עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חבר אידיוט שלי בא אלי התחיל לשחק ובטעות מחק לי את השמירה! מה אני עושה עכשיו???

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by danield51,

זאת תקופת יובש למשחקי מחשב..אני מת משעמום בבית...רציתי לדעת אם בכל מקרה יצא איזה משחק שיצא בזמן האחרון ששווה לשחק בו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by IlanF,

http://store.steampowered.com/app/211720/ אז סוף סוף שוחרר הDLC למחשב אחרי חודש וקצת של המתנה, אבל מה נסגר עם המחיר? עוד מישהו חושב שהמחיר קצת גבוה מידי לDLC? אני אישית לא מתכוון לקנות אותו ברגע זה, אני אחכה שהמחיר ירד קצת לרמה שפויה יותר בשביל DLC

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by LIOR42,

היגעתי לשלב שנכנסים לבחורה ההיא האמצע המקלחת ואחרי זה חסלתי את כל השומרים ואני לא מצליח לצאת משם מה עושים כדי לגמור את השלב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.gamershell.com/download_4500.shtml

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  6. אני בן אדם שחולה על משחקים..הבעייה היא שהמחשב הנוכחי שלי עגלה מסריחה ושום משחק כמעט לא עובד ברמה שאני יכול להנות ממנו כמו שצריך...הבעייה היא שאני מתגייס עוד 3 חודשים ובנוסף יש לי בגרות להשלים וכל מיני שטויות על הראש...ככה שלא ישתלם לי להשקיע במחשב חדש (גם בגלל שעכשיו זאת תקופה שהכי לא כדאי לקנות מחשב כי עוד מעט יצא ויסטה וכרטיסי dx10 ופיזיקה)...קיצר אני חושב שמחשב חדש ממש לא משתלם לי עכשיו לקנות (למרות שאני הכי אוהב משחקי מחשב ולא קונסולה) אבל כנראה שאין לי ממש ברירה...אז חשבתי אולי אני יקנה איזה קונסולה יד שנייה..השאלה שלי מה אתם ממליצים לי? בהתחשב בזה שאני הכי אוהב משחקי fps ומשחקים סטייל gta...לאיזו קונסולה יש הכי הרבה משחקים שגם יצאו למחשב? הבעייה גם שאני gfx whore לא…

7. Started by lader,

יש לי 160K ואני בעיר השנייה. מה כבר אפשר לקנות בכסף רק בתים?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by kikkler,

מישהו משחק בזה? הגעתי לשלב שאני לא מצליח לעבור (5-3) וקצת עזרה תעזור

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  9. והכי חשוב שיעבדו חלק על המחשב שלי (מפרט מימין) משחקי התגנבות שכבר עברתי עליהם: סדרת Splinter Cell סדרת Hitman סדרת Metal Gear Solid סדרת Thief Deus Ex 1+2 No One Lives Forever 1+2 בעדיפות למשחק ביקום מודרני/עתידני, לא ימי הביניים או משהו תודה

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

יש לי באג מוזר שכל פעם שאני עולה על סולם הדמות מתחילה לרעוד ועפה במהירות ואני מת... זה קורה למישהו אחר? יש פיתרון?

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  11. היי יש לי את המשחק המקורי בגירסת דיסקים ואני רוצה ליצור אימג' לדיסק הראשון כדי שאני לא יצטרך כול פעם להכניס ולהוציא את הדיסק כדי לשחק איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. האם 74 רכבים שונים ועלילה שנשמעת כמו סרט הוליוודי יספיקו אל מול המתחרים שכוללים מאות רבות של דגמים? לכתבה

13. Started by nore0,

ראיתי שיש שתי חדשים cumulative ו-standalone http://patches.ubi.com/far_cry/ צריך להתקין גם אותם ?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by Sleepy-T,

הי! אני מחפשת אתר גדול ורציני שניתן לקנות דרכו משחקי מחשב מקוריים. רצוי גם שיהיה לאתר חנות...[כלומר איזה סניף איפושהו, ולא רק חנות דרך האינטרנט]. אני גרה בחור כזה שנקרא חדרה... וכל החנויות שכן ניתן לקנות בהם משחקים, בדרך כלל קטנות ותמיד חסר להם במלאי. [היום נסעתי לכמה חנויות בשביל לקנות worms 2, ולא היה]... ובדרך כלל גם המחירים באינטרנט יותר נמוכים משבחנות, וזה עוד יתרון. אשמח לקבל אתרים! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. את המפרט את יכולים לראות, הבעיה שפעם היה לי 130 FPS בcall of duty 4 ועכשיו יש לי 80. השאלה האם זה בגלל שהורדתי את הOC במעבד, מ3 ל2.2 ? כי זה השינוי היחידי שעשיתי מאז. וגם במשחק crysis החדש יש לי מלא פעמים drop fps . (ד"א מה כותבים כדי לראות את הFPS במשחק?) מה הבעיה במחשב? לעשות עוד פעם OC למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by FPSbanana,

יש לי NFS:C מקורי ואני מתקין את זה וזה לא מתקין עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by hagadi,

אהלן חברה, אני מחפש משחקים טובים למולטי פלייר כמו שר הטבעות שובו של המלך או אקס מן לג'נדס 2 וכו' אפילו משהו בסגנון קראש בנדיקוט יהיה סבבה, עדיף עם תמיכה בג'וייפדים ולPC יש הצעות? גם סתם משחקים טובים לרשת יתקבלו בברכה העיקר שליותר משחקן אחד

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by simonsix,

לחובבי המשחקים הריאליסטים המוד הזה בשבילכם: * No crosshair * No HUD * No death messages * Revised score display * An advanced damage system מדובר במשחק רשת בלבד שלטעמי יש לו פוטנציאל. גרפיקה סבירה בהחלט, משחקיות טובה ורושם יחסית טוב. http://www.moddb.com/mods/resistance-liberation ניתן להתרשם עוד בעמוד הבית http://www.resistanceandliberation.com/ הורדה של הגירסה המלאה http://www.moddb.com/mods/resistance-liberation/downloads/resistance-and-liberation-alpha-4-full [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום! טוב, אני תקוע בוואזיר. אני מתחיל להרביץ לו, ואז הוא מפיל עליי את כל האבנים, הן מסתובבות, אני עושה לו כמה ספיד קילים דרך הקורות, ואז אחרי שאני חותך לו את הכנפיים, הוא סתם בורח ממני ואני לא מצליח להשיג אותו. איך אני משיג אותו, ואז מה אני עושה לו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לפני בערך שנה - שנתיים היה משחק שנדמה לי שקראו לו אינדיגו פרומיסס ... אני בטוח שלא כותבים ככה אבל אני פשוט לא זוכר יותר מזה .. ואני מת לשחק בו עכשיו ... קצת פרטים אליו ... אתה פותח את המשחקכשאתה נמצא בשירותיים של מסעדה ואתה מגלה שרצחת מישהו , אתה אמור להתחיל לנקות את הבלאגן שעשית לפני שהשוטר במסעדה יכנס לשירותיים . אחרי זה אתה אתה בורח מהמסעדה ומשם אני כבר לא זוכר את העלילה ... אני מקווה שמישהו שיחק בו ויוכל לומר לי מה השם המדויק כדי שאני יוכל להשיג אותו

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! לאחרונה התקנתי במחשב את המשחק ומשום מה הוא לא עובד . * עדכנתי את הדרייברים . ברשותי r9800 pro p4 2.8 (mb 512 (3200 400 mhz אין לי מושג למה המשחק לא עובד . כאשר אצל חבר שלי המחשב פחות טוב אבל בכול זאת עובד . אם משהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור אודה לו מאוד .

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by rotem27,

שלום חברים, אני מחפש שמות משחקי אסטרטגיה שאפשר לשחק נגד חברים ממחשב מרוחק, חוץ מ warcraft : ) מיציתי אותו עד תום עם החבר'ה שלי. . אגב , אני לא מפעיל את החיבור רשת למשחקים דרך Battlenet, אני מרים VPN דרך ה local area connection מתחבר ישירות למחשב של אותו חבר שאני משחק איתו. אז כל משחק אסטרטגיה (עדיפות למשחקים הישנים כמו : warcraft , age of empires ) יתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 104952,

כבר הרבה זמן לא שיחקתי במשהו ואין לי כוח לקנות.... אז אולי יש מודים טובים ששווים את הזמן? לא משנה לי SP או MP... כרגע יש לי - GARRY'S MOD PVK2 source forts

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by dorc1212,

יש בעיר השנייה את משימה D ויש שם משימה שצריך לקחת את הגי'פ של המאפייה השנייה וצריך לעלות לגג של החניון ולירוןת באנשים חוץ מאדם אחד שמסומן בחץ ואם הורגים אותו אז המשימה נפסלת וגם אם יוצאים מהרכב המשימה נפסלת ואני לא יודע מה לעשותת איך מסיימיפם את המשימה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. כבר שיחקתי במפורסמים: Brothers in Arms(Road to hill 30 ו Earned in blood CoD 2 Medal of honor pacific assault וכרגע יש לי אופציה של קומנדוס מישהו מכיר משחקים כאלה? אה ואני מכיר את Sniper Elitle רק שאני לא בטוח אם לקנות. בקיצור תמליצו לי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.