיתי נעלמו. תמונה: http://img226.imageshack.us/my.php?image=tq6hx.png נכון יש את הסימן קריאה מעל אנשים של קווסט? אז אין אותו למשל מעל Timon ואני לא השלמתי את המשימה שלו עדיין.. זה ממש מוזר =\. נ.ב ולמה כל פעם שאני נכנס למשחק החיות שוב פעם בחיים זה מטריף אותי ...עד שהרגתי את הסייקלופ האימתני הזה אני לא הולך להרוג אותו שוב...

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by razoli,

מישהוא מוכן למכור או למסור לךלידים טובות ונאמנות...או לצרוב או להעביר לי בדרך כלשהיא או למסור פרטים על מקום קניה יבורך

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by dragon772,

נתקעתי בשלב בשדה התעופה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/681/zxcxxxjw7.jpg מה עושים שם איך מתקדמים?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by overload,

1) אם אני מתנתק מהמשחק ליפני הסוף של הסיבוב (למשל:5/7 ). האם הנקודות שלי ישמרו? 2) מישהו יודע כמה נקודות צריך ל1 הונור ? כל פעם אני שומע מספרים אחרים מאנשים אחרים. :-\ 3) יש לי את 1.9 וגם לי יש את הבעיה של הטיימד אוט. האם ההונור שאני מקבל נשמר בפרופיל שלי אפילו שיש לי טיימד אוט? זאת הפעם השלישית שאני מוריד את המשחק כל פעם אני מתעצבן בגלל שאין שרתים ויש מלא בגים, הפעם אני חושב שאני לא ימחוק אותו. :lsvader:

• 8 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.