עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by overload,

אני לא יודע למה אבל אחרי בערך שבועים שאני משחק במשחק (המצוין הזה) פתאום כל הנשקים עושים נזק שהוא פי 2 מהנזק שהם עשו לפני שבוע ! מישהו יודע למה זה ואיך אני מחזיר את זה למצב רגיל (למרות שזה כיף מאוד). הנה דוגמה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

מתי הוא יוצא? הוא היה צריך לצאת לפני כמה ימים. מישהו יודע על אתר טוב שיש בו תאריכי הוצאת משחקים גם כאלו שמתעכבים??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי בעיה במשחק RAINBOWSIX VEGAS2 במשחק עצמו לא עובד העכבר אבל הכפתורים עובדים רק הסתקלות לא עובדת ובאיפה שבוחרים את הכול העכבר עובד וגם באוינדוס רק לא במשחק העעכבר לא זז ובבוקר הכול עבד טוב מישהו יכול לעזור בבעיה זו אם זה לא קשור לפה אז תעבירו אותו לפורום המתאים תודה לעוזרים אחרי 5 עכברים הכול חזר לעבוד :-[ ???

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מעוניינים. בהצלחה לכל המועמ…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Overwatch, משחק הפעולה החדש של המפתחת המצליחה, מסיים את תקופה מבדקי הבטא הסגורה שלו בדרך להשקה מלאה בחודש הבא ובטא פתוח אחרונה וחביבה שתהיה זמינה לכולם בכל פעם שבליזארד (Blizzard) משיקה משחק חדש, זו סיבה למסיבה עבור מיליוני המעריצים האדוקים שלה ברחבי הגלובוס. כשמדובר על משחק חדש שהוא גם מותג חדש לחלוטין, הראשון מסוגו מאז StarCraft ב-1998 – נראה שהסיבה לחגוג היא כפולה ומכופלת. זה בדיוק המצב בו נמצא כעת Overwatch, משחק הפעולה המקוון החדש של החברה אשר מגיע במטרה לכבוש אתהז'אנר הצומח במהירות של משחקים שמשלבים בין פעולה מגוף ראשון לאלמנטים הקבוצתיים והתחרותיים של יקום ה-MOBA, ליצירת תמהיל ממכר במיוחד שיקרוץ גם לשחקנים חובבים ומתחילים וגם לעולם הספורט האלקטרוני…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי את ה Half-life הראשון מקורי ואני מעוניין לשחק איתו ב CS העתיק... השאלה היא מה אני צריך להתקין בשביל לגרום לזה לקרות ? האם יש פאצ' או עם סטים ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Milk It,

שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by lader,

שלום לכולם! התקנתי ושיחקתי כמה שלבים במשחק הזה ולאחר כמה ימים שלא שיחקתי בו אני מנסה להפעיל אותו ולא קורה כלום, כאילו לא הפעלתי אותו בכלל. ניסיתי להתקין מחדש אך לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by LL@SS,

[table][tr][td] [/td][td][/td] [/tr][/table] במטרה לקדם את קהילת הגיימרים בישראל החליטה חברת MSI העולמית, בשיתוף אתר HWzone.co.il, לקחת חסות על שרת משחקים ישראלי. מתוך הכרה כי Call Of Duty: Black Ops הינו אחד ממשחקי הרשת הפופולריים ביותר בשנים האחרונות בעולם בכלל ובארץ בפרט, הוחלט להקים שרת עבור משחק זה להנאתם של כל הגיימרים הישראלים. השרת ממוקם בהולנד על מנת לאפשר פינג נמוך ככל האפשר (לצערנו אין נכון להיום אפשרות להקים שרת שכזה בתחומי ישראל, אולם ברגע שהדבר יתאפשר - נעביר את השרת ארצה), ואנו מזמינים את כולכם לשחק בו ולהנות. רק אל תשכחו להקפיד על החוקים, המפורטים מטה שם השרת : MSI and HWzone Israel Official CoD:BO Server כתובת איי פי : 195.122.135.241:3144 אדמ…

• 617 תגובות
    • 108k צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם שבוע הבא אני נוסע לפריז ועוד כמה חלקים בצרפת ואני מעוניין לקנות שם את ה PSP רציתי לדעת אם יש למישהו מושג כמה זה עולה שם והאם זה כדאי דבר שני רציתי לדעת האם ניתן לחבר את זה לטלוויזיה! ואם וכאשר אני אקנה האם יש חלקים נלווים שהם חובה!

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by GameGems,

האם הגירסאות החומרתיות המשופרות של סוני ומיקרוסופט מאותתות על סופו של עידן הקונסולות כפי שהיה מוכר לנו עד היום? לכתבה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe יש לשמור את הקובץ בספריה מסודרת ורק אז להריץ אותו. כל שעליכם לעשות הוא לבחור את המשחק המבוקש ולבצע בדיקת עדכונים עבורו. התוכנה אמורה למצוא את מיקום המשחק אוטומאטית (במידה וברשותכם עותק מלא של המשחק ולא ריפ). שווה דאבל.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by Quntix,

טוב, לא יכלתי להמשיך לחכות לTryarch שיוציאו פאץ'. הלכתי ומצאתי את כל הפקודות למנוע של המשחק, והגדרתי לעצמי קונפיג שפשוט העלים לחלוטין (בלי עין הרע) את כל בעיות הFPS והסאונד למינהם. והמשחק עכשיו רץ חלק. חלק מהשינויים שעשיתי בקונפיג - הגדלתי את הטווח תמונה, ככה שאתם רואים יותר פרטים שיפור HUD שיפור בפונקציה עומק שדה של המשחק. הקטנת סמנים של פצצות - למשחקי SND \ HQ \ DEMO ככה שאתם רואים יותר שטח, וזה מסתיר לכם פחות. אופטימיזציה למעבדי דואל קור. שמירה על FPS יציב מי שרוצה יכול להשתמש בזה ולראות אם יש שיפור - לשים את הקובץ config_mp כאן - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players מקווה שעזרתי למישהו .. FAQ: שאלה : אני רוצה לשים את זה …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. המשחק מזכיר מאד את סדרת King's Bounty לדעתי ונראה לא רע בכלל לשלב מוקדם של הבטא שלו. המשחק מגיע מחברה עצמאית קטנה ומומן ב - KS לפני כמה חודשים וצפוי לצאת באפריל. אתר המשחק - http://aterdux.com/projects/legends-of-eisenwald/ הדף שלו ב - Steam Greenlight, הנה - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=113108799 כתבת בקרוב - http://www.rpgcodex.net/content.php?id=8668 הנה סרטון שלו מ - KS: וסרטון של סקירה מהבטא שלו: ועוד סקירת בטא: טריילר עדכני:

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מישהו רוצה שם משתמש של סורס הלף לייף 2 בסטים ? 60-+ מי שרוצה שיגיד.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by peralon,

אני תקוע בחלק שצריך לכוון את השעור לאיזה שעה..(אני חושב) רק שאני לא יודע לאיזה שעה צריך ( אחרי שמתכופפים בקומה השלישית לקחת את המפתח ואז איזה ילדה יוצאת מחדר ובועטת במפתח ובורחת ) יש מן חידה כזאת אבל לא הבנתי מה צריך לעשות גם כתוב על הקיר ליד השעון "Henry mildred scott" אין לי מושג מה זה אומר אשמח לקבל עזרה.. אני תקוע בחלק הזה כבר כמה שבועות

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by אבי11,

יש לי את המשחק RAYMAN2 הבריחה הגדולה (מקורי) ואני מנסה ללא הצלחה להפעיל אותו תחת וינדוס XP האם ישנה דרך כלשהיא להפעיל אותו (על האריזה מצויין שהוא מיועד למע' הפעלה 95/98

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by MATOK,

שאני רוצה לפתוח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעה של : " קובץ המערכת אינו תואם להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows . זה לא קרה לי כשהתקנתי את המשחק אצלי במחשב. מה לעזאזל עושים?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by halo,

המשחק עושה לי ריסטים כל הזמן ומצאתי שהבעיה באחד הקבצים של הדרייברים של הכרטיס קול AC97 אז אם אני מוחק תקובץ הזה אין קול אבל אם אני משאיר המשחק עושה ריסטים מה אני אמור לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Dx-Triple H,

יש לי סוני 2 קורא צרובים וזיכרון 1 מגה הכנסתי את המשחק גראן טוריסמו 4 בהתחלה הוא קרא אותו ועכשיו הוא כבר לא קורא אותו או שפיפא 07 לוקח לו ממש הרבה מאוד זמן להיכנס למשחק והכל.. דיסקים אחרים עובדים למישהו אולי יש מוג מה הבעיה אולי? מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  22. אני לא מעריץ כבד של הסדרה אבל די אהבתי את האחרונים, מתלבט אם להזמין. מה שקצת בילבל אותי זה שבמשחק החדש יש 6 קמפיינים אבל הוא עולה רק 30$. ביקורות - http://www.pcgamer.com/2011/03/02/dawn-of-war-ii-retribution-review/ http://pc.ign.com/articles/115/1152183p1.html

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  23. Started by sMoCHTa,

EA שיחררו לפני זמן קצר כמה תמונות של המשחק החדש בסדרה! הנה כמה מהם:

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  24. בהמשך לחודש קומפיוטקס המיוחד, ואחרי החידון המאתגר, יש לנו בשבילכם תחרות מרתקת לא פחות. כל מה שתצטרכו בשביל להשתתף הוא לשכנע את הגולשים על ידי סיפור קצרצר (ומזיל דמעות), על הלאג הכי אכזרי שהיה לכם. זאת הזדמנות מצויינת לזכות בלוח אם GD65 מסדרת Z77 של MSI (עליו עשינו ביקורת)! איך משתתפים? כל מי שמעוניין להשתתף בתחרות צריך לספר לנו על הלאג הכי נורא שהיה לו בדיון הזה. משך התחרות התחרות תחל היום ותימשך עד יום חמישי בתאריך 13/06/13 בשעה 23:59. בסוף התחרות חמשת הסיפורים הטובים ביותר יבחרו על ידי צוות האתר, וממוצאי שבת ועד יום ראשון בשעה 23:59 יערך סקר בין הגולשים שיקבע מהו הסיפור הזוכה. פרס: MSI Z77A GD65 GAMING (לביקורת) מ…

25. שלום לכולם, גלשתי להנאתי בVGAMES, שפתאום ראיתי את המשחק הזה. לפי הסירטון ידעתי שזה הולך להיות אדיר. אז ניסיתי לחפש פרטים בGAMESPOT, אבל אין! אז חשבתי שאולי תוכלו לתת לי קצת פרטים על המשחק, כי אני לא הצלחתי לברר אפילו מתי הוא יוצא. קישור לדך בVGAMES( אני מקווה שזה לא עובד על החוקים):http://www.vgames.co.il/soons_article.aspx?PreviewID=1008 תודה לעוזרים! אלון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.